Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΞΩΜΗΤΡΙΑ ΚΥΗΣΗ


Recommended Posts

Δημοσίευση

Κοπέλες μου βοήθεια.

σε ένα χρόνο 2η εξωμήτρια κύηση. την π΄ρωτη έλαβα μεθοτρεξάτη, τώρα δεν ξέρω τι θα αποφασίσει ακόμα ο γιατρός. Πριν η αριστερη σάλπιγγα τώρα η δεξιά. Ψυχολογικά είμαι χάλια, κλαίω συνεχώς. Σας έτυχε κάποιας? τι κάνατε? μόνο εξωσωματική είναι η λύση?

Δημοσίευση
στις On 22/12/2022 at 3:22 ΜΜ, ο/η marikak είπε:

Κοπέλες μου βοήθεια.

σε ένα χρόνο 2η εξωμήτρια κύηση. την π΄ρωτη έλαβα μεθοτρεξάτη, τώρα δεν ξέρω τι θα αποφασίσει ακόμα ο γιατρός. Πριν η αριστερη σάλπιγγα τώρα η δεξιά. Ψυχολογικά είμαι χάλια, κλαίω συνεχώς. Σας έτυχε κάποιας? τι κάνατε? μόνο εξωσωματική είναι η λύση?

Καλησπέρα και χρόνια πολλά. Λυπάμαι πολύ για αυτό που σου συμβαίνει ☹️ Καλό θα ήταν να απευθυνθείς σε κάποιον έμπειρο γυναικολόγο/ κέντρο για αν δεις ποια είναι η αιτία, μπορεί να είναι αναστρέψιμο. Ίσως είναι ενδομητρίωση ή κάποια άλλη αιτία που μπλοκάρει τις σάλπιγγες. Μην απελπίζεσαι, βρες ένα καλό κέντρο για εξετάσεις, κι ανάλογα με τα αποτελέσματα βλέπεις. Σου εύχομαι καλή ανάρρωση, σωματικά και ψυχολογικά!

Δημοσίευση
στις On 22/12/2022 at 4:22 ΜΜ, ο/η marikak είπε:

Κοπέλες μου βοήθεια.

σε ένα χρόνο 2η εξωμήτρια κύηση. την π΄ρωτη έλαβα μεθοτρεξάτη, τώρα δεν ξέρω τι θα αποφασίσει ακόμα ο γιατρός. Πριν η αριστερη σάλπιγγα τώρα η δεξιά. Ψυχολογικά είμαι χάλια, κλαίω συνεχώς. Σας έτυχε κάποιας? τι κάνατε? μόνο εξωσωματική είναι η λύση?

Κορίτσι μου καλησπέρα. Θα σου ευχηθώ μόνο κουράγιο και καλή δύναμη σε όλο αυτό που περνάς.. Δεν μου έχει τύχει εξωμήτριο αλλά μια βιοχημική και καπάκι μια παλινδρομη πριν 10 μέρες.

Ωστόσο επειδή έχω φίλη που της είπε ο γιατρός ότι πολύ πιθανό να έχει εξωμήτριο τώρα που θα ξεκινήσει προσπάθειες, ήθελα να σε ρωτήσω τα εξής: πόσο χρονών είσαι? Έχεις κάνει σαλπιγγογραφια, η κάποια εξέταση; Μετά την πρώτη φορά επηρεάστηκε η σάλπιγγα ή δεν χρειάστηκε αφαίρεση; Κατά τη γνώμη μου είναι ανάγκη να βρεις έναν πολύ καλό γιατρό να σε κατευθύνει σωστά και ενδεχομένως να βρεθεί η αιτία, αν υπάρχει..

Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να τελειώσουν τα βάσανα σου και να αποκτήσεις το μωράκι σου πολύ πολύ σύντομα 💖

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Όταν τελικά κάνουμε ομαδική και μπορούμε να δούμε περισσότερες πληροφορίες ή κάθε μία για την άλλη σίγουρα θεωρώ θα βγούμε και γνωστές/γειτόνισσες 😂
    • Ελπιζω μεχρι τωρα να τα εχεις παρει τα μωρακια σου αγκαλιτσα και να μην ξεκολλας ❤️ οχι δεν εχω βγαλει ακρη, το σαββατο θα συναντησω τον γυναικολογο του νοσοκομειου να δω τι θα μου πει. Σημειωσα ομως αυτην που μου ειπες οτι εκανες να του την αναφερω..
    • Κι εγω την είχα κανει λόγω ηλικίας και ίσως λόγω εξωσωματικης. Είχα πληρώσει 450, υποθετω είναι όλο το πακέτο. Η αυχενικη είχε δείξει συνηθισμενες τιμές για την ηλικία μου (ήμουν 38+), δλδ λίγο τσιμπημένες. Άρα για ασφάλεια μου ειπε να κάνω και nipt. Αποκει έμαθα και το φυλο του μωρου
    • Οχι μωρε @ΜαρίαΔημήτρης μη μου στεναχωριεσαι ειναι παιδακια εχουν ακομα ιωσεις και κρυωματα μπροστα τους να περασουν. Θα της παρει λιγες μερουλες αλλα θα υποχωρησει. Το παιδικο οτριβιν που λεει η @Diwni το χρησιμοποιουν φουλ πολλες μανουλες και η κουμπαρα μ προσφατα στη μπεμπα της π ειναι συνομηλικη με τα δικα μας και βοηθησε παρα πολυ οντως. Περαστικα να ειναι βλεπω οτι αρχισε να πεφτει ο πυρετος ειναι σημαντικο και αυτο.❤️❤️ @Diwni κανεις την καλυτερη δουλεια με το βραδινο περπατημα πρεπει να νιωθεις πολυ ωραια, πολυ σε ζηλευω. Εγω με τη δουλεια και το διαβασμα δεν κοταω να κανω κατι περισσοτερο και μου λειπει πολυ, ειδικα το πιλατες με το που το ακουσα κοντεψα να δακρυσω🤣🤣
    • Τι ηλικία έχουν τα παιδάκια; Συνήθως όλα τα παιδιά περνάνε το στάδιο του δαγκώματος όταν δεν μπορούν ακόμα να μιλήσουν καλά. Είναι μία φυσική και αναμενόμενη αντίδραση, δεν σημαίνει ότι δεν έχει τρόπους το παιδί. Το θέμα είναι να είναι από πάνω οι παιδαγωγοί και να επέμβουν εκείνη την ώρα. Γιατί μετά τα παιδάκια το ξεχνάνε και δεν καταλαβαίνουν τι τους λες. Δεν μπορούν δλδ να του πουν κάτι οι γονείς στο σπίτι. Πρέπει εκείνη την ώρα να γίνει η παρατήρηση. Αυτό μου το έχουν πει πολλοί παιδαγωγοί. Τώρα μην ανησυχείς για τον δικό σου, δεν νομίζω να τον τρομοκρατεί κάτι τέτοιο, αυτά το βλέπουν παιχνίδι συνήθως. Όπως και να χει κάνε τις παρατηρήσεις σου στο σχολείο. Συνήθως όταν ξέρουν ότι ένα παιδί δαγκώνει το έχουν από κοντά. Κι εγώ έχω βρει 2, φορές δαγκωμενη την κόρη μου και ούτε που το θυμόταν 😅 Εγώ το παρατήρησα και μου είπε ότι την δάγκωσε το τάδε παιδί, αλλά δεν φάνηκε να την ένοιαξε και πολύ 😅 Και όταν την ρώτησα γιατί την δάγκωσε, αν του πήρε το παιχνίδι, μου είπε ναι 😅 Φταίνε δλδ και τα δικά μας. Απλά το παιδάκι δεν μιλάει καλά ακόμα και προσπαθεί να θέσει τα όρια του και να διεκδικήσει πράγματα.
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...