Μετάβαση σε περιεχόμενο

Είναι θετικό;;;

Eir_ma

Recommended Posts

στις πριν 55 λεπτά, ο/η Eir_ma είπε:

Κορίτσια μου άλλη μια ερώτηση. Έχω ραντεβού σε δύο μέρες για λέιζερ μπικίνι. Να πάω;ξέρετε αν επιτρέπεται; Θεωρητικά αν δεν είχα κάνει το τεστ θα είχα πάει κανονικά. Η το ακυρώνω;Καμία εμπειρία;;;

Συγχαρητήρια κορίτσι μου! 🎉 Δεν έχω προσωπική εμπειρία, αλλά πιστεύω ότι αφού το ξέρεις, καλύτερα ρωτά τον γιατρό σου ή την δερματολόγο στο λέιζερ! 😊

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

στις πριν 19 ώρες, ο/η Rena92 είπε:

Συγχαρητήρια κορίτσι μου! 🎉 Δεν έχω προσωπική εμπειρία, αλλά πιστεύω ότι αφού το ξέρεις, καλύτερα ρωτά τον γιατρό σου ή την δερματολόγο στο λέιζερ! 😊

Ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου, ακόμα δεν έκανα χοριακη μένω συγκρατημένη γτ πολλά μπορούν να πάνε στραβά.. Αυτή στο λέιζερ λέει δεν πειράζει, ο δικός μου γιατρός λέει όχι και ο γιατρός της αδερφής μου που τον είχε ρωτήσει της το επέτρεπε. Δεν θα πάω το έχω άγχος να σου πω την αλήθεια... Ευχαριστώ για την απάντηση και σου εύχομαι ο,τι καλύτερο επιθυμείς και εσύ!!

στις πριν 13 λεπτά, ο/η Eir_ma είπε:

Ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου, ακόμα δεν έκανα χοριακη μένω συγκρατημένη γτ πολλά μπορούν να πάνε στραβά.. Αυτή στο λέιζερ λέει δεν πειράζει, ο δικός μου γιατρός λέει όχι και ο γιατρός της αδερφής μου που τον είχε ρωτήσει της το επέτρεπε. Δεν θα πάω το έχω άγχος να σου πω την αλήθεια... Ευχαριστώ για την απάντηση και σου εύχομαι ο,τι καλύτερο επιθυμείς και εσύ!!

Γεια σου κοπέλα μου . Έκανα και εγώ λέιζερ κάθε 6 εβδομάδες αλλά μόλις έκανα την εξωσωματική το έκοψα μαχαίρι . Η γιατρός από κλινική και η γυναικολόγος μου είναι εντελώς κάθετες σε αυτό το θέμα και δεν μπήκα καν στη διαδικασία αμφισβήτησης . Γνώμη μου είναι να περιμένεις 9 μηνούλες 😉

στις πριν 44 λεπτά, ο/η Mademoiselle είπε:

Γεια σου κοπέλα μου . Έκανα και εγώ λέιζερ κάθε 6 εβδομάδες αλλά μόλις έκανα την εξωσωματική το έκοψα μαχαίρι . Η γιατρός από κλινική και η γυναικολόγος μου είναι εντελώς κάθετες σε αυτό το θέμα και δεν μπήκα καν στη διαδικασία αμφισβήτησης . Γνώμη μου είναι να περιμένεις 9 μηνούλες 😉

Ωωω κατάλαβα. Ευχαριστώ για την απάντηση. Όχι δεν θα κάνω να σου πω το σκέφτηκα και μόνη μου. Γιατί εκτός των άλλων είναι και το σημείο έξτρα επικίνδυνο. Πολλές κοπέλες που ξέρω έκαναν κατά τη διάρκεια γι'αυτό και ρώτησα αλλά έστω και ο παραμικρός κίνδυνος να υπάρχει δεν ρισκαρω. Ευχαριστώ και πάλι και εύχομαι ο,τι καλύτερο

στις On 27/11/2022 at 3:26 ΜΜ, ο/η Eir_ma είπε:

Καλησπέρα!! Είμαι δύο μέρες πριν την περίοδο και έκανα το μεσημέρι αυτό το τεστ. Μέσα σε ένα λεπτό φάνηκε έτσι... Είναι θετικό;;;η κάνουν πουλάκια τα ματάκια μου;;

IMG_20221127_132238.jpg

Μωράκια κάνουν τα μάτια σου.. όχι πουλάκια! Χεχε .. Με το καλό κορίτσι μου! Εύχομαι να πάνε όλα καλά!

