Μετάβαση σε περιεχόμενο

Λευκά cyclacur και ωορρηξία

Recommended Posts

Δημοσίευση

Κορίτσια καλησπέρα!
Ήθελα να ρωτήσω, αν γνωρίζει κάποια να μου πει, σχετικά με την επίδραση των λευκών χαπιών cyclacur στην ωορρηξία. Ξεκίνησα τα χάπια κάποιες μέρες πριν την ωορρηξία μου και υποτίθεται πως πρέπει να τα πάρω μέχρι να γίνε η ωορρηξία (την οποία παρακολουθώ), για ενίσχυση του ενδομητρίου. Μετά θα ακολουθήσω άλλο φαρμακευτικό σχήμα. Γνωρίζει κάποια αν από τα συγκεκριμένα χάπια επηρεάζεται η μέρα της ωορρηξίας; Πρέπει να τα σταματήσω για να κάνω ωορρηξία; Ο γιατρός δεν μου είπε κάτι τέτοιο, αλλά διαβάζοντας διάφορα σε ιστοσελίδες και fora μπερδεύτηκα...

Δημοσίευση
στις On 6/6/2022 at 7:32 ΜΜ, ο/η eirinigt είπε:

Κορίτσια καλησπέρα!
Ήθελα να ρωτήσω, αν γνωρίζει κάποια να μου πει, σχετικά με την επίδραση των λευκών χαπιών cyclacur στην ωορρηξία. Ξεκίνησα τα χάπια κάποιες μέρες πριν την ωορρηξία μου και υποτίθεται πως πρέπει να τα πάρω μέχρι να γίνε η ωορρηξία (την οποία παρακολουθώ), για ενίσχυση του ενδομητρίου. Μετά θα ακολουθήσω άλλο φαρμακευτικό σχήμα. Γνωρίζει κάποια αν από τα συγκεκριμένα χάπια επηρεάζεται η μέρα της ωορρηξίας; Πρέπει να τα σταματήσω για να κάνω ωορρηξία; Ο γιατρός δεν μου είπε κάτι τέτοιο, αλλά διαβάζοντας διάφορα σε ιστοσελίδες και fora μπερδεύτηκα...

Καλησπέρα,,,αν μας γραψεις γιατι τα παιρνεις θα καταλαβουμε για να σου απαντησουμε καλυτερα. Ετοιμαζεσαι για εμβρυομεταφορα? 

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η condios είπε:

Καλησπέρα,,,αν μας γραψεις γιατι τα παιρνεις θα καταλαβουμε για να σου απαντησουμε καλυτερα. Ετοιμαζεσαι για εμβρυομεταφορα? 

Καλησπέρα! Όχι, δεν είμαι σε διαδικασία εξωσωματικής (τουλάχιστον όχι ακόμη...). Θέλαμε να παχύνουμε το ενδομήτριο για φυσική σύλληψη. Τελικά δεν υπάρχει θέμα με την ωορρηξία, το ξεκαθάρισα με το γιατρό μου.

Ευχαριστώ που αφιέρωσες χρόνο για να μου απαντήσεις.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Υπέροχα τα νέα σου!! Ανυπομονώ να πάω την Παρασκευή για το δικό μας υπέρηχο!! Εύχομαι να έχει μεγαλώσει!! Θα είμαι 9+4 όταν θα πάω 
    • Είναι πολύ ενθαρρυντικό αυτό που ακούω ! Συγχαρητήρια που έφτασες μέχρι εδώ και σου εύχομαι να φτάσεις όσο πιο μακριά μπορείς !  Μου φαίνονται βουνό οι εβδομάδες νιώθω ότι έχω κολλήσει στης 22!   Εύχομαι να φτάσω σε μια καλή εβδομάδα και να μην κοντύνει ο τράχηλος απότομα !!! Περίδεση μου είπε ότι δεν μπορεί να μου κάνει σε αυτές τις εβδομάδες απλά θα είμαι με στενή παρακολούθηση!  Τελικά όντως είμαστε πολλές και εύχομαι ναας πάνε όλα καλά σε όλες μας !!!!
    • Καλησπέρα κορίτσι μου και συγγνώμη που επεμβαίνω. Γιατί σου έκανε περίδεση με 3 εκ τραχήλου; Σου εξηγησε; Γιατί κι εμένα στη β επιπέδου μου τον μέτρησαν 3 εκ και δεν μου ανέφεραν τίποτα,μάλιστα στην αυχενική ήταν στα 3.9.... Και περιμένω και δίδυμα. Εκανα και μια έρευνα στο διαδίκτυο και τρόμαξα γιατί έγραφαν ότι το 3 εκ είναι οριακό κτλ κτλ. Συγγνώμη που σε ρωτάω έχεις κι εσύ τον πόνο σου,αν βρεις λίγο χρόνο μου λες. Πως είσαι τώρα; Ψυχολογικά σωματικά; Έκανες τελικά μπανάκια;
    • Μια χαρά τότε 😊 Αχ δεν ξέρω πως θα την παλέψουμε 😅 Εσείς που έχετε και 2... Ακόμα χειρότερα... 
    • Κοριτσι μου κι εγω με 2 εως 2,5 τραχηλο απ τις 24 περιπου με διδυμα. Τωρα εκλεισα τις 32. Μονο ξεκουραση, ουτροτζεσταν και φαρμακο για τις συσπασεις (γιατι εκανα αρκετες). Περιδεση δεν προλαβαμε. Εμενα μου εχει πει πως αν εως τις 34 ανοιξει και δει χοανη, θα μου βαλει πεσσο για να παρουμε οσες μερες παραπανω μπορεσουμε… Ενεσεις κορτιζονης δεν εχω κανει. Μου εχει πει μονο σε περιπτωση ενδειξεων τοκετου κι αυστηρα και μονο ως τις 34. Πλεον δεν ενδεικνυνται προληπτικως, ουτε αν δεν υπαρχει κινδυνος αμεσου προωρου τοκετου, γιατι συμφωνα με τις τελευταιες μελετες εχουν αρκετες παρενεργειες και στην ενδομητρια αναπτυξη των εμβρυων αλλα και στην μετεπειτα ζωη τους. Οποτε ζυγιζεις οφελη με παρενεργειες. Τελικα παντως ειμαστε πολλες με το ιδιο προβλημα. Αλλα τελικα με πολλη προσοχη φτανουμε σε ασφαλεις βδομαδες σιγα σιγα. Κι εγω τωρα οδευω για τις 34…. και αν παω 36… θα κανουμε παρτυ!! Ευχομαι σε ολες μας κουραγιο και να πανε ολα κατευχην!!!!
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...