Μετάβαση σε περιεχόμενο

Μωράκια Αυγούστου 2022❤️💙❤️💙

Recommended Posts

στις πριν 1 λεπτό, ο/η eirini55 είπε:

Αχ αμήν τα μωράκια μας !!!Εγώ διανύω την 10βδομαδα ..(9+5)για την ακρίβεια !!κ ανυπομονώ τώρα για την αυχενική !!!

Μια βδομάδα διάφορα εχουμεεε☺️☺️

Διδυμακια κι εσύ;;;;

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 427
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

στις πριν 51 λεπτά, ο/η Giwtou είπε:

Μια βδομάδα διάφορα εχουμεεε☺️☺️

Διδυμακια κι εσύ;;;;

Όχι !!!ωραία θα ήταν αν και δε θα χωραγαν άλλωστε στη μήτρα μου φαντάζομΑι λόγω δυσπλασίας..είναι το πρώτο μας μπεμπακι !!σας έχει δώσει Πητ ο γιατρός ;;αχ εσύ τέλεια διδυμακια !!!!!

στις πριν 50 λεπτά, ο/η eirini55 είπε:

Όχι !!!ωραία θα ήταν αν και δε θα χωραγαν άλλωστε στη μήτρα μου φαντάζομΑι λόγω δυσπλασίας..είναι το πρώτο μας μπεμπακι !!σας έχει δώσει Πητ ο γιατρός ;;αχ εσύ τέλεια διδυμακια !!!!!

Καταλαβααα..κι εμάς τα πρώτα μας☺️ ναι 6/9 αλλά δεν το νομίζω...για Αύγουστο με βλεπωωω..

στις πριν 15 λεπτά, ο/η Giwtou είπε:

Καταλαβααα..κι εμάς τα πρώτα μας☺️ ναι 6/9 αλλά δεν το νομίζω...για Αύγουστο με βλεπωωω..

αχ με το καλό!!!ε εντάξει λογικό νομίζω αφού είναι και 2 ❤️..εμάς δεν μας έχει πει ακόμα.μια εφαρμογή που έχω κατεβάσει γράφει 11\9 αλλά δε μας βλέπω για τότε..ας πάνε όλα καλά και 1-2 βδομάδες νωρίτερα δε μας πειράζει!!

στις πριν 1 ώρα, ο/η eirini55 είπε:

αχ με το καλό!!!ε εντάξει λογικό νομίζω αφού είναι και 2 ❤️..εμάς δεν μας έχει πει ακόμα.μια εφαρμογή που έχω κατεβάσει γράφει 11\9 αλλά δε μας βλέπω για τότε..ας πάνε όλα καλά και 1-2 βδομάδες νωρίτερα δε μας πειράζει!!

Όλα καλά θα πανεεε☺️☺️ Με το καλοοο❤️❤️

Κορίτσια μου καλημερα! Ήθελα να ρωτήσω πως παίρνετε τον σίδηρο κ το ασβέστιο; Αν παίρνετε!  Εγώ δυσκολεύομαι λίγο γιατί το πρωί παίρνω το χάπι του θυρεοειδή κ δε ξέρω ποτέ κ πως να πάρω το σίδηρο! Λέτε πριν το μεσημεριανό; Με λίγο χυμό ιδανικά μου είπε. Κ το ασβέστιο; Απόγευμα; Υπάρχει κάποια απαγόρευση ως προς τις τροφές πριν κ μετά; Ευχαριστώ!   ❤️

στις πριν 4 ώρες, ο/η Riaki2022 είπε:

Κορίτσια μου καλημερα! Ήθελα να ρωτήσω πως παίρνετε τον σίδηρο κ το ασβέστιο; Αν παίρνετε!  Εγώ δυσκολεύομαι λίγο γιατί το πρωί παίρνω το χάπι του θυρεοειδή κ δε ξέρω ποτέ κ πως να πάρω το σίδηρο! Λέτε πριν το μεσημεριανό; Με λίγο χυμό ιδανικά μου είπε. Κ το ασβέστιο; Απόγευμα; Υπάρχει κάποια απαγόρευση ως προς τις τροφές πριν κ μετά; Ευχαριστώ!   ❤️

Καλησπέρα! Επειδή κ εγώ παίρνω χάπι για τον θυρεοειδή, ο ενδοκρινολόγος μου μου είχε πει όταν αρχίσω σίδηρο & ασβέστιο να τα παίρνω τουλάχιστον 5 ώρες μετά το χάπι του θυρεοειδή. Ωστόσο δεν τα έχω αρχίσει ακόμη για να σου πω για το φαγητό, πριν/μετά... όπως και να έχει ρώτα καλύτερα τον γυναικολόγο σου..

