Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση
  στις On 20/12/2021 at 6:03 ΜΜ, ο/η kk88 είπε:

Εγώ επειδή κλείνω εξάμηνο είπα να την κάνω να είμαι ήρεμη... ελπίζω μόνο να μην χρειαστεί να κάνω κι άλλη μέχρι να γεννήσω.... φαντάζομαι το πέρασες ελαφρά λόγω εμβολίου ε??

Expand  

Το περασαμε ελαφριά ναι όλοι δεν ξέρω αν φταίει το εμβόλιο αλλά ήταν καλά. Και εγώ αν χρειαστεί θα κάνω ξανά . 

• Απαντήσεις 2.4k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση
  στις On 19/12/2021 at 5:11 ΜΜ, ο/η MyNa είπε:

κι εγώ ανυπομονώ πάρα πολύ! Πιστεύω θα είμαι πιο ήρεμη και χαρούμενη αν δούμε ότι όλα καλά και περάσει το τρίμηνο.. Ήδη σε κάθε ραντεβού νιώθω και μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και χαρά.

Expand  

Κορίτσια μπαίνω σιγά σιγά στην έβδομη εβδομάδα και με πονάει η μέση μου ώρες ώρες είτε λόγω ορθοστασιας στη δουλειά είτε από αέρια καμία φορά. Σας συμβαίνει και εσάς; 

Δημοσίευση
  στις On 21/12/2021 at 10:32 ΠΜ, ο/η evaioan είπε:

Κορίτσια μπαίνω σιγά σιγά στην έβδομη εβδομάδα και με πονάει η μέση μου ώρες ώρες είτε λόγω ορθοστασιας στη δουλειά είτε από αέρια καμία φορά. Σας συμβαίνει και εσάς; 

Expand  

ναι μην ανησυχείς καθόλου! Εμένα πάντα αν στέκομαι ώρα με πονάει η μέση μου (είναι και στον άνθρωπο κι αυτό, εμένα με πονούσε και όταν περίμενα ή είχα περίοδο η μέση) και επίσης πού και πού έχω ενοχλήσεις στην κοιλιά, είτε λόγω εντέρου είτε λόγω μήτρας. Συνέχεια θα νιώθεις ενοχλήσεις. Να πεις στο γιατρό σου αν νιώσεις κάποιον έντονο πόνο που να μη σε αφήνει μόνο. 

Δημοσίευση
  στις On 21/12/2021 at 10:32 ΠΜ, ο/η evaioan είπε:

Expand  

Εμένα με έχει πεθάνει η μέση είμαι στην 11η εβδομάδα

Δημοσίευση
  στις On 21/12/2021 at 11:25 ΠΜ, ο/η Dimi84 είπε:

Εμένα με έχει πεθάνει η μέση είμαι στην 11η εβδομάδα

Expand  

Πρέπει να φταίει και το έντερο εγώ επειδή δεν έχω ακούσει ακόμα καρδούλα στις 28. 12 θα πάω ανησυχούσα διότι πέρα από συχνουρια και ανησυχία στον ύπνο δεν είχα πολλά συμπτώματα. Αλλά μόλις δύο μέρες τώρα έχω αέρια, πόνο στη μέση που πάει και έρχεται, πρήξιμο στα πόδια, κούραση, μικρό ζαλάδες, καούρες... Και αν μου λες 11η εβδομάδα εγώ ακόμα στην μέση της έκτης είμαι κατάλαβα μόλις άρχισαν τα συμπτώματα... 😅

Δημοσίευση
  στις On 21/12/2021 at 12:21 ΜΜ, ο/η evaioan είπε:

Πρέπει να φταίει και το έντερο εγώ επειδή δεν έχω ακούσει ακόμα καρδούλα στις 28. 12 θα πάω ανησυχούσα διότι πέρα από συχνουρια και ανησυχία στον ύπνο δεν είχα πολλά συμπτώματα. Αλλά μόλις δύο μέρες τώρα έχω αέρια, πόνο στη μέση που πάει και έρχεται, πρήξιμο στα πόδια, κούραση, μικρό ζαλάδες, καούρες... Και αν μου λες 11η εβδομάδα εγώ ακόμα στην μέση της έκτης είμαι κατάλαβα μόλις άρχισαν τα συμπτώματα... 😅

Expand  

Ακριβώς τώρα ξεκινάνε εγώ πλέον δεν έχω καουρες όλη μέρα όπως είχα τώρα ξεκινάνε αλλά 🤣

Δημοσίευση
  στις On 21/12/2021 at 5:58 ΜΜ, ο/η evaioan είπε:

Κορίτσια στις πρώτες εξετάσεις βγήκε η tsh 5.2 και τώρα αυξήσαμε τη δόση του φαρμάκου. Έχει καμία άλλη παρόμοιο πρόβλημα; ανησυχώ λίγο. 

Expand  

Του θυροειδή είναι αυτό? 

