Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΥΙΟΘΕΣΙΑΣ

Recommended Posts

Δημοσίευση

Κορίτσια ανοίγω νέο θέμα όποια ενδιαφέρεται για υιοθεσία να μπει εδώ να ανταλλάσουμε απόψεις γνώσεις και οτιδήποτε θα μπορούσε να βοηθήσει η μία την άλλη. εγώ έχω απορία στην αίτηση έχω ξεκινήσει να την φτιάχνω και αναρωτιέμαι τι πρέπει να γράψω στο κενό που έχει και λέει ποιος είναι ο λόγος που κάνω την αίτηση. εννοεί πχ οτι μπορει να μην έχω συλλάβει φυσιολογικά και στρέφομαι στην υιοθεσία?

Αντε ελάτε να μαζευτούμε...

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Babysharkk είπε:

Κορίτσια ανοίγω νέο θέμα όποια ενδιαφέρεται για υιοθεσία να μπει εδώ να ανταλλάσουμε απόψεις γνώσεις και οτιδήποτε θα μπορούσε να βοηθήσει η μία την άλλη. εγώ έχω απορία στην αίτηση έχω ξεκινήσει να την φτιάχνω και αναρωτιέμαι τι πρέπει να γράψω στο κενό που έχει και λέει ποιος είναι ο λόγος που κάνω την αίτηση. εννοεί πχ οτι μπορει να μην έχω συλλάβει φυσιολογικά και στρέφομαι στην υιοθεσία?

Αντε ελάτε να μαζευτούμε...

Καλημέρα!
Και εγώ έχω ξεκινήσει να την φτιάχνω εδώ και καιρό. θα την ολοκληρώσω αν δεν πετύχει η εξωσωματική που πήρα απόφαση να κάνω. Ωστόσο σου ταγκάρω την φίλη @peacock που ξέρει περισσότερα! 
Εύχομαι να βρεις το παιδί της καρδιάς σου και ποτέ και τίποτα να μην σας χωρίσει! 

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η misofeggaro είπε:

Καλημέρα!
Και εγώ έχω ξεκινήσει να την φτιάχνω εδώ και καιρό. θα την ολοκληρώσω αν δεν πετύχει η εξωσωματική που πήρα απόφαση να κάνω. Ωστόσο σου ταγκάρω την φίλη @peacock που ξέρει περισσότερα! 
Εύχομαι να βρεις το παιδί της καρδιάς σου και ποτέ και τίποτα να μην σας χωρίσει! 

γεια σου κορίτσι μου , ελπίζω να έχεις το αποτέλεσμα που θέλεις και να γίνεις γρήγορα μανούλα. κι εγώ δεν έχω εγκαταλείψει τισ προσπάθειες με εξωσωματική και όπως και να έρθει καλοδεχούμενο θα είναι.  την @peacock την έχω δει σε διάφορα θέματα συζήτησης εδώ στο φόρουμ είναι πολύ πρόθυμη να βοηθήσει όπως επίσης και η @Tokyo με την οποία έχω ανταλ΄λάξει κάποια μηνύματα. θα θέλαμε και ένα κορίτσι να μας προτείνει δικηγόρους που να ασχολούνται με ιδιωτικές υιοθεσίες, εγώ δεν έχω κάποιον υπόψη. Οσες περισσότερες μαζευτούμε τόσο καλύτερα. Εγώ είμαι στη φάση που μαζεύω σιγά σιγά τα δικαιολογητικά για να καταθέσω την αίτηση. από οτι κατάλαβα δεν επικοινωνούμε εμείς απευθείας με κάποιο ίδρυμα σωστά?

