Μετάβαση σε περιεχόμενο

Ιούνης, μπρατσακια, μπανακια, περιμένουμε πολλά καλοκαιρινά μωράκια!!!🌊⛱️🌊🏖️

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η Antonia2 είπε:

αχ κι εγω εχω τοση δουλεια και τρεξιμο που δεν θελω να ερχομαι δουλεια....😂 

το βραδυ καλυτερα να μεινεις οπου εισαι πιο κοντα για να μην οδηγας βραδιατικα....😉 το πρωι οο να πεις εισαι πιο ξεκουραστη και οδηγας με μεγαλυτερη ασφαλεια!

Ναι ναι αυτό θα κάνω πήρα κ τα πράγματα μου να κοιμηθώ στον αδερφό μου! Ο αντρουλης μου μονος πάλι θα φάει mc donalds όποτε λείπω τέτοια τρώει 🤣🤣🤣

Δημοσίευση
στις πριν 33 λεπτά, ο/η marinamanoulitsa είπε:

Καλημέρααααα κορίτσια μου!!! Επικοινώνησα με τον ιερό Ναό Αγίας Ειρήνης Χρυσοβαλαντου και θα πάω να πάρω το μήλο σήμερα ή αύριο!!! 😁😁😁 Χαρηκα πολύ μακάρι να γίνει το θαύμα Της και σε εμένα 

καλημερα Μαρινακι μου γλυκο!!!!!❤️❤️❤️ ρε παιδι μου πως το κανετε αυτο και εχετε ενστικτο; (αυτο παει στο πιο πανω μνμ που ειπες το επομενο παιδακι θα ειναι το 2023 στα 35 σου!!😉) εχετε εκτη αισθηση!!!!😁

τελεια! να παρεις και τη ζωνη!!! σιγουρα η αγια ερηνη χρυσοβαλαντου θα σε βοηθησει!!!!!😍😍🤰

στις πριν 35 λεπτά, ο/η Raf123 είπε:

Και εγώ το ίδιο χαχαχα! Είχα πει στα 30 μου θα κάνω παιδί και στα 30 μου έμεινα εγκυος κ θα το γεννήσω στα 30 μου ακόμη!! Κ θα παντρευτώ κιολας στα 30 που πάντα ελεγα από μικρή γαμος στα 30 χαχα 

φτου σου κοριτσι μου!!!! ετσι ομορφα να ερχονται ολα στη ζωή σας!!!!!😍❤️😍❤️

κι εγω ηθελα να εχω ηδη ζουζουνακι αλλα ο αντρας μου δεν ηταν ετοιμος ουτε ψυχολογικα ουτε οικονομικα (λόγω των χρεων που σας ελεγα θελαμε πρωτα να τα βαλουμε σε μια σειρα και μετά να βάλουμε μπροστα για παιδακι!)

αλλα κοριτσια δεν τον αλλαζω οσα εμποδια και να συναντησαμε!!!!!!!!💘💘💘 σημερα το πρωι ακουσα ενα τραγουδι και συγκινηθηκα!! σκεφτομαι μηπως μπουμε και στη δεξιωση του γαμου με αυτο!!!!!

"Εμείς κι η αγάπη μας για άλλο όνειρο, γι άλλη φωλιά. Τον έρωτά μας Θεό να κάνουμε και βασιλιά."

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η Antonia2 είπε:

καλημερα Μαρινακι μου γλυκο!!!!!❤️❤️❤️ ρε παιδι μου πως το κανετε αυτο και εχετε ενστικτο; (αυτο παει στο πιο πανω μνμ που ειπες το επομενο παιδακι θα ειναι το 2023 στα 35 σου!!😉) εχετε εκτη αισθηση!!!!😁

τελεια! να παρεις και τη ζωνη!!! σιγουρα η αγια ερηνη χρυσοβαλαντου θα σε βοηθησει!!!!!😍😍🤰

κι εγω ηθελα να εχω ηδη ζουζουνακι αλλα ο αντρας μου δεν ηταν ετοιμος ουτε ψυχολογικα ουτε οικονομικα (λόγω των χρεων που σας ελεγα θελαμε πρωτα να τα βαλουμε σε μια σειρα και μετά να βάλουμε μπροστα για παιδακι!)

