Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΚΟΡΙΤΣΙΑ. ΕΛΠΙΖΩ ΟΛΕΣ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ. ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΣΤΙΓΜΗ ΓΙΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΘΗΛΑΣΤΡΟ. ΠΡΙΝ Η' ΜΕΤΑ ΤΗ ΓΕΝΝΑ? ΜΗΠΩΣ ΜΕΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΘΑ ΜΟΥ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΩ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ? Η' ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΔΩ ΑΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΘΗΛΑΣΩ ΚΑΙ ΜΕΤΑ? ΕΙΜΑΙ ΑΣΧΕΤΗ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΩ....

Δημοσίευση

καλησπερα σου αποψη μου ειναι να περιμενεισ να γεννησεισ και μετα...μπορει καποιοσ να πεταχτει να σου παρει αν χρειαστεισ αν και τα περισσοτερα μαιευτηρια εχουν μαγαζια που πουλανε,καλυτερα ειναι να παλεψεισ πρωτα να θηλασεισ δεν ειναι ευκολο στην αρχη αλλα ουτε η πρωτη εισαι ουτε η τελευταια που δεν ξερει πωσ πρεπει να θηλασει..:kiss:

Δημοσίευση

ενημερωσε εκει που θα γεννησεις οτι θελεις να θηλασεις να το παιρνεις το μωρο πριν το ταισουν, να το βαζεις στο στηθος πρωτα και μετα να δινεις ξενο ωσπου να κατεβει το γαλα σου,ετσι κι αυτο θα συνηθιζει και για σενα θα ειναι καλυτερα.οσο για το θηλαστρο μπορεις να παρεις και μετα:)

Δημοσίευση

sakaina έγραψε:

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΚΟΡΙΤΣΙΑ. ΕΛΠΙΖΩ ΟΛΕΣ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ. ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΣΤΙΓΜΗ ΓΙΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΘΗΛΑΣΤΡΟ. ΠΡΙΝ Η' ΜΕΤΑ ΤΗ ΓΕΝΝΑ? ΜΗΠΩΣ ΜΕΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΘΑ ΜΟΥ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΩ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ? Η' ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΔΩ ΑΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΘΗΛΑΣΩ ΚΑΙ ΜΕΤΑ? ΕΙΜΑΙ ΑΣΧΕΤΗ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΩ....

Αν σου χρειαστεί θήλαστρο μόλις γεννήσεις θα έχεις αυτό της κλινικής που είναι νοσοκομειακό. Αν για κάποιο λόγο δεν είναι δυνατός ο θηλασμός (πχ. μωρό που νοσηλεύεται) τα μόνα κατάλληλα θήλαστρα είναι τα νοσοκομειακά που δεν πωλούνται αλλά ενοικιάζονται (είναι πολύ ακριβά για να τα αγοράσεις).

Όλα τα θήλαστρα που πωλούνται είναι μόνο για μητέρες που έχουν εδραιώσει τη γαλουχία (έχουν θηλάσει αποκλειστικά για 6 εβδομάδες και το μωρό τους παίρνει κανονικά βάρος) και θέλουν να αφήσουν κάποια γεύματα στο μωρό τους για τις ώρες που λείπουν.

Τα θήλαστρα της κίκο και της νουκ είναι από τα πλέον ακατάλληλα, δύσκολα στο χειρισμό και με σοβαρό κίνδυνο τραυματισμού.

