Η καθυστέρηση αποκοπή γίνεται για να πάρει όλα τα θρεπτικά συστατικά απ' τον πλακούντα το μωρό περνάει πολύ περισσότερο σίδηρο με αποτέλεσμα και ο ίκτερος να είναι πολύ χαμηλότερος από ότι είναι αλλιώς
Εγώ ναι ειδικά στον δεύτερο που πήγαινα για vbac έπρεπε στο τέλος θέλεις και να μαλακώσει ο τράχηλος και αυτό βοηθάει το σπέρμα 🤐
Αλλά γενικά είχα και έχω 🤐
Ούτε κατά διάνοια.. ειδικά εγώ με τέτοια εγκυμοσύνη.. και αιμορραγία... ακόμη έχω αίμα και θα έχω για πολύ καιρό.. Μέχρι να γεννήσω δεν υπάρχει περίπτωση!
Βέβαια κάθε εγκυμοσύνη είναι διαφορετική, κάποια άλλη να μην έχει σοβαρό θέμα και να της το επιτρέπει ο γιατρός.!
Να τα χαιρεσαι και τα δυο !! Χαχαχαχα εκλαψα που σου εφυγε η κουραση… 🤣 Ναι η αληθεια ειναι πως τωρα με τα δυο τα χω δει λιγο ολα… 😅😅 και ο θηλασμος ειναι αθλος, αλλα εφοσον αντεχω το συνεχιζω κι οσο παει…✌🏼✌🏼 μαρσιπο ειχα απ το πρωτο τον εργονομικο της αστερα….ι sling. Γκουγκλαρε το ειναι υπεροχοι !! το ειχα καταβολευτει και το χρησιμοποιω και τωρα . Βαζω καμια φορα το ενα μαρσιπο και το αλλο στο μονο καροτσι που ηδη εχω και τα βγαζω μια χαρα εξω… Η αληθεια ειναι πως δεν εχω προμηθευτει ακομα καροτσι διδυμων… 🫣🫣 περιμενουμε το επιδομα της γεννας… Γιατι ειχαμε αστρονομικα εξοδα με την εγκυμοσυνη/τοκετο και δεν μας εχει περισσεψει ευρω… Αλλα και παλι θα παρω μεταχειρισμενο , γιατι καινουρια ειναι πανω απο 700 και δεν αξιζει.
@Maria_mtx το δεύτερο… έχω κ ένα 2,5 ετών…. Αλλά διαβάζοντας τα δικά σου που έχεις δίδυμα νιώθω πως είναι μια χαρά κ μου έφυγε η κούραση….στην αρχή πίστευα ότι η δυσκολία θα είναι το μωρο αλλά τελικά η μεγάλη είναι το θέμα κ αυτήν έχω άγχος… φαγητά.ρούχα,παιχνίδια,νανούρισμα…. Έχω το πρόγραμμα της και δεν μπορείς να της τα αλλάξεις όλα….αυτό είναι το δύσκολο. Και εγώ θηλάζω και τα πάμε μια χαρά….με τα δευτερα είσαι πιο χαλαρός η αλήθεια είναι..αχ και εγώ περιμένω να γελάει και να αρχίζει να ανταποκρίνεται….έχεις βρει μήπως κανένα μαρσιπο που σε βολεύει?..η μεγάλη δεν τα ήθελε αλλά τώρα με τα 2 θα βολεύει απίστευτα άρα ψάχνω αλλά δεν έχω ιδέα τι να πάρω