Μετάβαση σε περιεχόμενο

Μελλοντικές Μανούλες Εξωσωματικής 2023 🙏🏼🤰🏽 & Σία ​(ΟΕ/ΕΠΕ/ΑΕ)​ 🌻​ ​ ​

hope501

Recommended Posts

στις πριν 8 λεπτά, ο/η Natassou85 είπε:

Ολα καλα θα πανε μην απογοητευεσαι ..κ δεν ειμαι κ μικρουλα ..ειμαι Τελος του 85 Δεκεμβριο αρα ειμαι 36 κ γω ..δεν ειμαι κ νιατο ..κ πηρα ειδα μια κουλουρα τον Μαρτιο

Καλέ τι ακούω Χριστέ μου; Νιάτο είσαι!! Τι λες 36 χρόνων; Ήμαρτον! Θα πετύχεις, θα το δεις!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 6.1k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Κορίτσια βοήθεια...πήρα την εμβρυολογο δεν την έβρισκα ...με τα πολλά συνεννοηθήκαμε...λοιπόν υπενθυμίζω κάναμε ωοληψια Τρίτη 8 η ώρα , γονιμοποιηθηκαν 4 στα 5 και σήμερα μου είπε τα 3 από τα 4 είναι 4ων κυττάρων πάρα πολύ καλά όπως θ έπρεπε να είναι....θα έρθεις το Σάββατο για εμβρυομεταφορά!! Το Σάββατο θα ειναι 4 ημερών; Γίνεται αυτό; Και μου είπε να βάλουμε 2 αλλά εμείς θέλουμε ένα ...πώς σας ακούγονται όλα ,; Μήπως έπρεπε να ρωτήσω κάτι ακόμη; Τι να κάνουμε;

.., 

στις πριν 3 ώρες, ο/η hope501 είπε:

😂😂😂 ok  same here......😂😂

δεν έχω άλλα reactions😤😤

εδώ είναι και το λινκ που δεν μπορούσε να κάνει copy paste η @Παρασκευαιδου

https://dietamonadwn.gr/

καρδούλες σε όλες σας❤️❤️❤️❤️❤️❤️

Ανά γειά σου.. δεν μπορούσα με τίποτα. :-)

με βοηθάει γιατι βρίσκω και ιδέες αν δεν ξέρω τι να μαγειρεψω

στις πριν 46 λεπτά, ο/η Heart είπε:

Κορίτσια βοήθεια...πήρα την εμβρυολογο δεν την έβρισκα ...με τα πολλά συνεννοηθήκαμε...λοιπόν υπενθυμίζω κάναμε ωοληψια Τρίτη 8 η ώρα , γονιμοποιηθηκαν 4 στα 5 και σήμερα μου είπε τα 3 από τα 4 είναι 4ων κυττάρων πάρα πολύ καλά όπως θ έπρεπε να είναι....θα έρθεις το Σάββατο για εμβρυομεταφορά!! Το Σάββατο θα ειναι 4 ημερών; Γίνεται αυτό; Και μου είπε να βάλουμε 2 αλλά εμείς θέλουμε ένα ...πώς σας ακούγονται όλα ,; Μήπως έπρεπε να ρωτήσω κάτι ακόμη; Τι να κάνουμε;

.., 

Συγχαρητήρια!! Πολύ καλά μέχρι στιγμής! Γίνεται 4 ημερών! Λέγονται μοριδια σ αυτή τη φάση! Δυο σου είπε για καλύτερες πιθανότητες! Καλή επιτυχία να έχεις!! ❤️❤️

στις πριν 6 λεπτά, ο/η nikol88 είπε:

Συγχαρητήρια!! Πολύ καλά μέχρι στιγμής! Γίνεται 4 ημερών! Λέγονται μοριδια σ αυτή τη φάση! Δυο σου είπε για καλύτερες πιθανότητες! Καλή επιτυχία να έχεις!! ❤️❤️

Επομένως έχουν πιθανότητα τα 4ημερων; Δεν τα έχω ακούσει πολύ...πφφ ρε κορίτσια κάθε βήμα και ενα άγχος...

στις πριν 13 λεπτά, ο/η Heart είπε:

Επομένως έχουν πιθανότητα τα 4ημερων; Δεν τα έχω ακούσει πολύ...πφφ ρε κορίτσια κάθε βήμα και ενα άγχος...

