Μετάβαση σε περιεχόμενο

Θετικό τέστ αρνητική χορική

Recommended Posts

Δημοσίευση

Έκανα σήμερα τεστ εγκυμοσύνης θετικό κάνω β χορική αρνητική ξανά κάνω τεστ εγκυμοσύνης ψηφιακό θετικό 1 με 2 εβδομάδες που λέει δεν ξέρω τι κάνω έχει συμβεί σε καμία από εσάς περίοδο περιμένω σε 3 μέρες 

Δημοσίευση

Κοριτσι μου καλημερα!!! εχω διαβασει εδω στο φορουμ να γινεται λαθος στο διαγνωστικο κεντρο και να δινουν λαθος αποτελεσμα. αλλα δεν ξερω αν εγινε το ιδιο στην περιπτωση σου. μηπως να δοκιμαζες να πας σε αλλο μικροβιολογικο;;

για να βγαινουν 2 τεστ θετικα σημαινει οτι η χοριακη εχει ανεβει... εκτος αν ετυχε να ειναι και τα 2 ελαττωματικα....😕

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Antonia2 είπε:

Κοριτσι μου καλημερα!!! εχω διαβασει εδω στο φορουμ να γινεται λαθος στο διαγνωστικο κεντρο και να δινουν λαθος αποτελεσμα. αλλα δεν ξερω αν εγινε το ιδιο στην περιπτωση σου. μηπως να δοκιμαζες να πας σε αλλο μικροβιολογικο;;

για να βγαινουν 2 τεστ θετικα σημαινει οτι η χοριακη εχει ανεβει... εκτος αν ετυχε να ειναι και τα 2 ελαττωματικα....😕

Σήμερα το πρωί έκανα άλλα δύο τέστ και αυτά θετικά πήγα σε άλλο μικροβιολογικό και περιμένω τα αποτελέσματα ελπίζω να δείξει θετική η χωρική 

Δημοσίευση
στις πριν 14 ώρες, ο/η Xristina_B είπε:

Έκανα σήμερα τεστ εγκυμοσύνης θετικό κάνω β χορική αρνητική ξανά κάνω τεστ εγκυμοσύνης ψηφιακό θετικό 1 με 2 εβδομάδες που λέει δεν ξέρω τι κάνω έχει συμβεί σε καμία από εσάς περίοδο περιμένω σε 3 μέρες 

Καλημέρα!

Είχες συμπτώματα κι έκανες τεστ??

Δημοσίευση

Θα κάνεις χοριακη όταν θα έχεις καθυστέρηση για σίγουρα αποτελέσματα.  Να το ανιχνεύει το τεστ κ οχι η χοριακη που είναι πιο έγκυρη πολύ περίεργο. Ίσως θα ήταν καλή ιδέα να πας κ σε άλλο εργαστήριο. 

Δημοσίευση
στις πριν 4 ώρες, ο/η Antonia2 είπε:

Βγήκαν και τα αποτελέσματα θετική η χωρική 

Δημοσίευση
στις πριν 7 ώρες, ο/η Xristina_B είπε:

Συγχαρητήρια κορίτσι μου! Μα καλά πως έβγαλαν αρνητική την πρώτη στο άλλο μικροβιολογικο απορώ! 

Δημοσίευση
στις πριν 7 ώρες, ο/η Xristina_B είπε:

Συγχαρητηρια!!!!!!! 🎉🎉🎉🎉🎉❤❤❤❤❤🤰🥰🥰🥰🥰 με το καλο κοριτσι μου!!!! Ενα τελειο ταξιδι ξεκινα!!!!! Ευχομαι μια τελειομηνη και ανεφελη εγκυμοσυνη!!!!🙏🌹

Δημοσίευση
στις πριν 12 ώρες, ο/η misofeggaro είπε:

Συγχαρητήρια κορίτσι μου! Μα καλά πως έβγαλαν αρνητική την πρώτη στο άλλο μικροβιολογικο απορώ! 

Ευχαριστώ θα έκαναν λάθος μάλλον μπορεί να μπέρδεψαν και τα αίματα δεν ξέρω τι έγινε 

Δημοσίευση
στις πριν 11 ώρες, ο/η Giasemi_92 είπε:

Ωωωω κ άλλη εγκυμονούσα !!  Συγχαρητήρια !!! Εύχομαι μια τελειομηνη ήρεμη εγκυμοσύνη !

στειλε μπεμπεδοσκονη!!! 

