Μετάβαση σε περιεχόμενο

Έγκυος η η ιδέα μου??

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλησπέρα κορίτσια...θα ήθελα να μοιραστώ τον προβληματισμό μου μαζί σας!

Τελευταία περίοδο 30/12 μετά από 6 μέρες καθυστέρηση.... η περίοδος μου κρατάει κανονικά 5 6 μέρες αίμα και 7 8 μέρες καφέ.... αυτή τη φορά είχα αίμα 2 3 μέρες και καφέ μέχρι 5η μέρα! Και ροή πολύ είχα την πρώτη κ δεύτερη μέρα λίγο λιγότερο... να σημείωση επίσης ότι εγώ σε κάθε περίοδο πονάω πολύ σε σημείο για υπόθετο βολταρεν.... αυτή τη φορά δν πόνεσε σχεδόν έως καθόλου

Όμως έχω κάτι πονακια ,κάτι σαν τραβήγματα,νιώθω βαρύ το σωμα μου,έχω κρυάδες, στη δουλειά κάνω μπανταλες κινήσεις,ξεχνάω πράγματα,δν έχω καλή συγκέντρωση και κάποιες φορές νιώθω σαν δυσανασχετεί

Τεστ δεν έχω κάνει καθόλου ούτε όταν είχα καθυστέρηση γιατί φοβάμαι μην απογοητευτώ....

Δεν ξέρω το συμβαίνει κορίτσια, θα μπορούσε να ναι εγκυμοσύνη? 

Έχω διαβάσει τα συμοτωματα της εγκυμοσύνης και δν θέλω να νομιζω ότι τ έχω...δλσ μην έχω μπει στο τριπακι και αυθυποβολή τον εαυτό μου

Κάτι άλλο που παρατήρησα είναι το εξης: εγώ γενικά με τον άντρα μου χρησιμοποιούμε λιπαντικο.... μετά από αυτήν την περίοδο ήταν η πρώτη φορά στα τελευταία 2 χρόνια που δν χρησιμοποίησα με και η διείσδυση ήταν και εύκολη κ ευχάριστη.... σχετίζεται με εγκυμοσύνη αυτό?

Συγνώμη για το σεντόνι και ευχαριστώ εκ των προτερων σε όποια κοπέλα μπει στον κόπο ν μ απαντήσει!

Δημοσίευση

Γεια σου κοριτισι μου,

πολλά γίνονται και πολλά έχουμε ακούσει και πολλά έχουμε δει. Καμια δεν μπορεί να σου απαντήσει στην ερώτηση που κάνεις. Πήγαινε πάρε ένα τεστ και καν'το. Εαν βγει θετικό πηγαίνεις και κάνεις μια χοριακή. 

Γενικά ο κύκλος αλλάζει με καιρό, μήνα, ηλικία, βιολογικό ρολόι, εμβόλια, φάρμακα κτλ κτλ.

Καλή επιτυχία παντως σου εύχομαι!!!!

Δημοσίευση

@Kate1992καταλαβαίνω το πώς αισθάνεσαι αλλά το μόνο που μπορεί να σου απαντήσει στην ερώτηση που θέτεις είναι μια χοριακη! Πήγαινε να την κάνεις γιατί αν είναι θετική (που το εύχομαι πραγματικά) θα πρέπει να ρυθμίσεις το θυρεοειδή σου άμεσα! 

Γράψε μας νέα σου 

Δημοσίευση

Κοριτσι μου καλημερα!! οτι και να πουμε εμεις θα είναι εικασία...

καλυτερα να κανεις μια χοριακη ή ένα τεστ (καλύτερα με πρωτα πρωινα ουρα) ώστε να δεις τι γινεται... 