αλλα κοριτσια δεν τον αλλαζω οσα εμποδια και να συναντησαμε!!!!!!!!💘💘💘 σημερα το πρωι ακουσα ενα τραγουδι και συγκινηθηκα!! σκεφτομαι μηπως μπουμε και στη δεξιωση του γαμου με αυτο!!!!!

"Εμείς κι η αγάπη μας για άλλο όνειρο, γι άλλη φωλιά. Τον έρωτά μας Θεό να κάνουμε και βασιλιά."

Ναιιιι πολύ ωραίο τραγούδι για είσοδο γάμου!!!

Δημοσίευση
στις πριν 49 λεπτά, ο/η ΜαρίαΔημήτρης είπε:

Καλημέρα, εμένα μου είπε Φεβρουάριο αρχές κιόλας αλλά δεν είπαμε μέχρι ποια μέρα, του είπα δεν θέλω, να δούμε πως θα εξελιχθεί και βλέπουμε. 

Εντάξει και εμένα στην 3η επίσκεψη που ακούσαμε καρδούλα και είδαμε ότι προχωράει κσλα μου είπε πητ.. δεν θέλω να μην το ζήσω κσι να ζω μόνο με τον φόβο..  οκ φοβάμαι αλλά θέλω να νοιώθω ότι όλα καλα πάνε.. τώρα τρέμω την Α επιπέδου αλλά οκ .. υπομονή 

στις πριν 46 λεπτά, ο/η marinamanoulitsa είπε:

10 Ιανουαρίου έχει γενέθλια ο μικρούλης μου!!! Αντε με το καλοοο μακάρι και εμένα το 2023 να με περιμένει ένα μπέμπακι.. Βασικά όταν γέννησα τον μικρό μου είπα σε όλους "αντε τωρα το επόμενο το 2023 στα 35 μου"... Και συνήθως όταν λέω κάτι έτσι στα κουτουρού βγαίνει... Το έχω από μικρή αυτό!!! Ελπίζω να βγει ❤️😜

Μακάρι.. στο εύχομαι.. εγω πάντα έλεγα θσ κάνω 3 παιδιά.. ο πρώην με το ζόρι δέχτηκε να κάνουμε 2ο το πρώτο ήρθε χωρίς να το προγραμματίσουμε.. ε τώρα θα κάνω τρίτο με τον νυν.. τα 3 παιδιά θα τα κάνω πάντως 😂😂😂

στις πριν 15 λεπτά, ο/η Raf123 είπε:

11:30 θα πάω!!! Να σου πω έχω διαβάσει διάφορα οι περισσότερες στατιστικά φτάνουν ως 39-40 εβδομαδες! Βασικά θέλω να είναι αιγοκερως χαχαχα!! Αλλά όποτε θέλει αυτό θα βγει 🥰🥰🥰 έχω μια φίλη στην Αγγλία που είχε πητ 27/12 μετά της το έκαναν 24/12 κ τελικά γέννησε 6-7/1 δεν θυμάμαι ποια μέρα ακριβώς χαχα της λεω δεν θέλω να πάθω σαν εσένα 

Και μένα αιγόκερως θα είναι 😁😁😁

Δημοσίευση
στις πριν 43 λεπτά, ο/η babyblue94 είπε:

Τον Ιούλιο να θυμάστε θα ανοίξω εγώ θεματακι..ειναι και ο μήνας μου που έχω και γενέθλια. ❣️❣️ Μακάρι να πάει τέλεια ο μήνας και να έρθουν και άλλα νινακια 🤗

τελεια κοριτσι μου!!! εισαι πολυ γουρλου!!!!!😍❤️

στις πριν 39 λεπτά, ο/η marinamanoulitsa είπε:

