Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλημέρα καλημέρα κορίτσια μάλλον σε 1.5 βδομάδα γεννάω 😀😀😀😀😀😀 ..

Έτσι μου είπε η γιατρός...

Ανυπομονώ να την αντικρίσω ..όσο για την γέννα νομίζω ότι τώρα άρχισα να σκέφτομαι τι πρόκειται να γίνει...😁

Δημοσίευση
  στις On 22/10/2022 at 10:43 ΠΜ, ο/η Kleo1997 είπε:

Ανυπομονώ να την αντικρίσω ..όσο για την γέννα νομίζω ότι τώρα άρχισα να σκέφτομαι τι πρόκειται να γίνει...😁

Expand  

Καλημέραα, τί ωραία!!! Αντε με το καλό να έρθει και να την πιάσεις στα χέρια σου 💕💕

Δημοσίευση

Expand  

Με το καλο κοριτσι μου!!!!!!!! Απιστευτο εφτασες στο τελος!! Εμενα ο γιατρος μου ειπε οτι φαινεται θα αργησω!!❣️

Δημοσίευση
  στις On 20/10/2022 at 7:12 ΜΜ, ο/η anthi_89 είπε:

@Hopemumtobe εμένα στην 34+1 εβδομάδα ήταν 2200...αύριο πρωί έχω ραντεβού με τον γιατρό κ θα δούμε πόσο πήρε σε 2 εβδομάδες.   αύριο θα είμαι 36+1. Πάντως όταν έκανα το doppler, η υπερηχογραφιστρια που είναι εξαιρετικη κ με μεγάλη εμπειρία μου είχε πει ότι αν πάρω όλο τον 9ο θα βγει περίπου 3200 με 3300...οπότε για να δούμε αν θα πέσει μέσα. 

Σε ποια εβδομάδα είσαι?

Expand  

Να σου πω κατι με βαση περιοδο ειμαι 34+6 εβδομαδες αλλα με βαση αυχενικη 36+1 πραγματικα δεν ξερω τι ειμαι αχαχαχχα

Δημοσίευση
  στις On 22/10/2022 at 11:30 ΠΜ, ο/η Hopemumtobe είπε:

Να σου πω κατι με βαση περιοδο ειμαι 34+6 εβδομαδες αλλα με βαση αυχενικη 36+1 πραγματικα δεν ξερω τι ειμαι αχαχαχχα

Expand  

Αυτά είναι θέματα δυσεπιλυτα 😅😅😅 να σου πω την αλήθεια κ εγώ δεν καταλαβαίνω αν αλλάζει κάτι με τις ημερομηνίες που βγάζουν η αυχενική κ η Β επιπέδου. Εγώ πάω με την ΤΕΡ. Κ ο γιατρός μου δηλαδή έτσι τα μετράει. Για να δούμε! 

Δημοσίευση
  στις On 22/10/2022 at 11:28 ΠΜ, ο/η Hopemumtobe είπε:

Με το καλο κοριτσι μου!!!!!!!! Απιστευτο εφτασες στο τελος!! Εμενα ο γιατρος μου ειπε οτι φαινεται θα αργησω!!❣️

Expand  

Ευχαριστώ πολύ ..δεν πειράζει με το καλό ..εγώ έχω το κωλο ζάχαρο + θρομβοφυλια + ένα μικρό θέμα με τον τράχηλο...τώρα δεν ξέρω ..δεν ξέρω αν συμβαίνει και σε σένα περπαταω και πονάω κάτω στην λεκάνη , οπότε καλύτερα 

Δημοσίευση

Expand  

Με το καλο κοριτσι μου!!! Να κρατησεις την μπεμπουλα σου αγκαλια!!! 💕💕

Δημοσίευση

Expand  

Αχχ τι ωραίααα!!!!!

Με το καλό να υποδεχτείς το μωράκι σου!!!

Θα είναι το πρώτο μωράκι της ομάδας, σωστά;

👶❤️

Δημοσίευση
  στις On 25/10/2022 at 5:31 ΠΜ, ο/η ArK. είπε:

Καλημέρα κορίτσια!εγώ γενναω τελικά στις 4 νοεμβριου με καισαρική!έφτασε ο καιρός να δω την μπέμπα μου !

Expand  

Καλημέρα!!

Με το καλό κορίτσι μου!!

Αχ τι ωραία!!! Την επόμενη εβδομάδα θα έχεις τη μικρούλα σου αγκαλιά!! Με το καλό!! ❤️

Που θα γεννήσεις;

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια!εγώ γενναω τελικά στις 4 νοεμβριου με καισαρική!έφτασε ο καιρός να δω την μπέμπα μου !

Expand  

Καλημέρα με το καλό σου εύχομαι 💗💗💗 και εγω κάπου εκεί 💖

Δημοσίευση

Expand  

Καλημέρα, με το καλό εύχομαι...δεν έμεινε τίποτα!

Δημοσίευση
  στις On 25/10/2022 at 4:29 ΜΜ, ο/η ArK. είπε:

Σ ευχαριστώ πολύ!Στο Ιασω.

Expand  

Ωραία! Μια φίλη μου που γέννησε πρόσφατα εκεί μου είπε τα καλύτερα!

