Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Κορίτσια θα ήθελα να ενημερωθώ για τις τιμές των ιατρών. Ο δικός μου ζήτησε μια "φιλική τιμή" όπως είπε 2,500 + 500 η μαία(ανεξάρτητα φυσικά από το μαιευτήριο ή την θέση που θα επιλέξω). Είναι όντως καλή τιμή? Οι δικοί σας τι παίρνουν?

Δημοσίευση

ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ Η ΤΙΜΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ....ΕΜΕΝΑ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ ΠΗΡΕ 3000 ΕΥΡΩ ΚΑΙ 300 Η ΜΑΙΑ (Η 200 ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΗ). ΚΙ ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΤΙΜΗ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΠΗΓΑ ΣΕ ΜΟΝΟΚΛΙΝΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΓΙΑΤΙ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΠΟΣΟΣΤΑ, ΑΝΑΛΟΓΑ ΣΕ ΤΙ ΔΩΜΑΤΙΟ ΕΙΣΑΙ.ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ ΣΥΝΗΘΩΣ ΑΛΛΑ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ, ΤΗ ΣΧΕΣΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥ,ΣΕ ΠΟΙΟ ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟ ΕΙΝΑΙ ΚΤΛ ΚΤΛ! ΠΑΝΤΩΣ ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑ ΝΑ ΜΕΙΩΝΟΥΝ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΑΣΧΕΤΑ ΑΝ ΠΟΛΛΟΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ! ΑΥΤΑΑΑΑ! :)

Δημοσίευση

Εγω (πρωτα ο θεος) θα γεννησω στο Διαβαλκανικο (θεσ/νικη) γιατι εκει ειναι ο γιατρος μου και μου ζητησε 1400 για φ.τ και 1600 για κ.τ.

Ο αναισθησιολογος παει εξτρα (300 ευρω).

Τις επισκεψεις καθε μηνα (50ευρω) θα μου τα αφαιρεσει απο την γεννα.

Ειναι γυρω στις 10 επισκεψεις (μειον 500 ευρω δλδ).

Στην κλινικη δεν πηρα τηλ. ακομη να ρωτησω γιατι ειναι πολυ νωρις..

Αυτααα!!!

Με το καλο σε ολες κοριτσια!

Δημοσίευση

τα ποσα που αναφερεται ειναι μονο του γιατρου; εγω γεννησα φυσιολογικα σε ιδιωτικη κλινικη στην καβαλα τον αυγουστο, σε δικλινο αλλα ημουν μονη μου. ο γιατρος μου πηρε 750ευρω και η κλινικη 1250. το συνολο 2000 ευρω και 150 ευρώ η παιδιατρος. γενικα οι τιμες εδω εκει γυρω παιζουν. και εμεινα πολυ ευχαριστημενη απο το προσωπικο και απο τη μαια. ειναι πολυ τσουχτερα τα πραγματα στην αθηνα τελικα.

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ.(ΕΔΩ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ) ΕΜΕΝΑ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΖΗΤΗΣΕ 1.300 ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΤΟ ΕΙΔΟΣ ΤΗΣ ΓΕΝΝΑΣ.Η ΚΛΙΝΙΚΗ ΓΙΑ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΠΑΕΙ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 3.000 , ΕΝΩ ΓΙΑ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 4.ΟΟΟ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΡΟΟΠΤΟΥ (ΙΚΤΕΡΟΣ=ΛΑΜΠΑ ΜΩΡΟΥ). ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΝΑ ΤΣΑΤΙΖΕΣΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΟΣΤΣΟ.ΜΙΑ ΞΑΔΕΡΦΗ ΜΟΥ ΜΕ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΔΙΑΦΟΡΑ, ΓΕΝΝΑΕΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΖΗΤΗΣΕ ΜΟΝΟ 500 ΕΥΡΩ....

