Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ.ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΕΧΕΙ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΕΜΒΙΟ ΓΙΑ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΣΑΣ ΑΠΟ ΕΚΕΙ.ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΩ ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΛΙΓΟ ΑΝΧΟΣ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΑ ΟΛΕΣ ΣΑΣ! :laugh:

Δημοσίευση

Εμένα έχει κάνει εξωσωματική η κολλητή μου ... δεν ξέρω πως λέγεται το κέντρο αλλά ξέρω πώς πήγε στον Γάτο ... ο οποίος απ'ότι ψάξαμε είναι κορυφή στο είδος του. Το εργαστήριο είναι αν θυμάμαι καλά στο Χαλάνδρι.

Δημοσίευση

η νυφη ειναι εγκυοσ με τριτη εξωσωματικη σε διδυμα την τελευταια την εκανε στο παντο καπου στο χαλανδρι κοντα ειναι μηπωσ λεμε το ιδιο;παντωσ ο παντοσ ειναι κορυφη..καλη επιτυχια οπου και να πασ και με το καλο ενα μωρακι ή και παραπανω:)

Δημοσίευση
:unsure: καλημερα μανουλες.Ειναι ο Παρασχος στο συγκεκριμενο κεντρο στο Χαλανδρι μαζι με τον Γατο που μου ειπατε.Στον Παρασχο θελω να παω και αν καποια τον εχει σαν γιατρο ας με βοηθησει.Ο Παντος ειναι κορυφη αλλα πανακριβος,πηγε η συνυφαδα μου και επιασε με την πρωτη την ανηψια μου αλλα 4500Ε ειναι πολλα.Ο Παρασχος ζηταει 3000Ε για μικρογονιμοποιηση.
Δημοσίευση

καλησπερα κοριτσια.το κεντρο που ψαχνεται ειναι το ''γενεσις αθηνων''.σας βαζω και το link για να το βρειτε γρηγορα.

http://www.genesisathens.gr/index.php?o ... 7&Itemid=5

Τυχαινει να μενω απεναντι απο το''γενεσις'' και γι αυτο το ξερω. Εχει πολυ κοσμο και πολλες εγκυουλες βλεπω.αρα θα εχει επυτιχιες!!!!πιστευω να σας βοηθησα.

Καλη επιτυχια και σε εσας κοριτσια!!!!

Δημοσίευση

να σου πω την αληθεια στο παντο η νυφη μου εδωσε κοντα 7000 αλλα πλεον λεει χαλαλι για τα μωρακια που περιμενει.....ο παντοσ σου βαζει τα μωρα γονιμοποιημενα στην 8η μερα και για αυτο το λεει εμβρυομεταφορα,ειναι απο οτι ξερω ο μονοσ που το κανει εδω....

ψαξτο το θεμα και ο γατοσ που ρωτησα την νυφη μου και αυτοσ πολυ καλοσ ειναι....καλη συνεχεια σου ευχομαι και ολα καλα να σου πανε

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • 🤣🤣🤣 είναι να μην πάρω φόρα εγώ, κατάλαβες.. αγάπη δεν θα μπορούσα να αντέξω άλλο και να νομίζω ότι δεν με θέλει και ότι δεν είμαι ποθητή.. εντάξει κι αυτός η αλήθεια είναι ότι δεν ήταν 100% γιατί το καταλάβαινα.. ήταν όπως το είχαμε αφήσει πριν την εξωσωματική με όχι πολύ καλή ψυχολογία, του τύπου ότι δεν ήταν καλά γιατί ήξερε ότι δεν μπορεί να μου προσφέρει παιδιά.. αλλά τώρα τουλάχιστον εμένα δεν με νοιάζει αυτό το κομμάτι γιατί ξέρω ότι έχω πιθανότητες να με περιμένουν κάπου.. είμαι πιο χαλαρή και το μόνο που θέλω είναι να απολαμβάνω τον άντρα μου και τπτ άλλο.! Οπότε τον θέλω, μου έλειψε και τον διεκδικώ όπως παλιά. Χωρίς να με ενδιαφέρει άμεσα το κομμάτι των παιδιών.. και να σου πω ίσως είναι και καλύτερα έτσι.. είμαστε πιο χαλαροί και οι δύο, θα απολαμβάνουμε περισσότερο ο ένας τον άλλο, θα υπάρχει καλή διάθεση και ωραίο κλίμα στο σπίτι και όταν με το καλό έρθει και ο καιρός για την ετ θα ξέρουμε ότι πάμε με γονιμοποιημένα ωάρια που απλά θα μεριμνούμε να δούμε αν γίνει η εμφύτευσή τους και εννοείται η μετέπειτα εξέλιξη τους.! Αυτός για να ψάχνει οικογενειακό αυτοκίνητο, και να θέλει να δώσει το δίπορτο το τζιπ του πάει να πει ότι το περιμένει το μπεμπέ και το θέλει και πολύ..!! και αφού έπιασα και με την πρώτη σου λέει που θα πάει έχουμε τόσα, κάποιο θα ρθει για να μείνει και να μας κάνει γονείς..!!!! Το είδε κι όλας το πρώτο στον υπέρηχο, οπότε πιστεύω πως τώρα ένα παρα πάνω το θέλει.. αυτή η εικόνα δεν σβήνει εύκολα.. όπως και να είχε η εξέλιξη σε έχει κάνει γονιό μιας ψυχής που είναι στον ουρανό.
    • Ήμουν παλιά στο fertilia και τωρα ξανά επέστρεψα με τα εμβρυακια μου εκεί! Πολυ καλές εντυπώσεις από το κέντρο..σε σχέση με άλλα..σε κάνουν να νιώθεις καλά!  Για τον γιατρό  ,επειδή πηγα και σε αυτόν και δεν με ενέπνευσε καθόλου δεν το συνεχισα μαζί του. Είναι έμπειρος αλλά δεν ασχολείται πολύ μαζί σου και τον βλέπεις ελάχιστα...Εγώ τωρα επέλεξα τον Σταυρακ..και προς το παρόν είμαι πολύ ικανοποιημένη μαζί του ασχέτως που ακόμα δεν έχουμε μπει στην διαδικασία μεταφοράς.  Το θέμα είναι να βρεις κάποιον που να σε εμπνέει και να ξέρεις ότι μπορείς να προχωρήσεις μαζί του σε κάθε βήμα.  Εύχομαι να σου πάνε όλα καλά κορίτσι μ! 🙏   Το πες και το κανες !!! Και μετά λες εμένα!!! 🤣🤣🤣  είδες μετά την αποπλάνηση νιώθετε και οι 2 καλύτερα!!  Μπράβο Χριστινάκι μου! Δωστου να καταλαβει ..δωστου βιταμινες και αναπλήρωσε τους χαμένους μήνες!!! 🤣🤣
    • Κρέμα με σιμιγδάλι, ε;;; Εγώ που δεν έχω δώσει ξένο γάλα, μπορεί και με νερό να γίνει ή πρέπει να αντλήσω δικό μου;
    • Δεν τον είχα σκεφτεί τον τρίφτη... Μου είπαν να τα βράσω αλλά δε θέλω γιατί θα χαθούν όλες οι βιταμίνες πιστεύω.  Με το χέρι το ξεψαχνίζω και το κάνω πολύ μικρές μπουκίτσες. Παίρνει λίγη ώρα παραπάνω αλλά η μικρή φαίνεται να το δέχεται πολύ καλά. 
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...