Μετάβαση σε περιεχόμενο

Θέλω να γίνω μανουλα

blue rain

Recommended Posts

Καλησπέρα κορίτσια.. θα ήθελα να μοιραστώ την ιστορία μου και γω μιας και παρακολουθώ τις συζητήσεις σας εδώ και καιρό παίρνοντας κουράγιο! Λοιπόν.. είμαι 31 ετών με κύκλο 28 με 35 ημερες. Το περασμένο Μάιο είχα μια παλινδρόμηση κύηση στις 9εβδ και συγκεκριμένα κύηση με κενό σάκο, έπειτα από 7 μήνες προσπαθειών.. προχώρησα σε αποξεση όπως ήταν λογικο. Μεγάλος ο πόνος και το κενό μέσα μου! Προχώρησα σε καρυότυπο των όποιων εμβρυακων στοιχείων υπαρχαν, ο οποίος δεν έδειξαν καμία χρωμοσωματικη ανωμαλία. Πήγα σε αιματολογο για τυχόν φρομβοφιλια χωρίς να υπάρχουν ευρήματα και πάλι.. και αρχίζουν τα γιατί και γιατί αφού δεν φαίνεται να υπάρχει κάποιο θέμα υγείας! Έρχεται περίπου το τέλος του Ιουνίου και πάνω που αρχίζω να ήρεμω και με διάθεση πλέον για νέες προσπάθειες για μωράκι, παρουσιάστηκε θέμα με το στομάχι μου και επρεπε να πάρω ένα δυνατό σχήματα με αντιβιωσεις για την αντιμετώπιση βακτηριδιου. Τελειώνω την αγωγή και ξεκινούν οι βακτηριδιακες κολπιτιδες και άντε πάλι αντιβιωσεις. Εν ολίγοις όλο το καλοκαίρι μου ήταν μόνο αντιβιωσεις πράγμα το οποίο μου έριξε και πάλι τη ψυχολογία! Επιτέλους ο Σεπτέμβρης ήρθε με μια καθαρή καλλιέργεια και ξεκινήσαμε και πάλι τις προσπάθειες! Δύο μήνες τώρα που προσπαθούμε όμως, αν και έχει επανέλθει η διάθεση μου όλη την ώρα ψάχνω τα πολυπόθητα σύμπτωμα αν και γνωρίζω κατά βάθος ότι σύντομα θα αδιαθετησω, σε σημειο να έχω κάνει τρία τεστ αυτό το μήνα (αρνητικά) από την αγωνία μου (να πω ότι αυτό το μήνα είχα τσιμπήματα την 20η ημερα του κύκλου και ροζ-καφε υγρά μέχρι την 24η, ιδίως μετά την επαφή, οπότε έλεγα μηηηπως είναι αυτός ο μήνας;). Το θέλω τόσο πολύ, αλλά αρχίζει να με τρελάνει όλο αυτό. Ξέρω ότι πρέπει να βγει απ' το μυαλό μου και να χαλαρώσω αλλά δεν βγαίνει! Απ' την άλλη σκέφτομαι εκείνα τα ροζ-καφε υγρά και φοβάμαι μήπως έχω πάλι κάποιο πολυποδακι που τα προκάλεσε.. άλλον ένα άγχος αφού πέρυσι τον Απρίλη είχα αφαιρέσει δύο.

Κορίτσια μου συγγνώμη για το σεντόνι, αλλά θα ήθελα να μου πείτε και εσείς τη γνώμη σας και τι θα μπορούσα να κάνω για να μη το σκέφτομαι τόσο? Είχατε παρόμοια εμπειρία και πως το αντιμετωπίσατε?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

στις πριν 7 ώρες, ο/η blue rain είπε:

