Μετάβαση σε περιεχόμενο

Απο Φασολι.... Ανθρωπακι...

Recommended Posts

Καλημεεεερα σας!!!!Ηθελα να μοιραστω την υπεροχη χθεσινη εμπειρια μου!!! Καμια απο τις γνωστες μου δεν μου το ειχε αναφερει και η ευτυχια μου ηρθε τοσο ξαφνικα που ακομα ξεχειλιζει απο παντου!!!:cheer: :cheer:

Την τελευταια φορα που πηγα στη γιατρο,το μωρο μου ηταν ενα φασολι-γιγαντας περιπου 2 εκατοστα.Ειχε κεφαλακι,κατι σαν πτερυγια-χερακια και κατι σαν ουριτσα....Μεχρι χθες που....Ειδα ενα ανθρωπακι!!!

Ηταν ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!:laugh: :laugh: :laugh: Λες και μας περιμενε καθισε προφιλ με τα ποδαρακια σε χαμηλο σταυροποδι (ετοιμο για την αυχενικη που βγηκε τελεια!!!) και μας τρελανε κυριολεκτικα!!!:woohoo:

Εκανε τιναγματακια με την πλατουλα του(Αχχ το αλογακι μου!!!),κουνησε τα χερακια του σαν να χαιρετουσε,εριξε στον μπαμπα μια μουτζα με το πατουσακι του(χιχιχιχι!!)...... Τα ειχε ολα!!!!Ηταν η ομορφοτερη στιγμη της ζωης μου!Μεχρι τωρα βεβαια γιατι ερχονται τα καλυτερα!!!Να βλεπεις το μωρακι σου να εχει γναθο,δοντακια,μυαλουδακι,στομαχι,μεχρι και ουροδοχο κυστη...!!!!!! Αφηστε που ειχε φτασει τα 11 εκατοστα!!!!

Ευχομαι σε ολες απο τα βαθη της ψυχης-καρδιας και ολοκληρου του "ειναι" μου να σας συμβει συντομα!!!Ααααα!Και μην ξεχναμε!Να εχετε σαν δεδομενο πως θα γινετε μανουλες αργα η γρηγορα, με τον εναν η τον αλλο τροπο!Μην βαζετε το κακο στο μυαλο σας ΠΟΤΕ. Να ειστε ολες καλα!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Anastacia μου τι μου θυμιζεις!!!!!! ειδες τι υπεροχο συναισθημα ειναι; καθε φορα που θα το βλεπεις θα ειναι ολο και πιο τελειο:) το θαυμα της ζωης......

Όντως το θέαμα είναι μαγευτικό

Και κάθε φορά που θα πηγαίνεις θα τρελένεσε και πιό πολύ βλέποντας τις αλλαγές, μέχρι να έρθει εκείνη η μαγευτική στιγμή που θα το αγγίξεις, θα το πάρεις στην αγκαλιάσου και το θαύμα θα ολοκληρωθεί.

Τότε να δείς τρέλα δεν θα θέλεις μα το αφήνεις από την αγκαλιάσου, θα αλλάξει το είναι σου, θα βλέπεις τόσο διαφορετικά τα πάντα γύρωσου, θα αναθεωρήσεις πολλά πράγματα στη ζωή σου, γιατί πάνω από σένα θα βάζεις το μωράκι σου.

Καλό υπόλοιπο σε όλες τις εγκυμονούσες, με το καλό να υποδεχτούμε τα μωράκια μας.

Ax!me to kalo Anastacia mou na krathseis to plasmataki sou sthn agkalia sou!!!:silly: kai gw perimenw pws kai pws na erthei h stigmh na akousoume thn kardoula tou!!!Molis xthes eidame ton sako!!einai mikrouli akomh san fakitsa!!!!:silly: Kai me epiasan kati nevrika gelia!!!kai meta sygkinithika!!Ase!!!!!Pws allazei etsi to ninaki!!!!mera me thn mera ginontai allages mesa mas!!!!Kai exeis dikio!Prepei na skeftomaste thetika!!!Na hmaste hremes giati ta katalavainoun ola ta zouzounakia!!!!!:P

Anastacia μου με το καλο να το κρατησεις και αγκαλιτσα!!!!:-))

Ειναι απιστευτα συγκινητικα ολα αυτα που περιγραφεις!!!Η λαχταρα μου μεγαλωνει και η πιστη μου και η θεληση να τα καταφερω!!Απογοητευση και αγχος δεν ταιριαζει εδω γιατι και μονο που σκεφτομαι οτι καποια στιγμη θα το ζησω κι εγω μου φευγουν ολα και απλα απολαμβανω την διαδικασια της συλληψης!!!