Έχουν μια χαρά πιθανότητες! Ο Παν.. το χρησιμοποιεί πολύ! Είχα κάνει κ εγώ ετ με 4 ημερών! Πέτυχα εμφύτευση άσχετα της κατάληξης! Η @Vasilique τα διδυμάκια που έχει τώρα ήταν μοριδια όταν τα μετέφερε!! Όποτε μια χαρά θα τα πας κ εσυ! ❤️

στις πριν 3 λεπτά, ο/η nikol88 είπε:

Έχουν μια χαρά πιθανότητες! Ο Παν.. το χρησιμοποιεί πολύ! Είχα κάνει κ εγώ ετ με 4 ημερών! Πέτυχα εμφύτευση άσχετα της κατάληξης! Η @Vasilique τα διδυμάκια που έχει τώρα ήταν μοριδια όταν τα μετέφερε!! Όποτε μια χαρά θα τα πας κ εσυ! ❤️

Τι θάρρος μου δίνεις...δεν το είχα ακούσει ξανά....περιττό να σας πω κορίτσια ότι την έχω στο περίμενε την εμβρυολογο αρχικά για να συζητήσω με τον άντρα μου τον αριθμό των εμβρυων και ύστερα για να μου πείτε εσείς για το 4ης ημέρας....χαχα!!!

στις πριν 1 ώρα, ο/η Heart είπε:

.., 

η δική μου άποψη είναι να βαλεις 2 γιατί δεν ξέρεις εαν θα πετύχουν και τα δυο. Εγώ έβαλα 3 και κατέληξε βιοχημική. Η @twinkletwinlkle έβαλε 3 και έχει ένα στην κοιλιά της. Η φίλη μου έβαλε 3 και απέκτησε 2. 

Εγώ που είχα το άγχος για 3δυμα είχα τον φόβο μην γεννήσω 3. Δεν ήξερες δε ρώταγες. 

Εσύ βέβαια κάνεις πάντα αυτό που θέλεις εσυ. Αλλά υπάρχει λόγος που βαζουν όσα βαζουν. 

στις πριν 4 λεπτά, ο/η hope501 είπε:

η δική μου άποψη είναι να βαλεις 2 γιατί δεν ξέρεις εαν θα πετύχουν και τα δυο. Εγώ έβαλα 3 και κατέληξε βιοχημική. Η @twinkletwinlkle έβαλε 3 και έχει ένα στην κοιλιά της. Η φίλη μου έβαλε 3 και απέκτησε 2. 

Εγώ που είχα το άγχος για 3δυμα είχα τον φόβο μην γεννήσω 3. Δεν ήξερες δε ρώταγες. 

Εσύ βέβαια κάνεις πάντα αυτό που θέλεις εσυ. Αλλά υπάρχει λόγος που βαζουν όσα βαζουν. 

Για να αυξήσουν τις πιθανότητες γίνεται αυτό.. Όμως αν μια κοπέλα είναι συνειδητοποιημένη πως δε θέλει δίδυμα ή τρίδυμα, καλό είναι να μην πάρει αυτό το ρίσκο, διότι οι πιθανότητες να πετύχουν και τα 2 είναι περισσότερες από το να απορριφθεί το ένα και τελικά να μείνει με το ένα που αρχικά ήθελε.. Άλλωστε στην εξωσωματική πρέπει να πάμε με τη θετικότερη σκέψη ότι όλα θα πάνε καλά, κι όχι με το αρνητικό σενάριο.. Προσωπική μου άποψη..

στις πριν 2 ώρες, ο/η TRigirl είπε:

