Μετάβαση σε περιεχόμενο

κοριτσι ή αγορι


Recommended Posts

γεια σας κοριτσια!!

εχω ένα αγορακι 9 μηνων.να χαιρεσται τα μωρακια σας και οσες περιμενετε με το καλο.οσες προσπαθήτε ευχομαι συντομα!!!

πριν μια εβδομαδα μου ειπαν κατι για να βρισκω τι φυλλο ειναι τα παιδακια που περιμενουμε.δεν το πιστευα αλλα βγαινει οσες ρωταω.κανω λοιπον γκαλοπ για πλακα να δω αν ισχυει.

μονη ηλικια μητερας και μονος μηνα συλληψης και

ζυγη ηλικια μητερας και ζυγος μηνας συλληψης αγορι

μονη ηλικια μητερας και ζυγος μήνας συλληψης και

ζυγη ηλικια μητερας και μονος μήνας συλληψης κοριτσι

ακομα και να μεινατε πχ 29 και 11 μηνων υπολογιζεται σαν ηλικια το 29 μονος μήνας δηλαδη.

περιμενω αποτελεσματα να δουμε αν βγαινει.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΑ ΟΣΑ ΣΟΥ ΕΙΠΑΝ ΕΓΩ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΩ ΚΟΡΙΤΣΙ!! ΣΗΜΕΡΑ ΠΗΓΑ ΣΤΗ ΓΙΑΤΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΥΧΕΝΙΚΗ. ΔΕΝ ΦΑΙΝΟΤΑΝ ΟΜΩΣ ΤΟ ΦΥΛΟ! ΘΑ ΤΟ ΕΧΩ ΥΠΟΨΗΝ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩ ΑΝ ΙΣΧΥΕΙ!!:)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

αν το εκανα σωστα...., σε μενα βγαινει

18 η ηλικια που γεννησα και μηνας συλληψης αυγουστος

ζυγη ηλικια ζυγος μηνας,ΑΓΟΡΙ

ετσι ειναι?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Lamvanoume upopsi tin ilikia pou genname i tin ilikia pou menoume egkues??? Emena einai diaforetiki kai auti i leptomereia kanei ti diafora... Giati an auto pou koitame einai i ilikia pou genname isxuei auto pou mas eipes elnik, kathws perimenw ontws agori, an omws koitame tin ilikia pou menoume egkues (pou stin periptwsi mou, epanalamvanw, einai diaforetiki) tote den isxuei...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Εγω ημουν 28 χρονων και η συλληψη εγινε Σεπτεμβρη (9ο) αρα ειναι ενα μονο και ενα ζυγο... οποτε επρεπε να εχω κανει κοριτσι κι'εγω εκανα αγορι...οποτε μαλλον δεν ισχυει...:(

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

αστα κοριτσακια δεν ισχυει,μου το ειχαν πει και μενα οταν εμεινα εγκυος....ιουλιος μηνας η συλληψη και εγω 24 χρονων,οποτε μονος μηνας και ζυγος η ηλικια οποτε κοριτσακι αλλα εχω αγορακι......

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κι 'αν εχεις διδυμα?

Και το ενα ειναι αγορι και το αλλο κοριτσι?:woohoo: :laugh: :woohoo: :laugh: :woohoo:

Δεν νομιζω να ισχυει κατι τετοιο..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

η ηλικια της μαμας ειναι αυτη που ήταν οταν εμεινε εγκυος οχι αυτη που γεννησε.μου εκανε εντυπωση πάντως γιατι βγηκε σε 10 ατομα που ρωτησα:unsure:

για ψαχτητε βρε κοριτσια!!:)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΧΜΜΜ ΟΥΤΕ ΣΕ ΜΕΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙ! ΕΜΕΙΝΑ ΕΓΚΥΟΣ ΣΤΑ 29 ΚΑΙ ΜΗΝΑ ΟΚΤΩΒΡΙΟ. ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΩ ΚΟΡΙΤΣΙ ΑΛΛΑ ΤΕΛΙΚΑ ΕΚΑΝΑ ΕΝΑΝ ΑΓΟΡΑΡΟ ΣΚΕΤΗ ΓΛΥΚΑ...ΧΙΧΙΧΙΧΙ :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κοριτσια μην αγχώνεστε!!! Ο,τι και να είναι να είναι γερό και δυνατό ... και να αγαπάει τη μανούλα χιχιχιχιχι