Κορίτσια,σήμερα ήταν η ημέρα της αυχενικής...όλες οι μετρήσεις καλές βγήκαν στον υπέρηχο,φύλο δεν είδαμε, είχε γυρισμένη τη πλατουλα του...και έρχονται τα αποτελέσματα του αίματος σε συνδυασμό με αυτά του υπερήχου...χάλια μαύρα... πιθανότητα για σύνδρομο down 1/315.. η έμβρυο μητρικός μου λέει ότι είναι οριακά καλό το αποτέλεσμα αλλά προτείνει nipt λόγω ηλικίας..

Περιμενω να μιλήσω κ αύριο με τη γιατρό μου...

Έχω σκάσει στο κλάμα😭😭😭

στις πριν 8 ώρες, ο/η Riaki2022 είπε:

Καλησπέρα κορίτσι μου...εγώ σίδηρο και ασβέστιο παίρνω το μεσημέρι..ο γιατρός μου με το μεσημεριανό..όμως η φαρμακοποιός μου έγραψε μισή ώρα πριν το φαγητό ο σίδηρος και μια ώρα μετά το ασβέστιο...το οποίο είναι μασωμενο χάπι και μου φέρνει αναγουλα.θα ζητήσω αντικατασταση..ασβέστιο ποιο σου έγραψε ;από θυροειδή δε ξέρω .

στις πριν 10 λεπτά, ο/η Mariaira είπε:

Κορίτσια,σήμερα ήταν η ημέρα της αυχενικής...όλες οι μετρήσεις καλές βγήκαν στον υπέρηχο,φύλο δεν είδαμε, είχε γυρισμένη τη πλατουλα του...και έρχονται τα αποτελέσματα του αίματος σε συνδυασμό με αυτά του υπερήχου...χάλια μαύρα... πιθανότητα για σύνδρομο down 1/315.. η έμβρυο μητρικός μου λέει ότι είναι οριακά καλό το αποτέλεσμα αλλά προτείνει nipt λόγω ηλικίας..

Έχω σκάσει στο κλάμα😭😭😭

Αχ γλυκούλα μου...μου σπαραξες την καρδια.πόσο άγχος έχουμε κ ακόμα δεν έχουν γεννηθεί...σε παρακαλώ μην κλαίς.θα πάτε αύριο στον γιατρό να το συζητήσετε..το Νιπτ είναι πολύ πιο κατατοπιστικό στα νούμερα από το λόφο που μου είπε ο γιατρός μου κ είναι απλώς μια εξέταση αίματος....έχε πίστη....

Μη μου ταράζεις το εμβρυακι!! Ναι το nipt είναι πολύ πιο αξιόπιστο,το πιο σίγουρο είναι πως θα το κάνω ο,τι και αν μου προτείνει η γιατρός μου...δε θέλω να επιβεβαιωθούν οι φόβοι μου,σε καμία μανούλα να μη συμβεί...γερά και ευλογημένα να είναι όλα τα μωράκια

Ευτυχώς έχω τη μικρούλα μου και λίγο περνάει η ώρα...

στις πριν 1 λεπτό, ο/η Mariaira είπε:

Μη μου ταράζεις το εμβρυακι!! Ναι το nipt είναι πολύ πιο αξιόπιστο,το πιο σίγουρο είναι πως θα το κάνω ο,τι και αν μου προτείνει η γιατρός μου...δε θέλω να επιβεβαιωθούν οι φόβοι μου,σε καμία μανούλα να μη συμβεί...γερά και ευλογημένα να είναι όλα τα μωράκια

Ευτυχώς έχω τη μικρούλα μου και λίγο περνάει η ώρα...