Είσαι μικρή θα τα καταφέρεις! Εγώ πιστεύω ότι τα κορίτσια κάτω των 40 έχουν πολύ μεγαλύτερες πιθανότητες από εμάς τις πιο μεγάλες. Με επιμονή και ενδελεχή έρευνα για το τι φταίει θα πετύχουν!  Και μεχρι 42-43 μαξ από εκεί και πέρα δυστυχώς για εμάς δυσκολεύει πολύ. Εγώ τώρα τα έμαθα αυτά, δυστυχώς δεν είχα ιδέα… τον άντρα μου τον γνώρισα στα 39 μου και προσέχαμε πάρα πολύ στην αρχή. Που να ξέρω; Το άφηνα για αργότερα, να ζήσουμε λίγο τον έρωτα, να πάμε κανένα ταξίδι και έφτασα 42. Και ο γιατρός μου έκανε και 4 σπερματεγχύσεις (απαράδεκτος!) έπεσε και ο κοβιντ και έφτασα 42,9 για την πρώτη εξωσωματική.  
Δυστυχώς δεν υπάρχει καθόλου ενημέρωση… εγώ προσπαθώ να πείσω τις φίλες μου αν θέλουν να κάνουν παιδί να προσπαθήσουν όταν είναι κάτω από 40 γιατί δεν έρχεται και αμέσως! Επιπλέον έπεισα μια που είναι 38 τώρα να κάνει έστω κατάψυξη ωαρίων… 

Είναι κρίμα, αν ήξερα, το πρώτο πράγμα που θα προσπαθούσα θα ήταν το παιδί και μετά γάμους και πανηγύρια. Γιατί οικογένεια χωρίς παιδιά δεν νοείται. Δεν έχουν νόημα τα άλλα. Η ουσία μετράει. 
Αλλά αυτά τα λέω τώρα που έχω φάει πολλές σφαλιάρες και έμαθα! Εγώ ήμουν σίγουρη ότι στην πρώτη εξωσωματική θα κάνω και δίδυμα! Και έμεινα έγκυος με ένα και απογοητεύτηκα φανταστείτε, μετά ήρθε και η παλλίνδρομη και με προσγείωσε απότομα. Δεν το συζητώ για τις επόμενες αρνητικότατες χοριακές. 
Γι’ αυτό να συμβουλεύετε τις φίλες σας και τους ανθρώπους που αγαπάτε. 
Ο χρόνος είναι πολύτιμος και δυστυχώς, το διαπιστώνεις αφού έχει περάσει… 

Εγώ πιστεύω πως υπάρχει λόγος που γνωρίσαμε τους δικους μας άντρες σε ποιο μεγάλη ηλικια. Το έχω ξαναπεί αυτό. Πριν ήμουν μόνο με λάθος άτομα μαζι. Ούτε παιδιά αλλά ουτε γάμο σκεφτουν μαζι τους. Άσχετα αν με κάθε σχεση στο μυαλό ερχόταν ο γάμος. Ποτέ δεν το σκέφτηκα σοβαρά και εκεί έχασα τα χρόνια μου ΄έλεγα. Αλλά μετά γνώρισα τον άνθρωπό μου και είναι καμία σχέση με όλους τους άλους. Απέδειξε άπειρες φορές πως είναι δίπλα μου. Και όταν είσαι στην ηλικία που είμαστε, εννοω την γεννιά μας, ξέρεις το τι θέλεις όταν ξεκινάς μια σχέση άνω των 35 36 και βάλε...... φυσικά "προσέχεις" στις αρχες γιατί  (άσχετα με την ηλικία και την εμπειρία)  και την νεα σχεση την δοκιμάζεις. Άρα όταν σε ηλικία 38 -39 ξεκινάς σχέση δεν πας κατευθείαν σε ελευθερη επαφη για παιδί εννοω. Δεν ξέρεις πως θα σου βγει η σχέση εαν δεν περάσουν 6... μήνες. Ο χαμένος χρόνος στην όλη φάση είναι οι σπερματεγχύσεις και οι λάθος επιλογή (για μενα παει αυτο) γιατρου. Και εγώ δεν έπρεπε να κάνω σπερματεγχύσεις αλλάουτε εξωσωματική με τον γιατρό μου. είναι φοβερος γιατρός αλλά για τα απλά. και δεν είναι της εξωσωματικής. 

Έφτασες σε ηλικία πιο μεγάλη, αλλά επέλεξες εναν άνθρωπο που σε στηρίζει με τα όλα του. Εαν διαβάσεις σε άλλα θέματα για κοπέλες που συζητάνε για τους συζυγούς, θα δεις πολλά. Η εξωσωματική είναι μια πολύ δύσκολη διαδικασία και τα ζευγάρια που την περνάνε πρέπει οπωσδήποτε να είναι δεμε΄νοι και να έχουν υπομονή τεράστια. Ειδικά οι άντρες. 

