Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Κορίτσι καταρχάς να σου πω πως είσαι η καλύτερη μαμά που θα μπορούσε να έχει το μωρό σου! Τα πας τέλεια, το μωράκι σου είναι φροντισμένο αλλά πρέπει να φροντίσεις και τον εαυτό σου Έχοντας περάσει καταθλιψη (όχι επιλοχειο ομως) θα σου πω ότι, ναι, πολλά από τα συμπτώματα μοιάζουν με την τυπική εμπειρία της μητροτητας αλλά ακούγεται σαν να έχεις περάσει σε δύσκολα μονοπάτια. Είναι πολύ καλό που έχεις τη στήριξη του άντρα σου! Θα σου πρότεινα να ξεκινήσεις με κάποιον ειδικό ψυχικής υγείας (ιδανικά ψάξε κάποιον κλινικό ψυχολογο με εμπειρία στη λοχεια κτλ). Μπορείς να κάνεις και συνεδρίες από το σπίτι.  Αν χρειαστεί να σε δει ψυχίατρος θα σε καθοδηγήσει ο ψυχολόγος. Αν χρειαστεί μη φοβηθείς και τη φαρμακευτική βοήθεια (μαζι ομως με συνδριες). Θα σου δώσει το πουσαρισμα που χρειάζεσαι Εχεις μια πολλή φυσιολογική αντίδραση σε μια δύσκολη κατάσταση. Όλα λύνονται ομως, μην απελπίζεσαι. Ζήτα βοήθεια και δεν θα το μετανιώσεις ❤️ Σου στέλνω την αγάπη και τη στήριξη μου   
    • Ωχ αυτό ο πονοκέφαλος σε ταλαιπωρεί ακόμα μωρέ .. τι να πω ελπίζω να σε αφήσει σιγά σιγά  και εδώ σε εμάς πολύ βροχή το βράδυ ευτυχώς τώρα έχει σταματήσει 
    • Ναι αυτό πήρα, παρήγγειλα το πακέτο με το σουτιέν κ είχε επιπλέον 25% έκπτωση οπότε τα πήρα 155€.. μέσα έχει 4 διαφορετικά μεγέθη από  χοάνες 17mm, 19mm, 21mm και 24mm την 27mm την αγοράζεις χωριστά αν αυτή χρειάζεσαι. Εμένα η θηλή μογ είναι για την 17mm. Δεν έχει να κάνει με το μέγεθος του στήθους αλλά της θηλής. Σκέψου ότι σε σουτιέν είμαι στο 5αρι. Θα στρώσετε σιγά σιγά αγάπη μου. 
    • Κορίτσια εγώ είμαι από χθες το απόγευμα με πονοκέφαλο, έλεγα θα περάσει με τον ύπνο αλλά τπτ έβρεχε όλο το βράδυ και δε κοιμήθηκα καλά οπότε συνεχίζεται ο πονοκέφαλος. Ελπίζω στις περιοχές σας να μην αντιμετωπίσατε προβλήματα από τη κακοκαιρία. 
    • Καλωσήρθες στην ομάδα μας, με το καλό το μωράκι σας !!! 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...