Μετάβαση σε περιεχόμενο

Είναι θετικό;;;

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 55 λεπτά, ο/η Eir_ma είπε:

Κορίτσια μου άλλη μια ερώτηση. Έχω ραντεβού σε δύο μέρες για λέιζερ μπικίνι. Να πάω;ξέρετε αν επιτρέπεται; Θεωρητικά αν δεν είχα κάνει το τεστ θα είχα πάει κανονικά. Η το ακυρώνω;Καμία εμπειρία;;;

Συγχαρητήρια κορίτσι μου! 🎉 Δεν έχω προσωπική εμπειρία, αλλά πιστεύω ότι αφού το ξέρεις, καλύτερα ρωτά τον γιατρό σου ή την δερματολόγο στο λέιζερ! 😊

Δημοσίευση
στις πριν 19 ώρες, ο/η Rena92 είπε:

Συγχαρητήρια κορίτσι μου! 🎉 Δεν έχω προσωπική εμπειρία, αλλά πιστεύω ότι αφού το ξέρεις, καλύτερα ρωτά τον γιατρό σου ή την δερματολόγο στο λέιζερ! 😊

Ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου, ακόμα δεν έκανα χοριακη μένω συγκρατημένη γτ πολλά μπορούν να πάνε στραβά.. Αυτή στο λέιζερ λέει δεν πειράζει, ο δικός μου γιατρός λέει όχι και ο γιατρός της αδερφής μου που τον είχε ρωτήσει της το επέτρεπε. Δεν θα πάω το έχω άγχος να σου πω την αλήθεια... Ευχαριστώ για την απάντηση και σου εύχομαι ο,τι καλύτερο επιθυμείς και εσύ!!

Δημοσίευση
στις πριν 13 λεπτά, ο/η Eir_ma είπε:

Ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου, ακόμα δεν έκανα χοριακη μένω συγκρατημένη γτ πολλά μπορούν να πάνε στραβά.. Αυτή στο λέιζερ λέει δεν πειράζει, ο δικός μου γιατρός λέει όχι και ο γιατρός της αδερφής μου που τον είχε ρωτήσει της το επέτρεπε. Δεν θα πάω το έχω άγχος να σου πω την αλήθεια... Ευχαριστώ για την απάντηση και σου εύχομαι ο,τι καλύτερο επιθυμείς και εσύ!!

Γεια σου κοπέλα μου . Έκανα και εγώ λέιζερ κάθε 6 εβδομάδες αλλά μόλις έκανα την εξωσωματική το έκοψα μαχαίρι . Η γιατρός από κλινική και η γυναικολόγος μου είναι εντελώς κάθετες σε αυτό το θέμα και δεν μπήκα καν στη διαδικασία αμφισβήτησης . Γνώμη μου είναι να περιμένεις 9 μηνούλες 😉

Δημοσίευση
στις πριν 44 λεπτά, ο/η Mademoiselle είπε:

Γεια σου κοπέλα μου . Έκανα και εγώ λέιζερ κάθε 6 εβδομάδες αλλά μόλις έκανα την εξωσωματική το έκοψα μαχαίρι . Η γιατρός από κλινική και η γυναικολόγος μου είναι εντελώς κάθετες σε αυτό το θέμα και δεν μπήκα καν στη διαδικασία αμφισβήτησης . Γνώμη μου είναι να περιμένεις 9 μηνούλες 😉

Ωωω κατάλαβα. Ευχαριστώ για την απάντηση. Όχι δεν θα κάνω να σου πω το σκέφτηκα και μόνη μου. Γιατί εκτός των άλλων είναι και το σημείο έξτρα επικίνδυνο. Πολλές κοπέλες που ξέρω έκαναν κατά τη διάρκεια γι'αυτό και ρώτησα αλλά έστω και ο παραμικρός κίνδυνος να υπάρχει δεν ρισκαρω. Ευχαριστώ και πάλι και εύχομαι ο,τι καλύτερο

