Μετάβαση σε περιεχόμενο

Χοριακη πριν την καθυστέρηση

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλησπέρα σας!Είμαι καινούργια στη σελίδα και θα ήθελα τη γνώμη σας.Τελευταια περίοδος 10/09.Εκανα προχθές 2 τεστ θετικά,χθες χοριακη και βγήκε 24.Ο γιατρός μου είπε ότι είναι μια χαρά το αποτέλεσμα γιατί είναι πολύ νωρίς και να επαναλάβω την Παρασκευή. Απλά πριν ένα χρόνο είχα βιοχημική και εαι αγχωμενη

Δημοσίευση
στις On 5/10/2022 at 12:45 ΜΜ, ο/η sohodi31 είπε:

Καλησπέρα σας!Είμαι καινούργια στη σελίδα και θα ήθελα τη γνώμη σας.Τελευταια περίοδος 10/09.Εκανα προχθές 2 τεστ θετικά,χθες χοριακη και βγήκε 24.Ο γιατρός μου είπε ότι είναι μια χαρά το αποτέλεσμα γιατί είναι πολύ νωρίς και να επαναλάβω την Παρασκευή. Απλά πριν ένα χρόνο είχα βιοχημική και εαι αγχωμενη

Συγχαρητήρια κορίτσι μου ! Να έχεις μια υπέροχη τελειομηνη εγκυμοσύνη !!

Εγώ με τελευταία περίοδο 15/9 είχα χοριακη προχθές 42 και ο ένας γιατρός μου είπε είναι χαμηλή , ο άλλος μου είπε είναι λογικό αφού είναι πολύ νωρίς . Αγχώθηκα δεν στο κρύβω, εννοείται σήμερα θα επαναλάβω τη χοριακη . Όμως σκέφτομαι θετικά , είμαι αισιόδοξη και ελπίζω για το καλύτερο . Αυτό θα σε συμβούλευα και εσένα ! Να είσαι θετική , να μην κάνεις αρνητικές σκέψεις και να ελπίζεις για το καλύτερο !!! Θα μιλάμε να δούμε πως τα πάμε μιας και είμαστε σχεδόν στην ίδια εβδομάδα 💕

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...