Μετάβαση σε περιεχόμενο

Συμπτώματα εμφύτευσης και τεστ εγκυμοσύνης

Nasia_29

Recommended Posts

Καλησπέρα. 

Έχω κύκλο 26 μέρες, ενίοτε μπορεί να είναι και 25 ή 27 κλπ.

Τελευταία περίοδος ξεκίνησε 6/12, πιθανή μέρα ωορρηξίας 17/12 (ή 18/12?) και αναμενόμενη περίοδος 31-1/01.

Έγινε επαφή 13, 15, 17, 18 και 21/12.

24/12 ένιωθα ήδη συμπτώματα περιόδου για 1-2 μέρες. Αρκετά νωρίς δεδομένου ότι περιμένω 31-1/01. 

Λέτε να ήταν κράμπες εμφύτευσης? Τις έχετε νιώσει ποτέ?

26/12 έκανα ένα one step (΄όχι με τα πρώτα πρωινά ούρα βέβαια), που όμως βγήκε αρνητικό.

Ξέρω ότι είναι αρκετά νωρίς για τεστ, όμως έχω διαβάσει από πολλές και εδώ μέσα ότι όταν είσαι έγκυος βγαίνει μια πολύ αχνή γραμμούλα. 

Γενικά έχω διαβάσει για τα one step ότι ανιχνεύουν ακόμα και 7 μέρες πριν την αναμενόμενη περίοδο.

Λέτε να είμαι και απλά να μη μπόρεσε να ανιχνευθεί ακόμα?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

στις πριν 14 ώρες, ο/η Nasia_29 είπε:

Καλησπέρα. 

Τελευταία περίοδος ξεκίνησε 6/12, πιθανή μέρα ωορρηξίας 17/12 (ή 18/12?) και αναμενόμενη περίοδος 31-1/01.

24/12 ένιωθα ήδη συμπτώματα περιόδου για 1-2 μέρες. Αρκετά νωρίς δεδομένου ότι περιμένω 31-1/01. 

26/12 έκανα ένα one step (΄όχι με τα πρώτα πρωινά ούρα βέβαια), που όμως βγήκε αρνητικό.

Ξέρω ότι είναι αρκετά νωρίς για τεστ, όμως έχω διαβάσει από πολλές και εδώ μέσα ότι όταν είσαι έγκυος βγαίνει μια πολύ αχνή γραμμούλα. 

Γενικά έχω διαβάσει για τα one step ότι ανιχνεύουν ακόμα και 7 μέρες πριν την αναμενόμενη περίοδο.

Καλημέρα! Θεωρώ ότι ήταν παρά πολύ νωρίς! Είναι πολύ λίγες οι περιπτώσεις που ανιχνεύει το τεστ τόσο νωρίς. Στην ουσία 8 μέρες μετά την ωορρηξία σου, μπορεί να μην πρόλαβε καν να γίνει η εμφύτευση. Οπότε θεωρώ πως φυσικά και έχεις πιθανότητες! Περιμένουμε και τις ίδιες μέρες, και εύχομαι να μην περιμένουμε! 😊

στις πριν 16 ώρες, ο/η Nasia_29 είπε:

Καλησπέρα. 

Καλημέρα Νάσια. Γενικά μετά την εμφύτευση θέλει 2-3 μέρες για να δείξει το τέστ και ίσως και παραπάνω και ειδικά αν δεν είναι πρωινά τα ούρα είναι ακόμα πιο δύσκολο. Και εγώ είμαι ακριβώς μια εβδομάδα μετά την ωορρηξία και χθες κ σήμερα έχω ενοχλήσεις χαμηλά στην κοιλιά. Το ίδιο με σένα δηλαδή αλλά εγώ το έχω πάντα αυτό. Μια βδομάδα πριν την περίοδο να έχω ενοχλήσεις. Ισως αύριο που είναι μια μέρα πριν την αναμενόμενη περίοδο να δείξει το τέστ αν και θα ήταν καλύτερα να περιμένεις την καθυστέρηση 

Καλημέρα,

καλύτερα να περιμένεις να κάνεις το τεστ μια μέρα μετά την καθυστέρηση καθώς τότε είναι πιο σίγουρο ότι θα δείξει το σωστό αποτέλεσμα! Όσο αγχωτικό και αν είναι το να περιμένεις και να μετράς τις μέρες μία μία......

Και εγώ ένοιωθα κάποια συμπτώματα εγκυμοσύνης όπως μικρό-τσιμπήματα  χαμηλά στην περιοχή. Βέβαια όπως με συμβούλεψε και μένα μια κοπέλα από εδώ μέσα όσο ψάχνεις συμπτώματα βρίσκεις.

Παρόλα αυτά επειδή οι επαφές ήταν αρκετές και θεωρώ ότι έχεις πιθανότητες να προσέχεις σαν να είσαι έγκυος και να μην σηκώνεις βάρη. Σου εύχομαι ολόψυχα να είσαι και να το χαρείς!!!

