Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Προσπαθούμε εδώ και πάρα πάρα πολύ καιρό. Ψυχοβγαλτική διαδικασία, κοστοβόρα..το μόνο που μένει είναι δύο ράκη...είμαστε οριακοί για τα πάντα. Ακόμη και μια νέα προσπάθεια...

Η λύση της παρένθετης μητρότητας..είναι μάλλον κάτι που ίσως προλάβουμε

η κοπέλα να έχει ένα παιδάκι, και να μην είναι το κέρδος το βασικό της κίνητρο..

και αποζημίωση και όλα με το παραπάνω..αλλά όχι άλλο αυτό το εμπόριο είναι..απαίσιο

Δημοσίευση
στις πριν 6 ώρες, ο/η Elena L είπε:

Προσπαθούμε εδώ και πάρα πάρα πολύ καιρό. Ψυχοβγαλτική διαδικασία, κοστοβόρα..το μόνο που μένει είναι δύο ράκη...είμαστε οριακοί για τα πάντα. Ακόμη και μια νέα προσπάθεια...

Η λύση της παρένθετης μητρότητας..είναι μάλλον κάτι που ίσως προλάβουμε

η κοπέλα να έχει ένα παιδάκι, και να μην είναι το κέρδος το βασικό της κίνητρο..

και αποζημίωση και όλα με το παραπάνω..αλλά όχι άλλο αυτό το εμπόριο είναι..απαίσιο

Κοπελα μου ευχομαι οτι καλυτερο.εγω εχω δει οτι ακομα κ σε αγγελιες στο φβ.για ρίξε μια ματια κ εκει..

3D392D4D-D7FF-4A7E-A1CE-6C477BC081B8.png

Δημοσίευση (επξεργάστηκε)

@Elena LΚαι πριν 5 μερες γράψανε και πολλές γυναικες απο κατω ενδιαφερονται.. κανε join στην ομαδα. https://www.facebook.com/groups/psaxnoergasia/?ref=share

Και στο search πανω δεξια γραψε τη λεξη παρενθετη κ θα δεις πολλα ποστ κ μετα στειλε κατευθειαν εσυ μηνυμα στις γυνιακες που λενε οτι ενδιαφερονται..

Επεξεργάστηκε από Nefeliap
  • 2 weeks later...
Δημοσίευση
στις On 16/6/2022 at 2:56 ΜΜ, ο/η Nefeliap είπε:

@Elena LΚαι πριν 5 μερες γράψανε και πολλές γυναικες απο κατω ενδιαφερονται.. κανε join στην ομαδα. https://www.facebook.com/groups/psaxnoergasia/?ref=share

Και στο search πανω δεξια γραψε τη λεξη παρενθετη κ θα δεις πολλα ποστ κ μετα στειλε κατευθειαν εσυ μηνυμα στις γυνιακες που λενε οτι ενδιαφερονται..

σε ευχαριστώ Νεφέλη

το έγραψα στην αναζήτηση ...υπάρχουν διάφορες ομάδες ..πολλές παρατημένες χρόνια

προσφορά δεν βρήκα ..μόνο κάποια ζευγάρια που ψάχνουν

• 6 months later...
Δημοσίευση

καλησπέρα σας ενδιαφέρομαι για να γίνω παρένθετη μητέρα να βοηθήσω στο να γεννηθεί ένα παιδί στον κόσμο και να κάνω μια οικογένεια χαρούμενοι και να αποκτήσει κάτι πολύτιμο είμαι είδη μητέρα 2 παιδιών και είμαι 26 ετών 

• 4 weeks later...
Δημοσίευση
στις On 19/1/2023 at 5:34 ΜΜ, ο/η gabi.alvz είπε:

καλησπέρα σας ενδιαφέρομαι για να γίνω παρένθετη μητέρα να βοηθήσω στο να γεννηθεί ένα παιδί στον κόσμο και να κάνω μια οικογένεια χαρούμενοι και να αποκτήσει κάτι πολύτιμο είμαι είδη μητέρα 2 παιδιών και είμαι 26 ετών 

Αν ενδιαφέρεσαι να γίνεις παρένθετη μητερα και να μας βοηθούσε θα το εκτιμούσα

• 2 weeks later...
Δημοσίευση

καλημέρα σας! Σημερα ειδα τη δημοσίευση σας! Αν δεν έχετε βρει παρενθετη μητερα και ενδιαφέρεστε ακόμη με μεγάλη μου χαρά να γινόμουν εγώ ή γυναίκα που θα έφερνε το μωράκι σας στον κόσμο! Πως μπορούμε να μιλήσουμε πιο προσωπικα;