πάντως όπως λέει και η @hope501 υπάρχουν πολλοί παράγοντες που επηρεάζουν τον κύκλο.. εμεις ενα χρονο προσπαθούμε και παρατηρώ τον κύκλο και την περίοδο μου κι ολο κάτι καινούριο ανακαλύπτω!!!😅

Εύχομαι να είσαι έγκυος και να πάνε όλα καλα!!!!!🙏❤️❤️

Δημοσίευση
στις On 10/1/2022 at 10:31 ΜΜ, ο/η Christine_ είπε:

@Kate1992καταλαβαίνω το πώς αισθάνεσαι αλλά το μόνο που μπορεί να σου απαντήσει στην ερώτηση που θέτεις είναι μια χοριακη! Πήγαινε να την κάνεις γιατί αν είναι θετική (που το εύχομαι πραγματικά) θα πρέπει να ρυθμίσεις το θυρεοειδή σου άμεσα! 

Γράψε μας νέα σου 

Έκανα τεστ χθες και βγήκε αρνητικό....οπότε λογικά όλα αυτά τα δημιουργεί το μυαλό? Δν ξερω πραγματικά...

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας!

Δημοσίευση
στις πριν 33 λεπτά, ο/η Kate1992 είπε:

Έκανα τεστ χθες και βγήκε αρνητικό....οπότε λογικά όλα αυτά τα δημιουργεί το μυαλό? Δν ξερω πραγματικά...

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας!

Κοριτσάκι μου δε ξέρω να σου απαντήσω στο πώς γίνονται όλα αυτά . Μπορεί άγχος μπορεί το οτιδήποτε..

Λυπάμαι με το αρνητικό τεστ... 

Με τον γυναικολόγο σου τι λέτε ;

Δημοσίευση
στις On 10/1/2022 at 2:25 ΜΜ, ο/η Kate1992 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια...θα ήθελα να μοιραστώ τον προβληματισμό μου μαζί σας!

Τελευταία περίοδο 30/12 μετά από 6 μέρες καθυστέρηση.... η περίοδος μου κρατάει κανονικά 5 6 μέρες αίμα και 7 8 μέρες καφέ.... αυτή τη φορά είχα αίμα 2 3 μέρες και καφέ μέχρι 5η μέρα! Και ροή πολύ είχα την πρώτη κ δεύτερη μέρα λίγο λιγότερο... να σημείωση επίσης ότι εγώ σε κάθε περίοδο πονάω πολύ σε σημείο για υπόθετο βολταρεν.... αυτή τη φορά δν πόνεσε σχεδόν έως καθόλου

Όμως έχω κάτι πονακια ,κάτι σαν τραβήγματα,νιώθω βαρύ το σωμα μου,έχω κρυάδες, στη δουλειά κάνω μπανταλες κινήσεις,ξεχνάω πράγματα,δν έχω καλή συγκέντρωση και κάποιες φορές νιώθω σαν δυσανασχετεί

Τεστ δεν έχω κάνει καθόλου ούτε όταν είχα καθυστέρηση γιατί φοβάμαι μην απογοητευτώ....

Δεν ξέρω το συμβαίνει κορίτσια, θα μπορούσε να ναι εγκυμοσύνη? 

Έχω διαβάσει τα συμοτωματα της εγκυμοσύνης και δν θέλω να νομιζω ότι τ έχω...δλσ μην έχω μπει στο τριπακι και αυθυποβολή τον εαυτό μου

Κάτι άλλο που παρατήρησα είναι το εξης: εγώ γενικά με τον άντρα μου χρησιμοποιούμε λιπαντικο.... μετά από αυτήν την περίοδο ήταν η πρώτη φορά στα τελευταία 2 χρόνια που δν χρησιμοποίησα με και η διείσδυση ήταν και εύκολη κ ευχάριστη.... σχετίζεται με εγκυμοσύνη αυτό?

Συγνώμη για το σεντόνι και ευχαριστώ εκ των προτερων σε όποια κοπέλα μπει στον κόπο ν μ απαντήσει!

Θα σου πρότεινα επειδή είχα ακανόνιστη περίοδο και προσπαθούσαμε συνολικά 8 μήνες εκ των οποίων 5 με παρακολούθηση ωορρηξιας με τα σχετικά τεστ, να το οργανώσεις όσο γίνεται πχ. να κάνεις τεστ ωορρηξιας, να βλέπεις πόσο καιρό μετά έρχεται η περίοδος σου ώστε να ξερεις ποτέ έχεις καθυστέρηση και εφόσον έχεις να κάνεις τεστ εγκυμοσύνης. Όσον αφορά τη διείσδυση χωρίς πρόβλημα είναι μερικές μέρες που οι ορμόνες βοηθούν την κατάσταση κυρίως τις γόνιμες μέρες. 