Δημοσίευση
στις On 27/11/2022 at 3:26 ΜΜ, ο/η Eir_ma είπε:

Καλησπέρα!! Είμαι δύο μέρες πριν την περίοδο και έκανα το μεσημέρι αυτό το τεστ. Μέσα σε ένα λεπτό φάνηκε έτσι... Είναι θετικό;;;η κάνουν πουλάκια τα ματάκια μου;;

IMG_20221127_132238.jpg

Μωράκια κάνουν τα μάτια σου.. όχι πουλάκια! Χεχε .. Με το καλό κορίτσι μου! Εύχομαι να πάνε όλα καλά!

Δημοσίευση
στις On 29/11/2022 at 2:13 ΜΜ, ο/η Eir_ma είπε:

Καλησπέρα εγώ είχα κάνει λέιζερ στην αρχή της εγκυμοσύνης αλλά μέχρι τον 2-3 μήνα αν δεν κάνω λάθος, ο λόγος που μου εξήγησε κ ο δερματολόγος αλλά και ο γιατρός μου που απαγορεύουν το λέιζερ στην εγκυμοσύνη είναι γιατί από τον πόνο έστω και μικρός αν είναι μπορεί να πιεστεις και να δημιουργήσεις συσπάσεις που αυτό δεν το θελουμε καθόλου  (δεν μιλάω για περιοχές όπως μπικίνι εκεί θεωρώ ότι είναι πολύ επικίνδυνο σε οποιοδήποτε στάδιο ) 

Δημοσίευση
στις On 2/12/2022 at 7:18 ΜΜ, ο/η Alex11 είπε:

Καλησπέρα εγώ είχα κάνει λέιζερ στην αρχή της εγκυμοσύνης αλλά μέχρι τον 2-3 μήνα αν δεν κάνω λάθος, ο λόγος που μου εξήγησε κ ο δερματολόγος αλλά και ο γιατρός μου που απαγορεύουν το λέιζερ στην εγκυμοσύνη είναι γιατί από τον πόνο έστω και μικρός αν είναι μπορεί να πιεστεις και να δημιουργήσεις συσπάσεις που αυτό δεν το θελουμε καθόλου  (δεν μιλάω για περιοχές όπως μπικίνι εκεί θεωρώ ότι είναι πολύ επικίνδυνο σε οποιοδήποτε στάδιο ) 

Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Το ακύρωσα τελικά, καλά κι εγώ τσιριζα από τον πόνο κιόλας κάθε φορά οπότε καλύτερα άστο!!.... Με το καλό το μωράκι σου!

Δημοσίευση
στις πριν 58 λεπτά, ο/η Eir_ma είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Το ακύρωσα τελικά, καλά κι εγώ τσιριζα από τον πόνο κιόλας κάθε φορά οπότε καλύτερα άστο!!.... Με το καλό το μωράκι σου!

Τώρα έπαθα σοκ. Πονάει το λέιζερ;;; δεν έχω κάνει αλλα το θεωρούσα εύκολη υπόθεση. 

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η misofeggaro είπε:

Τώρα έπαθα σοκ. Πονάει το λέιζερ;;; δεν έχω κάνει αλλα το θεωρούσα εύκολη υπόθεση. 

Αχ κι εγώ έτσι πήγα όλο χαρά αλλά μου κόπηκε... Στο μπικίνι που έκανα εγώ πονούσε απίστευτα όχι σε όλα τα σημεία αλλά ήταν κάποια σημεία που σφιγγομουν πολύ. Αλλά αξίζει τον κόπο ειδικά αν έχεις μεγάλο πρόβλημα με τριχοφυΐα

Δημοσίευση
στις πριν 14 ώρες, ο/η Eir_ma είπε:

Ευχαριστώ πολύ κορίτσια μου και σε εσένα σ εύχομαι ότι καλύτερο με το καλό ! ❤️❤️

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...