Με το καλό σε όλες τις εγγυούλες

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κοριτσια να ναι καλα τα παιδακια μας και να τα χαιρομαστε!!!οτι και να ναι ειναι η χαρα της ζωης.οταν βλεπω τον μικρουλη μου ξεχναω οτι με απασχολει..γκαλοπ κανουμε ετσι απλα...φιλακια

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

εγω οταν εμεινα εγκυος στην κορη μου ημουν 25 και η συλληψη εγινε τον απριλιο οποτε επεσε μεσα.

η κουμπαρα μου ειναι 30 και εγινε η συληψη τον σεπτεμβριο αλλα περιμενει αγορι. το πρωτο της παιδι ειναι κοριτσι η συλληψη εγινε τον ιουνιο και ηταν 27 οποτε παλι πεφτει μεσα. εχω μπερδευτει λιγο.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΣΕ ΕΜΕΝΑ Η ΣΥΛΛΗΨΗ ΕΓΙΝΕ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΝΟΕΜΒΡΗ ΑΡΑ ΜΟΝΟΣ ΜΗΝΑΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ 32ΧΡΟΝΩΝ ΑΡΑ ΖΥΓΗ ΗΛΙΚΙΑ ΠΟΥ ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΧΩ ΚΟΡΙΤΣΙ.

ΤΟ ΚΙΝΕΖΙΚΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΜΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΚΟΡΙΤΣΙ.

Η ΑΥΧΕΝΙΚΗ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΕΔΕΙΞΕ ΚΟΡΙΤΣΙ.

ΤΩΡΑ ΕΑΝ ΠΕΦΤΕΙ ΜΕΣΑ Η ΟΧΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΕΓΩ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΓΕΡΟ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :) :) :kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΒΡΗΚΑ ΑΥΤΟ ΕΔΩ ΤΟ ΑΡΘΡΟ-ΤΩΡΑ ΚΑΤΑ ΠΟΣΟΝ ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ--ΔΕΝ ΞΕΡΩ :cheer: :cheer:

Aγόρι ή κορίτσι κατά παραγγελία!

Συντάκτης Aνδρονίκη Παπαγεωργίου με τη συνεργασία του μαιευτήρα-χειρουργού γυναικολόγου, Θάνου Παπαθανασίου

Ποιο θα είναι το φύλο του παιδιού σας; Mπορεί να προκαθοριστεί και με συγκεκριμένες μεθόδους να επιλέξετε αν θα είναι αγοράκι ή κοριτσάκι; Ποιοι είναι οι μύθοι και ποια η πραγματικότητα για τον προκαθορισμό του φύλου του εμβρύου που κυοφορείτε; Όλα όσα θέλετε να ξέρετε.

«Μπορούμε να επιλέξουμε το φύλο του εμβρύου;». Πολλοί είναι οι γονείς που αναρωτιούνται για το εάν έχουν αυτή τη δυνατότητα. Eνώ υπάρχουν και ζευγάρια που θα έδιναν τα πάντα για να αποκτήσουν μια κόρη ή ένα αγόρι. Oι περισσότεροι από εμάς έχουμε ακούσει κατά καιρούς διάφορα σχετικά με το θέμα της προεπιλογής φύλου. Tι ακριβώς όμως ισχύει στην πραγματικότητα και τι λένε οι ειδικοί;

Mύθοι και αλήθειες!

1ος μύθος

Διατροφικές «παρεμβάσεις»

Oι διατροφικές συνήθειες μιας γυναίκας μπορούν να καθορίσουν ως ένα βαθμό το φύλο του παιδιού. Σύμφωνα με τον πιο πάνω μύθο το έμβρυο είναι ό,τι καταναλώνει η μέλλουσα μαμά. Έτσι εάν θέλετε αγόρι, σύμφωνα πάντα με τον συγκεκριμένο μύθο που επικρατεί, θα πρέπει να προσθέσετε στα γεύματά σας κόκκινο κρέας και διάφορα σνακ (π.χ. γαριδάκια). Bέβαια οι οδηγίες αυτές δεν περιορίζονται μόνο στις μέλλουσες μαμάδες αλλά και στους μέλλοντες μπαμπάδες. Συγκεκριμένα ο μέλλων μπαμπάς θα πρέπει να καταναλώνει αρκετά μπουκαλάκια σόδας ημερησίως και γενικότερα ανθρακούχα ποτά. Eάν, πάλι, θέλετε μετά από 9 μήνες να κρατάτε στην αγκαλιά σας ένα κοριτσάκι, καλό θα ήταν και οι δύο μελλοντικοί γονείς να καταναλώνετε ψάρια και λαχανικά αλλά και να αφεθείτε στη μαγεία των γλυκών απολαύσεων χωρίς κανέναν ενδοιασμό.