Δημοσίευση

καλησπερα κοριτσια. πρωτη φορα γραφω σε οποιοδηποτε φορουμ μηπως και βρω παρομοια περιπτωση με τη δικη μου. ενω βγηκε το τεστ και η χοριακη μου θετικη, δυο μερες μετα ειχα ροζ υγρα και επειτα αδιαθετησα και εχω κανονικη ροη περιοδου. η χοριακη συνεχιζει και δειχνει θετικη, σχεδον διπλασιαστηκε. ο γιατρος μου ζητησε επαναληψη της χοριακης σε 4-5 μερες κ εως τοτε να παιρνω προγεστερονη και φυλλικο οξυ. υφισταται ομαλη εγκυμοσυνη και περιοδος ταυτοχρονα;ευχαριστω.

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η elen33 είπε:

καλησπερα κοριτσια. πρωτη φορα γραφω σε οποιοδηποτε φορουμ μηπως και βρω παρομοια περιπτωση με τη δικη μου. ενω βγηκε το τεστ και η χοριακη μου θετικη, δυο μερες μετα ειχα ροζ υγρα και επειτα αδιαθετησα και εχω κανονικη ροη περιοδου. η χοριακη συνεχιζει και δειχνει θετικη, σχεδον διπλασιαστηκε. ο γιατρος μου ζητησε επαναληψη της χοριακης σε 4-5 μερες κ εως τοτε να παιρνω προγεστερονη και φυλλικο οξυ. υφισταται ομαλη εγκυμοσυνη και περιοδος ταυτοχρονα;ευχαριστω.

Είναι πιθανό να μην είναι περίοδος (δεν υφίσταται περίοδος και εγκυμοσύνη) και να ειναι κάποια αιμορραγία οπότε να συνεχίζει η εγκυμοσύνη ομαλά ή είναι πιθανό να είχες μια βιοχημικη εγκυμοσύνη (δηλαδή εγκυμοσύνη που φαίνεται στις ορμόνες, έγινε η σύλληψη και η εμφύτευση αλλά δεν πρόλαβε να φανεί στον υπέρηχο) που να διακόπηκε απρόσμενα πολύ νωρίς και να μην έχει προλάβει ο οργανισμός να επανέλθει. Γι αυτό σου είπε ο γιατρός να ξανακάνεις σε 4-5 μέρες χοριακη να δείτε πώς πάει. Ελπίζω να σταματήσει το αίμα και να προχωρήσει η εγκυμοσύνη σου φυσιολογικά. Καλά αποτελέσματα και υπομονή! 💕 

• 1 month later...

