Μετάβαση σε περιεχόμενο

DVD ΣΤΗΝ ΑΥΧΕΝΙΚΗ ??

Recommended Posts

Καλημέρα σας!

Την προηγούμενη βδομάδα πήγα για υπέρηχο και είδα ενα ολόκληρο παιδάκι! κεφαλάκι μυτούλα χεράκια(που τα κουνουσε λες και εκανε παρελαση, χιχιχι) ποδαράκια....! Μας είπε μάλιστα, ότι μάλλον είναι αγοράκι αλλά με κάθε επιφύλαξη!! Γερό να ναι! Είναι το μονο που με ενδιαφέρει!!

Την Τρίτη που μας έρχεται θα κάνω τη αυχενική! Μια γνωστή μου είπε ότι ο γιατρός της έδωσε και dvd από την εξέταση! Εμένα ο γιατρός μου δε μου ανέφερε κάτι. Θα κάνω την εξέταση στο Ιασώ και θα μου την κάνει ο ίδιος! Πρέπει να το ζητήσω αν ενδιαφέρομαι πιο νωρίς ή δεν το κάνουν όλοι οι γιατροί; Εσείς τί κάνατε; Γνωρίζετε κάτι σχετικά;

Ευχαριστώ!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΑΥΤΟ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ...ΕΓΩ ΤΗΝ ΕΚΑΝΑ ΤΗΝ ΑΥΧΕΝΙΚΗ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ ΚΑΤΙ.ΜΕΘΑΥΡΙΟ ΘΑ ΠΑΩ ΓΙΑ Β΄ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΚΙ ΘΑ ΠΑΩ ΣΕ ΑΛΛΟ ΓΙΑΤΡΟ ΕΚΕΙ ΔΙΝΟΥΝ..ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΕΝΑ ΓΕΡΟ ΜΩΡΟ ΝΑΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΦΩΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΕΣ

eya me to kalo to moraki sou...

to exo ksana pei k to ksana leo..i pio oraia empeiria einai i ayxeniki,,,fainete olokliro to moro..

oso gia to dvd einai alaloga to kentro pou tha pas..emena de me dosan...

mono sto megalo iperixo..

eva 25 καλημερα κ απο εμενα εγω στην αυχενικη δε μου εκανε dnd αλλα απο την επομενη επισκεψη κ μετα μου εκανε χωρις να το ζητησω,κ τωρα καθε φορα που θα πηγενω θα το εχω μαζι μου κ θα γραφει απο εκει που σταματησαμε κ ετσι στο τελος θα εχω ενα ολοκληρωμενο dnd να το δειχνω στο μπεμπη οταν μεγαλωσει:lol: :lol: :lol:

Ο γιατρός μου έκανε την αυχενική στο ιατρείο του και μετά μου έδωσε και το dvd. Του το ζήτησα αλλά θα μου το έδινε ούτως ή άλλως. Το νινί σαν ψαράκι έκανε!!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...