Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Δεν έχω κάποιο πρόβλημα με τράχηλο αλλά κάνω αντιπηκτικες οπότε δε θα με αφήσει μέχρι τέλους από φόβο ότι πρέπει να έχουν περάσει τουλάχιστον 24 ώρες από την τελευταία ένεση. Και σε μένα μη νομίζεις ένα άτομο έχουν δει και μ είπαν με αυτόν θα προχωρήσουν κι ας μην ήταν ότι έψαχναν γιατί είχαν απογοητευτεί πολύ από τα βιογραφικά😆 αλλά μέχρι να υπογράψει...καλά δε συγκρίνεται με το άγχος την πρώτων εβδομάδων αλλά παραμένει.🙃 βέβαια είμαι και άνθρωπος που δε το έχω δύσκολο να αγχωθω ακόμα και για ασήμαντα, για αυτό δε θα βρω αφορμές να αγχωθω?
    • Τι ωραία!! Εγώ δεν ξέρω πως τα έχω καταφέρει, αλλά δεν έχω μαμαδοφιλες! Μονο η μια φίλη μου έχει συνομήλικο αγοράκι, που λόγω ιώσεων παιδικού βρισκόμαστε 2 φορές τον χρόνο. Οι κολλητές μου ακόμη δεν έχουν παιδάκια κ έτσι κατά βάση βγαίνουμε οι 3 μας σε πάρκα κλπ   
    • Και μένα συχνά με πιάνει άγχος και σκέφτομαι με τις βλακείες που κάνω αν συμβεί κάτι κακό δε θα μου το συγχωρήσω μια ζωή αλλά ευτυχώς όλα δείχνουν να πηγαίνουν καλά οπότε συνεχίζουμε ως έχει. Το baby swimming το απολαμβάνουμε πάρα πολύ! Ο μικρός τρελαίνεται αλλά και μένα μου αρέσει πολύ, έχουμε και παρεάκι εκεί έχουμε γίνει φίλες με τις μαμάδες και μετά το κολύμπι τα αφήνουμε να ξεραθούν στα καρότσια και πάμε για καφέ 😆. Διεκδικεί και ο άντρας μου να τον πηγαίνει και μέχρι τώρα πηγαίναμε εναλλάξ και ο άλλος κάθεται έξω και βγάζει βίντεο και φωτογραφίες. Τώρα του είπα δύο μήνες θα μπαίνω μόνο εγώ μέσα μαζί του γιατί μετά δε θα μπορώ και θα τον πηγαίνει μόνο εκείνος οπότε να μην είναι πλεονέκτης! Σκληρά παζάρια!
    • Γεια σου κορίτσι μου.Εγω είπα να πάω μια μέρα νωρίτερα που να έχει βγει το αποτέλεσμα μέχρι να πάω στην εξέταση.Οσο για τα ρούχα ναι μόνο άνετα και χωρίς λάστιχα.Εχουμε δρόμο μπροστά μας 😁Εύχομαι σιγά σιγά να φύγει η ναυτία και να ηρεμήσει το στομάχι σου.
    • Κορίτσια δεν πήγε καλά η φρουτοκρεμα, δεν της άρεσε καθόλου το έφτυνε συνέχεια 🤣🤣
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...