Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ ΚΑΘ'ΕΞΙΝ ΑΠΟΒΟΛΕΣ

anli1978

Recommended Posts

Καλησπέρα σας,θα ήθελα να μου προτείνετε κάποιο γυναικολόγο στην Αθήνα κατά προτίμηση Βόρεια που να μπορεί να ασχοληθεί με το θέμα μου και να μη με κατευθύνει σε εξωσωματική.Έχω στο ιστορικό μου 5 βιοχημικές .Αν μπορείτε στείλτε μου πμ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

στις πριν 34 λεπτά, ο/η anli1978 είπε:

Καλησπέρα σας,θα ήθελα να μου προτείνετε κάποιο γυναικολόγο στην Αθήνα κατά προτίμηση Βόρεια που να μπορεί να ασχοληθεί με το θέμα μου και να μη με κατευθύνει σε εξωσωματική.Έχω στο ιστορικό μου 5 βιοχημικές .Αν μπορείτε στείλτε μου πμ

Σου έστειλα πμ

στις πριν 7 ώρες, ο/η anli1978 είπε:

Η γυναικολογία δεν είναι η κατάλληλη ειδικότητα για τη διερεύνηση των αποβολών. Να πας στο τμήμα αποβολών του Έλενα. Κλείνεις ραντεβού στο 1535. Η επικεφαλής εκεί είναι αιματολόγος, θα δει σφαιρικά το θέμα και θα σας παραπέμψει και σε άλλες ειδικότητες αν χρειαστεί.

στις πριν 12 ώρες, ο/η troia είπε:

Η γυναικολογία δεν είναι η κατάλληλη ειδικότητα για τη διερεύνηση των αποβολών. Να πας στο τμήμα αποβολών του Έλενα. Κλείνεις ραντεβού στο 1535. Η επικεφαλής εκεί είναι αιματολόγος, θα δει σφαιρικά το θέμα και θα σας παραπέμψει και σε άλλες ειδικότητες αν χρειαστεί.

Θα συμφωνήσω απόλυτα για τις καφέ ξένα αποβολές που και εγώ είχα πάρα πολλές Το κατάλληλο τμήμα Να απευθυνθείς είναι αυτό που σου πρότεινε η κοπέλα. Και εγώ Και πάρα πολλές άλλες εκεί απευθυνθήκαμε και μας κατεύθυναν ανάλογα κάνοντας μας πάρα πολλές εξετάσεις δωρεάν. 7-11 ανοίγουν τα ραντεβού αλλά πολύ πιθανόν να έχει και διαθέσιμα τώρα. Μπες και κλείσε

στις On 2/11/2022 at 1:24 ΜΜ, ο/η Taggeris είπε:

Θα συμφωνήσω απόλυτα για τις καφέ ξένα αποβολές που και εγώ είχα πάρα πολλές Το κατάλληλο τμήμα Να απευθυνθείς είναι αυτό που σου πρότεινε η κοπέλα. Και εγώ Και πάρα πολλές άλλες εκεί απευθυνθήκαμε και μας κατεύθυναν ανάλογα κάνοντας μας πάρα πολλές εξετάσεις δωρεάν. 7-11 ανοίγουν τα ραντεβού αλλά πολύ πιθανόν να έχει και διαθέσιμα τώρα. Μπες και κλείσε

Έχω πάει και εκεί. Ολα καλά. Γυναικολόγο χρειάζομαι τώρα κορίτσια όχι για να μου πει τι φταίει αλλά για να με καταλαβαίνει τουλάχιστον

Συγγνώμη, πήγες στο Έλενα και δεν σου βρήκαν τι συμβαίνει και περιμένεις από γυναικολόγο; Συστήνω ανεπιφύλακτα το δικό μου γυναικολόγο σαν γυναικολόγο και μαιευτήρα, αλλά όχι τόσο για τη διερεύνηση της υπογονιμότητας. Είναι και στα Β. Προάστια. Και το γνωρίζει το τμ. αποβολών από εμένα και από άλλες γυναίκες που ε΄χω στείλει εκεί και σε αυτόν. Και πάνω από όλα είναι καλός άνθρωπος. Σου στέλνω προσωπικό μήνυμα με την επιφύλαξη που ανέφερα ως προς τη διερεύνηση της υπογονιμότητας.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Εγώ πάλι σε χαίρομαι που με 2,5 μηνων μωρο κ 2 παιδια είχατε κ πολλές επαφές! Εύγε!! Του έχετε πάρει τον αέρα εσείς οι πολυτεκνες! Χαχα! Καλές γιορτές κ αν επιθυμείς κ τέταρτο μωράκι στο εύχομαι!
    • Εύχομαι να γεννήσεις γρήγορα κι εύκολα κορίτσι μου κι εσύ και όλα τα κοριτσια! Όσο για την εστίαση της προσοχής, δεν ξερω μου βγήκε πολύ αυθόρμητα, με βοηθησε πάρα πολύ, ήταν σαν να άδειαζε το μυαλό μου εκείνη τη στιγμή! Να το δοκιμάσεις! Επίσης για τον γρήγορο τοκετό με αγχωσε λίγο ο γιατρός γιατί μου είπε ότι αν ξεκινήσουν πόνοι σε 3 ώρες το πολύ θα χω γεννήσει. Κι άρχισα να κάνω σενάρια ότι θα μαι μόνη μου στο σπίτι, δεν θα ναι κανείς να αφήσω το παιδί, θα χει κίνηση ανελέητη το κέντρο αν είναι μεσημέρι και δεν θα προλάβω να φτασω. Και για να δείτε την παράνοια μου σκεφτηκα μέχρι και το ενδεχόμενο αποκλεισμού από χιόνια 😂😂😂😂  
    • Καλησπέρα κορίτσι μου! Γνωρίζετε γιατί συνέβησαν οι αποβολές σας ; Στη δική μου περίπτωση ήταν χρωμωσωμικες ανωμαλίες. Η γυναικολόγος έχει δίκιο καλό είναι να γνωρίζει από τέτοιες περιπτώσεις η αιματολογος. Εύχομαι να βρεις τον πιο κατάλληλο σ αυτό το κομμάτι και όλα να πάνε καλά 🙏🏼 
    • Καλά Χριστούγεννα σε όλους με υγεία και αγάπη 🎄
    • Καλέ σωστά ξέχασα να αναφέρω ότι δεν θηλάζω.  Δεν ξέρω πότε και αν έκανα ωορρηξία. Δεν είχα και το νου μου να σας πω την αλήθεια. Θα περιμένω και αυτή την εβδομάδα και αν δεν έρθει μέχρι παραμονή θα κάνω ένα τεστ. 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...