Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Γεια σας ! Ειμαι σχετικά καινουργια στο φορουμ! Διανυω την 10 εβδομαδα και σημερα ειδα καφε υγρα οχι αιμα αιμα και εχω ψηλοπονακια στην μεση και κατω χαμηλα ! Ειχα ξανα αιμα αιμα πολυ για 3 -4 ημερες στην 5 εβδομαδα και απο τοτε παιρνω 3 utrogestan, 2 cyclogest και εβαζα και μερα παρα μερα proludex ένεση ! Εχω παει στον ιατρο μ εχθες και ηταν ολα μια χαρα μου ειπε .. ειχα καποια κοπελα κατι παρόμοιο; Γτ με εχει πιασει ο πανικος !

Δημοσίευση
στις πριν 10 ώρες, ο/η loukia94 είπε:

Γεια σας ! Ειμαι σχετικά καινουργια στο φορουμ! Διανυω την 10 εβδομαδα και σημερα ειδα καφε υγρα οχι αιμα αιμα και εχω ψηλοπονακια στην μεση και κατω χαμηλα ! Ειχα ξανα αιμα αιμα πολυ για 3 -4 ημερες στην 5 εβδομαδα και απο τοτε παιρνω 3 utrogestan, 2 cyclogest και εβαζα και μερα παρα μερα proludex ένεση ! Εχω παει στον ιατρο μ εχθες και ηταν ολα μια χαρα μου ειπε .. ειχα καποια κοπελα κατι παρόμοιο; Γτ με εχει πιασει ο πανικος !

Καλησπέρα και με το καλό ! 

Το καφέ υγρό είναι αίμα που δεν είναι φρέσκο, ίσως ήταν υπολείμματα από το αιματακι που είχες δει τις προηγούμενες μέρες που αποβλήθηκε τώρα . Να ακολουθείς ευλαβικά τις συμβουλές του γιατρού σου,να τον ενημερώνεις για οτιδήποτε νέο συμβαίνει ή σε ανησυχεί! Να τον εμπιστεύεσαι και όλα θα πάνε καλά ❤️ 

Δημοσίευση
στις πριν 12 ώρες, ο/η loukia94 είπε:

Κ στις δύο μου εγκυμοσύνες είχα καφέ, ειδικά τώρα στην δεύτερη νομίζω 3-4 φορές. Έβαζα τα utrogestan κ όλα μια χαρά. Γενικά να προσέχεις, ειδικά με τα βάρη. Όλα θα πάνε καλά!!!

Δημοσίευση
στις On 29/11/2022 at 5:21 ΠΜ, ο/η loukia94 είπε:

Ναι είχα εγώ στην 9 εβδομάδα ελάχιστο και με υπερηχο είδαμε ένα μικρό αιματωμα . Μου είπε να καθυσω στο κρεβάτι 2 μέρες προγεστερονη και μαγνήσιο στην 3 μεερα είδα πάλι έπεφτε κυριακη και πήγα στην κλινική όπου είδανε ότι δεν υπήρχε τίποτα μου είπε για αυτό το αιματακι έκλεισε  😉 καφέ σημαίνει παλιό αρα δεν μας πολύ αγχώνει. Παρόλα αυτά πάντα ενημερώνεις τον γιατρό σου 

Δημοσίευση
στις On 29/11/2022 at 5:21 ΠΜ, ο/η loukia94 είπε:

Κορίτσι μ καλό είναι να μιλήσεις με τον γιατρό σου αλλά πιστεύω δεν είναι τίποτα βέβαια έτσι ακριβώς αγχωνόμουν και εγώ στην δωδέκατη εβδομάδα είχα δει και εγώ αρκετό αίμα βέβαια για καμία ώρα το πολύ αλλά μου είπαν ότι ίσως είχα μια μικρή αποκόλληση αλλά δεν ήταν και σίγουρο 🤷🏻‍♀️, αλλά λόγω φόβου σηκωνόμουν από το κρεβάτι μόνο για τουαλέτα  μου έγραψε ο γιατροσ μου προγεστερονη την έπαιρνα για κάνα μήνα περίπου αλλά από την ημέρα που είδα το αίμα μέχρι και όταν σχεδόν σταμάτησα την προγεστερονη  είχα πολλά καφέ υγρά και βλέννα. 

