Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΤΗ ΤΕΤΑΡΤΗ ΓΕΝΝΑΩ !!(mom 3)


mom 3

Recommended Posts

με το καλο mom3 μου, η ωρα η καλη!!!!!!!:)

ολα θα πανε τελεια και σε λιγες μερες θα ερθει στο κοσμο κι ο 4ος αντρας της ζωης σου, για να σε εχουν ολοι μαζι, βασιλισσα!!!:woohoo:

με το καλο ευτυχισμενη μανουλα!!!

θα περιμενουμε τα νεα σας με αγωνια!!!;)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΤΣΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΣΟΥ ΠΑΙΔΑΚΙ!ΑΝ ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΕΜΠΕΙΡΗ ΠΙΑ!!!ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΓΕΝΝΗΣΕΙΣ..!ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΕΝΑΝ ΥΠΕΡΟΧΟ ΤΟΚΕΤΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΣΑΣ ΟΤΑΝ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΤΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

me to kalo sou euxomai mom3!!!!euxomai to paidaki sou na einai gero kai kalotuxo se oli tou ti zoi, opos episis kai ta alla 2 aggeloudia sou!!!!emeis tora ksekiname deila deila prospatheies me ton antra mou....makari se ligous mines na sas po kai ego kati paromoio!!!!

sou euxomai pragmatika ta kalutera den pisteuo oti uparxei megaluteri eutuxia!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Μom3 σου εύχομαι όλα να σου πάνε κατ'ευχήν κ να κρατήσεις στην αγκαλιά σου ακόμη ένα υγιέστατο μωράκι!!!!!

Με το καλό!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΦΕΡΕΙΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΙ ΣΟΥ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ!!!

ΟΛΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΝΕΑ ΣΟΥ!!!

ΦΙΛΙΑΚΙΑ!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλησπερα σε ολες!!Ευχαριστω πολυ για τις ομορφες ευχες σας!!Σημερα που ειναι η τελευταια φορα που ειμαι διπλη , νοιωθω την αναγκη να σας στειλω την αγαπη μου και να σας εκφρασω τη μεγαλη μου χαρα που εδω και τοσο καιρο εχω μοιραστει μαζι σας τη χαρα της εγκυμοσυνης μου!Ειμαι ετοιμη για αυριο και πολυ λιγο αγχωμενη...Οι ωρες περνουν αργα αλλα τις χαιρομαι ....

Θα τα ξαναπουμε μετα το μαιευτηριο.....Πολλα φιλια!!!!!!!!!!

glitterfy110736T185D32.gif

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

η ωρα η καλη mom3 μου!!!!:woohoo:

με το καλο να ερθει στο κοσμο και ο 3ος γιοκας σου!!!

σε πολυ λιγες ωρες, θα 'ναι κοντα σας!!!:woohoo:

ολα θα πανε καλα, να εισαι σιγουρη!!!

σου στελνουμε ΟΛΗ μας την αγαπη και μια μικρη προσευχουλα!!!

η Παναγιτσα μαζι σας!!!

να μας φιλησεις τον μικρουλη σου και θα περιμενουμε τα νεακια σας οταν με το καλο επιστρεψετε στο σπιτακι σας!!!

