Μετάβαση σε περιεχόμενο

Β χορικη

Ελενηη

Recommended Posts

Καλησπέρα κορίτσι μου θέλω μια βοήθεια.λοιπον μετά που μου τελείωσε η περίοδος 8 Νοεμβρίου ξεκινήσαμε με τον άντρα μου να προσπαθούμε. Άρχισα πολύ νωρίς να νιώθω πονουν περιουδου αναγουλες (που δεν έχω νιώσει ποτέ τόσο έντονα)πήρα τον γυναικολόγο μ μου είπε ότι είναι νωρίς και αν πονάω να πάω σε παθολόγο..δεν τον έδωσα σημασία.. λοιπόν η πονη είναι κάθε μέρα τώρα περιμένω περιοδο 4 Δεκεμβρίου  έχω άλλες 8 μερες .Χθες λάθος μου δεν άντεξα έκανα χοριοακη και μου βγήκε 0.100 ο μικροβιολογος είπε ότι είναι αρνητικό.με τον δικό μ γιατρό δεν μίλησα και δεν θέλω ακόμη.τι σηναινει αυτή η τιμή είναι αρνητικη?(ξέρω είναι νωρίς  αλλά δεν έχει τύχη  να δω τέτοια τιμη)δύο μέρες με τρώει το στήθος  κάπως .είναι το δεύτερο παιδάκι που θέλω να περιμένω στην πρώτη εγκυμοσύνης  δεν είχα τπτ μετά όταν έγινα 3 μηνών είχα αναγουλες.τωρα νιώθω παράξενα αλλά κάτι μέσα μου λέει ότι είμαι εγκυος...πείτε μου την γνώμη σας σας παρακαλώ 

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

στις πριν 9 λεπτά, ο/η Ελενηη είπε:

Καλησπέρα κορίτσι μου θέλω μια βοήθεια.λοιπον μετά που μου τελείωσε η περίοδος 8 Νοεμβρίου ξεκινήσαμε με τον άντρα μου να προσπαθούμε. Άρχισα πολύ νωρίς να νιώθω πονουν περιουδου αναγουλες (που δεν έχω νιώσει ποτέ τόσο έντονα)πήρα τον γυναικολόγο μ μου είπε ότι είναι νωρίς και αν πονάω να πάω σε παθολόγο..δεν τον έδωσα σημασία.. λοιπόν η πονη είναι κάθε μέρα τώρα περιμένω περιοδο 4 Δεκεμβρίου  έχω άλλες 8 μερες .Χθες λάθος μου δεν άντεξα έκανα χοριοακη και μου βγήκε 0.100 ο μικροβιολογος είπε ότι είναι αρνητικό.με τον δικό μ γιατρό δεν μίλησα και δεν θέλω ακόμη.τι σηναινει αυτή η τιμή είναι αρνητικη?(ξέρω είναι νωρίς  αλλά δεν έχει τύχη  να δω τέτοια τιμη)δύο μέρες με τρώει το στήθος  κάπως .είναι το δεύτερο παιδάκι που θέλω να περιμένω στην πρώτη εγκυμοσύνης  δεν είχα τπτ μετά όταν έγινα 3 μηνών είχα αναγουλες.τωρα νιώθω παράξενα αλλά κάτι μέσα μου λέει ότι είμαι εγκυος...πείτε μου την γνώμη σας σας παρακαλώ 

Τιμές χοριακης κάτω από 10 είναι αρνητικές. 

Περίμενε να κάνεις χοριακη κοντά στην περίοδο σου, είναι πολύ νωρίς για να έχει αυξηθεί η χοριακη και να έχεις συμπτώματα από αυτό το λόγο. Κάτι άλλο είναι, ίσως έντερο οι πόνοι που νιώθεις. 

Εύχομαι να είσαι. Να μας πεις τα νέα σου. 

κοριτσακι μου ειναι παρα πολυ νωρις!! αν θες πηγαινε 2 μερες εστω πριν τη ημερομηνια που περιμενεις περιοδο.παιζει σημαντικο ρολο ποτε εκανες ωορηξια.

Σίγουρα είναι πάρα πολύ νωρίς για να δείξει η χοριακη και θεωρητικά είναι νωρίς για συμπτώματα αλλά επειδή εγώ προσωπικά ξέρω κοπέλα που είχε συμπτώματα την επόμενη της επαφής θα σου πω ότι μπορεί το ένστικτο σου να μην κάνει λάθος οπότε να έχεις θετική ψυχολογία και να ξανά κάνεις χοριακη την πρώτη μέρα καθυστέρησης

Σας ευχαριστώ  πολύ πολύ!Αλλά τι ακριβώς σημαίνει  0.100.λενε ότι κάτω από 5 ειναι αρνητικό πάνω από 50 είναι θετικό απλά είναι νωρίς υσχει?