Ναι στο είπα και εχθές θα ανοίξεις εσύ θέμα αυτό τον μήνα γιατί είσαι και εσύ γουρλού 😍😍 να μου φέρεις και εμένα λίγη τύχη.. @babyblue94

@Antonia2και εσύ να ανοίξεις θεματάκι έναν μήνα 😍

ναι αμε!!!! ισως τον αυγουστο!!😉 το βλέπουμε!😍❤️ Ευχαριστω που με σκεφτηκες!!!❤️❤️

Δημοσίευση
στις πριν 4 λεπτά, ο/η Antonia2 είπε:

Έλα ντε ποτε δεν Κατάλαβα τι παίζει με το ένστικτο μου και καποιες φορες τρομάζω κιολας όπως την πρώτη φορά που έχασα το μωρο και πέρσι που πάλι το ένοιωθα.. μου λέει μια φίλη μου το έλεγες ότι φοβόμουν ότι κάτι δεν θα παει καλα και θυμωνα.. τελικά είχες δίκιο.. και τώρα νοιώθω ότι όλα καλα θα πάνε 

Δημοσίευση
στις πριν 2 λεπτά, ο/η Antonia2 είπε:

τελεια κοριτσι μου!!! εισαι πολυ γουρλου!!!!!😍❤️

ναι αμε!!!! ισως τον αυγουστο!!😉 το βλέπουμε!😍❤️ Ευχαριστω που με σκεφτηκες!!!❤️❤️

Εσυ πότε δεν περιμένεις; 

Δημοσίευση

Κορίτσια η γιατρος στην αυχενική μου έδωσε κ ένα στικάκι με ολες τις φωτό του μωρού! Και σχολάω και δεν κάνω άλλη δουλεια όλο βλέπω το μωρό χαχαχα 

@Antonia2σου εύχομαι σύντομα να έρθει αυτό που θες ένα γλυκό φωτεινό μωρό σας εσένα!!! Το τραγούδι αυτό είναι πολύ ωραίο :) 

Δημοσίευση
στις Just now, ο/η Raf123 είπε:

Εσένα θα είναι σίγουρα! Εμένα παίζεται με τοξότη…

Έχω ένα αιγοκερακι μικρό κορίτσια... Πολύ νεύρο και πολύ πείσμα!!ας πούμε ακόμα 7 χρόνων δεν θέλει με τίποτα το μπάνιο και να του κόβεις τα νύχια ! Αλλά πολυυυ γλυκούλης ακόμα έρχεται με φιλάει και μου λέει "μαμά είσαι το αγαπητούλι μου" ε και λιώνω 😍😍

Δημοσίευση
στις πριν 3 λεπτά, ο/η marinamanoulitsa είπε:

Έχω ένα αιγοκερακι μικρό κορίτσια... Πολύ νεύρο και πολύ πείσμα!!ας πούμε ακόμα 7 χρόνων δεν θέλει με τίποτα το μπάνιο και να του κόβεις τα νύχια ! Αλλά πολυυυ γλυκούλης ακόμα έρχεται με φιλάει και μου λέει "μαμά είσαι το αγαπητούλι μου" ε και λιώνω 😍😍

Εμανα καρκίνος ο μικρός αλλά πείσμα γαιδαρου κυρίως όταν θέλει κάτι.. δεν σταματάει να το ζητά..  από το πρωί μέχρι το βράδυ μέχρι που θα σπάσουν τα νεύρα μου και να γίνει το δικό του .. αλλά όλο αγκαλιτσες φιλάκια και αγαπουλες

Δημοσίευση
στις πριν 51 λεπτά, ο/η Raf123 είπε:

Ναι ναι αυτό θα κάνω πήρα κ τα πράγματα μου να κοιμηθώ στον αδερφό μου! Ο αντρουλης μου μονος πάλι θα φάει mc donalds όποτε λείπω τέτοια τρώει 🤣🤣🤣

τελεια!!!!!!👍👍  ο αντρας σου τωρα δινει πονο ε;;; πιασατε το σπορακι και παει το junk food γονα!!😆😆😆

στις πριν 40 λεπτά, ο/η marinamanoulitsa είπε:

Ναιιιι πολύ ωραίο τραγούδι για είσοδο γάμου!!!