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Κορίτσι μου χθες μίλησα με το κέντρο πάλι έχω ακριβώς τα ίδια συμπτώματα που προαναφερες ,μια έρχονται μια φεύγουν ,η απάντηση τους ήταν για ακόμη μια φορά ότι όλα αυτά είναι φυσιολογικά και να προσπαθήσω να είμαι ήρεμη και ξεκούραστη ,εγώ αύριο 5+2 πάω για πρώτο υπερυχο και έχω χε@@@ πάνω μου χαχαχα
    • Λοιπόν διαβάζω "χαζά" νομίζω... Τι είναι αυτά που διαβάζω;; Αρραβωνιασμένη ήμουν κι εγώ στα 25 με έναν όπως αποδείχτηκε εκ τον υστέρον ψυχάκια τύπο. Ζω σε επαρχιακό χωριό κάτω των 500 κατοίκων που και να κλάσεις ο άλλος τη μυρίζει. Δεν σκέφτηκα ούτε μια στιγμή τι θα πει ο κόσμος αν χωρίσω.. σκέφτηκα μόνο τον εαυτό μου και το δικό μου καλό για το μέλλον που θέλω να έχω. Και προφανώς χώρισα. Κι εμένα ουσιαστικά η πρώτη μου σχέση ήταν, άλλη δεν είχα.. ήμουν 25 και ήθελα πολύ οικογένεια.. δεν στο κρύβω ότι άργησα πολύ να βρω τον άντρα μου, όχι γιατί ήμουν αρραβωνιασμένη και δεν με θέλανε.. απλά γιατί δεν έβρισκα τον κατάλληλο για μένα..  είχα καεί από το χυλό οπότε είχα αρχίσει να φυσάω και το γιαούρτι. Προφανώς και δεν τον γνώρισα σε κοινές παρέες ή στη μικρή κοινωνία που ζω.. ξέρεις πως τον γνώρισα τον άντρα μου;; Μέσα από το badoo.. 🤣🤣 για την ακρίβεια αυτός με είδε εκεί, δεν μου έστειλε μνμ και έψαξε και με βρήκε στο fb και μου έστειλε μνμ από κει.. Εγώ στο χωριό των 400ων κατοίκων και αυτός στην Αλεξανδρούπολη, 170 χιλιόμετρα μακριά. Κι αυτός αρραβωνιασμένος και χωρισμένος στις ίδιες ηλικίες πάνω κάτω με τις δικές μου. Μια χαρά τα βρήκαμε και μια χαρά παντρευτήκαμε και πολύ γρήγορα μάλιστα. 1 Σεπτεμβρίου του 2020 μου έστειλε το πρώτο μνμ.. 28 Αυγούστου 2021 μου έκανε πρόταση γάμου και 24 Σεπτεμβρίου του 2022 με παντρευτήκε.. τόσο απλά, τόσο γρήγορα.  Και για να το πάω λίγο πιο μακριά, φίλη μου πολύ καλή από το ίδιο χωριό.. αυτό το μικρό.. αυτή την κλειστή κοινωνία.. ναι.. αυτή.. παντρευτήκε παιδί το οποίο ήταν ήδη παντρεμένο μια φορά και χωρισμένος, χωριό παιδιά βέβαια. Μια χαρά οικογένεια έκαναν μαζί και έχουν και δύο κοριτσάκια αυτή τη στιγμή.. τι με αυτό δηλαδή;; άνθρωποι που έχουν κάνει κάποιες επιλογές στη ζωή τους και δεν προχώρησαν για τον α-β λόγο είναι καταδικασμένοι στην μοναξιά;; Σε όποιο χωριό αυτής της χώρας και να ζούμε.. Να ξέρεις πως όλα είναι στο κεφάλι μας και πουθενά αλλού!!! Δική σου η ζωή δική σου και η επιλογή για το πως θα τη ζήσεις.!!!  Με αγάπη πάντα και φιλικά ότι σου είπα!! 💕
    • Καλημέρα κορίτσια, όμορφη Κυριακή να έχετε. Χθες το βράδυ γέλασα πάρα πολύ, χεστηκε η μικρή όταν την είχε αγκαλιά ο μπαμπάς και εγώ έκανα μπάνιο και άρχισε να μου φωνάζει έλα γρήγορα βγήκαν απέξω όλα. Βγαίνω και εγώ και τον βλέπω με μια φάτσα και πέθανα στα γέλια. Τον είχε γεμίσει στα ρούχα και μόνο εμετο που δεν έκανε ο άντρας μου.  @Kn1 δηλαδή σου είπε να τα αφήνεις μέσα στον αποστειρωτή μολις τελειώσει? Οταν τον ανοιξεις ομως να παρεις ενα δεν θα χαλασει η αποστειρωση στα υπόλοιπα?
    • @almira εύχομαι όλα καλά να είναι κορίτσι μου και τπτ να μην συμβαίνει επί της ουσίας! 🙏🏼
    • Σ ευχαριστώ πολύ εμένα είχε αρχίσει με μπουρμπουληθρες 14 εβδομάδες και κάτι πλέον ρίχνει μικρές κλωτσιτσες που και που 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...