Αυτο το σπρει που λες είναι για το σίδηρο; Εγώ είχα πάντα χαμηλό σίδηρο αλλά όχι αιμοσφαιρίνη και φεριτίνη. Τώρα έχουν πέσει όλα. Ελπίζω όπως λέτε να ανέβουν τώρα που μπήκα 34η εβδομάδα. Τι να πω. Εκτός από ναυτία και εμετό έχω και ζαλάδα και σκέφτομαι μήπως φταίει αυτό. Δεν ξέρω υποθέσεις κάνω.
Καλησπέρα και καλημέρα κορίτσια. Τι κάνετε; Εγώ σήμερα οοοολη μέρα τρομερή ζαλάδα. Πήρα την πίεση μου 3 φορές. Ελπίζω με την έγχυση σιδήρου να βελτιωθούν αυτά. Αν και δεν ξέρω αν φταίει αυτό απλά μόνη μου ελπίζω 😂
Σημερα έχω πονάκια χαμηλά αρκετά σαν δυνατή περίοδος.
@ΜαρίαΔημήτρης και εγώ βλέπω τον μεγάλο μου και λέω πόσο μικρούλης είναι ακόμα και πόσο μεγάλος ταυτόχρονα. Σήμερα ζήσαμε το πρώτο ξέσπασμα του γιατί ετοίμαζα τα πράγματα του μπέμπη και ενώ γενικά έλεγε μπέμπης και γελούσε μόλις είδε ένα νέο αρκουδάκι νάνι που πήραμε για το μωρό και του είπαμε ότι είναι του μπέμπη κατέρρευσε. Έκλαιγε δέκα λεπτά με λιγμους. Πρώτη φορά έτσι μας το κάνει. Εχει αγάπη στα νάνι του. Το περίμενα ότι αν φέρουμε νέο θα τρελαθεί να το πάρει αλλά πίστευα αφού έρθει ο μικρός θα το ζήσουμε.
To ξέρεις ότι μπορεί να ξεκινήσει και στην εγκυμοσύνη και δυστυχώς κορυφώνεται μετα. Πόσο μάλλον η κούραση σου με τα παιδια. Χωρίς να θέλω να επέμβω αυτό είναι ένα πολύ λεπτό θέμα που πρεπει να το δεις με ειδικούς.
Εάν είναι οικονομικό το θέμα θα σου πρότεινα τις γραμμές ψυχολογικής στήριξης.
Όμως αν μπορείτε κάποιες συνεδρίες να παρακολουθήσεις είναι πολύ καλύτερες. Με όλο το θάρρος κιόλας .
@Elli13 το ότι θελουμε λιγο χρονο για μας ή ότι νιώθουμε εξαντλημενες κτλ δ σημαίνει ότι δ αγαπάμε τ παιδια μας. Έχουμε φτάσει σε σημείο να προσπαθούμε να δικαιολογησουμε τις φυσιολογικες ανθρώπινες λειτουργίες μας. Βλέπεις τι γράφεις? Νιώθω ευλογημένη κτλ. Κανένας δ μπορεί να σε κατηγορήσει γτ είσαι άνθρωπος κ έχεις αναγκγ από ύπνο, ξεκούραση, μια βόλτα χωρίς τ παιδί. Δ αναιρεί το αν τ ηθελες η αν νιωθεις τυχερη που τ έχεις. Είναι δύο διαφορετικά πράγματα. Ξέρεις πόσες φορές φωναζω μέσα στη μέρα? Σημαίνει ότι δ τ αγαπαω? Η ότι μετάνιωσα που τ εκανα?
Έχεις μελλον ακόμα ναι, αλλά θα δεις μεγαλη διαφορά αμα.στειλεις τη μεγάλη παιδικο εκεί όταν γίνει 2 και ακόμα πιο μεγαλη όταν θα έχουν φτάσει τ 4 και τ 2 αντίστοιχα. Τα κορίτσια μ έχουν ακριβώς 21 μηνες διαφορά. Και σε οποια μανουλα θελει μικρη διαφορά ηλικίας πιστεύω ότι τα 2.5 χρόνια με 3 είναι τ ιδανικό. Θα μ πεις τι 2 παρα τι 2.5. Και όμως αυτό το 8μηνο έχει μεγαλη διαφορά σρο πρώτο παιδακι σου. Τα έχω περάσει όλα αυτά τ στάδια Π περιγράφεις. Ειδικά όταν ξεκινήσουν κ τ 2 σχολειο θ πάρεις αεκετα τ πάνω σου.
Δεν ξέρω βρε κορίτσια όσο πλησιάζουν οι μέρες είμαι συγκινούμαι πάρα πολύ που βλέπω το γιο μου και ξαφνικά θα είναι ο μεγάλος αδερφός. Αν δεν είναι από τις ορμόνες μάλλον θα είναι κρίση ηλικίας,Τετάρτη κλείνω τα 40.