κι εγω το ακουγα και βουρκωσα!!!! λεω αυτο ειναι!!!!🎉🎉🎉

στις πριν 37 λεπτά, ο/η Nandia- είπε:

Έλα ντε ποτε δεν Κατάλαβα τι παίζει με το ένστικτο μου και καποιες φορες τρομάζω κιολας όπως την πρώτη φορά που έχασα το μωρο και πέρσι που πάλι το ένοιωθα.. μου λέει μια φίλη μου το έλεγες ότι φοβόμουν ότι κάτι δεν θα παει καλα και θυμωνα.. τελικά είχες δίκιο.. και τώρα νοιώθω ότι όλα καλα θα πάνε 

ειστε τρομερες!!!!!! κραταω οτι εχεις καλο ενστικτο για τωρα!!!!!!😉😉❤️❤️❤️

στις πριν 36 λεπτά, ο/η Nandia- είπε:

Εσυ πότε δεν περιμένεις; 

την αλλη τεταρτη! 22/06! μακαρι να ερθει και νωριτερα γτ κοριτσια παιζει στο γαμο να εχω περιοδο και ΔΕ ΘΕΛΩΩΩΩΩ😥😥

στις πριν 26 λεπτά, ο/η Raf123 είπε:

Κορίτσια η γιατρος στην αυχενική μου έδωσε κ ένα στικάκι με ολες τις φωτό του μωρού! Και σχολάω και δεν κάνω άλλη δουλεια όλο βλέπω το μωρό χαχαχα 

@Antonia2σου εύχομαι σύντομα να έρθει αυτό που θες ένα γλυκό φωτεινό μωρό σας εσένα!!! Το τραγούδι αυτό είναι πολύ ωραίο :) 

Ευχαριστω καρδουλα μου!!!!! εισαι τοσο γλυκια!!!!!!🍬❤️❤️ ειμαι πολυ αισιοδοξη!!! σημερα πηγε ο αντρας μου για τις εξετασεις του ουρολογου! καλλιεργεια, ψευδαργυρο σπερματος και κατι αλλο που δε θυμαμαι!🙄😅 λογικα την αλλη εβδομαδα θα βγουν τα αποτελεσματα και ισως πριν την κυπρο να παμε γιατρο για να δουμε ποτε θα γινει η επεμβαση....

στις πριν 29 λεπτά, ο/η marinamanoulitsa είπε:

αχ το τζουτζουκακι μου!!!!!!!!!!! κι εγω λιωνωωωω💘💘

στις πριν 23 λεπτά, ο/η Nandia- είπε:

Κορίτσια σήμερα έκανα εξετάσεις αίματος και ούρων..  μπορεί αύριο να βγουν γιατί μου έβαλε 3 σελίδες εξετάσεις 

καλα αποτελεσματα ναντια μου!!!!!❤️❤️❤️ολα θα ειναι τελεια!!!😍

Δημοσίευση
στις πριν 7 λεπτά, ο/η Antonia2 είπε:

τελεια!!!!!!👍👍  ο αντρας σου τωρα δινει πονο ε;;; πιασατε το σπορακι και παει το junk food γονα!!😆😆😆

κι εγω το ακουγα και βουρκωσα!!!! λεω αυτο ειναι!!!!🎉🎉🎉

ειστε τρομερες!!!!!! κραταω οτι εχεις καλο ενστικτο για τωρα!!!!!!😉😉❤️❤️❤️

την αλλη τεταρτη! 22/06! μακαρι να ερθει και νωριτερα γτ κοριτσια παιζει στο γαμο να εχω περιοδο και ΔΕ ΘΕΛΩΩΩΩΩ😥😥