Σου ευχομαι καθε ευτυχια και κλαμα μονο απο χαρες!!!:-)

Anastasia mou kalimera...

Ax re koritsi mou einai yperoxa eee???

Kathe fora pou tha pegeneis na vlepeis to mwraki sou,,,

Tha ginetai olo kai pio megalo,,,kai toso teleio...

Agapi mou sou euxwme mia kali egkumwsini,,,

Kai suntoma stin aggalia sou to BABY sou...

ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΜΟΥ!!:)

ΑΧ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΑΩ ΓΙΑ ΑΥΧΕΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΧΩ ΕΝΑ ΑΓΧΟΣ-ΑΓΩΝΙΑ!!!

ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ!!:)

ΦΙΛΑΚΙΑ:kiss:

Καλημέρα σε όλες !!

Πραγματικά η περιγραφή είναι τόσο τέλεια που πραγματικά δεν βλέπω την ώρα να πάω να δώ το νινάκι μου. Εχω ραντεβού την Πέμπτη.

Αναστασία μου σου εύχομαι να έχεις μια super εγκυμοσύνη και με το καλό να κρατήσεις στην αγκαλιά σου αυτό το μικρό ανθρωπάκι που γνώρισες εχθές.

Με το καλό σε όλες τις εγκυούλες και σε όλες τις κοπέλες που προσπαθούν ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ

Αχ κοριτσια!Ετσι ακριβως...Το θαυμα της ζωης!Φτερα στα ποδια σου δινει η ψυχουλα αυτη!Συμφωνω Σταλα,Νατασσα και Μαρια!

Μαρακι βαλε αδιαβροχη μασκαρα τη μερα που θα ξαναπας στο γιατρο για την καρδουλα!(και πανα-βρακακι!χαχαχα)

Κωσταντινα μου δε σε φοβαμαι εσενα!Μυριζεις καλη διαθεση κοπελα μου και αυτο ειναι το βασικο συστατικο!!!Αντε ευχες για γεμιστη κοιλιτσα!

Τζοαννα σου επιστρεφω τις ευχες!:)

Τομα μια συμβουλη!Τη Δευτερα που θα ξυπνησεις,κανε το μπανακι σου,ντυσου,στολισου,αρωματισου,φτιαξε μαλλι,κοιταξου στον καθρεφτη και στειλε ενα φιλι,χαιδεψε το μωρακι σου και.... Ολα θα πανε καλα!!!!

Αν πας ηρεμη και χαρουμενη στο γιατρο βοηθας το μωρο σου να "αραξει" και να παρει ποζα!!!!!

Αννα σ'ευχαριστω!Να μας πεις κι εσυ τα νεα σου οταν πας!

ΑΧ ΚΙ ΕΓΩ ΟΤΑΝ ΠΗΓΑ ΓΙΑ ΑΥΧΕΝΙΚΗ ΕΜΕΙΝΑ ΑΝΑΥΔΗ...ΗΤΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΚΡΙΖΑ ΕΝΑ ΜΩΡΟ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ...ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΠΗΓΑ ΚΟΥΝΙΟΤΑΝ ΟΛΟ ΧΕΡΙΑ ΠΟΔΙΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ....ΒΕΒΑΙΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΕ ΤΡΕΛΛΑΙΝΕΙ ΚΙ ΣΧΕΔΟΝ ΚΛΑΙΩ Η΄ΠΑΘΑΙΝΩ ΚΑΤΙ ΕΝΩ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΤΙΠΟΤΑ...ΕΙΝΑΙ ΟΤΑΝ ΜΕ ΚΛΩΤΣΑΕΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΕ ΚΛΩΤΣΑΕΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΗ ΜΕΡΑ ΑΦΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΚΟΥΝΙΕΤΑΙ ΟΛΟ ΓΙΑΤΙ ΝΙΩΘΩ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ ΜΟΥ ΣΑΝ ΝΑ ΑΝΑΚΑΤΕΒΕΤΑΙ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΚΑΙ ΕΝΤΟΝΑ....ΚΑΙ ΛΕΩ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΟΠΟΤΕ ΒΑΖΩ ΤΟ ΧΕΡΙ ΜΟΥ ΠΑΝΩ ΣΤΗ ΚΟΙΛΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΜΕ ΚΛΩΤΣΑΕΙ ΤΟ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΣΑΝ ΝΑ ΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ....ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΤΩΓΝΩΡΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΑ

Καλημερα Αναστασια...