Ευχαριστώ πάρα πολύ μακάρι να πάνε όλα καλά είχα μια παλινδρόμηση εγκυμοσύνη και μια επιτυχημένη με έναν γιο τώρα είναι ενάμιση χρονών έχω αρκετό άγχος μακάρι να πάμε όλα καλά 

Δημοσίευση
στις πριν 12 ώρες, ο/η Antonia2 είπε:

Συγχαρητηρια!!!!!!! 🎉🎉🎉🎉🎉❤❤❤❤❤🤰🥰🥰🥰🥰 με το καλο κοριτσι μου!!!! Ενα τελειο ταξιδι ξεκινα!!!!! Ευχομαι μια τελειομηνη και ανεφελη εγκυμοσυνη!!!!🙏🌹

Ευχαριστώ πάρα πολύ μακάρι να πάνε όλα καλά έχω αρκετό άγχος 

Δημοσίευση
στις πριν 6 ώρες, ο/η Xristina_B είπε:

Ναι είχα πόνους περιόδου και περιμένω στήθος και λέω κάτσε να κάνω ένα και βγήκε θετικό 

Καλά κι εγώ έχω πόνους περιόδου και πρησμένο στήθος, αλλά είμαι σίγουρη ότι έρχεται η γλυκούλα. Μακάρι να έρθει κι η δική μου σειρά κάποια στιγμή και να ανοίξω θεματάκι όπως κι εσύ εδώ 🙄

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Kritsini είπε:

Καλά κι εγώ έχω πόνους περιόδου και πρησμένο στήθος, αλλά είμαι σίγουρη ότι έρχεται η γλυκούλα. Μακάρι να έρθει κι η δική μου σειρά κάποια στιγμή και να ανοίξω θεματάκι όπως κι εσύ εδώ 🙄

Στο εύχομαι  να μείνεις το συντομότερο Και πολλά υγρά είχα και έχω  και σε εμένα όταν πονάω μου έρχεται η περίοδος η την ίδια μέρα η αύριο το πολύ 

Δημοσίευση

@Xristina_BΣυγχαρητήρια κοπέλα μου! Εύχομαι μία τελειόμηνη και υπέροχη εγκυμοσύνη! Είμαστε κι εγώ και η @Nandia- φρεσκοεγκυούλες, με παρόμοιες δυσάρεστες εμπειρίες και μπορούμε να μοιραζό΄μαστε τις ανησυχίες μας! Αυτή τη φορά θα πάνε όλα καλά και στις 3 μας, θετική σκέψη και πίστη!

Δημοσίευση
στις On 17/5/2022 at 3:11 ΜΜ, ο/η Xristina_B είπε:

συγχαρητηρια.. ευχομαι ολα να πανε καλα.. ειχα και εγω μια αποβολη το 2012 και περσι τετοια μερα αποξεση.. εγω βεβαια εχω 2 παιδια απο προηγουμενο γαμο και ειμαι και 38χρ... σιγουρα το αγχος υπαρχει αλλα δεν σημαινει οτι θα παθουμε τα ιδια παλι.. εξαλλου εγω το παω εναλλαξ.. το πρωτο το γεννησα το 2ο το εχασα το 3ο το γεννησα το 4ο το εχασα και τωρα ελπιζω να πανε ολα καλα

Δημοσίευση
στις πριν 17 ώρες, ο/η Xristina_B είπε:

Στο εύχομαι  να μείνεις το συντομότερο Και πολλά υγρά είχα και έχω  και σε εμένα όταν πονάω μου έρχεται η περίοδος η την ίδια μέρα η αύριο το πολύ 

❤️Μακάρι❤️

Δημοσίευση
στις πριν 22 ώρες, ο/η Nandia- είπε:

συγχαρητηρια.. ευχομαι ολα να πανε καλα.. ειχα και εγω μια αποβολη το 2012 και περσι τετοια μερα αποξεση.. εγω βεβαια εχω 2 παιδια απο προηγουμενο γαμο και ειμαι και 38χρ... σιγουρα το αγχος υπαρχει αλλα δεν σημαινει οτι θα παθουμε τα ιδια παλι.. εξαλλου εγω το παω εναλλαξ.. το πρωτο το γεννησα το 2ο το εχασα το 3ο το γεννησα το 4ο το εχασα και τωρα ελπιζω να πανε ολα καλα

Το άγχος υπάρχει πάντα ιδικά άμα σου έχει συμβεί κάτι και τόσο δυσάρεστο εγώ την πρώτη φορά έβλεπα αίμα και δεν άκουσα ποτέ την καρδιά την δεύτερη είχα πάλι αίμα και είχα πάει στο γιατρό και λέω πάει το έχασα και αυτό θα πάω πάλι για αποξεση αλλά τελικά ακούσαμε την καρδιά και πήγαν καλά και τώρα έχω τον γιο μου σε αυτή την εγκυμοσύνη την τρίτη 31 του μήνα περιμένω να πάω να κάνω τον πρώτο υπέρηχο 

Δημοσίευση
στις On 19/5/2022 at 11:26 ΠΜ, ο/η stemi είπε:

@Xristina_BΣυγχαρητήρια κοπέλα μου! Εύχομαι μία τελειόμηνη και υπέροχη εγκυμοσύνη! Είμαστε κι εγώ και η @Nandia- φρεσκοεγκυούλες, με παρόμοιες δυσάρεστες εμπειρίες και μπορούμε να μοιραζό΄μαστε τις ανησυχίες μας! Αυτή τη φορά θα πάνε όλα καλά και στις 3 μας, θετική σκέψη και πίστη!