:kiss: :kiss: :kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΕΙΣ ΤΟ ΑΓΟΡΑΚΙ ΣΟΥ!!! ΧΩΡΙΣ ΑΓΧΟΣ! ΟΛΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΠΑΡΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΣΟΥ!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αιγλι μου λογικα γεννησες αστερι μου.Να ζηση ο μικρος πριγκιπα σου να ειναι καλοτυχο γεματος υγεια και να του δωσει ο θεος πολλα πολλα χρονια ευτηχιας και αγαπης.Κριμα που ειμαι λεχωνα και δεν μπορω να ερθω να σε δω οπως λεγαμε.ΟΙ ευχες μου ομως να σας συντροφευουν.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • *Καλημέρα κορίτσια μου!! Ξεκίνησα να σας γράφω χθες το απόγευμα αλλά ξεράθηκα με το κινητό στο χέρι.. 😅😅 @Θέτις Κ. @lilly1984 @Kallia.Geo @Tonia. @Kate1992 Κορίτσια μου σας ευχαριστώ τόσο μα τόσο πολύ για την κατανόηση και την στήριξη..!!! Προσπαθώ ειλικρινά με όλο μου το είναι να είμαι αισιόδοξη και να ελπίζω για το καλύτερο αλλά λυγίζω και εγώ.. ευτυχώς έχω πολύ υποστηρικτικό περιβάλλον μαζί και εσάς..!!! 🥰🥰🥰🥰  Θα σας έγραφα νωρίτερα αλλά γύρισα σπίτι αργά μέχρι να φάω έπρεπε να φύγω να πάω στη σχολή γιατί ξεκίνησε και η εξεταστική χθες.. 🥴 Σχετικά όλα καλά στον υπέρηχο..!! Δηλαδή το μωράκι πολύ δραστήριο, μας χαιρετούσε, καρδιακή λειτουργία άψογη λέει ο γιατρός.. δεν μου είπε πολλά αυτή τη φορά, μου λέει δεν χρειάζεται να τα μετρήσουμε, τα βλέπω όλα τέλεια..! @Θέτις Κ. ρώτησα και για την θέση του πλακούντα, θα το δούμε αυτό στην αυχενική μου είπε, είναι νωρίς τώρα.. ρώτησα και για το φτέρνισμα/βηξιμο/τέντωμα που με πιάνουν σφαχτες μου είπε και εμένα φυσιολογικό.. γενικότερα σήμερα δεν μου έδωσε πολλές ακριβής απαντήσεις.. ήταν πολύ αισιόδοξος πάντως και καθησυχαστικος.. θα το ξεγεννησει ο ίδιος αυτό το μωράκι μου λέει είναι σίγουρος..!! Αν και γενικά θέλω να τα ξέρω όλα οπότε λίγο με χάλασε που δεν μου μέτρησε το μωράκι αν αντιστοιχεί στην εβδομάδα κύησης και πόσους χτύπους καρδιάς έχει, πάραυτα εκτιμώ τρομερά την αισιοδοξία του και την θετική του ενέργεια! Προφανώς με είδε πόσο αγχωμενη είμαι και σου λέει χαλάρωσε, δεν χρειάζεται να ξέρεις πολλά, το μωράκι είναι καλά και όλα είναι τέλεια για εμένα.. Γενικότερα δηλαδή στάθηκε περισσότερο στο να μου ανεβάσει την ψυχολογία αυτή τη φορά και για αυτό τον αγαπώ!! Anyway, στα υπόλοιπα νέα.. επιτέλους βρήκαμε το λόγο των αιμορραγιών!!! Από την μια δεν σας κρύβω ότι ένιωσα μερική ανακούφιση που επιτέλους βρέθηκε κάτι.. από την άλλη δεν ξέρω πόσο πρέπει να ανησυχώ παραπάνω.. αιμάτωμα δίπλα/πίσω σχεδόν από το μωράκι αρκετά μεγάλο.. πάνω από το μισό μέγεθος του μωρού... πάλι δεν μου είπε πολλά.. αλλά ήταν καθησυχαστικος.. απλά μου είπε ξεκούραση/ξάπλα, από προγεστερόνη λέει είμαι καλυμμένη, σταματάω και από την δουλειά.. και στην σχολή τώρα αναγκαστικά θα πάω τις μέρες που ακολουθούν για να μην χάσω το εξάμηνο.. με μεγάλη προσοχή φυσικά... Αλλά βρε κορίτσια μου.. είναι δυνατόν με αυτή τη ζέστη να μην υπάρχει καμία πρόβλεψη για τους σπουδαστές που ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες;;;  Αυτά...!
    • Καλημέρα κορίτσια πως είστε; 11ΜΤΩ και είδα αίμα στο χαρτι ,έχω και ποναλακια ,οπότε μάλλον τζίφος και αυτός ο μήνας.....
    • Χαχα Καλημερα κορίτσι μου! Ναι είναι το πρώτο της εγγόνι και είναι ενθουσιασμένη! εννοειται θα σας ενημερώσω για παιδίατρο! 
    • Να σου ζήσει ο μπεμπακος! 🎊🎉🎊🎉🎊🎉 Υγιείς και καλότυχος να είναι στη ζωή του ❤️❤️❤️ Καλή ανάρρωση κορίτσι μου❤❤️❤️
    • Καλησπέρα κορίτσια μου!! Εγώ 29/06 μπαίνω στον 9ο🥹🥹🥹 και δεν το έχω πιστέψει ακόμη!! Πώς πέρασε ο καιρός ρε κορίτσια!! Και εγώ τα έχω όλα έτοιμα αλλα δεν τα έχω βαλει ακόμη στις βαλίτσες. Ειπα να περιμένω λίγο, να μπω στο μήνα μου και να τα βάλω☺️ κατα αλλά και εδώ στη Κύπρο πολλή ζέστη, αύριο θα είναι και κλειστά τα σχολεία λόγω ζέστης 🥵 λιώνουμε κορίτσια. Μονο σπίτι και κλιματιστικό μέχρι να έρθει η ώρα να γεννησουμε.και πολλή υπομονή 💙💙💙
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...