τα πονάκια που αναφαιρεις αν δεν κάνω λάθος τα είχα και εγώ στις αρχές νομίζω είναι σύμπτωμα! Όπως και να έχει ρωτά τον γιατρό σου εννοείται και αν θες την συμβουλή μου ξεκούραση όσο πιο πολύ μπορείς και να αφυδατώνεσαι συχνά, επίσης γνώμη μου αυτή μην την ακολουθήσεις αλλά τα utrogestan πιστεύω ότι είναι ότι πιο σωτήριο σε τέτοιες περιπτώσεις στην εγκυμοσύνη! 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• @Maria98 περαστικα σας κοριτσι μου. Να σ πω ότι τ βρέφη έχουν 37+ και όχι το δικό μας 36.6. Αμα την μετρήσεις σε οποιαδήποτε φαση θα δεις ότι έχει 37. 37.2 37.3 κ ειναι απολύτως φυσιολογικό. Πυρετός όπως σωστά σ ειπε ο παιδίατρος ειναι απο 38 κ πάνω. Οσο για τα ρουθουνισματα κι αυτά φυσιολογικα ειναι. Εμενα τώρα τ εκοψε. Μερικα βραδια ηταβ πολυ εντονα κ δ φαινοταν μύξα. Αλλα είχε κ μερες π τ ρουθούνι τ ενα είχε μυξουλα. Της εκλεινα τ αλλο, ζοριζοταν κ τ φυσούσε προς τ έξω. Νομίζω ότι τζαμπα ανησυχήσες. Και να σ πω έπρεπε να σ πει ο παιδίατρος φερε να την δω κ όχι να την πας νοσοκομείο. Ο δικός μ δηλαδή θα σ ελεγε φερε να την δω. Δ θα σε εστελνε νοσοκομείο. Ελπίζω να μην ταλαιπωρηθειτε αλλο κ ολα να οανε καλα.
    • Εννοείται ότι πλέον τρώμε τσιτσιδι και το κουτάλι αν τολμήσει να πλησιάσει το στόμα του το στέλνει στο διάολο. Μόνο με τα χέρια, τα πάντα όμως! Ακόμα και το ρύζι και μια φορά και τις φακές, τι να κάνουμε τώρα! Και μη φανταστείτε, όλο αυτό το χάος για να φάει 5 μπουκιες 😩 Πεταλουδιτσα καθώς ήρθες! Εγώ δυστυχώς δεν τους γνωρίζω για να μπορέσω να σε βοηθήσω. Όλα θα πάνε καλά αυτή τη φορά, το πρωτοχρονιάτικο μωράκι ψήνεται!
    • Κορίτσι μου γλυκό, σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση.. Είμαι πολύ ανυπ΄ομονη και εννοειται εχω σπαταλήσει πόσα λεφτά..έπιασε την προηγούμενη αλλά ετσι οπως τα λες είναι.. Εγώ φταίω που λέω δεν θα ξανα κάνω και μετά ξανακάνω Θα κρατήσω τις ελπίδες μου ακόμα οπότε...
    • Κορίτσι μου θα σου κάνω πρόχειρους υπολογισμούς σαν μαθηματικό μυαλό που είμαι 😋 1. Θετικό ωορρηξίας είχες 5/6 αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι έκανες απαραίτητα ωορρηξία την ίδια μέρα. Σωστά; Σωστά  2. Η εμφύτευση θέλει από 6 έως 12 μέρες. Ναι ναι, έως 12!! 3. Από την στιγμή της εμφύτευσης η χοριακη για να ανέβει και να ανιχνευτεί στα ούρα θέλει 2-3 μέρες. Κάνε λοιπόν τις πράξεις και άσε τα μαρκετινιστικα κόλπα των εταιρειών που φυσικά θα γράψουν το πιο ιδεατό σενάριο για να χαλαμε λεφτά όλες εμείς οι απελπισμένες πριν καν γίνει η εμφύτευση (τα έχω κάνει πολλάκις, μην γελάς).  Επίσης να θυμάσαι κάθε εγκυμοσύνη είναι διαφορετική, το πότε είχες θετικό την προηγούμενη φορά,  δεν λέει τίποτα για την εμφύτευση κάθε επόμενης φοράς. Μην απελπιζεσαι, έχεις μέρες ακόμα 🙏🙏 
    • Είναι νωρίς ακόμα μην κοιτάς τι λένε τα τεστ εγκυμοσύνης σε κάθε κοπέλα είναι ανάλογα με τον κύκλο της και πότε έγινε η εμφύτευση  Αυτό που είναι πιο βοηθητικό αφού κάνεις τεστ ωορρηξίας να μετρά από το πότε είδες το θετικό 14 μέρες μετά θα κάνεις εγκυμοσύνης  εγώ είχα κάνει 10 μέρες μετά το τεστ ωορρηξίας, το εγκυμοσύνης και ήταν αρκετά αχνό ίσα όσα φαινόταν της home test οπότε έχεις ελπίδες πολλές 🥰
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...