2ος μύθος

Σεξ και εγκυμοσύνη

Yπάρχουν πολλές θεωρίες σχετικά με στάσεις κατά τη σεξουαλική πράξη που ενδεχομένως να επηρεάζουν την επιλογή φύλου του παιδιού. Όπως όλοι έτσι κι εσείς θα έχετε ακούσει τέτοιου είδους ιστορίες από μεγαλύτερους σε ηλικία. Ποιες είναι, όμως, αυτές οι στάσεις; Σύμφωνα πάντα με το μύθο, εάν θέλετε να αποκτήσετε αγόρι μπορείτε να ξαπλώσετε μετά το σεξ και μείνετε σε αυτή τη στάση για λίγα λεπτά. Aυτό θα δώσει στα «αρσενικά» σπερματοζωάρια τη δυνατότητα να «νικήσουν» τα υπόλοιπα. Προτιμήστε να κάνετε έρωτα σε όρθια ή πλάγια θέση. Γενικότερα χρειάζεται να είστε πολύ χαλαρές, να απολαμβάνετε το σεξ με τον σύντροφό σας και να κοιμάστε στην αριστερή πλευρά του κρεβατιού. Eάν, από την άλλη, θέλετε να αποκτήσετε κορίτσι, καλό θα ήταν να επιλέγετε την ιεραποστολική στάση. Eάν φτάσετε πρώτη σε οργασμό, σύμφωνα πάντα με τον ίδιο μύθο, το μωρό θα είναι κορίτσι.

Tεχνικές μέθοδοι επιλογής.

H συνεχής πρόοδος και οι εξελίξεις στον τομέα της ιατρικής και της γενετικής μπορούν να κάνουν το όνειρο κάθε γονιού πραγματικότητα. Bέβαια, οι μέθοδοι που ακολουθούνται μέχρι στιγμής δεν είναι πάντα αποτελεσματικές, γι' αυτό και οι ερευνητές συνεχίζουν το έργο τους προσπαθώντας να εξασφαλίσουν τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα: δηλαδή τη δυνατότητα προεπιλογής του φύλου του εμβρύου αλλά και τη γέννηση υγιών μωρών. Bέβαια σε αυτό το θέμα εμπίπτουν πολλοί ηθικοί προβληματισμοί, όπως το κατά πόσο οι γενετιστές αλλά και όλος ο ερευνητικός κόσμος μπορούν να εγγυηθούν, με τις παρεμβατικές μεθόδους προεπιλογής, την επιτυχία και την τελική επιλογή του φύλου του εμβρύου. Σε ποιες περιπτώσεις μπορεί να γίνει η προεπιλογή και γενικότερα η παρέμβαση από τους ειδικούς;

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Πολύ ωραίο άρθρο!

Τζαμπα καθομουν με τα ποδια τσο ταβανι! :laugh:

:laugh:

Εμενα δεν ξερω αν επιασε, γιατι η συλληψη εγινε ή 30/11 ή 1/12 !

Ηταν διδυμα στην αρχη οποτε μπορει να ητεν το ενα αγορι και το αλλο κοριτσι! :)

Δεν πιανει παντα παντως σε ενα μινι γκαλοπ που εκανα!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Η τελευταία μου περίοδος ήταν 30 Οκτωβρίου! Άρα έπιασα Νοέμβριο! Μονός μήνας. Η ηλικία μου είναι 26! Θα κλείσω τα 27 τον Μάιο! Κατά τον υπολογισμό θα πρέπει να' χω κορίτσι! Αλλά στην αυχενική διαφάνεια μου είπαν ότι είναι αγοράκι κατά 95 %!! Τώρα αν μου το αλλάξουν πάλι.. δεν ξέρω! Θα σας ενημερώσω..

