Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 5 ώρες, ο/η Gwgwser είπε:

Αιμορροΐδες στο πρώτο τρίμηνο....έχετε χρησιμοποιήσει την procto synalar;

Την έχω την αλοιφή αλλά θα σου πρότεινα επειδή είναι δυνατή να μην την βάλεις χρησιμοποίησε κρύο νερο να πλενεις την αιμορροΐδα

Δημοσίευση
στις πριν 7 ώρες, ο/η Gwgwser είπε:

Αιμορροΐδες στο πρώτο τρίμηνο....έχετε χρησιμοποιήσει την procto synalar;

Καλησπέρα κορίτσι.

Είναι απ' όσο ξέρω αρκετά δυνατό φάρμακο και γενικά στην εγκυμοσύνη δεν το προτείνουν.

Φαντάσου πέρα από τις αιμορροΐδες, εγώ είχα βγάλει μύκητα στο νύχι και η γιατρός μου είπε να κάνω χρήση φαρμάκου το πολύ 4-5 μέρες ενώ η θεραπεία ήταν ένα 6μηνο.

Θα βοηθήσει πάντως να μην κάθεσαι τουαλέτα αρκετή ώρα, να μην χρησιμοποιείς χαρτί τουαλέτας στο σημείο και να καθαρίζεσαι με νεράκι.

Δημοσίευση
στις On 19/4/2022 at 4:14 ΜΜ, ο/η Gwgwser είπε:

Αιμορροΐδες στο πρώτο τρίμηνο....έχετε χρησιμοποιήσει την procto synalar;

Κοπέλα μου, με το καλό!

Γιατί δεν ρωτάς τον γυναικολόγο σου; Η procto synalar περιέχει κορτιζόνη. Ψάξε για φυτικές αλοιφές που είναι κατάλληλες και κατά την περίοδο της εγκυμοσύνης και της γαλουχίας. Εγώ χρησιμοποιώ την FitoRoid. Την χρησιμοποιώ σίγουρα πριν πάω τουαλέτα για να αποφύγω τον τραυματισμό, ειδικά σε περίπτωση δυσκοιλιότητας. Και επίσης είναι καλό να τη χρησιμοποιείς και μετά την τουαλέτα. Αντί για χαρτί υγείας καλύτερα να χρησιμοποιείς υποαλλεργικά μωρομάντιλα για ευαίσθητο δέρμα και αμέσως μετά να πλένεσαι με χλιαρό νερό. Βασικό επίσης είναι να χρησιμοποείς βαμβακερά εσώρουχα. Σίγουρα θα υπάρχουν και ειδικά καθαριστικά για το πλύσιμο της περιοχής. Άφθονο νερό και φυτικές ίνες βοηθούν και στην κινητικότητα του εντέρου.

Υπομονή, όλα θα περάσουν. Σου εύχομαι τα καλύτερα!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Λοιπόν θα σου πω... Ο δικός μου είναι σχεδόν 1,5 και το κοριτσάκι σχεδόν 2. Την πρώτη φορά που τον δάγκωσε είχε παίξει όντως beef από ότι μου είπαν, είχε δηλαδή ο δικός μου ένα παιχνίδι και πήγε η μικρή να το πάρει/να παίξει μαζί και ο δικος μου δεν το έδωσε, και όπως το τραβούσαν και οι δύο γύρισε και τον δάγκωσε. Κάτι που είναι η αναμενόμενη αντίδραση της και το ήξερα από πριν ότι μια μέρα θα συνέβαινε και σε μας. Οι δασκάλες το αντιμετώπισαν πολύ σωστα, τα χώρισαν, είπαν στο κοριτσάκι οχι το παιδάκι πόνεσε, δεν επιτρέπεται αυτό κλπ και ταυτόχρονα παρηγορησαν τον δικό μου και του έδωσαν το παιχνιδι-μηλον την Έριδος ώστε και τα δύο να καταλάβουν ποια συμπεριφορά είναι επιτρεπτή και ποια όχι. Ως εδώ καλά λοιπόν. Την επόμενη μέρα ομως, πρωί πρωί, εντελώς απρόκλητα μόλις μπήκε ο δικός μου στην τάξη έτρεξε προς το μέρος του, τον βούτηξε και τον δάγκωσε τόσο δυνατά που το παιδί έχει τώρα στο χέρι του σημάδι από 4 δόντια που έτρεξε και αίμα! Ε Κ εκεί θυμωσα, δηλαδή κάπου όπα. Μετά μου έστελναν φωτογραφίες με τον μικρούλη μου να παίζει χαρούμενα, το ξέχασε όντως αλλά τις επόμενες μέρες που ρώτησα μου είπαν "προσέχουμε κ εμείς γιατί ξέρουμε ότι το κοριτσάκι δαγκώνει άλλα κ ο μικρός σας την αποφεύγει". Οπότε χαίρομαι που προστατεύεται αλλά αυτό σημαίνει ότι μια χαρά θυμάται και πόνεσε και φοβήθηκε. Και είναι ένα κοινωνικό παιδί που δε θέλω ξαφνικά να αποφεύγει τα άλλα παιδάκια από φόβο. Ξέρεις εννοείται ότι καταλαβαίνω ότι είναι μια φυσιολογική συμπεριφορά σε αυτήν την ηλικία που δεν μπορούν ακόμα να εξωτερικευσουν τα συναισθήματα τους αλλά όχι και να το κρατάει μανιάτικο και να επιτίθεται μια μέρα μετά, είπαμε!
    • Και εμεις ησυχα. Εχω ξεκινησει και καταλαβαινω το μωρακι και περιμενω το ραντεβου με τον γιατρο μου που ειναι αρχες νοεμβριου.
    • Όταν τελικά κάνουμε ομαδική και μπορούμε να δούμε περισσότερες πληροφορίες ή κάθε μία για την άλλη σίγουρα θεωρώ θα βγούμε και γνωστές/γειτόνισσες 😂
    • Ελπιζω μεχρι τωρα να τα εχεις παρει τα μωρακια σου αγκαλιτσα και να μην ξεκολλας ❤️ οχι δεν εχω βγαλει ακρη, το σαββατο θα συναντησω τον γυναικολογο του νοσοκομειου να δω τι θα μου πει. Σημειωσα ομως αυτην που μου ειπες οτι εκανες να του την αναφερω..
    • Κι εγω την είχα κανει λόγω ηλικίας και ίσως λόγω εξωσωματικης. Είχα πληρώσει 450, υποθετω είναι όλο το πακέτο. Η αυχενικη είχε δείξει συνηθισμενες τιμές για την ηλικία μου (ήμουν 38+), δλδ λίγο τσιμπημένες. Άρα για ασφάλεια μου ειπε να κάνω και nipt. Αποκει έμαθα και το φυλο του μωρου
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...