Μετάβαση σε περιεχόμενο

Κύπελλο σύλληψης

Thlimmeno_koutavi

Recommended Posts

Καλησπέρα σας. Υπάρχει κάποια κοπέλα που να έχει δοκιμάσει κυπελλο σύλληψης (από ιατρική σιλικόνη) να μας πει την εμπειρία της? Και την τοποθέτηση αν είναι εύκολη και γενικά πως το βίωσε. 

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

στις πριν 57 λεπτά, ο/η Thlimmeno_koutavi είπε:

Καλησπέρα σας. Υπάρχει κάποια κοπέλα που να έχει δοκιμάσει κυπελλο σύλληψης (από ιατρική σιλικόνη) να μας πει την εμπειρία της? Και την τοποθέτηση αν είναι εύκολη και γενικά πως το βίωσε. 

Ρε, θα σε χτυπήσω, θα βάλω την @Παρασκευαιδουνα σου πετάει τις παντόφλες που έχει φυλαγμενες για μένα.

Και εγώ ψάχνομαι αλλά θαύματα δεν γίνονται. Και για τον ειδικό γονιμότητας που ρώτησες ψιλομουφα μου φαίνεται. Εννοώ ότι αυτά που θα σου πει τα ξέρεις ήδη, τα έχεις διαβάσει η μπορείς να τα βρεις. Ας πούμε διάβασε το it starts with an egg που το έχει προτείνει κάποιο κορίτσι που δεν θυμάμαι και ούτε εγώ το έχω διαβάσει αλλά τώρα που το θυμήθηκα θα το βάλω στο πρόγραμμα. Ή επισκέψου διατροφολόγο να σου φτιάξει μια διατροφή τούμπανο. Και πάλι λέω θαύματα δε γίνονται, δεν υπάρχουν μαγικές συνταγές. Μερικές φορές απλά χρειάζεται να μην το περιμένεις! Έλα κουταβάκι να σου χαϊδέψω τα αυτάκια, κούνησε λίγοι ουρίτσα να σε χαρώ,! 

Και ναι το κύπελλο το έχει δοκιμάσει το @Lacostaki.

Αλλά χαλάρωσε ρε καλό μου, πλιζ. 

στις πριν 5 ώρες, ο/η misofeggaro είπε:

Ρε, θα σε χτυπήσω, θα βάλω την @Παρασκευαιδουνα σου πετάει τις παντόφλες που έχει φυλαγμενες για μένα.

Και εγώ ψάχνομαι αλλά θαύματα δεν γίνονται. Και για τον ειδικό γονιμότητας που ρώτησες ψιλομουφα μου φαίνεται. Εννοώ ότι αυτά που θα σου πει τα ξέρεις ήδη, τα έχεις διαβάσει η μπορείς να τα βρεις. Ας πούμε διάβασε το it starts with an egg που το έχει προτείνει κάποιο κορίτσι που δεν θυμάμαι και ούτε εγώ το έχω διαβάσει αλλά τώρα που το θυμήθηκα θα το βάλω στο πρόγραμμα. Ή επισκέψου διατροφολόγο να σου φτιάξει μια διατροφή τούμπανο. Και πάλι λέω θαύματα δε γίνονται, δεν υπάρχουν μαγικές συνταγές. Μερικές φορές απλά χρειάζεται να μην το περιμένεις! Έλα κουταβάκι να σου χαϊδέψω τα αυτάκια, κούνησε λίγοι ουρίτσα να σε χαρώ,! 

Ναι όντως το έχω δοκιμάσει απ ότι θύμαμαι το χρησιμοποίησα πάνω από χρόνο και δεν έγινε απολύτως τίποτα.. Η τοποθέτηση δεν είναι τίποτα φοβερό αλλά δεν είναι και τόσο εύκολη όσο λέει εγώ κυρίως στο να το βγάλω ζορίζουμουν λίγο

στις πριν 11 ώρες, ο/η misofeggaro είπε:

Περιττό να πω ότι το έχω χρησιμοποιήσει 🤣🤣🤣 

Είναι μια χαζομάρα και μισή. Δεν έκανε ΤΙΠΟΤΑ  συν ότι αν σκεφτείς βάζεις μικρόβια στον κόλπο σου γτ όπως και να το κάνουμε όσο και να το έχεις καθαρό δεν το βράζεις την ώρα που κάνεις τη ερωτική πράξη! Επίσης το σπέρμα που βγαίνει έξω είναι το ακατάλληλο σπέρμα 

στις πριν 16 ώρες, ο/η misofeggaro είπε:

🤣🤣τι ωραία που τα λες!!!❤️❤️❤️

Δεν μπορώ να το αφήσω στη μοίρα του. Δηλαδή αν δε μπορώ να μείνω έτσι έγκυος τι θα αλλάξει με.τη σπερματεγχυση??? Θα τη βρω την άκρη δε γίνεται.