Ελένη όπως το λες κάτω από 5 είναι αρνητικο. Και το δικό σου είναι κάτω από 5.  Τώρα κ 20 να είναι, θετικό είναι αλλά πολύ χαμηλή κ φοβάσαι για την έκβαση . Πάνω από 50 χαίρεσαι και πάνω από 100 πετάς χαχχα. Λοιπόν είναι νωρίς για χοριακη κ μετά την ημέρα αναμονής περιόδου θα πας να κάνεις. Μέχρι τότε υπομονή. Καλή επιτυχία!!

Αααα εγώ νόμιζα ότι επειδή  έλεγε 0.100 ότι είναι μεγαλύτερο  από 50.αλλα αλλιώς τα μετράτε.. ευχαριστώ πολύ  πολύ

στις πριν 18 λεπτά, ο/η Ελενηη είπε:

Αααα εγώ νόμιζα ότι επειδή  έλεγε 0.100 ότι είναι μεγαλύτερο  από 50.αλλα αλλιώς τα μετράτε.. ευχαριστώ πολύ  πολύ

0.100 είναι 0,1 που είναι κάτω από 1 απλά έχουν βάλει 3 δεκαδικά ψηφία. Μάλλον αυτό σε μπέρδεψε υποθέτω για να λες κάπως αλλιώς το μετράνε. Αν περιμένεις 4/12 περίοδο θεωρητικά 4-6 μέρες από σήμερα πριν είχες ωορρηξία. Οπότε αν άρχισες να πονάς αρκετά νωρίς ήταν πριν και όπως λένε και τα κορίτσια μπορεί να είναι 1) προεορτια ωορρηξίας 2) έντερο 3) αυθυποβολή επειδή θες να μείνεις έγκυος 4) ενοχλήσεις από το σπέρμα (συμβαίνει πολύ συχνά όταν αρχίζει κάποια προσπάθειες) 5) αλλος τυχαίος πόνος 

Καλά αποτελέσματα στο τεστ όταν έρθει η ώρα! 

• 2 weeks later...
στις πριν 4 λεπτά, ο/η Ελενηη είπε:

Κοροτσια μου καλά ένιωθα ότι είμαι έγκυος μόλις τώρα μου έδειξε η χοριακη 1000.1

Μπράβο βρε κορίτσι μου συγχαρητήρια να πάνε όλα τέλεια!!! Είδες που τελικά το ένστικτο δεν κάνει λάθος!!!

στις πριν 11 λεπτά, ο/η Ελενηη είπε:

Κοροτσια μου καλά ένιωθα ότι είμαι έγκυος μόλις τώρα μου έδειξε η χοριακη 1000.1

Υπεροχααααα.... Να έχεις μια όμορφη εγκυμοσύνη! Με το καλό το νέο μέλος!

στις πριν 2 ώρες, ο/η Ελενηη είπε:

Μπράβο συγχαρητήρια 😊 να έχεις μια όμορφη εγκυμοσύνη.. 💕🌸 

τελικα ήταν νωρίς που είχες πάει για χοριακη την πρώτη φορά 😊

Ναι ήταν νωρίς  αλλά ήμουν σίγουρη ότι είμαι.μου φάνηκε και η τιμή παράξενη.0.100.Λεω κάτι δεν πάει καλά!Εύχομαι να πάνε όλα καλά!Όμως άρχισα  να αγχώνομαι  πως θα τα βγάλω πέρα με 2 παιδακια

στις πριν 21 ώρες, ο/η Ελενηη είπε:

Ναι ήταν νωρίς  αλλά ήμουν σίγουρη ότι είμαι.μου φάνηκε και η τιμή παράξενη.0.100.Λεω κάτι δεν πάει καλά!Εύχομαι να πάνε όλα καλά!Όμως άρχισα  να αγχώνομαι  πως θα τα βγάλω πέρα με 2 παιδακια

Συγχαρητήρια και με το καλό το μωράκι σου😍!!! Και εγώ αναμένω ! Έχω κάποια συμπτώματα. Περιμένω αύριο περίοδο .. έχω κάποια λευκά κολπικά υγρά σήμερα, αλλά εχθες ήταν καθαρά τα υγρά αλλά σα σβολος . το στήθος δε μπορώ να το αγγίξω από το Σάββατο .. πονάκια χαμηλά εδώ και αρκετές μέρες. Και τη προηγούμενη Τρίτη είχα δει λίγο καφέ βλέννα.. έχω ένστικτο αλλά Έκανα τεστ σήμερα απτην αγωνία μου , αυτά τα one step αλλά τα έκανα απόγευμα και βγήκαν αρνητικά.. θα κάνω και αύριο με τα πρωινά.. το θέλω τόσο πολύ! 

