Μετάβαση σε περιεχόμενο

Eye contact 6 εβδομαδων βρεφος

Recommended Posts

Δημοσίευση

Κορίτσια έχω ένα μωράκι 43 ημερών. Ανησυχώ επειδή δεν κανει οπτική επαφή ακόμα, να με κοιτάζει δηλαδή στα μάτια, ούτε "ακολουθεί" πολυχρωμα παιχνιδάκια με ήχο που του δείχνω, δεν τα κοιτάζει. Θα μπορούσατε να μου πειτε τις εμπειρίες σας? Ευχαριστώ 

Δημοσίευση

Καλησπέρα, είχα την ίδια ανησυχία, αλλά είναι πολύ νωρίς για να έχει βλεμματική επαφή από τώρα! Μην αγχώνεσαι και για οποιαδήποτε ανησυχία σου να απευθύνεσαι στον παιδίατρο! Να σου ζήσει!

Δημοσίευση
στις On 19/11/2021 at 6:05 ΜΜ, ο/η lilaki15 είπε:

Κορίτσια έχω ένα μωράκι 43 ημερών. Ανησυχώ επειδή δεν κανει οπτική επαφή ακόμα, να με κοιτάζει δηλαδή στα μάτια, ούτε "ακολουθεί" πολυχρωμα παιχνιδάκια με ήχο που του δείχνω, δεν τα κοιτάζει. Θα μπορούσατε να μου πειτε τις εμπειρίες σας? Ευχαριστώ 

Βρε αγάπη μου είναι 43 ημερών πρώτον τα ματάκια του ακόμη δεν έχουν καθαρίσει καλά δηλαδή μπορεί ακόμα να βλέπει θολά θεωρώ χωρίς να είμαι γιατρός ότι είναι πολύ μικρούλη για αυτά νομίζω ότι σε κάθε επίσκεψη σου λέει ο γιατρός ποτέ πρέπει να έχει βλεματικη επαφή κάτσε να χαρείς το παιδάκι σου να σου ζήσει

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...