Καλησπέρα κορίτσια.. θα ήθελα να μοιραστώ την ιστορία μου και γω μιας και παρακολουθώ τις συζητήσεις σας εδώ και καιρό παίρνοντας κουράγιο! Λοιπόν.. είμαι 31 ετών με κύκλο 28 με 35 ημερες. Το περασμένο Μάιο είχα μια παλινδρόμηση κύηση στις 9εβδ και συγκεκριμένα κύηση με κενό σάκο, έπειτα από 7 μήνες προσπαθειών.. προχώρησα σε αποξεση όπως ήταν λογικο. Μεγάλος ο πόνος και το κενό μέσα μου! Προχώρησα σε καρυότυπο των όποιων εμβρυακων στοιχείων υπαρχαν, ο οποίος δεν έδειξαν καμία χρωμοσωματικη ανωμαλία. Πήγα σε αιματολογο για τυχόν φρομβοφιλια χωρίς να υπάρχουν ευρήματα και πάλι.. και αρχίζουν τα γιατί και γιατί αφού δεν φαίνεται να υπάρχει κάποιο θέμα υγείας! Έρχεται περίπου το τέλος του Ιουνίου και πάνω που αρχίζω να ήρεμω και με διάθεση πλέον για νέες προσπάθειες για μωράκι, παρουσιάστηκε θέμα με το στομάχι μου και επρεπε να πάρω ένα δυνατό σχήματα με αντιβιωσεις για την αντιμετώπιση βακτηριδιου. Τελειώνω την αγωγή και ξεκινούν οι βακτηριδιακες κολπιτιδες και άντε πάλι αντιβιωσεις. Εν ολίγοις όλο το καλοκαίρι μου ήταν μόνο αντιβιωσεις πράγμα το οποίο μου έριξε και πάλι τη ψυχολογία! Επιτέλους ο Σεπτέμβρης ήρθε με μια καθαρή καλλιέργεια και ξεκινήσαμε και πάλι τις προσπάθειες! Δύο μήνες τώρα που προσπαθούμε όμως, αν και έχει επανέλθει η διάθεση μου όλη την ώρα ψάχνω τα πολυπόθητα σύμπτωμα αν και γνωρίζω κατά βάθος ότι σύντομα θα αδιαθετησω, σε σημειο να έχω κάνει τρία τεστ αυτό το μήνα (αρνητικά) από την αγωνία μου (να πω ότι αυτό το μήνα είχα τσιμπήματα την 20η ημερα του κύκλου και ροζ-καφε υγρά μέχρι την 24η, ιδίως μετά την επαφή, οπότε έλεγα μηηηπως είναι αυτός ο μήνας;). Το θέλω τόσο πολύ, αλλά αρχίζει να με τρελάνει όλο αυτό. Ξέρω ότι πρέπει να βγει απ' το μυαλό μου και να χαλαρώσω αλλά δεν βγαίνει! Απ' την άλλη σκέφτομαι εκείνα τα ροζ-καφε υγρά και φοβάμαι μήπως έχω πάλι κάποιο πολυποδακι που τα προκάλεσε.. άλλον ένα άγχος αφού πέρυσι τον Απρίλη είχα αφαιρέσει δύο.

Κορίτσια μου συγγνώμη για το σεντόνι, αλλά θα ήθελα να μου πείτε και εσείς τη γνώμη σας και τι θα μπορούσα να κάνω για να μη το σκέφτομαι τόσο? Είχατε παρόμοια εμπειρία και πως το αντιμετωπίσατε?

Καλησπέρα κορίτσι μου πόσο καιρό κάνετε προσπάθειες ; Έχεις κάνει καποιο προγεννητικό έλεγχο ; Ορμονικές εξετάσεις ; Η κάποιο σπερμοδιαγραμμα ο σύντροφος σου; 
Καλό είναι όταν παίρνεις αντιβίωσις να τρως προβιο γιαούρτι ή να παίρνεις προβιοτικά για να μην παθαίνεις κολπίτιδα 😊 

στις πριν 12 ώρες, ο/η Elk είπε:

Καλησπέρα κορίτσι μου πόσο καιρό κάνετε προσπάθειες ; Έχεις κάνει καποιο προγεννητικό έλεγχο ; Ορμονικές εξετάσεις ; Η κάποιο σπερμοδιαγραμμα ο σύντροφος σου; 
Καλό είναι όταν παίρνεις αντιβίωσις να τρως προβιο γιαούρτι ή να παίρνεις προβιοτικά για να μην παθαίνεις κολπίτιδα 😊 

Καλημέρα,

Έχω κάνει όλες τι απαραίτητες εξετάσεις (προγεννητικό και ορμονικές). Όλα είναι καλά, μια τάση για υπερθυρεοειδισμό έχω και παίρνω προληπτικά τ4. Όσον αφορά τις αντιβίωσεις και γιαούρτι πρόβειο έτρωγα και προβιοτικα όλο αυτό το διάστημα έπαιρνα αλλά δεν τις γλύτωσαν.. τέλος πάντων όλα καλά τώρα.  Σπερμοδιαγραμμα ο γιατρός δεν μας είπε να κάνουμε γιατί αφού υπήρξε κύηση (έπειτα από 7 μήνες που προσπαθούσαμε) δεν χρειάζεται μας είπε. Παλαιότερα όμως που είχε κάνει ήταν πολύ καλό! 

στις On 27/10/2022 at 2:37 ΜΜ, ο/η blue rain είπε:

Καλησπέρα κορίτσι μου!! Πότε περιμένεις να αδιαθετησεις? Μήπως αυτά τα υγρά ήταν εμφύτευσης? Στο εύχομαι δηλαδή ολόψυχα.