στις On 29/11/2022 at 2:13 ΜΜ, ο/η Eir_ma είπε:

Καλησπέρα εγώ είχα κάνει λέιζερ στην αρχή της εγκυμοσύνης αλλά μέχρι τον 2-3 μήνα αν δεν κάνω λάθος, ο λόγος που μου εξήγησε κ ο δερματολόγος αλλά και ο γιατρός μου που απαγορεύουν το λέιζερ στην εγκυμοσύνη είναι γιατί από τον πόνο έστω και μικρός αν είναι μπορεί να πιεστεις και να δημιουργήσεις συσπάσεις που αυτό δεν το θελουμε καθόλου  (δεν μιλάω για περιοχές όπως μπικίνι εκεί θεωρώ ότι είναι πολύ επικίνδυνο σε οποιοδήποτε στάδιο ) 

στις On 2/12/2022 at 7:18 ΜΜ, ο/η Alex11 είπε:

Καλησπέρα εγώ είχα κάνει λέιζερ στην αρχή της εγκυμοσύνης αλλά μέχρι τον 2-3 μήνα αν δεν κάνω λάθος, ο λόγος που μου εξήγησε κ ο δερματολόγος αλλά και ο γιατρός μου που απαγορεύουν το λέιζερ στην εγκυμοσύνη είναι γιατί από τον πόνο έστω και μικρός αν είναι μπορεί να πιεστεις και να δημιουργήσεις συσπάσεις που αυτό δεν το θελουμε καθόλου  (δεν μιλάω για περιοχές όπως μπικίνι εκεί θεωρώ ότι είναι πολύ επικίνδυνο σε οποιοδήποτε στάδιο ) 

Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Το ακύρωσα τελικά, καλά κι εγώ τσιριζα από τον πόνο κιόλας κάθε φορά οπότε καλύτερα άστο!!.... Με το καλό το μωράκι σου!

στις πριν 58 λεπτά, ο/η Eir_ma είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Το ακύρωσα τελικά, καλά κι εγώ τσιριζα από τον πόνο κιόλας κάθε φορά οπότε καλύτερα άστο!!.... Με το καλό το μωράκι σου!

Τώρα έπαθα σοκ. Πονάει το λέιζερ;;; δεν έχω κάνει αλλα το θεωρούσα εύκολη υπόθεση. 

στις πριν 2 ώρες, ο/η misofeggaro είπε:

Τώρα έπαθα σοκ. Πονάει το λέιζερ;;; δεν έχω κάνει αλλα το θεωρούσα εύκολη υπόθεση. 

Αχ κι εγώ έτσι πήγα όλο χαρά αλλά μου κόπηκε... Στο μπικίνι που έκανα εγώ πονούσε απίστευτα όχι σε όλα τα σημεία αλλά ήταν κάποια σημεία που σφιγγομουν πολύ. Αλλά αξίζει τον κόπο ειδικά αν έχεις μεγάλο πρόβλημα με τριχοφυΐα

στις πριν 14 ώρες, ο/η Eir_ma είπε:

Ευχαριστώ πολύ κορίτσια μου και σε εσένα σ εύχομαι ότι καλύτερο με το καλό ! ❤️❤️

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Εγώ πάλι σε χαίρομαι που με 2,5 μηνων μωρο κ 2 παιδια είχατε κ πολλές επαφές! Εύγε!! Του έχετε πάρει τον αέρα εσείς οι πολυτεκνες! Χαχα! Καλές γιορτές κ αν επιθυμείς κ τέταρτο μωράκι στο εύχομαι!
    • Εύχομαι να γεννήσεις γρήγορα κι εύκολα κορίτσι μου κι εσύ και όλα τα κοριτσια! Όσο για την εστίαση της προσοχής, δεν ξερω μου βγήκε πολύ αυθόρμητα, με βοηθησε πάρα πολύ, ήταν σαν να άδειαζε το μυαλό μου εκείνη τη στιγμή! Να το δοκιμάσεις! Επίσης για τον γρήγορο τοκετό με αγχωσε λίγο ο γιατρός γιατί μου είπε ότι αν ξεκινήσουν πόνοι σε 3 ώρες το πολύ θα χω γεννήσει. Κι άρχισα να κάνω σενάρια ότι θα μαι μόνη μου στο σπίτι, δεν θα ναι κανείς να αφήσω το παιδί, θα χει κίνηση ανελέητη το κέντρο αν είναι μεσημέρι και δεν θα προλάβω να φτασω. Και για να δείτε την παράνοια μου σκεφτηκα μέχρι και το ενδεχόμενο αποκλεισμού από χιόνια 😂😂😂😂  
    • Καλησπέρα κορίτσι μου! Γνωρίζετε γιατί συνέβησαν οι αποβολές σας ; Στη δική μου περίπτωση ήταν χρωμωσωμικες ανωμαλίες. Η γυναικολόγος έχει δίκιο καλό είναι να γνωρίζει από τέτοιες περιπτώσεις η αιματολογος. Εύχομαι να βρεις τον πιο κατάλληλο σ αυτό το κομμάτι και όλα να πάνε καλά 🙏🏼 
    • Καλά Χριστούγεννα σε όλους με υγεία και αγάπη 🎄
    • Καλέ σωστά ξέχασα να αναφέρω ότι δεν θηλάζω.  Δεν ξέρω πότε και αν έκανα ωορρηξία. Δεν είχα και το νου μου να σας πω την αλήθεια. Θα περιμένω και αυτή την εβδομάδα και αν δεν έρθει μέχρι παραμονή θα κάνω ένα τεστ. 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...