Μετάβαση σε περιεχόμενο

Τεστ εγκυμοσύνης

Recommended Posts

Δημοσίευση

Έκανε ποτέ καμία το τεστ εγκυμοσύνης predictor early 3 μέρες πριν την αναμενόμενη περίοδο να έδειξε αρνητικό αλλά τελικά να ήταν έγκυος? Έχω πολλά σάλια καταπίνω συνέχεια κ παλι μαζεύονται δεξιά κ αριστερά στα χείλια μου... εκτός του πρηξιματος στο στήθος που είναι ελάχιστο και οι κράμπες στην κοιλιά οι οποίες είναι συνηθισμένο σύμπτωμα πριν την περίοδο μου νιώθω επίσης και βάρος χαμηλά. Έκανα σήμερα το πρωί από αυτά τα τεστ που δείχνουν μέχρι και 6 μέρες νωρίτερα και βγήκε καθαρά αρνητικό...

Δημοσίευση
στις πριν 9 ώρες, ο/η roula.m είπε:

Έκανε ποτέ καμία το τεστ εγκυμοσύνης predictor early 3 μέρες πριν την αναμενόμενη περίοδο να έδειξε αρνητικό αλλά τελικά να ήταν έγκυος? Έχω πολλά σάλια καταπίνω συνέχεια κ παλι μαζεύονται δεξιά κ αριστερά στα χείλια μου... εκτός του πρηξιματος στο στήθος που είναι ελάχιστο και οι κράμπες στην κοιλιά οι οποίες είναι συνηθισμένο σύμπτωμα πριν την περίοδο μου νιώθω επίσης και βάρος χαμηλά. Έκανα σήμερα το πρωί από αυτά τα τεστ που δείχνουν μέχρι και 6 μέρες νωρίτερα και βγήκε καθαρά αρνητικό...

Καλά είναι να μην κανείς τεστ πριν την αναμενόμενη μέρα περιόδου δεν είναι τόσο έγκυρο το αποτέλεσμα.. εγω θα σου ελεγα να ξανά κανείς με μια μέρα καθυστέρηση.. εύχομαι όλα να πάνε καλά 😊  

Δημοσίευση

Επειδή δεν μπορείς να ξέρεις με σιγουριά ποτε έγινε η σύλληψη και η εμφύτευση, περίμενε μέχρι την καθυστέρηση για έγκυρο αποτέλεσμα. Εξάλλου λίγο έμεινε ακόμα. Σου ευχομαι μέσα από την καρδιά μου  να είσαι έγκυος , αναμένουμε τα νέα σου !!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...