στις πριν 12 ώρες, ο/η Lacostaki είπε:

Ναι όντως το έχω δοκιμάσει απ ότι θύμαμαι το χρησιμοποίησα πάνω από χρόνο και δεν έγινε απολύτως τίποτα.. Η τοποθέτηση δεν είναι τίποτα φοβερό αλλά δεν είναι και τόσο εύκολη όσο λέει εγώ κυρίως στο να το βγάλω ζορίζουμουν λίγο

Μάλιστα... Ευχαριστώ για την απάντηση 

στις πριν 5 ώρες, ο/η Παρασκευαιδου είπε:

Περιττό να πω ότι το έχω χρησιμοποιήσει 🤣🤣🤣 

Είναι μια χαζομάρα και μισή. Δεν έκανε ΤΙΠΟΤΑ  συν ότι αν σκεφτείς βάζεις μικρόβια στον κόλπο σου γτ όπως και να το κάνουμε όσο και να το έχεις καθαρό δεν το βράζεις την ώρα που κάνεις τη ερωτική πράξη! Επίσης το σπέρμα που βγαίνει έξω είναι το ακατάλληλο σπέρμα 

Ναι έχεις δίκιο αυτό για τα μικρόβια... 

Τι εννοείς βγαίνει το ακατάλληλο σπέρμα? Γιατί είναι ακατάλληλο?

στις πριν 3 λεπτά, ο/η Thlimmeno_koutavi είπε:

🤣🤣τι ωραία που τα λες!!!❤️❤️❤️

Δεν μπορώ να το αφήσω στη μοίρα του. Δηλαδή αν δε μπορώ να μείνω έτσι έγκυος τι θα αλλάξει με.τη σπερματεγχυση??? Θα τη βρω την άκρη δε γίνεται.

τι να σου πω ... όλοι ψαχνόμαστε, όλες στο ίδιο καζάνι βράζουμε, και αυτό το "έτυχε" και έμεινα έγκυος εμένα δεν μου έτυχε ποτέ... 
Εννοείται να το ψάξεις, αλλά με εξετάσεις, μπορεί να βρεις κάτι, μπορεί και τίποτα... 
Εμένα η άκρη μου έιναι πλέον η εξωσωματική, χωρίς να υπάρχει κάτι πραγματικά στραβό, πέρα από το στρες και την θλίψη.
περιμένω περίοδο τέλος της εβδομάδας και με έχουν πιάσει τα ψυχολογικά μου. Επειδή έχω ζήσει την εγκυμοσύνη, έστω μέχρι τις 30 εβδομάδες, έχω δει τα καλά της αλλά ξέρω και το ζόρι που κουβαλάει. κ ΄έχει αρχίσει να χτυπάει ένα καμπανάκι μέσα μου που λέει ΝΤΙΝ θυμάσαι τις αδιαθεσίες και τους εμετούς;;; ΝΤΙΝ θυμάσαι τη συχνοουρία;;; ΝΤΙΝ θυμάσαι την αποκόληση και το αίμα;; ΝΤΙΝ θυμάσαι την προγεστερόνη, και χάπι και κολπικά με το εμβολο (ΜΑΤΣΟΎΚΙ) πρωί βράδυ;;; ΝΤΙΝ θυμάσαι το άγχος για την αυχενική και την Β επιπέδου; ΝΤΙΝ θυμάσαι την παθολογική καμπύλη γλυκόζης, τις μετρήσεις του ζαχάρου 9 φορές τη μέρα; ΝΤΙΝ θυμάσαι τα χάπια, βιταμίνες, ασβέστιο, μαγνήσιο κτλ τόοοσες φορές τη μέρα;; ΝΤΙΝ θυμάσαι την υψηλή πίεση, τους πονοκεφάλους και τα φάρμακα; ΝΤΙΝ θυμάσαι τον πόνο στα ισχεία που δεν σε άφηναν να σηκωθείς, να κάτσεις, να περπατήσεις χωρίς πρόβλημα; ΝΤΙΝ θυμάσαι το σύνδρομο καρπιαίου σωλήνα που σχεδόν όλη τη μέρα τα ΄χερια σου ήταν μουδιασμένα και το βράδυ δεν βολευοσουν πουθενα από τον πόνο; ΝΤΙΝ θυμάσαι το πρίξιμο στα πόδια, που δεν έβρισκες παπούτσια να φορέσεις; (και σου έμεινε δωράκι ένα νούμερο παραπάνω;;;) 
Και μετά ΝΤΑΝ αν το είχα πάει μέχρι το τέλος, αν ήταν δίπλα μου αυτή τη στιγμή, όλα θα είχαν ξεχαστεί.
Και θα είχαν μείνει μόνο ωραίες αναμνήσεις, το τεστ, η χοριακή, οι υπέροχοι υπέρηχοι, οι κλωτσιε΄ς, το κλάμα του, τα γέλια μας, τα φιλιά και οι αγκαλιές μας. .. 
Αυτά, συγνώμη για την κατάχρηση του ποστ, Κάνε ότι χρειαστεί. ΑΞΊΖΟΥΝ ΟΛΑ! 

