Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Επιτροπή εξωσωματικής

Featured Replies

Δημοσίευση

Καλησπέρα κορίτσια!

Πήραμε έγκριση από την επιτροπή και με ενημέρωσαν ότι πρέπει να πάω από εκεί να την πάρω. Επειδή δεν μπορώ να πάω  (είμαι εκτός για δουλειά) σκέφτομαι να πάει η μητέρα μου με εξουσιοδότηση. Υπάρχει κάποια που να έχει κάνει κάτι παρόμοιο ; Είτε με κούριερ ; Της δημιούργησαν κάποιο θέμα ;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων ❤️

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Emily2 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια!

Πήραμε έγκριση από την επιτροπή και με ενημέρωσαν ότι πρέπει να πάω από εκεί να την πάρω. Επειδή δεν μπορώ να πάω  (είμαι εκτός για δουλειά) σκέφτομαι να πάει η μητέρα μου με εξουσιοδότηση. Υπάρχει κάποια που να έχει κάνει κάτι παρόμοιο ; Είτε με κούριερ ; Της δημιούργησαν κάποιο θέμα ;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων ❤️

Εμένα λόγω κόβιντ αρχες του χρονου την ειχαν στειλει συστημενη με κουριερ με δικη μου χρεωση, δε νομιζω να υπαρχει καποιο προβλημα. Με κουριερ ειχα στειλει και τα δικαιολογητικα. 

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

στις πριν 46 λεπτά, ο/η bella_donna είπε:

Εμένα λόγω κόβιντ αρχες του χρονου την ειχαν στειλει συστημενη με κουριερ με δικη μου χρεωση, δε νομιζω να υπαρχει καποιο προβλημα. Με κουριερ ειχα στειλει και τα δικαιολογητικα. 

Σε ευχαριστώ για την απάντηση. Η αλήθεια είναι πως όταν με πήραν ρώτησα για το αν μπορεί να έρθει με εξουσιοδότηση η μητέρα μου και νομίζω μου είπαν ναι. Απλά ήμουν τόσο ενθουσιασμενη γιατί με πήραν νωρίτερα από ότι περίμενα και με το ζόρι συγκράτησα την ημερομηνία που μου είπαν να πάω 😬

Θα πω τη μητέρα μου να πάει και ελπίζω να μην έχω θέμα 🙏🤞🙏

Δημοσίευση

Εμένα μου είχαν πει ότι μπορεί να πάει ο σύζυγος να την πάρει! Ρώτησε τους αν γίνεται μέσω τηλεφώνου για να είσαι σίγουρη. 

Δημοσίευση
  • Συντάκτης
στις πριν 1 ώρα, ο/η MarGe είπε:

Εμένα μου είχαν πει ότι μπορεί να πάει ο σύζυγος να την πάρει! Ρώτησε τους αν γίνεται μέσω τηλεφώνου για να είσαι σίγουρη.

Εννοείς ότι μόνο ο σύζυγος μπορεί να την πάρει εκτός από εσένα ; 

Δημοσίευση
στις πριν 16 ώρες, ο/η Emily2 είπε:

Εννοείς ότι μόνο ο σύζυγος μπορεί να την πάρει εκτός από εσένα ; 

εννοώ ότι μπορεί να την πάρει χωρίς εξουσιοδότηση

Δημοσίευση
  • Συντάκτης
στις πριν 1 λεπτό, ο/η MarGe είπε:

εννοώ ότι μπορεί να την πάρει χωρίς εξουσιοδότηση

Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου 

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ,ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΗ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ?ΑΠ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ,ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΜΕΣΑ Η ΑΠΟΦΑΣΗ?ΣΟΥ ΤΗ ΔΙΝΟΥΝ?ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΙ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ?

Δημοσίευση
  • Συντάκτης
στις πριν 10 ώρες, ο/η efaki90 είπε:

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ,ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΗ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ?ΑΠ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ,ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΜΕΣΑ Η ΑΠΟΦΑΣΗ?ΣΟΥ ΤΗ ΔΙΝΟΥΝ?ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΙ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ?

Το κουραστικό είναι να μαζέψεις ότι χρειάζεται. Εγώ είχα πάρει τέλη Αυγούστου στην επιτροπή Θεσσαλονίκης και μου έκλεισαν ραντεβού για 19-23 Σεπτεμβρίου. 4 Οκτωβρίου με πήραν τηλ ότι εγκρίθηκε και 10 του μηνός θα πάω να την πάρω από τον ΕΟΠΥΥ. Νομίζω μετά πρέπει να μου γράψει τα φάρμακα γυναικολόγος (εμένα μου είπαν από το κέντρο εξωσωματικής ότι θα μου τα κάνουν αυτοί) και πηγαίνω στο φαρμακείο του ΕΟΠΥΥ και τα παίρνω 

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις, επικοινώνησα μαζί τους και τελικά γίνεται με εξουσιοδότηση μέσω gov,αν κάποια άλλη κοπέλα έχει την ίδια απορία. 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.