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Babysharkk είπε:

γεια σου κορίτσι μου , ελπίζω να έχεις το αποτέλεσμα που θέλεις και να γίνεις γρήγορα μανούλα. κι εγώ δεν έχω εγκαταλείψει τισ προσπάθειες με εξωσωματική και όπως και να έρθει καλοδεχούμενο θα είναι.  την @peacock την έχω δει σε διάφορα θέματα συζήτησης εδώ στο φόρουμ είναι πολύ πρόθυμη να βοηθήσει όπως επίσης και η @Tokyo με την οποία έχω ανταλ΄λάξει κάποια μηνύματα. θα θέλαμε και ένα κορίτσι να μας προτείνει δικηγόρους που να ασχολούνται με ιδιωτικές υιοθεσίες, εγώ δεν έχω κάποιον υπόψη. Οσες περισσότερες μαζευτούμε τόσο καλύτερα. Εγώ είμαι στη φάση που μαζεύω σιγά σιγά τα δικαιολογητικά για να καταθέσω την αίτηση. από οτι κατάλαβα δεν επικοινωνούμε εμείς απευθείας με κάποιο ίδρυμα σωστά?

Κορίτσι μου ότι ήξερα στο είπα... Η φίλη μου όπως σου είπα πήρε από εξωτερικό κ από εκείνη γνωρίζω λίγο τη διαδικασία. Από εκεί κ πέρα για ιδιωτική ή υιοθεσία από Ελλάδα δεν έχω ιδέα!

Σου εύχομαι να γίνουν όλα όπως τα επιθυμείς!

Δημοσίευση
στις On 5/10/2022 at 1:20 ΜΜ, ο/η Babysharkk είπε:

Καλημέρα! 

Δυστυχώς δε ξέρω να σου πω κάποιο δικηγόρο για ιδιωτικές υιοθεσίες γιατί δεν έχω προσωπική εμπειρία, μπορείς  όμως να κανεις μία έρευνα στο google.. 

Δεν επικοινωνείς απευθείας με καποιο ίδρυμα, θα καταθέσεις τα χαρτιά σου στην ηλεκτρονική πλατφόρμα anynet και μετα θα επικοινωνήσει μαζί σου η κοινωνική λειτουργός που θα σας έχει αναλάβει. 

Δημοσίευση
στις πριν 26 λεπτά, ο/η peacock είπε:

Καλημέρα! 

Δυστυχώς δε ξέρω να σου πω κάποιο δικηγόρο για ιδιωτικές υιοθεσίες γιατί δεν έχω προσωπική εμπειρία, μπορείς  όμως να κανεις μία έρευνα στο google.. 

Δεν επικοινωνείς απευθείας με καποιο ίδρυμα, θα καταθέσεις τα χαρτιά σου στην ηλεκτρονική πλατφόρμα anynet και μετα θα επικοινωνήσει μαζί σου η κοινωνική λειτουργός που θα σας έχει αναλάβει. 

καλημέρα! επειδή είχα κάποιες απορίες με τα διακαιολογητικά τους έστειλα μήνυμα και με πήρε τηλέφωνο μια κυρία και μου τα εξήγησε όλα μια χαρά πολύ κατατοπιστική. βασικά τα διακαιολογητικά που ζητάνε δεν έχουν καμιά πολυπλοκότητα δεν το περίμενα. το θέμα είναι να βρούμε και κάποιον δικηγόρο να το ψάξουμε και ιδιωτικά. Είδωμεν λοιπόν.