στις On 7/12/2022 at 8:57 ΜΜ, ο/η Nana_kr είπε:

Συγχαρητήρια και με το καλό το μωράκι σου😍!!! Και εγώ αναμένω ! Έχω κάποια συμπτώματα. Περιμένω αύριο περίοδο .. έχω κάποια λευκά κολπικά υγρά σήμερα, αλλά εχθες ήταν καθαρά τα υγρά αλλά σα σβολος . το στήθος δε μπορώ να το αγγίξω από το Σάββατο .. πονάκια χαμηλά εδώ και αρκετές μέρες. Και τη προηγούμενη Τρίτη είχα δει λίγο καφέ βλέννα.. έχω ένστικτο αλλά Έκανα τεστ σήμερα απτην αγωνία μου , αυτά τα one step αλλά τα έκανα απόγευμα και βγήκαν αρνητικά.. θα κάνω και αύριο με τα πρωινά.. το θέλω τόσο πολύ! 

Μακάρι κορίτσι! Πόσες μέρες είσαι πριν την περίοδο;

στις πριν 4 ώρες, ο/η Eliza Kats είπε:

Μακάρι κορίτσι! Πόσες μέρες είσαι πριν την περίοδο;

Τώρα έχω 1 μέρα καθυστέρηση. Έκανα ένα clear blue σήμερα και έδειχνε αχνό Σταύρο μετά από ώρα. Δεν άντεξα και έκανα τώρα το απόγευμα ενα self clear αλλά δε το έκανα και πολύ καλά και ούτε άχνη ούτε τίποτα. Θα φανεί! Έχω πάντως πόνους περιόδου. Και πρησμένος στήθος. 

στις πριν 20 ώρες, ο/η Nana_kr είπε:

Τώρα έχω 1 μέρα καθυστέρηση. Έκανα ένα clear blue σήμερα και έδειχνε αχνό Σταύρο μετά από ώρα. Δεν άντεξα και έκανα τώρα το απόγευμα ενα self clear αλλά δε το έκανα και πολύ καλά και ούτε άχνη ούτε τίποτα. Θα φανεί! Έχω πάντως πόνους περιόδου. Και πρησμένος στήθος. 

Καλησπερα το τεστ πάνω λέει ότι ισχύει το αποτέλεσμα για 10 λεπτά αν βγήκε ο σταυρος μετά δεν ισχύει αλλά επειδή τα clear blue έχουν και την γραμμή εξατμίσεις που μπερδεύει θα σου έλεγα να ξανά κανείς τεστ με πρωινά ουρά άλλης εταιρίας ή καλύτερα μια εξέταση αίματος 

ευχομαι να έχεις θετικό αποτέλεσμα 😊

ΣΕ ευχαριστώ  πολύ κορίτσι  μου!Και εμένα έτσι έδειξε!καλύτερα να κάνεις χοριακη πάντως  είναι πιο σίγουρο!εγώ έτσι έκανα!σου εύχομαι να γίνεις και συ μανούλα!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Εγώ πάλι σε χαίρομαι που με 2,5 μηνων μωρο κ 2 παιδια είχατε κ πολλές επαφές! Εύγε!! Του έχετε πάρει τον αέρα εσείς οι πολυτεκνες! Χαχα! Καλές γιορτές κ αν επιθυμείς κ τέταρτο μωράκι στο εύχομαι!
    • Εύχομαι να γεννήσεις γρήγορα κι εύκολα κορίτσι μου κι εσύ και όλα τα κοριτσια! Όσο για την εστίαση της προσοχής, δεν ξερω μου βγήκε πολύ αυθόρμητα, με βοηθησε πάρα πολύ, ήταν σαν να άδειαζε το μυαλό μου εκείνη τη στιγμή! Να το δοκιμάσεις! Επίσης για τον γρήγορο τοκετό με αγχωσε λίγο ο γιατρός γιατί μου είπε ότι αν ξεκινήσουν πόνοι σε 3 ώρες το πολύ θα χω γεννήσει. Κι άρχισα να κάνω σενάρια ότι θα μαι μόνη μου στο σπίτι, δεν θα ναι κανείς να αφήσω το παιδί, θα χει κίνηση ανελέητη το κέντρο αν είναι μεσημέρι και δεν θα προλάβω να φτασω. Και για να δείτε την παράνοια μου σκεφτηκα μέχρι και το ενδεχόμενο αποκλεισμού από χιόνια 😂😂😂😂  
    • Καλησπέρα κορίτσι μου! Γνωρίζετε γιατί συνέβησαν οι αποβολές σας ; Στη δική μου περίπτωση ήταν χρωμωσωμικες ανωμαλίες. Η γυναικολόγος έχει δίκιο καλό είναι να γνωρίζει από τέτοιες περιπτώσεις η αιματολογος. Εύχομαι να βρεις τον πιο κατάλληλο σ αυτό το κομμάτι και όλα να πάνε καλά 🙏🏼 
    • Καλά Χριστούγεννα σε όλους με υγεία και αγάπη 🎄
    • Καλέ σωστά ξέχασα να αναφέρω ότι δεν θηλάζω.  Δεν ξέρω πότε και αν έκανα ωορρηξία. Δεν είχα και το νου μου να σας πω την αλήθεια. Θα περιμένω και αυτή την εβδομάδα και αν δεν έρθει μέχρι παραμονή θα κάνω ένα τεστ. 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...