Αν και δεν θέλω να μου το αλλάξουν παρόλο που πριν το μάθω ήθελα κοριτσάκι!! Ίσα ίσα που περιμένω πως και πως να δω τον μπεμπάκο μου..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Αχ άσε... Αναπολώ τις μέρες που κοιμόταν πολύ τα πρωινά και προλάβαινα να πιω καφεδάκι 🤣 εμένα το παληκάρι κοιμάται 1,5 το πολύ 2 ώρες το μεσημέρι αλλά μόνο πάνω μου... Αν κάνω να τον αφήσω δίπλα ανοίγει μάτια και κλαίει... Οπότε είμαστε αυτοκόλλητοι μέχρι το βράδυ που θα κοιμηθεί. Δε προλαβαίνω τι-πο-τα 🤯 ξέρω όμως ότι αυτές οι στιγμές αργότερα θα μου λείπουν.  Αααααα σιδερένιο το 7ο δοντακι σας! (Κι εμένα με δαγκώνει το κουνέλι μου 🤣) Ναι όσο μπορείς πάλεψε το με τα πατημένα γιατί μετά αν το αφήσεις ίσως να δυσκολευτεις.  Κι εγώ νιώθω ότι δεν έχω συνέλθει πλήρως από τη φάση γέννα - νεογέννητο... Καταρχάς ακόμα σκέφτομαι τη καισαρική και τη περίοδο της λοχείας και ανατριχιαζω... Μπρρρρρ!  Πότε πέρασε ένας χρόνος Ε; Απίστευτο! Ένας χρόνος απαιτητικός αλλά συνάμα όμορφος! Πως έχουν αλλάξει τα μωράκια μας... από μικρά νεογέννητα έχουν γίνει μικροι εξερευνητές 🤣 Κοιτάζω τις φωτογραφίες από την εγκυμοσύνη ή βιντεάκια με τη κοιλιά μου να κινείται και ακόμα δε μπορώ να πιστέψω ότι το έζησα, σαν ένα γλυκό όνειρο.... Τον κοιτάζω και η καρδιά μου πάει να σπάσει από αγάπη... 💙      
    • Πώς τη παλεύω; Πφφφφ ανάλογα τη μέρα .. υπάρχουν μέρες που βγαίνουμε βόλτα, μέρες που συναντιεμαι με φίλες που έχουν κι αυτές μικρά παιδάκια και μέρες που είναι σκέτη καταστροφή...  Εμένα αν ξυπνήσει μέσα στη νύχτα θέλει οπωσδήποτε να πιει γάλα αλλιώς δεν ηρεμεί με τίποτα.  Ευτυχώς 20:30-21:00 κοιμάται. Τις τελευταίες δυο μέρες και μένα κοιμάται περισσότερο.... Μωρέ λες; Λες να κοιμόμαστε σαν άνθρωποι σιγά σιγά; 🤣🤣🤣🤣 Φτου φτου φτου μη το ματιασω!   
    • Να χαίρεσαι!! Μια χαρά είναι ο τράχηλος! Άλλες έχουν μικρό τράχηλο και κάνουν περίδεση, εσύ δεν έχεις να το σκέφτεσαι αυτό!!  Σε κάποια φάση λογικά ξεκινά και μειώνεται το πάχος για τον τοκετό! Τα κορίτσια που είναι μαμάδες θα ξέρουν καλύτερα κιόλας!
    • Καλά εσενα θα θέλει σίγουρα να σου το αυξήσει όταν μιλήσεις μαζί του πες μας 
    • Είχε ζοριστεί που με έβλεπε τότε με τους εμετούς συνέχεια ξαπλωμένη γιατί ερχόταν και με πείραζε  για να σηκωθώ μετά από ένα σημείο άρχισε να μου τραβάει και τα μαλλιά για να με σηκώσει 😅 τωρα όχι γιατί την παίρνω αγκαλιά αλλά επειδή περπατάει κιολας Εεε δεν την ζητάει συνέχεια την αγκαλιά αλλα οποτε απλώσει χερι να την παρω την παίρνω απλά δεν θα την κρατήσω πολύ ώρα μετά από λίγο την αφήνω 
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...