Εννοοεται ο τι μας πουν οι γιατροί...μην αγχώνεσαι όμως...και μην κλαίς...ειδικά αν έχεις εκεί μια μικρή πριγκίπισσα !!!έχεις την καλύτερη συντροφιά ..ξέρεις πόσα κορίτσια ταλαιπωρούνται και κάνουν τα πάντα για αυτήν την μικρή παρουσία που έχεις εκεί  ;όλα καλά θα πάνε !!

Σε ευχαριστώ για την υποστήριξη,έχεις απόλυτο δίκιο...η μικρή ήρθε μετά από χρόνια προσπαθειών και όταν πια μας είχαν αποκλείσει το θέμα παιδιού ..

στις Just now, ο/η Mariaira είπε:

Σε ευχαριστώ για την υποστήριξη,έχεις απόλυτο δίκιο...η μικρή ήρθε μετά από χρόνια προσπαθειών και όταν πια μας είχαν αποκλείσει το θέμα παιδιού ..

Είδες ;;είσαι ήδη ευλογημένη με το ύψιστο δώρο.κανε υπομονή και όλα καλά !!ξέρω ότι κι εγώ θα είχα την ίδια υποστήριξη.οπως και έχω βοηθηθεί από κορίτσια μέσα στο φόρουμ !εύχομαι ολόψυχα να πάνε όλα καλά !μην αγχώνεσαι όμως κ στεναχωριέσαι τα εμβρυακια μας τα νιώθουν όλα λένε !!

στις πριν 31 λεπτά, ο/η Mariaira είπε:

Έχω σκάσει στο κλάμα😭😭😭

Κορίτσι μου μη κλαις & εγώ στην ίδια κατάσταση με εσένα είμαι... 1:408 για down & συνίσταται nipt...και εγώ περιμένω αύριο να μιλήσω με τη γιατρό μου για να με κατευθύνει. Κατά τ άλλα όλες οι μετρήσεις ήταν πολύ καλές κ σε εμάς, με ποσοστό down να δίνουν 1:4725 και δεν περίμενα με τπτ να αυξηθεί τόσο πολύ το ποσοστό μετά την papp-a... Προσπαθώ όμως να είμαι αισιόδοξη, έτσι να κάνεις κ εσύ! Τα ποσοστά μας, αν και λίγο αυξημένα, παραμένουν καλά! Σκέψου ότι αν δεν ήταν καλά θα μας παρέπεμπαν σε αμνιοπαρακέντηση ή λήψη τροφοβλάστης!

Σε κάθε περίπτωση σου εύχομαι να πάνε όλα κατ’ ευχήν είτε κάνεις την nipt είτε όχι.❤️

στις On 11/2/2022 at 12:44 ΜΜ, ο/η Giwtou είπε:

Αχ τι σύμπτωση! Και εγώ 6/9 έχω ΠΗΤ αλλά επειδή θα κανω καισαρικη θα είναι σίγουρα τέλος Αυγούστου :)

στις On 14/2/2022 at 1:37 ΜΜ, ο/η Riaki2022 είπε:

Αχ .... άστα! Το ίδιο προβλημα κι εγώ. Εξίσωση για δυνατούς λύτες το πότε θα τα παίρνω. Δεν παίρνω χάπι θυροειδή αλλά σίδηρο φυλλικό οξύ και μαγνήσιο. Το καθένα θέλει την ώρα του πριν και μετά το φαι. Το σίδηρο κοντά σε βιταμίνη c το μαγνήσιο μακριά από γαλακτοκομικά....Δεν μπορώ να τα ρυθμίσω.

κορίτσια καλησπέρα, έχετε καμία εμπειρία απο nipt ; ή αν σας το πρότεινε ο γιατρός μαζί με αυχενική και papp-a  για μία ολοκληρωμένη εμβρυακή εικόνα;; εμάς μας παρέπεμψε και σε συγκεκριμένο κέντρο

Καλησπέρα κορίτσια,σήμερα έδωσα αίμα κ για nipt... Υπομονή γύρω στις δέκα μέρες...πώς θα περάσουν;αιώνας μου φαίνονται...