Μακάρι είσαι έγκυος?? ποσό μηνών είσαι 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Λοιπόν μπάνιο δεν πρόλαβα αλλά βρήκα τρόπο να κοιμηθεί στο λίκνο μόνος του!!! Αρχικά τον τύλιξα με την κουβέρτα για να μην τον αφήσω στο κρύο κρεβατακι (θεωρώ πως είναι ένας από τους λόγους που ξυπνάνε όταν τα αφήνεις), 2ον έβαλα ένα λούτρινο που έχουμε με λευκούς ήχους κλπ να δουλεύει στον χτύπο της καρδιάς κ νομίζω πως η κίνηση κλειδί ήταν πως έβγαλα την μπλούζα μου κ την έβαλα στην κούνια…. Κάθισε λίγο ξύπνιος κ μετά κοιμηθηκεεεεεε🥳🥳🥳🥳 Που τις προηγούμενες ημέρες με το που σκεφτόσουν να τον αφήσεις το βραδι τσιριζε.. Ελπίζω να πιάσει κ αύριο κ να μην έτυχε απλά σήμερα..
    • Καλησπέρα..εγώ καλά είμαι..αν και νωρίς βλέπω ότι ξαφνικά ξεπετάχτηκε η κοιλιά κι εγώ ακόμα δεν το έχω πει στη δουλειά...αύριο έχω γιατρό μετά από 2,5 εβδομάδες...για να δούμε..
    • Ετσι μου είπε, αλλά δεν μπορεί να ξέρει και με βεβαιότητα! Εγώ πάντως συνεχίζω περπάτημα και θα αρχίσω κ ελεύθερες επαφές και χουρμάδες και όποτε θέλει ας έρθει! Γέννησε και η Ελίζα;; Δεν μας έγραψε και την σκεφτόμουν! Πάντως αφού έχεις συσπάσεις είναι καλό! Λες να σου έρθει μέσα στον Δεκέμβρη;; Εγώ πολύ θα το ήθελα!  Οσο για την μικρή σου, πιστεύω ότι καταλαβαίνει την αλλαγή που έρχεται, γιατί και εγώ τα ίδια βλέπω στην δικιά μου. Μας ακούνε να συζητάμε και εγώ προσωπικά την προετοιμάζω και για τις μέρες που θα λείψω, οπότε έχουν κ αυτά άγχος. Εμένα έχει 1 βδομάδα που έχει κολλήσει ακόμη πιο πολύ πάνω μου, όλη μέρα θέλει αγκαλιές κ φιλιά κ είναι υποτονική, αφού νόμιζα πως αρρωσταίνει. Και επίσης ξυπνάει τα βράδια με πολύ κλάμα, κάτι που είχε κόψει εδώ κ καιρό. Μην έχεις τύψεις αλήθεια είναι απόλυτα φυσιολογικό!! Σε νιώθω 100% και πραγματικά σε λίγο καιρό θα περάσουν όλα, θα μπούμε σε κανονικότητα και θα κυλάει η ζωή μας όμορφα με τις όποιες δυσκολίες. Αλλά αυτό το στάδιο που είμαστε τώρα, όσο όμορφο είναι άλλο τόσο άχαρο είναι επίσης..
    • Καλησπερα!!Μόλις μπήκα να στείλω κ εγω να μάθω νέα σας😁 Ααα σε βλέπει για πιο νωρίς απο την ΠΗΤ σου δηλαδή;Κοίταξε μην γεννησεις κ εσύ πριν απο εμενα,μεχρι 5/01 θα με περιμένει λεει μετα θα παμε με ήπια προκληση κ αν δεν,τότε θα αφήσουμε το vbac για καμιά άλλη😅 Παντως απο του Δεκέμβρη μια κοπέλα γεννάει με το καλο αύριο όλες οι άλλες εχουν τα μωρακια τους ηδη αγκαλια☺️💝🙏 Χθες ολο το βραδυ ειχα συσπασεις καθε 5 7 10 λεπτα αλλα ήταν ακανόνιστες,σημερα πιο χαλαρά πραγματα..Δευτερα εχω γιατρο κ θα εχουμε καλυτερη εικόνα για το πως τα βλεπει,εγω ψηλά τον νιωθω ακομη νομίζω. Η μικρή ειναι μεσα στην γκρίνια αυτες τις μερες πραγματικά κ ολο τσακωνομαστε κ ολο εχω τύψεις μετα γιατι σκέφτομαι οτι για πολυ λίγες μερες ακομη θα ειμαστε μονο οι 2 μας...περίεργα την εχω δει με το συγκεκριμένο θεμα ακομη δεν ξερω πως θα την παλέψω κ με τα 2 χωρις βοήθεια μετα τις πρώτες μέρες..θα δείξει...Περαστικά θα ειναι κ τα δύσκολα,αυτο σκεφτομαι κ οτι γίνει.
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...