Μετάβαση σε περιεχόμενο

Γυναικολόγος στις καθ έξιν αποβολές

Μαρικαλλη

Recommended Posts

Καλησπέρα κορίτσια εκ μέρους φίλης θέλω τις εμπειρίες με γυναικολόγο είτε στην Θεσσαλονίκη είτε στην Λάρισα που να έχουν εμπειρία στις καθ έξιν αποβολές

Ευχαριστώ πολύ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• 2 weeks later...
στις On 15/2/2022 at 9:25 ΜΜ, ο/η Μαρικαλλη είπε:

Καλησπέρα κορίτσια εκ μέρους φίλης θέλω τις εμπειρίες με γυναικολόγο είτε στην Θεσσαλονίκη είτε στην Λάρισα που να έχουν εμπειρία στις καθ έξιν αποβολές

Ευχαριστώ πολύ

Άσε κάτα μέρος τους γυναικολόγους. Οι αποβολές ξεφεύγουν από τα όρια της ειδικότητάς τους. Πηγαίνετε στο Έλενα να σας ψάξουν, αξίζει τον κόπο και μάλιστα θα βρείτε ραντεβού για τον Απρίλιο. Κλείνεις μέσω 1535.gr στο τμήμα αποβολών.

στις On 2/3/2022 at 12:19 ΜΜ, ο/η troia είπε:

Άσε κάτα μέρος τους γυναικολόγους. Οι αποβολές ξεφεύγουν από τα όρια της ειδικότητάς τους. Πηγαίνετε στο Έλενα να σας ψάξουν, αξίζει τον κόπο και μάλιστα θα βρείτε ραντεβού για τον Απρίλιο. Κλείνεις μέσω 1535.gr στο τμήμα αποβολών.

Σας ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σας

Κι εγώ το ίδιο ψάχνω για Αθήνα βέβαια. Έχω κλείσει ραντεβού κ στο Έλενα αλλά θα ήθελα κ κάποιο γυναικολόγο που να μη φοβάται ή να μην θέλει να ασχοληθεί με αυτή την καυτή πατάτα. Αν γνωρίζει κάποιον κάποια κοπέλα ας με ενημερώσει. 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...