• 2 months later...
Δημοσίευση

Καλημέρα, για εμάς το πιο δύσκολο κομμάτι σχετικά με την αίτηση (για δημόσια υιοθεσία) ήταν αυτό με τους γιατρούς. Πηγαίναμε στα κέντρα υγείας και δεν είχαν ιδέα πως να μας εξυπηρετήσουν. Χρειάζεται και φωτογραφίες πάντως να βγάλετε. Και η καλύτερη εξυπηρέτηση που είχαμε ήταν στο νοσοκομείο Άγιοι Ανάργυροι στην Κηφισιά. Εκεί υπάρχει ένα γραφειάκι εξυπηρέτησης πολιτών και δουλεύει μία κυρία (τουλάχιστον μέχρι πριν μερικούς μήνες ήταν ακόμα εκεί) και αυτή μπορεί να σας κατευθύνει.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Σας ανεβάζω κι εγώ φωτό απ τα πρώτα γενέθλια 💙 Ο συζυξ παρήγγειλε την τούρτα λεμονιού-υπερπαραγωγη, αλλά έφτιαξα μία μίνι δίπατη τουρτιτσα τύπου carrot cake για τον μικρό γιατί λέω νταξει, δικά του γενέθλια, δε λέει να γουρουνοασουμε όλοι εμείς κι αυτός να μην φάει 😂😂😂  
    • Κορίτσια μου κάτι άλλο ήθελα να σας ρωτήσω... 1) θέλω να κ΄ανω τώρα εισαγωγή το μέλι - πρέπει να προσέξω κάτι συγκεκριμένο στο μέλι που θα πάρω; 2) Τι κουταλάκια χρησιμοποιείτε όσες κάνετε blw? μέχρι στιγμής τον ταίζουμε σούπες και γενικά τα υδαρή φαγητά εμείς, αλλά θα ήθελα σιγά σιγά να του εισάγω και το κουτάλι ή και πιρούνι. Τρώει στέρεες τροφές με τα χέρια, οπότε έχει εξοικιωθεί κάπως. ή λετε είναι ακόμα νωρίς για μαχαιροπίρουνα; Μέχρι στιγμής έχω δοκιμάσει τα εξής:  Απ τα πάνω ψιλοδούλεψε αυτό στα αριστερά, προγεμισμένο πχ με τραχανά ή κάποιο πουρέ ωστέ να "κάθεται" και να μη χ΄υνεται εύκολα. Απλά κάποιες φορές το γλύφει και τρώει, αλλά τις περισσότερες το κοπανάει ή το χρησιμοποιεί σα σφεντόνα για να ρίχνε το φαγητό προς όλες τις κατευθύνσεις χαχαχα οπότε όπως καταλαβαίνετε, ειδικά τις μέρες που είμαστε κι εμείς πτώματα, δε του το δίνουμε γιατί δεν την παλεύουμε να μαζέυουμε το χαμό μετά. Απ τα κάτω, μόνο το κουτάλι του έχω δώσει γιατί το πιρούνι δεν πιάνει τίποτα... Κι αυτό είχε περίπου την ίδια μοίρα  και λειτουργία με το απο πάνω... Σκέφτομαι να του πάρω κάτι που να μοιάζει με τα πραγματικά ή κάποιο σετ με γυριστή λαβή για να το φέρνει στο στόμα του καλυτερα. Τι λέτε; Πεταμένα λεφτά ή αξίζει τον κόπο;
    • Κορίτσια τι ωραίες τούρτες υπερπαραγωγή είναι αυτές;;!! Να σας ζήσουν οι κουκλίτσες σας 💕💕 @Kiddo μια χαρά τα πάει την ταρζανίτσα σου, και γλωσσικά και κοινωνικά και από motor skills! Aπλά αυτό που περιγράφεις με τον ύπνο με κάνει να σκέφτομαι ότι μια χαρά είναι ο δικός μου κι ας ξυπνάει 2-3 φορε΄ς 😂😂😂 Φίλη στέλνω αγωνιστικούς χαιρετισμούς στο μέτωπο - 1 και 3 η ώρα το πρωί ακούγεται ΠΟΛΥ δύσκολο 🥲 Εμάς, σαν παππούς, αν δεν πάει για ύπνο στο