Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

ΘΗΛΑΖΩ ΑΚΡΙΒΩΣ 3 12 ΜΗΝΕΣ ΤΟ ΜΠΕΜΠΟΥΛΗ ΜΟΥ.

ΣΗΜΕΡΑ ΠΗΓΑ ΣΤΟΝ ΟΦΘΑΛΜΙΑΤΡΟ, ΕΒΓΑΛΑ ΧΑΛΑΖΙΟ,Κ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΩ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΚΟΛΛΎΡΙΟ Κ ΜΙΑ ΑΛΟΙΦΉ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΓΑΨΕ Κ ΑΝΤΙΒΙΩΣΗ. ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΘΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΉΣΩ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟ ΜΟΥ. ΑΛΛΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ , ΜΗΠΩΣ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΤΥΧΕΙ ΚΑΤΙ ΑΝΤΊΣΤΟΙΧΟ?

ΟΤΑΝ ΘΗΛΑΖΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΑΝΤΙΒΙΩΣΗ????????????

Δημοσίευση

eleana19 έγραψε:

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!

ΥΒΟΝΗ,(ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ ΟΝΟΜΑ ΕΧΕΙΣ)ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΛΑΙΑ?

ΓΙΩΤΑ, ΜΕΝΩ ΕΠΑΡΧΕΙΑ, Κ ΔΕ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΌ ΕΔΩ.ΑΠ ΟΣΟ ΓΝΩΡΙΖΩ.

Αγλαια Παπαδημα ειναι συμβουλος θηλασμου,ειναι επιστημονικη συνεργατης εδω,θα πατησεις φορουμ επανω ψηλα στη σελιδα και μετα θα κατεβεις κατω και θα το βρεις,αν εχεις απορια πες μου παλι.ασε που μπορει να το δει και να απαντησει

Δημοσίευση

eleana19 έγραψε:

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

ΣΗΜΕΡΑ ΠΗΓΑ ΣΤΟΝ ΟΦΘΑΛΜΙΑΤΡΟ, ΕΒΓΑΛΑ ΧΑΛΑΖΙΟ,Κ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΩ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΚΟΛΛΎΡΙΟ Κ ΜΙΑ ΑΛΟΙΦΉ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΓΑΨΕ Κ ΑΝΤΙΒΙΩΣΗ. ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΘΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΉΣΩ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟ ΜΟΥ. ΑΛΛΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ , ΜΗΠΩΣ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΤΥΧΕΙ ΚΑΤΙ ΑΝΤΊΣΤΟΙΧΟ?

Ποια αντιβίωση , ποιο φάρμακο ?

Δημοσίευση

eleana19 έγραψε:

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

καλο θα εινια να μιλησεις με τον γυναικολογο για το θεμα της αντιβιωσης! εγω στους 10 μηνες εχω παρει 2 φορες αντιβιωση και ο χειρουργός ειχε συμβουλευτει τον γυναικολογο!εγω ειχα παρει procef

Δημοσίευση

eleana19 έγραψε:

ΑΝΤΙΒΙΩΣΗ ΑΜΟΞΙΛ

ΤΑ ΑΛΛΑ ΔΕ ΤΑ ΘΥΜΑΜΑΙ, ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΜΑΖΙ ΜΟΥ.

Συγνώμη που αργησα να απαντησω , το αμοξιλ ειναι συμβατό με τον θηλασμο:)

Δεν ξερω βεβαια αν αυτο το ξερουν οι γιατοι σου ....

Παραθέτω και το λινκ http://www.e-lactancia.org/ingles/inicio.asp

Κοριτσια και Ελεάνα , μπορειτε μονες σας μερικά φαρμακα να δειτε αν ειναι ή οχι συμβατά :)

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Δεν αγχώνομαι για τα ισχυα,μου είπε και ο παιδίατρος δεν είναι κάτι.  Ο μεγάλος μου πάει τρίτη δημοτικού, ολόκληρο αντράκι.  Περαστικά στην μικρούλα σου,πρόσεχε όσο μπορείς μην κολλήσεις και εσύ τίποτα.
    • Μην ανοίγεσαι τόσο, προσπάθησε δηλαδή να κρατάς για σένα και τον σύντροφό σου κάποια πράγματα. Υπάρχουν πολλοί παρεμβατικοί γονεις που ανακατεύονται και θέλουν να τα ξέρουν όλα, μην το συζητάς τόσο πολύ για να έχεις την ησυχία σου. Την επόμενη φορά που θα πει το οτιδήποτε πες της "Καταλαβαίνω ότι ενδιαφέρεστε για μένα και την οικογένειά μας, όμως θα ήθελα να σου ζητήσω να μην με ρωτάτε συνέχεια για το πότε θα μείνω έγκυος ή για το τι συμβαίνει. Είναι κάτι προσωπικό και έχουμε τον χρόνο μας να το σκεφτούμε και να το αποφασίσουμε όταν θα είναι η κατάλληλη στιγμή για εμάς."...  Κι εμένα η μητέρα του φίλου μου είναι φουλ παρεμβατική αλλά δεν της έχω δώσει το θάρρος να μιλάει κι έχω βρει την ησυχία μου. Δε ρωτάω εγώ θέματα δικά τους οποτε δεν το φέρνει ποτέ η κουβέντα να ρωτήσει κι εκείνη κάτι προσωπικό.  Για τον θυροειδή ο Ενδοκρ δεν είπε ότι χρειάζεται ρύθμιση ; Ούτε για την Προλακτίνη; Αναλογία FSH και LH είναι καλή σε σένα; Κι εντέλει, εφόσον έχει κάνει τόσες προσπάθειες, 14 μήνες τώρα ... γιατί ταλαιπωρείσαι βρε αγάπη μου τόσο και δεν έχετε κάνει ένα απλό σπερμοδιάγραμμα ;
    • Κακώς γτ με ρωτουσε αλλα και να πεις οτι δεν υπαρχει προβλημα απο μεριας σου παραποιηση αυτών που ειπα εγινε.Τελοσπαντων..
    • Εγώ αγάπη αυτά τα θέματα δεν τα μοιράζομαι με κανέναν, σε καμία περίπτωση δηλαδή με πεθερά. Τι σημαίνει, δηλαδή, προβληματική; Πάμε καλά;   
    • Δεν ξερω ολοι λένε για το αγχος, τοσο πολυ επηρεάζει?Τουλάχιστον να υπαρχει καλό περιβαλλον, γτ αν υπαρχει κακία πεθερα εχω και δν εχω θέμα γυναικολογικο με βγάζει "προβληματικη"...
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...