Οντως οπως ειπαν και τα κοριτσια ειναι ενα πολυ γλυκο και τρυφερο συναισθημα...

Εχεις ακομα να ζησεις πολυ συγκινητικες στιγμες... γι'αυτο προετοιμασου...

Με το καλο το μωρακι σου...

:kiss: :kiss: :kiss:

ax anastasia...se katalabaino...i kaliteri empeiria einai i ayxeniki...

o megalos iperixos de einai toso osos i ayxeniki...

sto megalo iperixo to moro einai megalo k de katalabaineis k polla...

ante me to kalo na to dexteis,,,,k kali sinexeia stin egkimosini...

ΑΧ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ ΤΙ ΜΟΥ ΛΕΤΕ ΤΩΡΑ? ΕΓΩ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΠΗΓΑ ΕΒΛΕΠΑ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΣΚΙΟΥΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΜΙΑΜΙΣΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΘΑ ΠΑΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΥΧΕΝΙΚΗ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ. ΕΧΩ ΣΚΑΑΑΑΣΕΙ... ΑΝΥΠΟΜΟΝΩ, ΕΧΩ ΑΓΧΟΣ ΑΝ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ. Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΜΟΥ ΦΟΒΟΣ? ΜΗΝ ΜΟΥ ΠΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΠΑΛΙΝΔΡΟΜΗΣΕΙ. ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΑΝ ΜΟΥ ΠΕΙ ΠΩΣ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΛΑΝΤΑΞΩ ΣΤΟ ΚΛΑΜΑ. ΜΕΤΡΑΩ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΦΑΝΤΑΡΟΥΣ. Α! ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΠΑΩ 13 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΤΓΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΟΥ ΠΕΡΙΟΔΟ ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΙΜΑΙ 11 ΕΒΔΟΜΑΔΩΝ ΕΓΚΥΟΣ. ΓΙΝΕΤΕ Η ΑΥΧΕΝΙΚΗ Ε? ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΩΡΙΣ? ΑΧ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΦΕΡΟΥΜΕ ΥΓΙΟΙ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ...

ΓΥΡΩ ΣΤΗΝ 11Η ΜΕ 12Η ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΥΧΕΝΙΚΗ ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ...ΕΓΩ ΕΧΩ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΤΡΙΤΗ Β΄ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΚΑΙ ΛΕΩ ΑΝΤΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΜΩΡΟ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΟΛΑ ΚΑΛΑ..ΠΑΝΤΩΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟ ΤΕΤΟΙΟ ΑΓΧΟΣ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΟΤΑΝ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ.ΠΑΝΤΩΣ ΠΕΡΝΑΕΙ ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗ ΒΔΟΜΑΔΑ ΜΕΤΡΑΩ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΠΡΟΣ ΤΑ ΚΑΤΩ ΜΕΙΩΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΜΕΡΕΣ...ΒΑΣΙΚΑ ΑΝΥΠΟΜΟΝΩ ΠΟΤΕ ΘΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΠΡΑΓΜΑΤΑΚΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΕΜΠΗ ΜΟΥ...

gastroula οι γιατροι μετρανε την κυηση απο την πρωτη μερα της τελευταιας περιοδου.Ασχετα αν εμας αυτο μας μπερδευει πολλες φορες.Σου προτεινω να μην μετρας μονη σου.Αν ο γιατρος σου ειπε σε 13 βδομαδες σημαινει πως θα εισαι στην 13η εβδομαδα οταν πας!ΛΟιπον.Η αυχενικη γινεται συνηθως 13 εβδομαδα.Απ'οσο γνωριζω τα τελευταια χρονια οι γιατροι την κανουν και νωριτερα (μετα τη συμπληρωση της 11η δλδ στη 12η) γιατι το μωρακι ειναι λιγοτερο κινητικο οποτε μπορουν καλυτερα να παρουν τις μετρησεις.Μην ανησυχεις λοιπον,ο γιατρος ξερει!Να μας πεις κι εσυ τα αισθηματα σου οταν πας!

gastroula σε λιγες μερες θα τας περιγραφεις κι εσυ αυτην την τοοοσο μεγαλη εμπειρια που θα ζησεις την ημερα της αυχενικης!!