Δημοσίευση

2500 ευρώ μου ακούγονται αρκετά, εκτός και αν έχεις σκοπό να μείνεις σε δίκλινο ή μονόκλινο. Η ιδιωτική γιατρός που επισκεπτόμουν στην αρχή της εγκυμοσύνης μου είχε πει 1600 και 300 για τη μαία. Τώρα που θα γεννήσω σε δημόσιο θα δώσω στη γιατρό 1000. Το lux μονόκλινο (σε καινούρια πτέρυγα του νοσοκομείου που μόλις άνοιξε) θα στοιχίσει περίπου 800 ευρώ. Πάντως κορίτσια αξίζει να σκεφτείτε το ενδεχόμενο της γέννας σε δημόσιο νοσοκομείο. Η δαπάνη είναι σημαντικά μικρότερη και στη νοσηλεία αλλά και στις εξετάσεις της εγκυμοσύνης. Η ποιότητα της εξυπηρέτησης διαφέρει από νοσοκομείο σε νοσοκομείο, αλλά και στις ιδιωτικές κλινικές δεν είναι και τίποτα ιδιαίτερο.

Δημοσίευση

ΒΡΕ ΓΙΩΤΑ ΜΟΥ ΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΦΙΛΙΚΗ Η ΤΙΜΗ ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΣΟ ΘΑ ΖΗΤΑΓΕ?

ΕΓΩ ΓΕΝΝΗΣΑ ΠΡΙΝ 4 ΜΗΝΕΣ ΣΕ ΤΡΙΚΛΙΝΟ ΣΤΟ ΜΗΤΕΡΑ ΜΕ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΚΑΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΠΗΡΕ 1500€.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΙΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΧΕ ΔΙΚΙΑ ΤΟΥ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΝΑ ΤΗΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΟΣΑ ΘΕΛΑΜΕ.

ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΟΙ ΜΑΙΕΣ ΠΕΡΝΟΥΝΕ ΣΤΑΝΤΑΡ ΠΟΣΟ?

Δημοσίευση

Giota d γεια σου κι'απο μενα... πιστευω πως ο γιατρος σου σου ζηταει πολλα, οπως και η μαια... εγω που γεννησα σε μονοκλινο στο ιασω (και το αναφερω γιατι παιζει ρολο στην αμοιβη του γιατρου) μου πηρε πολυ λιγοτερα και ο γιατρος και η μαια, και μαλιστα ενας γιατρος πολυ καλος και που το ονομα του ακουγεται πολυ... τωρα τι να σου πω... δεν ειναι και ευκολο να αλλαζεις γιατρο...:kiss:

Δημοσίευση

jovanna έγραψε:

PWPWPPWPW bre koritsia ti times einai aytes emena me pire 1000 eyrw........gia olous tous 9 mines kai me tin genna...150 i paidiatros....kai 1300 i kliniki alla eimouna se diklino kai zitisa na eimai moni mou...zitisa diklino gia na koimatai se krebbati kai o antroulis mou dipla..oi maies poli kales.....ola kala.....:)

Ναι jovanna συμφωνω! Τι τιμες ειναι αυτες ρε κοριτσια...Γεννα θα κανουνε δεν θα σηκωσουν πλακα για οικοδομη!!!

ΠΟΛΥ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ!!

Εμενα μου ζητησε 800 ή 900 ευρω...Δεν θυμαμαι! Και 100 ευρω θα παρει ο αναισθησιολογος-100 ευρω ο παιδιατρος...Στην Θεσσαλονικη τα πραγματα εδω κυμαινονται...Το μαιευτηριο θα πληρωθει γυρω στα 2000 χονδρικα...

Μαμαδες μηπως στην Αθηνα θελουν λιγο ξυλο οι μαιευτηρες?

Τι ειναι αυτα? ΝΤΡΟΠΗ!

Λειτουργημα κανουνε οχι γδαρσιμο!

Σορρυ κοριτσια αλλα ...τσαντιζομαι!