Εγώ θα γεννήσω στο Λητώ αλλά δεν ξέρω καμία που να έχει γεννήσει εκεί για να μου πει εντυπώσεις... 🤔

Δημοσίευση

Expand  

Καλημέρα κοριτσι μου!! Με το καλο! Εφτασε η ωρα! Να μας γραψεις τα νεα σου!!!❤️

Δημοσίευση

Expand  

Καλημερα κοριτσι μου τελικα ποια ημερομηνια γεννας?❤️

Δημοσίευση
  στις On 29/10/2022 at 10:58 ΠΜ, ο/η Hopemumtobe είπε:

Καλημερα κοριτσι μου τελικα ποια ημερομηνια γεννας?❤️

Expand  

Καλημέρα Δευτέρα θα μάθω ημερομηνία για μέσα στην εβδομάδα ..γιατί κάνω εδώ και ένα μήνα καρδιοτοκογραφο και τώρα την Πέμπτη ήταν φυσιολογικός και όχι άριστος ..οπότε μέσα στην εβδομάδα ....εσύ ποτέ γέννας σου είπαν ?

Δημοσίευση
  στις On 29/10/2022 at 11:29 ΠΜ, ο/η Kleo1997 είπε:

Καλημέρα Δευτέρα θα μάθω ημερομηνία για μέσα στην εβδομάδα ..γιατί κάνω εδώ και ένα μήνα καρδιοτοκογραφο και τώρα την Πέμπτη ήταν φυσιολογικός και όχι άριστος ..οπότε μέσα στην εβδομάδα ....εσύ ποτέ γέννας σου είπαν ?

Expand  

Αντε με το καλο, οταν μπορεσεις κι εσυ στειλε μας❤️

Εαν επιτρεπεται τι εννοεις φυσιολογικος και οχι αριστος? Δεν γνωριζω λεπτομερειες για αυτην την εξεταση

Δημοσίευση
  στις On 29/10/2022 at 4:29 ΜΜ, ο/η Hopemumtobe είπε:

Αντε με το καλο, οταν μπορεσεις κι εσυ στειλε μας❤️

Εαν επιτρεπεται τι εννοεις φυσιολογικος και οχι αριστος? Δεν γνωριζω λεπτομερειες για αυτην την εξεταση

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ ...δεν ξέρω τι εννοούν...απλώς μου είπαν αυτό ..και ότι θα μιλήσω με την γιατρό ..και λέω το ξέρω ότι γεννάω μέσα στην εβδομάδα και μου λένε ναι . Αυτόματα ανχος μου δημιουργήθηκε 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Την φατσουλα της την είδαμε και την Κυριακή που με είδαν στο Ρεα με την αιμοραγια και την πετύχαμε με το ένα χέρι στο μάτι και να γελάει με ανοιχτό στόμα κιόλας.   Τελικά τα τσιμπήματα μου πέρασαν,ήταν το μωρό από ότι κατάλαβα εκεί και με πιέζε.
    • Εμεις πρώτα ο Θεός θα το ονομάσουμε Ελένη το παιδι 🌸
    • @ΜαρίαΔημήτρης και γω το ίδιο Μαρία μου , δεν έχω κάνει λίστα αλλά είναι και λίγα τα άτομα που έχουν προσφερθεί να παρουν κατι για το παιδι , το βλεπουμε τωρα πως θα παει και αν ξαναπροτεινουν  Όσο για την αρνητική ενέργεια, ουουουου αν μπορούσα αυτόματα με ένα κουμπί να κρύψω την εγκυμοσύνη θα το έκανα συνέχεια και γωω😇  Είμαι της γνώμης να τον ενοχλείτε τον γιατρό κορίτσια για το οτιδήποτε που θεωρείτε πως είναι ανησυχητικό και ας μην είναι,  συμφωνώ με την @Elenaki12🤞  
    • @Sotiria_94 κορίτσι μου λυπάμαι και γω για τον χαμο του μπαμπά σου , καταλαβαίνω το πένθος αυτό γιατί και μεις είχαμε χάσει ένα πολύ δικό μας πρόσωπο και τον επόμενο μήνα έμεινα εγκυουλα εγώ, θα είναι η λύτρωση αυτό το μωράκι και για σας 🫶
    • Ίσως εντάσσονται σε κάποιο σύνδρομο, ίσως όχι. Αν απευθυνθείτε σε έναν γενετιστή, θα σας καθοδηγήσει. Εμάς μας βοήθησε πολύ ο παιδοΩΡΛ, ο οποίος μας σύστησε μια σειρά από γονιδιακές εξετάσεις (κυρίως για μετάλλαξη στην περιοχή κονεξίνη), αιματολογικές και ανοσολογικές (για να φανεί αν είχα εκτεθεί ασυμπτωματικα σε κάποιον ιό στην εγκυμοσύνη),  και οφθαλμολογικές (υπάρχουν κάποια σύνδρομα που περιλαμβάνουν βαρηκοΐα και προβλήματα όρασης). Αυτός μας έβαλε σε μια σειρά. Θα δεις ότι τα περισσότερα θα λυθούν απλά. Αν τελικά επιβεβαιωθεί η βαρηκοΐα, στείλε μου για ο,τι πληροφορία χρειάζεσαι σε σχέση με ακουστικά, λογοθεραπείες κτλ. Όλα να πάνε τέλεια!
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...