Να σκέφτεσαι πάντα τα καλά και να χαμογελας. Να χαμογελάς και στα δύσκολα και να λες απλά "Θεέ μου με τη βοήθεια σου θα τα καταφέρουμε" 

στις πριν 4 λεπτά, ο/η MyElpida είπε:

Για να αυξήσουν τις πιθανότητες γίνεται αυτό.. Όμως αν μια κοπέλα είναι συνειδητοποιημένη πως δε θέλει δίδυμα ή τρίδυμα, καλό είναι να μην πάρει αυτό το ρίσκο, διότι οι πιθανότητες να πετύχουν και τα 2 είναι περισσότερες από το να απορριφθεί το ένα και τελικά να μείνει με το ένα που αρχικά ήθελε.. Άλλωστε στην εξωσωματική πρέπει να πάμε με τη θετικότερη σκέψη ότι όλα θα πάνε καλά, κι όχι με το αρνητικό σενάριο.. Προσωπική μου άποψη..

Δεν διαφωνώ. Την άποψη μου είπα. Φυσικά να κάνουν αυτό που θέλουν. Αλλά το θέμα τις πιθανότητας ειναι σχετικό. Άλλα ισως να ξέρεις και να εχεις ακούσει εσύ, άλλα εγω. Όλα σχετικά ειναι. Να βάλουν ενα φυσικά εαν το θέλουν. Και μπορει να κάνει και άλλες 3 προσπάθειες εαν δεν πετύχει. Δεν το συζητάω. Δική τους ζωή είναι ξεκάθαρα και δική τους απόφαση. Εμείς ε΄δω απλά τις απόψεις μας εκφράζουμε απο την στιγμή που τέθηκε ως ερώτηση.

Επίσης με χαρα και θετική σκέψη πήγα και τις δυο φορές. Δυστυχώ δεν έχει να κάνει μόνο η θετική αύρα.

στις πριν 3 λεπτά, ο/η hope501 είπε:

Εγώ πιστεύω πως υπάρχει λόγος που γνωρίσαμε τους δικους μας άντρες σε ποιο μεγάλη ηλικια. Το έχω ξαναπεί αυτό. Πριν ήμουν μόνο με λάθος άτομα μαζι. Ούτε παιδιά αλλά ουτε γάμο σκεφτουν μαζι τους. Άσχετα αν με κάθε σχεση στο μυαλό ερχόταν ο γάμος. Ποτέ δεν το σκέφτηκα σοβαρά και εκεί έχασα τα χρόνια μου ΄έλεγα. Αλλά μετά γνώρισα τον άνθρωπό μου και είναι καμία σχέση με όλους τους άλους. Απέδειξε άπειρες φορές πως είναι δίπλα μου. Και όταν είσαι στην ηλικία που είμαστε, εννοω την γεννιά μας, ξέρεις το τι θέλεις όταν ξεκινάς μια σχέση άνω των 35 36 και βάλε...... φυσικά "προσέχεις" στις αρχες γιατί  (άσχετα με την ηλικία και την εμπειρία)  και την νεα σχεση την δοκιμάζεις. Άρα όταν σε ηλικία 38 -39 ξεκινάς σχέση δεν πας κατευθείαν σε ελευθερη επαφη για παιδί εννοω. Δεν ξέρεις πως θα σου βγει η σχέση εαν δεν περάσουν 6... μήνες. Ο χαμένος χρόνος στην όλη φάση είναι οι σπερματεγχύσεις και οι λάθος επιλογή (για μενα παει αυτο) γιατρου. Και εγώ δεν έπρεπε να κάνω σπερματεγχύσεις αλλάουτε εξωσωματική με τον γιατρό μου. είναι φοβερος γιατρός αλλά για τα απλά. και δεν είναι της εξωσωματικής. 

Έφτασες σε ηλικία πιο μεγάλη, αλλά επέλεξες εναν άνθρωπο που σε στηρίζει με τα όλα του. Εαν διαβάσεις σε άλλα θέματα για κοπέλες που συζητάνε για τους συζυγούς, θα δεις πολλά. Η εξωσωματική είναι μια πολύ δύσκολη διαδικασία και τα ζευγάρια που την περνάνε πρέπει οπωσδήποτε να είναι δεμε΄νοι και να έχουν υπομονή τεράστια. Ειδικά οι άντρες. 

