Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Όλα καλά θα είναι κορίτσι μου θα δεις!  Καταλαβαίνω το αγχος κι εγώ έτσι θα ήμουν. Αλλά οι πιθανότητες δεν είναι μεγάλες όλα θα είναι καλά! Πότε θα πας ξανά γιατρό; 
    • Εμείς μόλις γυρίσαμε από τη γιατρό όλα καλά 125 γραμμάρια μπεμπουλα αλλά αν δεν βγει το νιπτ δεν θα ηρεμήσω 😩
    • Χμμμ, να σου πω εμάς σε διάστημα μιας εβδομάδας είχε ανέβει περίπου 2-3 χιλιοστά από την στιγμή που το είδα να έχει σκάσει (κρίνοντας με το μάτι από φωτογραφίες που τον έπαιρνα, όχι κανένα επαγγελματικό μέτρημα 😆). Υποτίθεται σε 4 εβδομάδες ανεβαίνει τελείως, αλλά κι εμάς που κοντεύει ο μήνας στο ένα δόντι νιώθω ότι είναι ακόμα αρκετά κοντό 🤷 Προσπάθησα να του πάρω κοντινές φωτογραφίες να ανεβάσω, αλλά το παιδί έβγαινε τρομαχτικό 🤣
    • Συμφωνω με την προλαλησασα με 15 μέρες καθυστέρηση το τεστ θα έβγαινε θετικό κατευθείαν σε περίπτωση εγκυμοσύνης. Από ότι κατάλαβα όμως δεν έχεις κάνει χοριακη, μόνο τεστ. Το πρώτο βήμα λοιπόν είναι να κάνεις χοριακη που είναι απείρως περισσότερο αξιόπιστη από τα τεστ για να σου λυθεί η απορία μια και καλή. Δεν υπάρχει περίπτωση να είναι αρνητική η χοριακη και να είσαι έγκυος καθώς δεν μπορεί να υποστηριχθεί εγκυμοσύνη χωρίς την αύξηση της χοριακης. Είναι απαραίτητη ορμόνη για τη στήριξη και τη διατήρηση της εγκυμοσύνης ειδικά στα πρώιμα στάδια. Κάνε μια χοριακη και μην βασανίζεσαι με τεστ για να δεις πως θα πορευτείς.
    • Ναι μωρέ Σάββατο και Δευτέρα εδώ σε μας είναι κλειστά τα μικροβιολογικά,
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...