Δημοσίευση

Μα τι πράγματα είναι αυτά;;;;; Τόσα χρήματα για να γεννήσετε; Και μετά που χρειάζονται του κόσμου τα λεφτά για τις ανάγκες του παιδιού; Μόνο οι εκατομμυριούχοι έχουν δικαίωμα να γεννήσουν στην Ελλάδα ή πρέπει να πάρει κανείς δάνειο για να τα καταφέρει;;;;;; :ohmy:

Εγώ στο Βερολίνο γέννησα πριν 7 εβδομάδες στο νερό. Πλήρωσα 250€ για να έχω δικιά μου μαία και 128€ για να έχω μονόκλινο. Τα υπόλοιπα η ασφάλεια! Και το παιδί ήταν κοντά μου από την ώρα που γεννήθηκε.

Ο γυναικολόγος ήταν εκείνος που είχε βάρδια και απλά έκανε τα ράμματα που είχε για τη γούνα μου.

Δημοσίευση

Έμενα ο γιατρός μου θέλει 2000 ανεξαρτήτος θέσης και φυσιολογικού ή μη τοκετού. Επίσης μου είπε ότι δεν χρειάζομαι μαία αφού θα είναι αυτός συνέχεια μαζί μου και θα έχω και τον άντρα μου.

Απ'ότι ξέρω οι περισσότεροι γιατροί παίρνουν όσο και το δωμάτιο που θα πας.

Δημοσίευση

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΓΩ ΓΕΝΝΗΣΑ ΣΤΟ ΙΑΣΩ.

ΓΙΑ ΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΗΤΑΝ ΔΙΚΛΙΝΟ (ΕΓΩ ΕΙΧΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΕΞΑΚΛΙΝΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΔΩΜΑΤΙΟ ΚΑΙ ΜΕ ΕΒΑΛΑΝ ΣΕ ΔΙΚΛΙΝΟ ΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΛΑ ΔΩΣΑΜΕ ΕΠΙΛΠΕΟΝ 40 ΕURO ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΔΩΜΑΤΙΟΥ ΣΕ ΚΑΛΥΤΕΡΟ) ΠΛΗΡΩΣΑ 2650 ΓΙΑ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΚΑΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΠΗΡΕ ΤΟ 80% ΤΟΥ ΠΟΣΟΥ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΣΑ ΣΤΟ ΛΟΓΗΣΤΙΡΙΟ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ 1800 EURO,

Δημοσίευση

Αννιω εγραψε:

"Η Θεσσαλονικη δεν θεωρειται επαρχια...ΣΩΣΤΑ?"

Ρε Αννιω....η Θεσσαλονικη ΕΙΝΑΙ επαρχια....οπως επαρχια ειναι καθε πολη εκτος της πρωτευουσας...!!!

Επαρχια δεν εννοουμε... ΧΩΡΙΟ...:P Μην κολλατε τοσο πολυ εσεις εκει πανω μ'αυτο το θεμα....;):)

Δημοσίευση

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ.ΜΟΛΙΣ ΕΠΕΣΤΡΕΨΑ ΑΠΟ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΜΟΥ.ΡΩΤΗΣΑ ΤΙΜΗ.2500 ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗ ΜΑΙΑ ΤΟΥ ΖΗΤΗΣΕ.ΚΑΙ ΤΟ ΙΑΣΩ ΘΕΛΕΙ 2700 ΓΙΑ 4ΚΛΙΝΟ.