στις πριν 3 ώρες, ο/η Mariaira είπε:

Καλησπέρα κορίτσια,σήμερα έδωσα αίμα κ για nipt... Υπομονή γύρω στις δέκα μέρες...πώς θα περάσουν;αιώνας μου φαίνονται...

Μια από τα ίδια και εγώ... έδωσα την Τρίτη και μετράω ήδη αντίστροφα...εμένα μου είπαν 10 μέρες εργάσιμες...να δω πώς θα την παλέψω...

Πάντως να ξέρεις, επειδή το έψαξα, με ποσοστά χειρότερα από τα δικά μας που τους οδήγησαν κατευθείαν σε αμνιοπαρακέντηση και όχι σε νιπτ όπως εμάς, βγήκαν καθαρά τα αποτελέσματα. Επίσης μου είπαν εμμέσως πλην σαφώς, ότι η ίδια η αυχενική έχει μεγαλύτερη βαρύτητα από την Papp-a. Οπότε θεωρώ ότι τα εμβρυακια μας θα είναι εντάξει!!!

Καλησπέρα κορίτσια σήμερα πήγα για αυχενική ολα καλά με είπε ο γιατρός έμεινε ευχαριστημένος με αυτά που είδε 😊 την Τρίτη περιμένω τα αποτελέσματα και από αίμα θέλω να πιστεύω ότι θα είναι καλό και αυτό… βγήκαν και τα αποτελέσματα για την κυστικη ίνωση είχα κάνει τον πλήρη έλεγχο και αυτά όλα καλά είναι δεν βρέθηκε καμία μετάλλαξη.. την Κυριακή κλείνω τον 3 μήνα ΠΗΤ 28/8 με είπε 💕

στις πριν 7 λεπτά, ο/η Elk είπε:

Καλησπέρα κορίτσια σήμερα πήγα για αυχενική ολα καλά με είπε ο γιατρός έμεινε ευχαριστημένος με αυτά που είδε 😊 την Τρίτη περιμένω τα αποτελέσματα και από αίμα θέλω να πιστεύω ότι θα είναι καλό και αυτό… βγήκαν και τα αποτελέσματα για την κυστικη ίνωση είχα κάνει τον πλήρη έλεγχο και αυτά όλα καλά είναι δεν βρέθηκε καμία μετάλλαξη.. την Κυριακή κλείνω τον 3 μήνα ΠΗΤ 28/8 με είπε 💕

Μπράβο! Καλή επιτυχία και στα αιματολογικά! 

στις πριν 17 λεπτά, ο/η Bestrong είπε:

Μπράβο! Καλή επιτυχία και στα αιματολογικά! 

Ευχαριστώ! και σε εσάς κορίτσια εύχομαι να έχετε καλά αποτελέσματα ότι καλύτερο σε όλες μας να είναι καλά τα μωράκια μας 🥰 σας στέλνω την θετική μου και ενέργεια να πάνε όλα καλά 

στις πριν 1 ώρα, ο/η Bestrong είπε:

Μια από τα ίδια και εγώ... έδωσα την Τρίτη και μετράω ήδη αντίστροφα...εμένα μου είπαν 10 μέρες εργάσιμες...να δω πώς θα την παλέψω...

Πάντως να ξέρεις, επειδή το έψαξα, με ποσοστά χειρότερα από τα δικά μας που τους οδήγησαν κατευθείαν σε αμνιοπαρακέντηση και όχι σε νιπτ όπως εμάς, βγήκαν καθαρά τα αποτελέσματα. Επίσης μου είπαν εμμέσως πλην σαφώς, ότι η ίδια η αυχενική έχει μεγαλύτερη βαρύτητα από την Papp-a. Οπότε θεωρώ ότι τα εμβρυακια μας θα είναι εντάξει!!!

Και εγώ έτσι θέλω να πιστεύω ότι είναι καλά το μικρό μου,γιατί ο υπέρηχος ήταν πολύ καλός...αλλά εκεί που είμαι μια χαρά,εκεί με πιάνει ένας κόμπος στο στομάχι ότι κάτι έχει το μωρό...

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...