Δημοσίευση
στις On 24/2/2023 at 10:10 ΠΜ, ο/η georg_m είπε:

καλημέρα σας! Σημερα ειδα τη δημοσίευση σας! Αν δεν έχετε βρει παρενθετη μητερα και ενδιαφέρεστε ακόμη με μεγάλη μου χαρά να γινόμουν εγώ ή γυναίκα που θα έφερνε το μωράκι σας στον κόσμο! Πως μπορούμε να μιλήσουμε πιο προσωπικα;

Καλημέρα σήμερα είδα την απάντηση σας στείλτε μέιλ στο georgekouman1976@gmail.com

• 5 weeks later...
Δημοσίευση

Καλημερα,

Είμαι δημοσιογράφος και γραφω ένα άρθρο για την παρένθετη μητρότητα στην Ελλάδα. Θα ήθελα να μιλήσω με καμία γυναίκα που θα γίνει παρένθετη μητερα. Ευχαριστώ πολύ!

• 1 month later...
Δημοσίευση
στις On 31/3/2023 at 9:23 ΠΜ, ο/η martacl είπε:

Καλημερα,

Είμαι δημοσιογράφος και γραφω ένα άρθρο για την παρένθετη μητρότητα στην Ελλάδα. Θα ήθελα να μιλήσω με καμία γυναίκα που θα γίνει παρένθετη μητερα. Ευχαριστώ πολύ!

Καλησπέρα,να γράψετε και για την οικονομική εκμετάλλευση που βιώνουν τα ζευγάρια από τα κέντρα εξωσωματικής ( κόστη από 50.000€- 90.000€) αναφορικά με το θέμα της παρένθετης ,την έλλειψη ηθικών φραγμών από τους γιατρούς και τους μεσάζοντες.Να υπάρχει καθολική προσέγγιση επί του θέματος....

• 4 weeks later...
Δημοσίευση
στις On 24/2/2023 at 10:10 ΠΜ, ο/η georg_m είπε:

Γειά σας,

Εάν δεν έχετε βρει ζευγάρι για παρένθετη μητρότητα, μήπως ακόμη ενδιαφέρεστε; 

Ευχαριστω

Δημοσίευση

Καλησπέρα! Ψάχνω καιρό τώρα παρενθετη μητερα κ για εμάς αλλά μάταια. Άρχισα να απελπιζομαι... τυχαία σήμερα ανακάλυψα αυτή την συνομιλία!  Μενουμε αθηνα. Εάν κάποια κοπέλα είναι διαθέσιμη, έως κ 32/33 ετών, παρακαλώ πολύ να μου απαντήσει! Ευχαριστώ θερμά εκ των προτέρων!!! 

• 2 months later...
Δημοσίευση

Καλησπέρα σας, εδώ και καιρό είμαστε σε αναζήτηση παρένθετης μητέρας με την κοπέλα μου, από το κέντρο μας έχουν αναφέρει ότι είναι πολύ δύσκολο να βρουν κοπέλες που θέλουν να γίνουν παρένθετες μητέρες και να αναζητήσουμε στο περιβάλλον μας. Όπως καταλαβαίνετε είναι αρκετά δύσκολο να μπορέσεις να βρεις κάποιον από το στενό σου περιβάλλον γι' αυτό αποφάσισα να απευθυνθώ και σε αυτή την ομάδα. Θα ήθελα να ενημερώσω ότι και εμείς είμαστε σε αναζήτηση και αν υπάρχει κάποια κοπέλα που θα ενδιαφερόταν, θα χαρούμε πολύ να μιλήσουμε μαζί της. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!!!

• 2 weeks later...
Δημοσίευση
στις On 7/9/2023 at 9:57 ΠΜ, ο/η Christos A είπε:

Καλησπέρα σας, εδώ και καιρό είμαστε σε αναζήτηση παρένθετης μητέρας με την κοπέλα μου, από το κέντρο μας έχουν αναφέρει ότι είναι πολύ δύσκολο να βρουν κοπέλες που θέλουν να γίνουν παρένθετες μητέρες και να αναζητήσουμε στο περιβάλλον μας. Όπως καταλαβαίνετε είναι αρκετά δύσκολο να μπορέσεις να βρεις κάποιον από το στενό σου περιβάλλον γι' αυτό αποφάσισα να απευθυνθώ και σε αυτή την ομάδα. Θα ήθελα να ενημερώσω ότι και εμείς είμαστε σε αναζήτηση και αν υπάρχει κάποια κοπέλα που θα ενδιαφερόταν, θα χαρούμε πολύ να μιλήσουμε μαζί της. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!!!