στις πριν 16 ώρες, ο/η Nasia_29 είπε:

Καλησπέρα. 

Στην δική μου περίπτωση είχα κανονικά πόνους περιόδου κ δεν κατάλαβα πολύ διαφορά αφού πίστευα ότι θα είναι πάλι αρνητικό το τέστ... Εγώ έκανα μια μέρα πριν την περίοδο κ βγήκε θετικό κατευθείαν! Αλλά πιθανόν να έγινε νωρίς η εμφύτευση κ μου βγήκε θετικό... Θα έλεγα να κάνεις λίγο υπομονή έστω να είσαι στην ημέρα που περιμένεις περίοδο να κάνεις το τεστ!! Εύχομαι να μην σου έρθει κ έχεις καλά νέα να μας πεις!!!

Για να φανεί στο τεστ πρέπει να έχει γίνει η εμφύτευση και να έχει ανέβει η χοριακή σου , ανάλογα την ευαισθησία που έχει το τεστ. Το πιο καλό είναι να περιμένεις την πρώτη μέρα καθυστέρησης για να κάνεις .

Εγώ προσωπικά σε καμμία εγκυμοσύνη μου δε κατάλαβα τίποτα διαφορετικό απ' ότι συνήθως. Ειδικά στη πρώτη το πήρα χαμπάρι γύρω στους 2 μήνες . 

Υπομονή 🙏

στις πριν 8 ώρες, ο/η Rena92 είπε:

Καλημέρα! Θεωρώ ότι ήταν παρά πολύ νωρίς! Είναι πολύ λίγες οι περιπτώσεις που ανιχνεύει το τεστ τόσο νωρίς. Στην ουσία 8 μέρες μετά την ωορρηξία σου, μπορεί να μην πρόλαβε καν να γίνει η εμφύτευση. Οπότε θεωρώ πως φυσικά και έχεις πιθανότητες! Περιμένουμε και τις ίδιες μέρες, και εύχομαι να μην περιμένουμε! 😊

Μακάρι να μην περιμένουμε. :)

Άντε να δούμε!!!

στις πριν 7 ώρες, ο/η annitakianna είπε:

Καλημέρα Νάσια. Γενικά μετά την εμφύτευση θέλει 2-3 μέρες για να δείξει το τέστ και ίσως και παραπάνω και ειδικά αν δεν είναι πρωινά τα ούρα είναι ακόμα πιο δύσκολο. Και εγώ είμαι ακριβώς μια εβδομάδα μετά την ωορρηξία και χθες κ σήμερα έχω ενοχλήσεις χαμηλά στην κοιλιά. Το ίδιο με σένα δηλαδή αλλά εγώ το έχω πάντα αυτό. Μια βδομάδα πριν την περίοδο να έχω ενοχλήσεις. Ισως αύριο που είναι μια μέρα πριν την αναμενόμενη περίοδο να δείξει το τέστ αν και θα ήταν καλύτερα να περιμένεις την καθυστέρηση 

Καλησπέρα annitakianna. 

Η αλήθεια είναι ότι συνήθως δεν έχω πόνους 1 εβδομάδα πριν την περίοδο. Αν νιώσω κάτι, θα ναι κάτι πολύ φευγαλέο που διαρκεί 5 λεπτά πχ, όχι 1 μέρα όμως όπως τώρα. Τι να πω? Θα φανεί. Θα κάνω τεστ πάλι μόνο σε περίπτωση καθυστέρησης, αν και η απαισιοδοξία μου λέει ότι δε θα υπάρξει καθυστέρηση. Θα φανεί

στις πριν 6 ώρες, ο/η Βούλα1991 είπε:

Καλημέρα,

καλύτερα να περιμένεις να κάνεις το τεστ μια μέρα μετά την καθυστέρηση καθώς τότε είναι πιο σίγουρο ότι θα δείξει το σωστό αποτέλεσμα! Όσο αγχωτικό και αν είναι το να περιμένεις και να μετράς τις μέρες μία μία......

Και εγώ ένοιωθα κάποια συμπτώματα εγκυμοσύνης όπως μικρό-τσιμπήματα  χαμηλά στην περιοχή. Βέβαια όπως με συμβούλεψε και μένα μια κοπέλα από εδώ μέσα όσο ψάχνεις συμπτώματα βρίσκεις.

Παρόλα αυτά επειδή οι επαφές ήταν αρκετές και θεωρώ ότι έχεις πιθανότητες να προσέχεις σαν να είσαι έγκυος και να μην σηκώνεις βάρη. Σου εύχομαι ολόψυχα να είσαι και να το χαρείς!!!

Όντως όσο ψάχνεις συμπτώματα βρίσκεις. Μπορεί κάτι τέτοιο να έκανα κι εγώ...?!