στις πριν 4 ώρες, ο/η misofeggaro είπε:

τι να σου πω ... όλοι ψαχνόμαστε, όλες στο ίδιο καζάνι βράζουμε, και αυτό το "έτυχε" και έμεινα έγκυος εμένα δεν μου έτυχε ποτέ... 
Εννοείται να το ψάξεις, αλλά με εξετάσεις, μπορεί να βρεις κάτι, μπορεί και τίποτα... 
Εμένα η άκρη μου έιναι πλέον η εξωσωματική, χωρίς να υπάρχει κάτι πραγματικά στραβό, πέρα από το στρες και την θλίψη.
περιμένω περίοδο τέλος της εβδομάδας και με έχουν πιάσει τα ψυχολογικά μου. Επειδή έχω ζήσει την εγκυμοσύνη, έστω μέχρι τις 30 εβδομάδες, έχω δει τα καλά της αλλά ξέρω και το ζόρι που κουβαλάει. κ ΄έχει αρχίσει να χτυπάει ένα καμπανάκι μέσα μου που λέει ΝΤΙΝ θυμάσαι τις αδιαθεσίες και τους εμετούς;;; ΝΤΙΝ θυμάσαι τη συχνοουρία;;; ΝΤΙΝ θυμάσαι την αποκόληση και το αίμα;; ΝΤΙΝ θυμάσαι την προγεστερόνη, και χάπι και κολπικά με το εμβολο (ΜΑΤΣΟΎΚΙ) πρωί βράδυ;;; ΝΤΙΝ θυμάσαι το άγχος για την αυχενική και την Β επιπέδου; ΝΤΙΝ θυμάσαι την παθολογική καμπύλη γλυκόζης, τις μετρήσεις του ζαχάρου 9 φορές τη μέρα; ΝΤΙΝ θυμάσαι τα χάπια, βιταμίνες, ασβέστιο, μαγνήσιο κτλ τόοοσες φορές τη μέρα;; ΝΤΙΝ θυμάσαι την υψηλή πίεση, τους πονοκεφάλους και τα φάρμακα; ΝΤΙΝ θυμάσαι τον πόνο στα ισχεία που δεν σε άφηναν να σηκωθείς, να κάτσεις, να περπατήσεις χωρίς πρόβλημα; ΝΤΙΝ θυμάσαι το σύνδρομο καρπιαίου σωλήνα που σχεδόν όλη τη μέρα τα ΄χερια σου ήταν μουδιασμένα και το βράδυ δεν βολευοσουν πουθενα από τον πόνο; ΝΤΙΝ θυμάσαι το πρίξιμο στα πόδια, που δεν έβρισκες παπούτσια να φορέσεις; (και σου έμεινε δωράκι ένα νούμερο παραπάνω;;;) 
Και μετά ΝΤΑΝ αν το είχα πάει μέχρι το τέλος, αν ήταν δίπλα μου αυτή τη στιγμή, όλα θα είχαν ξεχαστεί.
Και θα είχαν μείνει μόνο ωραίες αναμνήσεις, το τεστ, η χοριακή, οι υπέροχοι υπέρηχοι, οι κλωτσιε΄ς, το κλάμα του, τα γέλια μας, τα φιλιά και οι αγκαλιές μας. .. 
Αυτά, συγνώμη για την κατάχρηση του ποστ, Κάνε ότι χρειαστεί. ΑΞΊΖΟΥΝ ΟΛΑ! 