Είναι πολύ ψυχοφθόρο όλο αυτό το γνωρίζω κ ας μην προσπαθω πολύ καιρό. Εφόσον έχετε κάνει τις απαραίτητες εξετάσεις είναι θέμα χρόνου αρκεί να εντοπίσεις την ωορρηξία σου .

Εύχομαι σύντομα ένα θετικό τεστ σε όλες μας 💓

στις πριν 10 ώρες, ο/η Elli13 είπε:

Καλησπέρα κορίτσι μου!! Πότε περιμένεις να αδιαθετησεις? Μήπως αυτά τα υγρά ήταν εμφύτευσης? Στο εύχομαι δηλαδή ολόψυχα.

Είναι πολύ ψυχοφθόρο όλο αυτό το γνωρίζω κ ας μην προσπαθω πολύ καιρό. Εφόσον έχετε κάνει τις απαραίτητες εξετάσεις είναι θέμα χρόνου αρκεί να εντοπίσεις την ωορρηξία σου .

Αχ μακάρι elli13 ❤️.. είχα την εντύπωση ότι έκανα ωορρηξία 13η-14η μέρα του κύκλου. Τεστακι έκανα την 27η αλλά αρνητικό, αν ήταν τότε η ωορρηξία μου πιστεύω ότι κάτι θα έδειχνε έστω και αχνό. Ο μέσος όρος του κύκλου μου είναι 32 ημέρες άρα περίπου σε δύο ημέρες ότι θα έρθει η περίοδος μου..αν και ελπίζω όχι.

στις On 28/10/2022 at 10:07 ΜΜ, ο/η Elli13 είπε:

Ήρθαν οι Ρώσοι τελικά! Νέος κύκλος νέες προσπάθειες! ☺️

στις πριν 13 ώρες, ο/η blue rain είπε:

Ήρθαν οι Ρώσοι τελικά! Νέος κύκλος νέες προσπάθειες! ☺️

Έτσι σε θέλω με χαμόγελο και ασιοδοξία! Κάθε περιoδος και μια νέα ευκαιρία! Πάμε δυναμικά και που θα πάει.. θα έρθει , και εύχομαι σε όλες μας πολύ πολύ σύντομα! Καλημέρα :)

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Εγώ πάλι σε χαίρομαι που με 2,5 μηνων μωρο κ 2 παιδια είχατε κ πολλές επαφές! Εύγε!! Του έχετε πάρει τον αέρα εσείς οι πολυτεκνες! Χαχα! Καλές γιορτές κ αν επιθυμείς κ τέταρτο μωράκι στο εύχομαι!
    • Εύχομαι να γεννήσεις γρήγορα κι εύκολα κορίτσι μου κι εσύ και όλα τα κοριτσια! Όσο για την εστίαση της προσοχής, δεν ξερω μου βγήκε πολύ αυθόρμητα, με βοηθησε πάρα πολύ, ήταν σαν να άδειαζε το μυαλό μου εκείνη τη στιγμή! Να το δοκιμάσεις! Επίσης για τον γρήγορο τοκετό με αγχωσε λίγο ο γιατρός γιατί μου είπε ότι αν ξεκινήσουν πόνοι σε 3 ώρες το πολύ θα χω γεννήσει. Κι άρχισα να κάνω σενάρια ότι θα μαι μόνη μου στο σπίτι, δεν θα ναι κανείς να αφήσω το παιδί, θα χει κίνηση ανελέητη το κέντρο αν είναι μεσημέρι και δεν θα προλάβω να φτασω. Και για να δείτε την παράνοια μου σκεφτηκα μέχρι και το ενδεχόμενο αποκλεισμού από χιόνια 😂😂😂😂  
    • Καλησπέρα κορίτσι μου! Γνωρίζετε γιατί συνέβησαν οι αποβολές σας ; Στη δική μου περίπτωση ήταν χρωμωσωμικες ανωμαλίες. Η γυναικολόγος έχει δίκιο καλό είναι να γνωρίζει από τέτοιες περιπτώσεις η αιματολογος. Εύχομαι να βρεις τον πιο κατάλληλο σ αυτό το κομμάτι και όλα να πάνε καλά 🙏🏼 
    • Καλά Χριστούγεννα σε όλους με υγεία και αγάπη 🎄
    • Καλέ σωστά ξέχασα να αναφέρω ότι δεν θηλάζω.  Δεν ξέρω πότε και αν έκανα ωορρηξία. Δεν είχα και το νου μου να σας πω την αλήθεια. Θα περιμένω και αυτή την εβδομάδα και αν δεν έρθει μέχρι παραμονή θα κάνω ένα τεστ. 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...