Εύχομαι κι εγώ να είμαι κ εγώ και όλες όσες θέλουν να είναι! :)

στις πριν 6 ώρες, ο/η cat12 είπε:

Στην δική μου περίπτωση είχα κανονικά πόνους περιόδου κ δεν κατάλαβα πολύ διαφορά αφού πίστευα ότι θα είναι πάλι αρνητικό το τέστ... Εγώ έκανα μια μέρα πριν την περίοδο κ βγήκε θετικό κατευθείαν! Αλλά πιθανόν να έγινε νωρίς η εμφύτευση κ μου βγήκε θετικό... Θα έλεγα να κάνεις λίγο υπομονή έστω να είσαι στην ημέρα που περιμένεις περίοδο να κάνεις το τεστ!! Εύχομαι να μην σου έρθει κ έχεις καλά νέα να μας πεις!!!

Ξεκίνησαν κι εσένα νωρίς οι πόνοι περιόδου ή κανονικά όπως πάντα?

στις πριν 58 λεπτά, ο/η Christine_ είπε:

Για να φανεί στο τεστ πρέπει να έχει γίνει η εμφύτευση και να έχει ανέβει η χοριακή σου , ανάλογα την ευαισθησία που έχει το τεστ. Το πιο καλό είναι να περιμένεις την πρώτη μέρα καθυστέρησης για να κάνεις .

Εγώ προσωπικά σε καμμία εγκυμοσύνη μου δε κατάλαβα τίποτα διαφορετικό απ' ότι συνήθως. Ειδικά στη πρώτη το πήρα χαμπάρι γύρω στους 2 μήνες . 

Υπομονή 🙏

2 μήνες? Ω θεέ μου! Πώς άντεξες και δεν έκανες τεστ νωρίτερα?

στις On 29/12/2022 at 5:57 ΜΜ, ο/η Nasia_29 είπε:

2 μήνες? Ω θεέ μου! Πώς άντεξες και δεν έκανες τεστ νωρίτερα?

Είχε άστατο κύκλο , ήταν μη προγραμματισμένη! Επίσης είχα αίμα 10 μέρες ! Νόμιζα ότι είχα πολύποδα, τελικά είχα το Γιώργο 🤣

στις On 28/12/2022 at 6:24 ΜΜ, ο/η Nasia_29 είπε:

Καλησπέρα. 

Πώς είσαι κορίτσι μου; αδιαθετησες;; 

• 1 month later...
στις On 1/1/2023 at 5:02 ΜΜ, ο/η misofeggaro είπε:

Ναι είχα αδιαθετήσει κανονικά τότε 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Εύχομαι να γεννήσεις γρήγορα κι εύκολα κορίτσι μου κι εσύ και όλα τα κοριτσια! Όσο για την εστίαση της προσοχής, δεν ξερω μου βγήκε πολύ αυθόρμητα, με βοηθησε πάρα πολύ, ήταν σαν να άδειαζε το μυαλό μου εκείνη τη στιγμή! Να το δοκιμάσεις! Επίσης για τον γρήγορο τοκετό με αγχωσε λίγο ο γιατρός γιατί μου είπε ότι αν ξεκινήσουν πόνοι σε 3 ώρες το πολύ θα χω γεννήσει. Κι άρχισα να κάνω σενάρια ότι θα μαι μόνη μου στο σπίτι, δεν θα ναι κανείς να αφήσω το παιδί, θα χει κίνηση ανελέητη το κέντρο αν είναι μεσημέρι και δεν θα προλάβω να φτασω. Και για να δείτε την παράνοια μου σκεφτηκα μέχρι και το ενδεχόμενο αποκλεισμού από χιόνια 😂😂😂😂  
    • Καλησπέρα κορίτσι μου! Γνωρίζετε γιατί συνέβησαν οι αποβολές σας ; Στη δική μου περίπτωση ήταν χρωμωσωμικες ανωμαλίες. Η γυναικολόγος έχει δίκιο καλό είναι να γνωρίζει από τέτοιες περιπτώσεις η αιματολογος. Εύχομαι να βρεις τον πιο κατάλληλο σ αυτό το κομμάτι και όλα να πάνε καλά 🙏🏼 
    • Καλά Χριστούγεννα σε όλους με υγεία και αγάπη 🎄
    • Καλέ σωστά ξέχασα να αναφέρω ότι δεν θηλάζω.  Δεν ξέρω πότε και αν έκανα ωορρηξία. Δεν είχα και το νου μου να σας πω την αλήθεια. Θα περιμένω και αυτή την εβδομάδα και αν δεν έρθει μέχρι παραμονή θα κάνω ένα τεστ. 
    • Ρε συ πως σου φαίνεται ο μεγάλος σου? Για κάποιο λόγο η δικιά μου , μου φαίνεται πολυυυυ μεγάλη! Και ειλικρινά είναι μια σταλιτσα για την ηλικία της ... την βλέπω πολύ διαφορετική όμως 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...