ΚΑΙ 1500 ΜΕ 2000 ΤΑ ΒΛΑΣΤΟΚΥΤΑΡΑ.ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΛΙΓΑ.Α ΧΩΡΙΣ ΕΠΙΣΚΛΗΡΙΔΙΟ.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Εμεις πρώτα ο Θεός θα το ονομάσουμε Ελένη το παιδι 🌸
    • @ΜαρίαΔημήτρης και γω το ίδιο Μαρία μου , δεν έχω κάνει λίστα αλλά είναι και λίγα τα άτομα που έχουν προσφερθεί να παρουν κατι για το παιδι , το βλεπουμε τωρα πως θα παει και αν ξαναπροτεινουν  Όσο για την αρνητική ενέργεια, ουουουου αν μπορούσα αυτόματα με ένα κουμπί να κρύψω την εγκυμοσύνη θα το έκανα συνέχεια και γωω😇  Είμαι της γνώμης να τον ενοχλείτε τον γιατρό κορίτσια για το οτιδήποτε που θεωρείτε πως είναι ανησυχητικό και ας μην είναι,  συμφωνώ με την @Elenaki12🤞  
    • @Sotiria_94 κορίτσι μου λυπάμαι και γω για τον χαμο του μπαμπά σου , καταλαβαίνω το πένθος αυτό γιατί και μεις είχαμε χάσει ένα πολύ δικό μας πρόσωπο και τον επόμενο μήνα έμεινα εγκυουλα εγώ, θα είναι η λύτρωση αυτό το μωράκι και για σας 🫶
    • Ίσως εντάσσονται σε κάποιο σύνδρομο, ίσως όχι. Αν απευθυνθείτε σε έναν γενετιστή, θα σας καθοδηγήσει. Εμάς μας βοήθησε πολύ ο παιδοΩΡΛ, ο οποίος μας σύστησε μια σειρά από γονιδιακές εξετάσεις (κυρίως για μετάλλαξη στην περιοχή κονεξίνη), αιματολογικές και ανοσολογικές (για να φανεί αν είχα εκτεθεί ασυμπτωματικα σε κάποιον ιό στην εγκυμοσύνη),  και οφθαλμολογικές (υπάρχουν κάποια σύνδρομα που περιλαμβάνουν βαρηκοΐα και προβλήματα όρασης). Αυτός μας έβαλε σε μια σειρά. Θα δεις ότι τα περισσότερα θα λυθούν απλά. Αν τελικά επιβεβαιωθεί η βαρηκοΐα, στείλε μου για ο,τι πληροφορία χρειάζεσαι σε σχέση με ακουστικά, λογοθεραπείες κτλ. Όλα να πάνε τέλεια!
    • Καλή αρχή στο κοριτσάκι σου! Σημασία έχει ότι της αρεσει τα υπόλοιπα θα τα βρείτε! Κλαίω με την αθώα της σκέψη μωρέ, γλυκούλα μου 🥹🥹🥹🩷🩷🩷 Ναι, ο άντρας μου το ήθελε πάρα πολύ ένα κοριτσάκι ακόμα. Το ίδιο και εγώ να σου πω την αλήθεια. Εννοείται μετά από όσα έχουμε περάσει λέγαμε απλά να πάει καλά μέχρι τέλους αλλά μας έκανε τη χάρη δεύτερη φορά και μας ξαναήρθε κόρη και πετάμε στα σύννεφα. Έχουμε και τόση προίκα στα ροζ, μην πάει χαμένη 😋 Θέλω και εγώ να πιστεύω ότι με 21 μήνες διάφορα μόνο, θα γίνουν φίλες, θα παίζουν μαζί θα μεγαλώνουν μαζί και εγώ θα τις καμαρώνω και θα τις χαίρομαι 🥹🥹🩷🩷 Έχω κοιλίτσα ναι, είχα πετάξει και στην Λυδία από νωρίς, ενώ δεν είχα παραπάνω κιλά. Μάλιστα τότε ήμουν γυμνασμενη φουλ, και με καταλάβαιναν όλοι στη δουλειά γιατί ξαφνικά είχα μια μυτερή κοιλίτσα, από εκεί που είχα κοιλιακούς. Και είμαι και ψηλή, δεν ξέρω γιατί δείχνω τόσο γρήγορα την εγκυμοσύνη. Αλλά προσωπικά το χαίρομαι, μου αρέσει να φαίνεται η κοιλίτσα, θεωρώ ότι είναι μια πολύ γλυκιά και όμορφη εικόνα 🫄🫄 Πιστεύω θα στρώσει η περίοδος σου σιγά σιγά.. Ίσως ναι, επηρεάζει και ο θηλασμός, οι ορμόνες είναι άνω κάτω!!
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...