Να σκέφτεσαι πάντα τα καλά και να χαμογελας. Να χαμογελάς και στα δύσκολα και να λες απλά "Θεέ μου με τη βοήθεια σου θα τα καταφέρουμε" 

Αγαπημενη μου πόσο συμφωνη με βρίσκεις...

στις Just now, ο/η Ιωάννα28iwantababy είπε:

Δυστυχώς κορίτσια θα σας χαλάσω το γουρλιδικο κλίμα που είχε δημιουργηθεί ... 43,8 η χοριακή... 

Μα κάτσε...έχουν δει πολλά τα μάτια μας.. θα δούμε σε δυο μέρες. Δεν πέφτουμε!!!!

στις πριν 3 λεπτά, ο/η Ιωάννα28iwantababy είπε:

Δυστυχώς κορίτσια θα σας χαλάσω το γουρλιδικο κλίμα που είχε δημιουργηθεί ... 43,8 η χοριακή... 

Γιατί το λές αυτό?

μια χαρά δεν είναι το νούμερο για αρχή?

μίλησες με το γιατρό σου?

στις πριν 2 λεπτά, ο/η Salvation78 είπε:

Γιατί το λές αυτό?

μια χαρά δεν είναι το νούμερο για αρχή?

μίλησες με το γιατρό σου?

Περιμένω να με πάρει...δεν είμαι αισιόδοξη ..είχα βάλει μια βλαστοκυστη 5 μερών και σήμερα είμαι 10 μέρες από την εμβρυομεταφορά.

στις πριν 6 λεπτά, ο/η Ιωάννα28iwantababy είπε:

Γιατί τέτοια απαισιοδοξία; Αν ήταν κάτω από 25, οκ να είσαι λίγο επιφυλακτική, αλλά η τιμή σου, άσχετα αν είναι χαμηλή, δείχνει εγκυμοσύνη! Συγχαρητήρια! 

στις πριν 33 λεπτά, ο/η Heart είπε:

Τι θάρρος μου δίνεις...δεν το είχα ακούσει ξανά....περιττό να σας πω κορίτσια ότι την έχω στο περίμενε την εμβρυολογο αρχικά για να συζητήσω με τον άντρα μου τον αριθμό των εμβρυων και ύστερα για να μου πείτε εσείς για το 4ης ημέρας....χαχα!!!

😂😂 έτσι! Μόνο εμείς δεν θα ξέρουμε τι μας ξημερώνει;; Καλά την κανεις!! 😂😂

στις πριν 8 λεπτά, ο/η Ιωάννα28iwantababy είπε:

Ρε κοριτσι είναι θετικό!! Συγχαρητήρια! Προσπάθησε να είσαι αισιόδοξη! Σου ευχομαι να πάνε όλα καλά!! ❤️❤️

στις πριν 14 λεπτά, ο/η Ιωάννα28iwantababy είπε:

Όχι, κορίτσι μου, μην απογοητεύεσαι! Το μικρό σου είναι εκεί!!! Οι διπλασιασμοί ειναι που μας ενδιαφέρουν. Θα στο πει και ο γιατρός σου να πας σε 2 μέρες πάλι για επανεξέταση. Και άλλες κοπελες ξεκίνησαν και πολύ χαμηλότερα και τώρα έχουν τα μωράκια τους αγκαλιά. Είσαι εγκυούλα!

στις πριν 36 λεπτά, ο/η Heart είπε:

είχε εξαρχής αποφασίσει ένα αλλά όταν άκουσα για να αυξήσω τις πιθανότητες είπα πρέπει πάλι να συσκεφθω....τελικά στην πρώτη μας άποψη επιστρέψαμε...ένα θα βάλουμε...δεν σκεφτόμαστε μόνο το τώρα αλλά και το μέλλον και φοβόμαστε ότι ίσως θα είναι δυσκολο να μεγαλώσουμε ταυτόχρονα δύο παιδιά και από άποψη χρόνου και από άποψη οικονομική.... ευχαριστώ όλα τα κορίτσια για τις συμβουλές...όλες είναι καλοδεχούμενες...