Ενδιαφέρομαι 

Δημοσίευση

Καλησπέρα σας!!!!Και εγώ και ο άντρας μου θα θέλαμε να βρούμε μία κοπέλα που θα μπορούσε να γίνει παρένθετη μητέρα και να μας βοηθήσει να έρθει στον κόσμο το παιδάκι μας,γιατί εγώ για ιατρικούς λόγους δεν μπορώ!Θα ήθελα πολύ αν κάποιο ζευγάρι έχουν γίνει γονείς με παρένθετη μητέρα να μου στείλουν ένα μήνυμα λεγοντάς μας για αυτή την εμπειρία,όπως επίσης και αν έχουν να μας προτείνουν τη δική τους κοπέλα!Παρ´ όλα αυτά αν κάποια κοπέλα πραγματικά ενδιαφέρεται να μας βοηθήσει,παρακαλώ να μας στείλει μήνυμα στο παρακάτω email:

dimitas84@yahoo.gr

ευχαριστούμε πολύ 

Δημοσίευση
στις On 17/9/2023 at 5:50 ΜΜ, ο/η Rodoula1985 είπε:

Ενδιαφέρομαι 

Καλησπέρα, σε ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον που έδειξες,αν θες να συζητήσουμε περαιτέρω σχετικά με το συγκεκριμένο θέμα παρακαλώ στείλε μου μήνυμα στο mail artasxr13@hotmail.com. Σε ευχαριστώ πολύ 

Δημοσίευση

καλησπερα. 

ειμαστε ζευγαρι απο αθηνα και ψαχνουμε για παρενθετη μητερα με εμβρυομεταφορα και θα τηρηθουν ολες οι νομιμες διαδικασιες. 

αν καποια ενδιαφερεται παρακαλω να μας στειλει αμεσα μυνημα . 

ευχαριστουμε πολυ . 

• 3 weeks later...
Δημοσίευση

Καλημέρα σας. Είμαι δημοσιογράφος και κάνω ρεπορτάζ για την παρένθετη μητρότητα. Θα ήθελα να μιλήσω με κάποια οικογένεια που αναζητά παρένθετη μητέρα και κάποια κυρία που προσφερεται να γίνει παρένθετη.Ευχαριστώ πολύ. 

• 2 weeks later...
Δημοσίευση

Καλησπερα. 

ειμαστε ζευγαρι και εμείς απο Αθήνα και ψαχνουμε για παρένθετη μητέρα.  Θα τηρηθούν όλες οι νόμιμες διαδικασιες. 

Αν καποια ενδιαφερεται παρακαλω να μας στείλει μήνυμα . 

Ευχαριστούμε πολυ . 

• 3 months later...
Δημοσίευση

Καλησπέρα σας. 

Ενδιαφέρομαι επίσης για παρένθετη. Εγω διαγνώστηκα με καρκίνο στο ενδομήτριο οπότε η παρένθετη μητέρα είναι πλέον μονόδρομος... Εννοείται ότι θα ακολουθηθούν όλες οι νόμιμες διαδικασίες αν υπάρχει κάποια που ενδιαφέρετε ας μου στείλει ka.nella35@gmail.com 

• 2 months later...
Δημοσίευση
στις On 19/1/2023 at 5:34 ΜΜ, ο/η gabi.alvz είπε:

Καλησπέρα σας πως θα μπορούσα να έρθω σε επαφή  μαζί σας;

