Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά.
Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.
@Iris9συγχαρητηρια κορίτσι μου! Μια ομαλή κυηση εύχομαι κ ένα γερο μωρο! Εγω την μέρα π περίμενα περιοδο ειχα χοριακη μολις 47 μοναδες. Στις αντιπηκτικες ποναει το φαρμακο αρκετα. Επισης δοκιμασε να τις κανεις με γωνια 45 μοιρων, δ ξερω πως σ εδειξαν.
@ΜαρίαΔημήτρης χρόνια πολλά κορίτσι μου! Να τ εκατοστήσεις! Να είσαι πάντα γερή κ ευτυχισμένη! Με τ καλο να ρθει κ τ μωρακι σας!
@Sotiria_94καπου πατάει τ μωρο, νομιζεις οτι θες τσισα, πας κάνεις λίγα αλλά δ αδειάζει η κύστη. Την προηγ φορά π ειχα πάει στο γιατρό, πάω τουαλέτα κ καπακι για υπερηχο. Μ λέει να κ η κύστη σου γεματη, λεω γιατρε πριν να μπω πήγα τουαλέτα. Μ λέει κάπου μουλιάσει κανα νεύρο, κ νομίζεις ότι έχεις αδειασει, αλλά δεν...
Και γω η μόνη κρεμα είναι μια απλή ημέρας για τ προσωπο. Έχω κ μια για τ βραδυ αλλά οπότε θυμαμαι...Ανα διαστηματα έχω πάρει κ για κυτταρίτιδα κτλ αλλά δεν... νιώθω καπως μετά ρε κορίτσια... οτι δ ειναι καθαρο τ δέρμα μου.. δ ξερω
Κατάλαβα προληπτικά παίρνουμε σχεδόν τα παντα.. εγώ για την ώρα έκοψα σαλοσπιρ. Όχι δεν βγάζω αέρα απλά τραβάω το δέρμα το πιέζω και βάζω τη βελόνα αργά σταθερά, είναι μερικά σημεία που με πονάει οπότε αλλαζω σημείο. Επίσης μετά την ένεση κάτσε λίγο και μετά κάνε δουλειές κλπ το έκανα μια φορά βγήκα αμέσως έξω και η κοιλιά μου μελανιασε πολύ. Πρωί δεν την κάνεις;
Recommended Posts
Συμμετοχή στη συζήτηση
Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.