Μετάβαση σε περιεχόμενο

Πληροφορίες για εξωσωματική γονιμοποίηση

GlikiaChris

Recommended Posts

Καλησπέρα κορίτσια..είμαι νέα σε όλο αυτό και σκεφτόμαστε με τον δικό μου να κάνουμε εξωσωματική λόγω κάποιου σοβαρού θέματος του δικού μου και θέλω να ρωτήσω κάποιες πληροφορίες σε κοπέλες και κυρίες φυσικά που ακολουθήσαμε αυτό το μονοπάτι, από άποψη κόστους αν έπιασε από το πρώτο κύκλο και τέτοιες λεπτομέρειες  !!!σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλησπέρα και καλή αρχή! Μπες στο τοπικ Μανούλες με εξωσωματικη 2022 και εκεί θα σου λυθούν όλες οι απορίες!

στις πριν 22 λεπτά, ο/η twinkletwinlkle είπε:

Καλησπέρα και καλή αρχή! Μπες στο τοπικ Μανούλες με εξωσωματικη 2022 και εκεί θα σου λυθούν όλες οι απορίες!

Σε ευχαριστώ πολύ θα το κοιτάξω!!!

στις On 25/2/2022 at 9:06 ΜΜ, ο/η GlikiaChris είπε:

Καλησπέρα κορίτσια..είμαι νέα σε όλο αυτό και σκεφτόμαστε με τον δικό μου να κάνουμε εξωσωματική λόγω κάποιου σοβαρού θέματος του δικού μου και θέλω να ρωτήσω κάποιες πληροφορίες σε κοπέλες και κυρίες φυσικά που ακολουθήσαμε αυτό το μονοπάτι, από άποψη κόστους αν έπιασε από το πρώτο κύκλο και τέτοιες λεπτομέρειες  !!!σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!!

Ότι θες ρώτησε με θα σου απαντήσω ότι θες! 

στις πριν 57 λεπτά, ο/η kaposetsi είπε:

Ότι θες ρώτησε με θα σου απαντήσω ότι θες! 

Καλησπέρα και σε ευχαριστώ πολύ που απάντησες!θέλω να μάθω αρχικά τι εξετάσεις ζητάνε,πόσο διάστημα παίρνει η διαδικασία και περίπου πόσο κοστίζει η εξωσωματική...αν γίνεται φυσικά!

στις πριν 33 λεπτά, ο/η GlikiaChris είπε:

Καλησπέρα και σε ευχαριστώ πολύ που απάντησες!θέλω να μάθω αρχικά τι εξετάσεις ζητάνε,πόσο διάστημα παίρνει η διαδικασία και περίπου πόσο κοστίζει η εξωσωματική...αν γίνεται φυσικά!

Αν εννοείς τι εξετάσεις ζητάνε για να περάσεις επιτροπή ώστε να πάρεις τα φάρμακα της διέγερσης δωρεάν ζητάνε σαλπιγγογραφια, υπέρηχο γεννητικών οργάνων με φιλμς - όχι dvd και αναλυτική περιγραφή  , 2 σπερμοδιαγραμματα με διαφορά 3 μηνών, βεβαίωση ουρολόγου αν υπάρχει παθολογικό πρόβλημα, συν εξετάσεις για όλα τα λοιμώδη (hiv, ηπατίτιδα, σύφιλη, αστραλιανο) , ορμονολογικές εξετάσεις καθώς και χοριακη τελευταίου 15νθημερου. 

Τώρα αν εννοείς τι εξετάσεις ζητάει ο γιατρός που θα σε αναλάβει, αυτό είναι άλλη ιστορία… όπως επίσης και το κόστος που διαφέρει από κέντρο σε κέντρο και από γιατρό σε γιατρό. 

Εγώ έκανα δυο διεγέρσεις και 3 εμβρυομεταφορές μέχρι να δω το θετικό αποτέλεσμα αλλά πολλές κοπέλες έμειναν με την πρώτη (ή τέταρτη, πέμπτη προσπάθεια κτλ). 

εννοείται πως σημαντικό ρόλο στην επιτυχία παίζει η ηλικία σου αλλά και το πρόβλημα που αναφέρεις. Πόσο το έχετε ψάξει κτλ 

στις πριν 1 ώρα, ο/η GlikiaChris είπε:

Ακριβός από πάνω σου είπε η κοπέλα για τις εξετάσεις θα συμπληρώσω να κάνετε καρυοτυπο και κυστικη ίνωση όπως και για στίγμα επίσης σαλμπιγκογραφια και ένα πλήρης σπερμματοδιαγραμμα και για θρομβοφιλια! Επίσης θα σου εκεγα και υστεροσκοπιση για να είσαι σίγουρη ότι δεν υπάρχει κάτι όπως κάποια φλεγμονή η ποκιοοδακι
τώρα στο να πετύχει παίζουν πολλά ρόλο η ηλικία η ποιότητα των εμβρύων! Επίσης το κόστος ξεκινάει από 2500 και φτάνει ως 5χιλ ανάλογος το γιατρό το κέντρο! Για εμένα είναι να βρεις ένα σωστό κέντρο και σωστό γιατρό όπου δεν θα κοιτάει μόνο πως να σου πάρει τα λεφτά αλλά να κοιτάει πρώτα εσένα. 

στις πριν 1 ώρα, ο/η blueheart είπε:

Αν εννοείς τι εξετάσεις ζητάνε για να περάσεις επιτροπή ώστε να πάρεις τα φάρμακα της διέγερσης δωρεάν ζητάνε σαλπιγγογραφια, υπέρηχο γεννητικών οργάνων με φιλμς - όχι dvd και αναλυτική περιγραφή  , 2 σπερμοδιαγραμματα με διαφορά 3 μηνών, βεβαίωση ουρολόγου αν υπάρχει παθολογικό πρόβλημα, συν εξετάσεις για όλα τα λοιμώδη (hiv, ηπατίτιδα, σύφιλη, αστραλιανο) , ορμονολογικές εξετάσεις καθώς και χοριακη τελευταίου 15νθημερου. 

Τώρα αν εννοείς τι εξετάσεις ζητάει ο γιατρός που θα σε αναλάβει, αυτό είναι άλλη ιστορία… όπως επίσης και το κόστος που διαφέρει από κέντρο σε κέντρο και από γιατρό σε γιατρό. 

Εγώ έκανα δυο διεγέρσεις και 3 εμβρυομεταφορές μέχρι να δω το θετικό αποτέλεσμα αλλά πολλές κοπέλες έμειναν με την πρώτη (ή τέταρτη, πέμπτη προσπάθεια κτλ). 

εννοείται πως σημαντικό ρόλο στην επιτυχία παίζει η ηλικία σου αλλά και το πρόβλημα που αναφέρεις. Πόσο το έχετε ψάξει κτλ 

Καταρχήν συγχαρητήρια για το θετικό αποτέλεσμα,εγώ είμαι 32 και ο παρτενέρ μου είναι 37 το πρόβλημα είναι από την δικιά του πλευρά και λόγω θέματος υγείας του έχει κατάψυξει το σπέρμα και θα το χρησημοποιουσουμε για την εξωσωματική και θέλω κάποιες πληροφορίες γιατί δεν ξέρω τι θα συναντήσω 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...