• 2 weeks later...
Δημοσίευση

Καλησπέρα σε όλες και όλους. Έχουμε περάσει πολλά με την προσπάθεια απόκτησης παιδιού και για να μην κουράζω τη συζήτηση έχουμε μπει στη σκέψη παρένθετης μητέρας. Θα ήθελα να παρακαλέσω εάν κάποια κοπέλα ενδιαφέρεται πραγματικά να μας χαρίσει αυτό το ιερό δώρο και τη χαρά ας απαντήσει. 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Ναι ετσι γράφει το κουτί αναλογίες συνήθως 3 κουταλιές Σιμιγδάλι 90ml Γάλα. Φρουτο βάλε κ στη βρωμη είναι ανοστο τελείως. 
    • Και με νεράκι μια χαρά γίνεται.  Βάλε κ μισό φρουτακι να πάρει γεύση.
    • Καλησπέρα κορίτσι μου εμένα φοράει πανα ακόμα δεν την έχουμε κόψει την αλλάζουν εκεί οι δασκάλες της όταν χρειαστεί δεν υπάρχει θέμα εξαρτάται μάλλον και απο το κάθε σχολείο 🤷‍♀️ πριν μερικά χρόνια στον παιδικό που πάμε δεν τα έπαιρναν με την πάνα τώρα το άλλαξαν όμως και ευτυχώς γιατί εμένα δεν είναι έτοιμη ακόμα να την βγάλει έχουμε δρόμο .. 
    • Καλησπέρα κορίτσια τι κάνετε ; εγω είμαι λίγο στο τρέξιμο αυτές τις μέρες άρχισε παιδικό η μεγάλη και είμαστε στην βδομαδα προσαρμογής ευτυχως της άρεσε και θέλει να πηγαίνει λίγο με τους κανόνες τσινάει θέλει να κάνει τα δικά της (αναμενόμενο 😂) αλλά πιστεύω σε λίγες μέρες θα μπορέσει να το καταλάβει.. άρχισα να ετοιμάζω και το δωμάτιο τους σιγά σιγά γιατί δεν είχα φτιάξει το καθυστέρησα αρκετά  @Elli13 μου συγχαρητήρια για το δεύτερο κοριτσάκι σας !! Θυμάμαι ο άντρας σου (όπως και ο δικός μου ) ήθελαν και το δεύτερο κορίτσι  💕 θα είναι οι καλύτερες φίλες θα το δεις !!! εμένα η μεγάλη μου λέει τώρα θέλει και άλλη μπεμπα 😂🫣 λέω μήπως θέλεις μπέμπη ; Όχι… μπεμπουλα λέει … πάμε ; Με ρωτάει.. που της λέω ; Να πάρουμε μου λέει … καλά λέω θα πω τον μπαμπά να πάμε να πάρουμε 😂 με το καλό το μωράκι σας ! Κοιλιτσα έχεις κάνει ;  Εμένα στην δεύτερη φάνηκε νωρίς.. @Eliza Kats μου στεναχωρέθηκα που δεν προχώρησε αλλά τουλάχιστον έγινε νωρίς και από μόνο του και δεν ταλαιπωρήθηκες θα περιμένεις σιγά σιγά να αδιαθετήσεις και θα έρθει σύντομα ξανά!! Να ξεζουμίσεις τον σύζυγό και πάλι 🥰 Εγώ αδιαθέτησα για δεύτερη φορά αλλά άργησε πολύ να μου έρθει η πρώτη περίοδος ήταν 12/1 και η δεύτερη 12/3 άρχισα έχω βαριές περιόδους που γενικά δεν ήμουν έτσι πριν τέλος πάντων ίσως στρώσει μετά που κόψω τον θηλασμό  ΥΓ συγγνώμη για το σεντόνι είχαμε μέρες να σας γράψω 🥰
    • Καλησπέρα να σου ζήσει το μωράκι σου ❤️❤️❤️❤️ ένα χρόνο μετά καταλαβαίνω ότι τα έχετε βάλει όλα σε σειρά!    Κ εμείς αυτό ελπίζω να κάνουμε γιατί έχω άλλα δύο μικρά παιδάκια κ πολύ τρέξιμο να μας περιμένει.    σαφως η επιστήμη έχει προχωρήσει κ αυτό μόνο ελπιδοφόρο μπορεί να είναι!  Απλά στην περίπτωση του μωρού μου είναι πολλά τα προβλήματα μαζεμένα άρα θέλουμε να βρούμε κυρίως την αιτία γιατί σίγουρα δεν είναι τυχαιο! Μας είπαν να ψαχτούμε κ για θρομβοφιλια (εφόσον κάποιο σύνδρομο ή κάτι τέτοιο έχει αποκλειστεί)    Ολα θα μπουνε σε τάξη. Ήδη την τέταρτη θα τρέξουμε για την καρδούλα του κ την ταχύπνοια στο νοσοκομείο να κάνουμε εξετάσεις κτλ.    υγεία να έχουν κ μακάρι τα μόνα θέματα κ προβλήματα που θα αντιμετωπίσουν τ παιδάκια μας να είναι επιλύσιμα. 💪🏽    Σ ευχαριστώ πολύ που μου έγραψες βοηθάει να διαβάζω εμπειρίες κ άλλων μητέρων κ παιδιών ❤️ μένω στο εξωτερικό αλλιώς θα σου έστελνα για τους γιατρούς που πήγες! Όμως είμαστε πολυυυ μακριά! 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...