Σου στέλνω την αγάπη μου... Προσπαθώ να καταλάβω και να νιώσω όλα όσα λες... Πολύς πόνος... 

Εύχομαι όλα να πάνε καλά. Και να έχεις μια δεύτερη τελειομηνη εγκυμοσύνη... Αλλά νομίζω ποτέ δε θα ξεχάσεις την πρώτη. Απλά μαθαίνουμε να ζούμε με τα τραύματα μας... Και ίσως να μπορέσουμε να τους δώσουμε φως... Μέσα από το πόνο μας να δώσουμε.κουραγιο σε άλλους. Όπως κάνεις εσύ σε εμένα... Και σ ευχαριστώ πολύ που αφιερώνεις τον χρόνο σου να απαντάς στις δικές μου ανησυχιες. Είμαι λίγους μήνες πριν την εξωσωματική....

στις πριν 22 ώρες, ο/η Thlimmeno_koutavi είπε:

Ναι έχεις δίκιο αυτό για τα μικρόβια... 

Τι εννοείς βγαίνει το ακατάλληλο σπέρμα? Γιατί είναι ακατάλληλο?

Tο σπέρμα που δεν μπορεί να γονομοποιηθει απομακρύνετε απ τον κόλπο αρα ξάπλωσε λιγακι μετά την επαφή καο ασε τα κοπέλα. Στην σπερματενχυση τα σπέρμα ξεπερνάει τον τράχηλο (δες ντοκιμαντέρ ο δύσκολος δρόμος που περνάει το σπέρμα) και θα σοκαριστείς ο τράχηλος δεν είναι καθόλου φιλικός με το σπέρμα  

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Εγώ πάλι σε χαίρομαι που με 2,5 μηνων μωρο κ 2 παιδια είχατε κ πολλές επαφές! Εύγε!! Του έχετε πάρει τον αέρα εσείς οι πολυτεκνες! Χαχα! Καλές γιορτές κ αν επιθυμείς κ τέταρτο μωράκι στο εύχομαι!
    • Εύχομαι να γεννήσεις γρήγορα κι εύκολα κορίτσι μου κι εσύ και όλα τα κοριτσια! Όσο για την εστίαση της προσοχής, δεν ξερω μου βγήκε πολύ αυθόρμητα, με βοηθησε πάρα πολύ, ήταν σαν να άδειαζε το μυαλό μου εκείνη τη στιγμή! Να το δοκιμάσεις! Επίσης για τον γρήγορο τοκετό με αγχωσε λίγο ο γιατρός γιατί μου είπε ότι αν ξεκινήσουν πόνοι σε 3 ώρες το πολύ θα χω γεννήσει. Κι άρχισα να κάνω σενάρια ότι θα μαι μόνη μου στο σπίτι, δεν θα ναι κανείς να αφήσω το παιδί, θα χει κίνηση ανελέητη το κέντρο αν είναι μεσημέρι και δεν θα προλάβω να φτασω. Και για να δείτε την παράνοια μου σκεφτηκα μέχρι και το ενδεχόμενο αποκλεισμού από χιόνια 😂😂😂😂  
    • Καλησπέρα κορίτσι μου! Γνωρίζετε γιατί συνέβησαν οι αποβολές σας ; Στη δική μου περίπτωση ήταν χρωμωσωμικες ανωμαλίες. Η γυναικολόγος έχει δίκιο καλό είναι να γνωρίζει από τέτοιες περιπτώσεις η αιματολογος. Εύχομαι να βρεις τον πιο κατάλληλο σ αυτό το κομμάτι και όλα να πάνε καλά 🙏🏼 
    • Καλά Χριστούγεννα σε όλους με υγεία και αγάπη 🎄
    • Καλέ σωστά ξέχασα να αναφέρω ότι δεν θηλάζω.  Δεν ξέρω πότε και αν έκανα ωορρηξία. Δεν είχα και το νου μου να σας πω την αλήθεια. Θα περιμένω και αυτή την εβδομάδα και αν δεν έρθει μέχρι παραμονή θα κάνω ένα τεστ. 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...