Μετάβαση σε περιεχόμενο

Βάψιμο μαλλιών σε εγκυμοσύνη!

Recommended Posts

Δημοσίευση

Κορίτσια μου καλησπέρα θα μπορούσες να μου πει κάποια κοπέλα να γνωρίζει πού βρίσκεται σε εγκυμοσύνη τι επιτρέπεται από βάψιμο στα μαλλιά; Επιτρέπεται βαφή η ρεφλέ η ανταύγειες αν ναι από ποια εβδομάδα κ έπειτα;

Δημοσίευση

Καλησπέρα. Επειδή ρώτησα πρόσφατα τον γιατρό μου αυτό που μου είπε είναι ότι κατά το πρώτο τρίμηνο μπορώ μόνο με φυτική βαφή. Μετά το 1ο τρίμηνο μου δίνει το οκ και για κανονική βαφή.

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Mimi26 είπε:

Κορίτσια μου καλησπέρα θα μπορούσες να μου πει κάποια κοπέλα να γνωρίζει πού βρίσκεται σε εγκυμοσύνη τι επιτρέπεται από βάψιμο στα μαλλιά; Επιτρέπεται βαφή η ρεφλέ η ανταύγειες αν ναι από ποια εβδομάδα κ έπειτα;

Κορίτσι με το καλό...ποια εβδομάδα είσαι? Εγώ δεν έτυχε να τα βάψω, αν το έκανα θα έκανα φυτικη κ οχι ρίζα.. 

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Mimi26 είπε:

Καλησπέρα Μίμη, με το καλό τα μωράκια σου!

Εγώ είμαι 30η εβδομάδα, ο γυναικολόγος μου είχε επιτρέψει μετά τη 17η εβδομάδα να τα βάψω και μόνο με φυτική.

Τα έβαψα τότε μια φορά και θα τα βάψω άλλη μια φορά μέχρι να γεννησω.

Καλό είναι να είσαι σε ανοιχτό χώρο αν αποφασίσεις να κάνεις κάποια βαφή γιατί δε κάνει να μυρίζουμε καθόλου τη βαφή. Νομίζω αυτό είναι που επηρεάζει και βλάπτει το έμβρυο και όχι τόσο η άποψη πως περνάνε χημικά από το δέρμα και φτάνουν ως το έμβρυο.

Δημοσίευση
στις πριν 39 λεπτά, ο/η lactaki είπε:

Κορίτσι με το καλό...ποια εβδομάδα είσαι? Εγώ δεν έτυχε να τα βάψω, αν το έκανα θα έκανα φυτικη κ οχι ρίζα.. 

Κοριτσια είμαι 8 η εβδομάδα, αλλά έχω το γάμο και ήθελα να κάνω η ανταύγειες (όχι από είχα λίγο πιο κάτω ) η ρεφλέ. Μου είπαν πως το ρεφλέ δεν έχει αμμωνία.... Για αυτό ρωτάω αν ξέρει κάποια κοπέλα σίγουρα!

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Mimi26 είπε:

Κοριτσια είμαι 8 η εβδομάδα, αλλά έχω το γάμο και ήθελα να κάνω η ανταύγειες (όχι από είχα λίγο πιο κάτω ) η ρεφλέ. Μου είπαν πως το ρεφλέ δεν έχει αμμωνία.... Για αυτό ρωτάω αν ξέρει κάποια κοπέλα σίγουρα!

Γειά σου Μιμή! Εμένα μου είχε πει από τη 12η κ μετα. Είχα προτιμήσει από μόνη μου βαφή Κορρές ή apivita κ όταν το είπα συμφώνησε κ αυτός ότι είναι καλύτερα. Βέβαια όπως μου είχε πει, κ τόσες παρουσιαστριες κλπ βάφουν μαλλιά χωρίς θέμα, όλα αυτά είναι ίσως κ υπερβολή αλλά αν θες μου λέει να είσαι τυπική το σωστό αυτό είναι. Οπότε από τη 12η κ μετά... 

Με το καλό! 

Δημοσίευση
στις πριν 6 ώρες, ο/η Tokyo είπε:

Γειά σου Μιμή! Εμένα μου είχε πει από τη 12η κ μετα. Είχα προτιμήσει από μόνη μου βαφή Κορρές ή apivita κ όταν το είπα συμφώνησε κ αυτός ότι είναι καλύτερα. Βέβαια όπως μου είχε πει, κ τόσες παρουσιαστριες κλπ βάφουν μαλλιά χωρίς θέμα, όλα αυτά είναι ίσως κ υπερβολή αλλά αν θες μου λέει να είσαι τυπική το σωστό αυτό είναι. Οπότε από τη 12η κ μετά... 