Ολα καλα θα παν!!

Να εχεις πιστη.

Anastacia μου τα περιγραφεις ολα τοσο ομορφα...

Ευχομαι αυτο το φασολακι σε λιγους μηνες να γινει ολοκληρο ανθρωπακι και να σας παρει τελειως τα μυαλα!!!:woohoo: :silly: :woohoo: :silly: :woohoo: :silly: :woohoo: :silly: :woohoo: :woohoo:

καλη συνεχεια σε ολες μας!!!

και σε σενα θουλη καλη λευτερια!!!

ποσες μερες εμειναν?

2? 3?

Αντε να μαθουμε τι φυλο ειναι και το νεο μελος της παρεας μας!:P :P :P :P :P

Αnastacia γεια σου κ απο εμενα οντως η αυχενικη ειναι πολυ ομορφη εμπειρια εκει που βλεπαμε μια κουκιδα φασολιου τωρα βλεπουμε ενα σχηματισμενο ανθρωπακι,κ εμεις την ημερα της αυχενικης το μωρακι μας εκανε τουμπιτσες αλαζε θεση κ γενικα δε θελαμε να φυγουμε απο εκει... κ καθε φορα που παμε τα συναισθηματα ειναι τοσο εντονα κ διαφορετικα που εμεις προσωπικα χαζευομε,ασε που ο γιατρος μας φτιαχνει κ dvd κ οποτε θελουμε το βαζουμε κ βλεπουμε το μπεμπακο,τωρα σε 2 εβδομαδες εχω τον μεγαλο υπερηχο κ δε σου κρυβω οτι ανυπομονω πολυ...

Anastasia ola na sou pane teleia kai na exeis syntoma sthn agalia sou ena ygeiestato kai kalotyxo moraki!!! Kai sygoura kai stous upoloipous uperixous pou tha akolouthisoun tha aisthanese akomh perisotera kai pio entona synaisthimata!!!

Κοριτσια ευχαριστω πολυ!Καλη εγκυμοσυνη σε ολες μας!Νινινα με εκανες να ζηλεψω!Θελω κι εγω dvd!!!Πως δεν το σκεφτηκα μεχρι τωρα?Ισως να μην εχει η γιατρος τον καταλληλο εξοπλισμο...:blink: Θα δουμε την αλλη φορα!

Αnastsacia για το dvd να ρωτησεις πρεπει να το κανουν οι περισοτεροι γιατροι κ εγω δεν ηξερα μου το ειπανε αλλα ετυχε κ ογιατρος μου να το κανει ειναι τελεια εμεις το βλεπουμε σχεδον καθε μερα να δεις καμαρι ο αντρας μου για το γιο...:lol:

Κορίτσια, πριν ένα μήνα περίπου πήγα και έκανα την αυχενική διαφάνεια και αντίκρυσα το μωράκι μου να πιπιλάει το δάχτυλο του!! Ήταν απίστευτο... Δεν μπορώ να σας πω τι τέλειο που έδειχνε!! Τα δαχτυλάκια του ξεχώριζαν ένα ένα και αυτό που είχε στο στόμα του!! Μάθαμε και το φύλο του εκείνη την ημέρα!! Αγόρακι!! Μας είχε ανοίξει τα πόδια, γενικά ήταν πολύ συνεργάσιμο εκείνη την μέρα.. Τώρα περιμένω να πάω στον γιατρό μου στις 9 Μαρτίου και ανυπομονώ να ξαναδώ το ζουζούνι μου!!

Τις καλύτερες ευχές μου σε όλες κορίτσια και να κρατήσουμε τα αγγελούδια μας σύντομα στην αγκαλιά μας, υγιή και γερά!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...