Από μικρά χειροκίνητα και ηλεκτρικά θήλαστρα είναι κατάλληλα της medela και της avent. Ίσως στα χειροκίνητα να έχουν κυκλοφορήσει στην Ελλάδα και κάποια άλλα αξιόπιστα που δυστυχώς δεν τα γνωρίζω για την ώρα. Το κάθε ένα είναι για διαφορετικό επίπεδο απαιτήσεων (ανάλογα με τις ώρες που θα λείπει η μητέρα) και είναι δύσκολο να γνωρίζει κάτι τέτοιο πριν τον τοκετό.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Κοριτσια ειπα να κανω σημερα ενα για πλακα τεστακι. Κι βλεπω αυτο. 🙃 Τι να πιστεψω τωρα;; Δεν ειχα κανενα συμπτωμα ωορρηξιας. 🫠 Ολα τα προηγουμενα εβγαιναν πολυ αχνα (αρνητικα).  
    • Άντε να σας πω και γω το δικό μου love story 😂😂 Πολλά χρόνια κολλημένη με έναν άνθρωπο που γνώρισα στα 22. Χωρίζαμε, τα ξαναβρίσκαμε τοξική σχέση αλλά γεμάτη πάθος και έρωτα. Ξεκιναω ψυχοθεραπεία και τον χωρίζω οριστικά!  Ζω όλη μου τη ζωή στην Αθήνα, το λέω για να καταλάβετε ότι είχα άπειρες ευκαιρίες. Έπεφτα από τον έναν ακατάλληλο στον άλλον. Πάντα ήθελα οικογένεια όμως, αλλά αυτό δεν θα με έκανε να μείνω με τον οποιονδήποτε που δεν μου άξιζε.  Στα 30 μέσω εφαρμογής γνωρίζω τον τωρινό σύζυγο. Έναν άνθρωπο που ακόμα κάνω τον σταυρό μου που βρέθηκε στον δρόμο μου. Το 2020 τον γνώρισα, το 2022 κάναμε την πρώτη προσπάθεια για παιδί. Τώρα έχουμε ένα κοριτσάκι 19 μηνών και είμαι έγκυος στο 2ο κοριτσάκι μας.  Και να σας πω το καλύτερο; Αυτός ο "μεγάλος έρωτας" του παρελθόντος, έκανε δική του οικογένεια και παρόλαυτα μου στέλνει που και που (κρύβοντας μου ότι παντρεύτηκε και η σύζυγός ήταν έγκυος, το έμαθα από τρίτους). Και το ίδιο και ένας άλλος πρώην που μόλις έκανε παιδί που έστελνε συνεχώς να βρεθούμε μέχρι που τον μπλόκαρα. Γι αυτό λεω ότι συμφωνώ με την Ελπίδα, κοιτάω πίσω και λέω Παναγία μου, γλίτωσα!!Τότε βέβαια, ήμουν στα πατώματα, κλάμα και κακο. Τώρα λέω ότι αν δεν είχα χωρίσει, δεν θα είχα γνωρίσει αυτόν τον καταπληκτικό άνθρωπο που κάναμε οικογένεια μέσα σε 2 χρόνια γνωριμίας με μια σχέση που δεν πίστευα ποτέ ότι θα έχω!!
    • Ο επομενος κυκλος ειναι η διεγερση. Αυτο το μηνα ειχαμε και πηγε "χαμενος". Σαν να ψαχνω το χαμενο θησαυρο ενιωθα. Σημερα ειμαι 22η μερα του κυκλου. Δεν ελπιζω σε πολλα.
    • Να μην στεναχωριέσαι καθόλου χαλάρωσε για να σου έρθει η περίοδος και δώστε πόνο στον επόμενο κύκλο,δεν ξέρω τι θα δούμε 5+2 δυσκολακι να δούμε κάτι 
    • Καλησπέρα κορίτσια, χαίρομαι που είναι όλα καλά με τα μωράκια σας.  Εμείς δυστυχώς νοσηλευτήκαμε για 2 μέρες. Σταμάτησε ξαφνικά να τρώει και γκρίνιαζε πολύ όταν της έδινα γάλα. Ωστόσο ήταν πολύ ευδιάθετη και δεν είχε άλλο σύμπτωμα. Τελικά την πήγαμε στο νοσοκομείο και μας βρήκαν πολύ χαμηλό νάτριο και πολλή αφυδάτωση. Πήρε όρο και ευτυχώς συνήλθε. Μετά από πολλές εξετάσεις στο ενδιάμεσο μας βρήκαν και πολύ χαμηλές τρανσαμινες με αποτέλεσμα τώρα να οδηγούμαστε σε άλλες εξετάσεις (υπέρηχο ήπαρ και αιματολογικές).  Μας είπαν πως ίσως πέρασε κάποια ίωση ή γαστρεντερίτιδα γιατί μας έκανε και λίγες διάρροιες.  Ευτυχώς τώρα είμαστε σπίτι και κοιμάται σαν πουλάκι γιατί ταλαιπωρήθηκε πολύ.  Αυτά τα νεα μας !!!!
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...