πρόγραμμά του, στις 7μμ , βαριά 7:30μμ, αρχίζει τρομερή γκρίνια 😅 ευτυχώς έχει πολύ σταθερό ωράριο σε ύπνο/φαγητό 🙏  Για τη φυσιοθεραπεία που ρώτησες, ξεκίνησε από τον Οκτώβρη γιατί το αριστερό του ποδαράκι το γυρίζει προς τα μέσα. Και η γιατρός του μας έδωσε τότε παραπεμπτικό σε Ορθοπεδικό η οποία μας έγραψε τις φυσιοθεραπειες προληπτικά για να μην σταθεί αυτή η κλίση εμπόδιο στη βάδιση. Την περασμένη βδομάδα ήταν η τελευταία θεραπεία, έχει βελτιωθεί η κλιση, απλά εξακολουθεί να μαζεύει τα δαχτυλάκια των ποδιών του προς τα μέσα, το οποίο κατά τη φυσιοθεραπεύτρια ίσως και να είναι ο λόγος που δεν έχει περπατήσει ακόμα ενώ στέκεται, σκαρφαλώνει, περπατάει με στήριξη  κτλ από 8/9 μηνών... Μας είπε να τον έχουμε όσο τ δυνατόν περισσότερο χωρίς κάλτσες και να τον ενθαρρύνουμε να σκαρφαλώνει και να κινείται για να δυναμώσουν οι μύες του. Είναι θέμα χρόνου να περπατήσει είπε, κι ούτως ή άλλως μέχρι τους 18 μήνες δε μας ανησυχεί. Επίσης είπε ότι ειναι ψηλός και βαρύς οπότε ίσως και γι αυτό χρειάζεται χρόνο να δουλέψει τους μύες του για να κρατήσουν το βάρος του. Συλλυπητήρια και για το σκυλάκι σας ρε συ, θυμάμαι και πέρυσι είχατε μια απώλεια.... 😢 @MarMar90 κάνω join στο club σάλια!! νόμιζα ότι μόνο το δικό μου το μωρό κατάβαζει σάλια σε κυβικά μέτρα 😂😂😂😂 Στον βρεφικό κάθε φορά που τον παραλαμβάνω του έχουν 3πλή σαλιάρα παρακαλώ! δε παλεύεται, έχω αγοράσει απ αυτες τις αδιάβροχες υφασμάτινες γιατί δε μου αρέσουν προσωπικά οι πλαστικές, αλλά και πάλι.... Σκέψου στη σαλιάρα φαγητού που έχει κι αυτ΄η τη γουρνίτσα να πέφτουν τα ψυχουλα κτλ, στις περιόδους που βγάζει δόντια, γεμίζει τόσο σάλια, που μοιαζει με λίμνη αυτή η σαλιάρα 🤯🤪 Κι εγώ δε ξέρω τι φάση, τλχ όπως λέει κι η παιδίατρος, αυτό σημαίνει ότι ειναι καλά ενυδατωμένος 🤪  άσε που φοράει συνέχει σαλιάρες και δε φαίνεται το outfit 😂😂😂 first world problems χαχαχα  
    • Παντελώς άσχετη ερώτηση…. Απο σάλια τα δικά σας πώς τα πάνε;  Η μικρή είχε ξεκινήσει από 3 μηνών σχεδόν με τα σάλια, αλλά τώρα με τα δόντια θέλω 30 σαλιαρες τη μέρα. Μιλάμε για παραγωγή.. όχι αστεία!! Της φοράω διπλή και τριπλή για να μην μουσκεύεται μπροστά και μου κρυώσει… Έχετε παρόμοια εμπειρία; Ποτέ σταματάει αυτό; 
    • Μια μικρή ιδέα και από τα δικά μας χθεσινά γενέθλια… Πραγματικά δεν το πιστεύω ότι πέρασε ένας χρόνος… οπως σωστά είπε και η @Θέτις Κ. 2 σχεδόν χρόνια από το θετικό τεστ!! Χαρηκα πολύ που διάβασα νέα σας, κορίτσια μου! Έτσι να μπαίνουμε και να γράφουμε μόνο όμορφα πράγματα για τα νηπιακια μας πια! 🙏
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...