Ευχαριστω καρδουλα μου!!!!! εισαι τοσο γλυκια!!!!!!🍬❤️❤️ ειμαι πολυ αισιοδοξη!!! σημερα πηγε ο αντρας μου για τις εξετασεις του ουρολογου! καλλιεργεια, ψευδαργυρο σπερματος και κατι αλλο που δε θυμαμαι!🙄😅 λογικα την αλλη εβδομαδα θα βγουν τα αποτελεσματα και ισως πριν την κυπρο να παμε γιατρο για να δουμε ποτε θα γινει η επεμβαση....

αχ το τζουτζουκακι μου!!!!!!!!!!! κι εγω λιωνωωωω💘💘

καλα αποτελεσματα ναντια μου!!!!!❤️❤️❤️ολα θα ειναι τελεια!!!😍

Στο γάμο θα είσαι έγκυος αρα δεν θα έχεις θέμα 

Σε ευχαριστώ πολύ.. ευτυχώς είμαι ζεν.. πέρσι ήταν μισ χαρά αρα γιατί να μην είναι και φετος

Δημοσίευση
στις πριν 9 λεπτά, ο/η Antonia2 είπε:

Χθες παράγγειλε γύρο άσε επειδή εγώ δεν ενιωθα καλά το στομάχι μου δεν έφαγα κ του ελεγα να σου φτιάξω μακαρονια, ένα σάντουιτς, ότι θέλει τέλοσπάντων κ μου κάνει θα παραγγείλω γύρο έχει καιρό να φάω…αλλά ρε κορίτσια από 5 ευρώ έγινε 7 😬😬😬😬😬 καλύτερα να μην παραγγέλνει 🤣🤣🤣🤣

Δημοσίευση
στις Just now, ο/η Raf123 είπε:

Χθες παράγγειλε γύρο άσε επειδή εγώ δεν ενιωθα καλά το στομάχι μου δεν έφαγα κ του ελεγα να σου φτιάξω μακαρονια, ένα σάντουιτς, ότι θέλει τέλοσπάντων κ μου κάνει θα παραγγείλω γύρο έχει καιρό να φάω…αλλά ρε κορίτσια από 5 ευρώ έγινε 7 😬😬😬😬😬 καλύτερα να μην παραγγέλνει 🤣🤣🤣🤣

Οη λαομο.. κυπριακή πιττα;

Δημοσίευση
στις πριν 12 λεπτά, ο/η Antonia2 είπε:

Καλή επιτυχία!!  Εξάλλου όλα τα βάλατε σε σειρά πλέον ❤️❤️❤️ Είστε πολύ κοντά αυτό να σκέφτεσαι 

Δημοσίευση

Κορίτσια και εγώ πάντα έλεγα θα παντρευτώ αν μείνω έγκυος και αυτό θα είναι στα 30. Στα 30 έμεινα έγκυος στο πρώτο και το γέννησα 2 μήνες πριν κλείσω τα 31. Επίσης πάντα έλεγα δεύτερο θέλω να κάνω μόλις πάει δημοτικό ο μικρός μου και Σεπτέμβριο πάει πρώτη δημοτικού. Μακάρι αυτή η εγκυμοσύνη να μου πάει καλά μέχρι το τέλος.

Δημοσίευση
στις πριν 21 λεπτά, ο/η Nandia- είπε:

Στο γάμο θα είσαι έγκυος αρα δεν θα έχεις θέμα 

Σε ευχαριστώ πολύ.. ευτυχώς είμαι ζεν.. πέρσι ήταν μισ χαρά αρα γιατί να μην είναι και φετος

λεγε λεγε θα το πιστεψω στο τελος!!!!!!!! 🤣🤣 νομιζω το μπουμπουκι μας θα ερθει προς το τελος του χρονου! να γινει η επεμβαση και η αποθεραπεια και ολα θα γινουν!!!!!😁😁😁

