Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Περίμενε λίγο μην κάνεις τεστ ακόμα, εκτός κ αν δε σ επηρεάζουν ψυχολογικά. Πριν την εξωσωματική κάθε μήνα ψαχνόμουν άσχημα με συμπτώματα τεστ κλπ κ όταν ερχόταν περίοδος ήμουν σε άθλια ψυχολογική κατάσταση. Τώρα δε μ επηρεάζει αλλά ξέρω πως είναι λόγω των διδύμων. Θέλω πολύ 3ο παιδάκι αλλά είναι αλλιώς. Επίσης ξέρω και ποιος είναι ο δρόμος για να έρθει κ επειδή ήμουν τυχερή κ ήρθαν με την πρώτη εξωσωματική έχω αυτή την ηλίθια αισιοδοξία πως αν κάνουμε πάλι εξωσωματική θα πιάσω🤣🤣🤣 Μιλάμε όμως για αστείρευτη σιγουριά..  Όπως είπα το μόνο που με αγχώνει είναι πως όσο δεν έχω δουλειά ο άντρας μου είναι αρνητικός, κ εδώ που τα λέμε δεν έχει άδικο, λόγω οικονομικών. Αν ξεκινήσω με το καλό;;; Τον επόμενο μήνα έχω φύγει τρέχοντας για εξωσωματική!!! 
    • Ναι μειώνονται αρκετά οι καούρες,αν και κατά καιρούς με πιάνουν, μασώντας μια τσίχλα είμαι καλύτερα!Η δύσπνοια έρχεται και φεύγει!!Αυτό με το τσουβαλι ξανά πες το.Καποιες φορές γυρνάω και νιώθω λες και πέφτει μπαμ και το παιδί από το αντίστοιχο πλευρό.Την άλλη βδομάδα θα μπορώ να σου πω και πως τελειώνουν όλα αυτά κι αρχίζουν τα επόμενα 😛
    • Αααχ αυτές οι αϋπνίες. Με έχουν διαλύσει. Χασμουριέμαι κάθε 2 λεπτά και δακρύζουν τα μάτια μου, αλλά δεν μπορώ να κοιμηθώ. Το μαγνήσιο με βοηθούσε μέχρι πρότινος αλλά τωρα πια όχι.  Τους ίδιους πόνους εχω και εγώ, συνήθως αν περπατήσω λίγο ή κάνω δουλειές χειροτερεύει. Μην αναφέρω και τις περιστροφές στο κρεβάτι το βραδυ που είναι σαν να έχω ένα τσουβάλι πατάτες μέσα μου!!!!😂 Το μόνο καλό είναι πως 2 μέρες τώρα δεν εχω ούτε καούρες ούτε δύσπνοια. Εύχομαι να παραμείνει έτσι!!!
    • Γιατί θα αποθηλασεις κορίτσι μου;
    • ε ναι και αμα αρρωστήσουν τι να κάνουμε.. θα απομονωθουμε λιγο με το μωρο σε κανα δωματιο οσο μπορουμε να προσέχουμε να το προστατευοσυμε.... ξερω γω..
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...