στις Just now, ο/η Heart είπε:

είχε εξαρχής αποφασίσει ένα αλλά όταν άκουσα για να αυξήσω τις πιθανότητες είπα πρέπει πάλι να συσκεφθω....τελικά στην πρώτη μας άποψη επιστρέψαμε...ένα θα βάλουμε...δεν σκεφτόμαστε μόνο το τώρα αλλά και το μέλλον και φοβόμαστε ότι ίσως θα είναι δυσκολο να μεγαλώσουμε ταυτόχρονα δύο παιδιά και από άποψη χρόνου και από άποψη οικονομική.... ευχαριστώ όλα τα κορίτσια για τις συμβουλές...όλες είναι καλοδεχούμενες...

Είχαμε* αποφασίσει έξαρχης για ενα

στις πριν 2 λεπτά, ο/η Luna777 είπε:

Όχι, κορίτσι μου, μην απογοητεύεσαι! Το μικρό σου είναι εκεί!!! Οι διπλασιασμοί ειναι που μας ενδιαφέρουν. Θα στο πει και ο γιατρός σου να πας σε 2 μέρες πάλι για επανεξέταση. Και άλλες κοπελες ξεκίνησαν και πολύ χαμηλότερα και τώρα έχουν τα μωράκια τους αγκαλιά. 

Με πήραν από το κέντρο ...Μου είπαν ότι είναι καλή γιατί είναι ένα έμβρυο και να την επαναλάβω την Δευτέρα γιατί αν πάω το Σάββατο δε θα δείξει διπλασιασμό ,θέλουμε λέει 72 ώρες για να διπλασιαστεί! Θα πάω βέβαια και το Σάββατο να κάνω έτσι για να έχω μια εικόνα... Μου μείωσε και το medrol . μου είπε ότι έχουν γεννηθεί μωρά και με 11 χοριακη .

στις πριν 4 λεπτά, ο/η Ιωάννα28iwantababy είπε:

Με πήραν από το κέντρο ...Μου είπαν ότι είναι καλή γιατί είναι ένα έμβρυο και να την επαναλάβω την Δευτέρα γιατί αν πάω το Σάββατο δε θα δείξει διπλασιασμό ,θέλουμε λέει 72 ώρες για να διπλασιαστεί! Θα πάω βέβαια και το Σάββατο να κάνω έτσι για να έχω μια εικόνα... Μου μείωσε και το medrol . μου είπε ότι έχουν γεννηθεί μωρά και με 11 χοριακη .

Μπράβο!!! Όλα θα πάνε καλά, θα δεις! Συγχαρητήρια και καλούς διπλασιασμούς! 💕

στις πριν 24 λεπτά, ο/η hope501 είπε:

Πόσο δίκιο εχεις.εγω βρήκα τον αντρουλη μου στα 35.δεν τον αλλάζω με τπτ είναι το ομορφότερο πλασμα στη ζωή μου .στα 37 ειχσ την πρώτη αποβολή.τι να κανω μαζεύω ότι δυνάμεις έχω κ αισιοδοξία κνπρπχωραω κ λέω δεν μπορεί κάποια στιγμή θα το πετύχουμε.αλλα δεν μετανιώνω που δεν έκανα τπτ με προηγούμενες σχέσεις (Παναγία μου κ στη σκέψη ανατριχιαζω).είμαι λιγο τυχερή γιατί είναι 5 χρόνια μικρότερος κ ίσως λίγο να βοηθάει αυτό.λιγο!γιατί κναυτος έχει μια μικρή κιρσοκιλη κ εννοείται ότι δεν κάνουμε χειρουργείο.......τα χω εξηγήσει σε προηγούμενα ποστ ότι ο άντρας μου κ οι γιατροι είναι λίγο μακριά κα αγαπημένοι!βέβαια μετα την τωρινή μας περιπέτεια είναι ο,τι θες εσυ κοριτσάκι μου μακάρι κάποια στιγμή να μπορούσαμε να μαζευτούμε κάπου όλες μαζί ν σας πω όλη μας την ιστορία.με το καλο άμα κάνουνε ένα παιδάκι θα του το λέω να χαίρεται γισ τους γονείς του 

στις πριν 7 λεπτά, ο/η Ιωάννα28iwantababy είπε:

θετική σκεψη να έχεις σε παρακαλώ και ολα θα πανε καλά!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...