ετσι σε θελω!!!!!👌👌ολα καλα που λεει και ο ΣΑΚΗΗΗΗΗΣΣΣΣΣ!!!!!!😅

στις πριν 22 λεπτά, ο/η Raf123 είπε:

🤣🤣🤣 τελειωσαν και οι αντιδρασεις!!!!!! κι εδω σχεδον σε ολα εχει διπλασιαστει η τιμη!! πηραμε κεμπαπ-σουβλακια οταν ηρθαν οι δικοι μου (πακετο για το σπιτι) και δωσαμε 30 ευρω! δεν πηγαιναμε εξω καλυτερα να φαμε;;;;

στις πριν 22 λεπτά, ο/η Raf123 είπε:

Καλή επιτυχία!!  Εξάλλου όλα τα βάλατε σε σειρά πλέον ❤️❤️❤️ Είστε πολύ κοντά αυτό να σκέφτεσαι 

Ευχαριστουμε!!! οταν εχω νεα θα σας πω!!!!❤️😃

στις πριν 19 λεπτά, ο/η ΜαρίαΔημήτρης είπε:

Κορίτσια και εγώ πάντα έλεγα θα παντρευτώ αν μείνω έγκυος και αυτό θα είναι στα 30. Στα 30 έμεινα έγκυος στο πρώτο και το γέννησα 2 μήνες πριν κλείσω τα 31. Επίσης πάντα έλεγα δεύτερο θέλω να κάνω μόλις πάει δημοτικό ο μικρός μου και Σεπτέμβριο πάει πρώτη δημοτικού. Μακάρι αυτή η εγκυμοσύνη να μου πάει καλά μέχρι το τέλος.

θετικη σκεψη και πιστη!!!!! ολα θα πανε καλα!!!!!🙏❤️❤️❤️ στελνω θετικα vibes!!!!

Δημοσίευση

Τι κάνετε κορίτσια ; Εγώ πήγα γιατρό γυναικολόγο σήμερα μου είπε τελικά ότι το μωρο έχει λιγότερα γραμμάρια από αυτό που θα έπρεπε να είναι στην βδομαδα που είμαι και μου είπε να πάω σε μια βδομαδα για doppler 

Δημοσίευση

Κορίτσια είμαι χαρούμενη!!! ❤️❤️❤️Σήμερα το μωρό μου ήταν φρόνιμο! Ακούσαμε 2 φορες την καρδούλα τη μια φορά 172 την άλλη 175 μου είπε ειναι φυσιολογικό!! Άντε να βγουν κ τα αποτελέσματα να μας φύγει το άγχος!!! 

Δημοσίευση
στις πριν 29 λεπτά, ο/η Elk είπε:

Τι κάνετε κορίτσια ; Εγώ πήγα γιατρό γυναικολόγο σήμερα μου είπε τελικά ότι το μωρο έχει λιγότερα γραμμάρια από αυτό που θα έπρεπε να είναι στην βδομαδα που είμαι και μου είπε να πάω σε μια βδομαδα για doppler 

Κορτσι μου ευχομαι να πανε ολα καλα! εχουμε ακουσει κι αλλες περιπτωσεις με λιγοτερο βαρος κι ολα ηταν μια χαρα!! ευχομαι και σ εσας να μην υπαρχει θεμα!!!🙏🙏🙏❤️

Δημοσίευση
στις πριν 8 λεπτά, ο/η Raf123 είπε:

Κορίτσια είμαι χαρούμενη!!! ❤️❤️❤️Σήμερα το μωρό μου ήταν φρόνιμο! Ακούσαμε 2 φορες την καρδούλα τη μια φορά 172 την άλλη 175 μου είπε ειναι φυσιολογικό!! Άντε να βγουν κ τα αποτελέσματα να μας φύγει το άγχος!!! 

ολα πανε τελεια!!!!!!!!❤️❤️❤️❤️😁😁😁🤰 εχετε ενα τελειο υγιεστατο μωρακι!!!!!!!👶

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...