Με το καλό! 

Κ εγώ είχα ακούσει από την 12 η και μετά αλλά ήθελα κάποια να μου το επιβεβαιώσει! Οκ! Γιατί έχω το γάμο και οριακά θα πάω να τα φτιάξω !

Δημοσίευση

Καλησπερα κοριτσι μου! Κι εγω στο πρωτο 3μηνο δεν τα ειχα πειραξει οπως μου ειχε πει ο γυναικολογος μου,μετα ηταν οκ! Απλα σε ανοιχτο χωρο οσο κραταει η βαφη,να μην το μυριζεις τοσο εντονα!

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η Sofia86 είπε:

Καλησπερα κοριτσι μου! Κι εγω στο πρωτο 3μηνο δεν τα ειχα πειραξει οπως μου ειχε πει ο γυναικολογος μου,μετα ηταν οκ! Απλα σε ανοιχτο χωρο οσο κραταει η βαφη,να μην το μυριζεις τοσο εντονα!

Ευχαριστώ πολύ!!! 🧡❤️

Δημοσίευση

Για την Κορρές επιβεβαιώνω ότι δε μυρίζει καθόλου είναι λίγο πιο ακριβή αλλά αν τα έβαφα τώρα στην εγκυμοσύνη με αυτήν θα τα εκανα. Εμένα μου έδωσε οκ για βαψιματα και πριν τη 12η αλλά δεν τα εκανα τίποτα. 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Καλησπέρα, ευχαριστώ πολύ! Σου βάζω λινκ από το μαρσιπο. Είναι ακριβός αλλά είναι εργονομικος και παρά πολύ βολικός. Νομίζω αξίζει τα λεφτά του ειδικά αν έχεις σκοπό να κανεις κιαλλα παιδιά όποτε θα χρησιμοποιηθεί ακόμα παραπάνω!! https://www.babywearing365.com/product/one-organic-baby-carrier-leo/?
    • Καλησπέρα κορίτσια μου.... Εχθές το βράδυ είχα περιπέτεια! Ενώ είχε φάει πολύ καλά η Ισμήνη-Μαρία μέσα στην ημέρα, την πίεσα να θηλάσει πριν τον ύπνο. Λίγο μετά που κοιμήθηκε, έκανε έναν εμετό ΌΛΟ δικό μου... Την άλλαξα, άλλαξα και κλινοσκεπάσματα στην κούνια της και έκανε σχεδόν μια ώρα να κοιμηθεί πάλι. Μετά ξύπνησε στις 2:40 με έντονο κλάμα και κατάφερα να την ξανακοιμήσω στις 3:50!!! Σήμερα έχει γκρίνια και είναι λίγο ανόρεκτη γενικά αλλά είναι και από το άλμα που περνάει πιστεύω! Τουλάχιστον κάτι έφαγε και σήμερα. Αλλά δεν την πίεσα καθόλου για τίποτα σήμερα. Εντωμεταξύ είναι η φάση που τραβάει τα πάντα κι ότι κρατάει, ειδικά όταν είναι στο καρέκλακι της, το πετάει κάτω επιδεικτικά κιόλας! Πλάκα έχει... Απο προχθές στέκεται και όρθια κανονικά μόνη της αλλά ευτυχώς κρατιέται από όπου μπορεί!
    • Την φατσουλα της την είδαμε και την Κυριακή που με είδαν στο Ρεα με την αιμοραγια και την πετύχαμε με το ένα χέρι στο μάτι και να γελάει με ανοιχτό στόμα κιόλας.   Τελικά τα τσιμπήματα μου πέρασαν,ήταν το μωρό από ότι κατάλαβα εκεί και με πιέζε.
    • Εμεις πρώτα ο Θεός θα το ονομάσουμε Ελένη το παιδι 🌸
    • @ΜαρίαΔημήτρης και γω το ίδιο Μαρία μου , δεν έχω κάνει λίστα αλλά είναι και λίγα τα άτομα που έχουν προσφερθεί να παρουν κατι για το παιδι , το βλεπουμε τωρα πως θα παει και αν ξαναπροτεινουν  Όσο για την αρνητική ενέργεια, ουουουου αν μπορούσα αυτόματα με ένα κουμπί να κρύψω την εγκυμοσύνη θα το έκανα συνέχεια και γωω😇  Είμαι της γνώμης να τον ενοχλείτε τον γιατρό κορίτσια για το οτιδήποτε που θεωρείτε πως είναι ανησυχητικό και ας μην είναι,  συμφωνώ με την @Elenaki12🤞  
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...