Δημοσίευση
  στις On 21/12/2021 at 12:21 ΜΜ, ο/η evaioan είπε:

Expand  

Με το καλό το μωράκι σου !! Τα έντονα συμπτώματα μου άρχισαν στην έβδομη εμένα !!! Μέχρι την 6η ειχα φούσκωμα και κράμπες στην κοιλιτσα. 

Δημοσίευση

Καλησπέρα κοριτσαρες μου. 

Εγώ σήμερα έκανα την απόξεση και στείλαμε για έλεγχο το έμβρυο. Σε ένα μήνα θα ξέρω από τι προκλήθηκε.

Θέλω να σας ευχηθώ σε όλες μια υγιέστατη και τελειομηνη εγκυμοσύνη και να χαρείτε όλες τις στιγμές με τα σπορακια σας. Και μια συμβουλή, μαζέψτε ύπνο, θα σας χρειαστεί. Εγώ πρώτα ο Θεός θα αρχίσω Μάρτιο πάλι προσπάθειες αναλόγως με τα αποτελέσματα του καρυοτυπου και ψυχολογίας.

Σας φιλώ όλες γλυκά και να προσέχετε. Θα μπαίνω να διαβάζω νέα σας και αν μπορώ κάπου θα σας βοηθάω.

❤️❤️❤️

Δημοσίευση

Καλημέρα κοριτσια μου! 

Τι κάνετε? Εγώ είμαι αισίως 10 εβδομάδων, τα μωράκια είναι καλά και μεγαλώνουν, πήγα χτες στο γιατρο και τα είδα και τα άκουσα 😊

Έκλεισα και για αυχενική διαφάνεια στις 12/01 που θα είμαι 13 εβδομάδων! Ανυπομονώ 😘

Δημοσίευση
  στις On 21/12/2021 at 8:30 ΜΜ, ο/η Dimi84 είπε:

Πολυ λίγο είναι ανεβασμένο αλλά μην αγχώνεσαι με το χαπιι μια χαρά θα είσαι 

Expand  

Καλημέρα, ο γιατρός κρατιοταν να μη γελάσει χτες  σε απόλυτο πανικό λέω την τιμή, εν τω μεταξύ όλες οι άλλες εξετάσεις μια χαρά. Φυσικά πήρα την ενδοκρινολογο και μου αύξησε το χάπι αλλά είναι που ήθελα όλα να είναι τέλεια στα αποτελέσματα και φοβήθηκα. 

Δημοσίευση
  στις On 22/12/2021 at 6:26 ΠΜ, ο/η evaioan είπε:

Καλημέρα, ο γιατρός κρατιοταν να μη γελάσει χτες  σε απόλυτο πανικό λέω την τιμή, εν τω μεταξύ όλες οι άλλες εξετάσεις μια χαρά. Φυσικά πήρα την ενδοκρινολογο και μου αύξησε το χάπι αλλά είναι που ήθελα όλα να είναι τέλεια στα αποτελέσματα και φοβήθηκα. 

Expand  

Ε λογικό ο άνθρωπος 😀όλα καλά 

Δημοσίευση
  στις On 22/12/2021 at 2:18 ΠΜ, ο/η Happypregnantgirl είπε:

Καλημέρα κοριτσια μου! 

Τι κάνετε? Εγώ είμαι αισίως 10 εβδομάδων, τα μωράκια είναι καλά και μεγαλώνουν, πήγα χτες στο γιατρο και τα είδα και τα άκουσα 😊

Έκλεισα και για αυχενική διαφάνεια στις 12/01 που θα είμαι 13 εβδομάδων! Ανυπομονώ 😘

Expand  

Τελεια τέλεια εμείς έχουμε μια εβδομαδα διαφορά εγώ έκλεισα στις 29την αυχενικη

Δημοσίευση
  στις On 21/12/2021 at 9:58 ΜΜ, ο/η ΜαρίαΔημήτρης είπε:

Εγώ σήμερα έκανα την απόξεση και στείλαμε για έλεγχο το έμβρυο. Σε ένα μήνα θα ξέρω από τι προκλήθηκε.

Θέλω να σας ευχηθώ σε όλες μια υγιέστατη και τελειομηνη εγκυμοσύνη και να χαρείτε όλες τις στιγμές με τα σπορακια σας. Και μια συμβουλή, μαζέψτε ύπνο, θα σας χρειαστεί. Εγώ πρώτα ο Θεός θα αρχίσω Μάρτιο πάλι προσπάθειες αναλόγως με τα αποτελέσματα του καρυοτυπου και ψυχολογίας.

Σας φιλώ όλες γλυκά και να προσέχετε. Θα μπαίνω να διαβάζω νέα σας και αν μπορώ κάπου θα σας βοηθάω.

❤️❤️❤️

Expand  

Θα πανε ολα τέλεια θετική σκέψη και ψυχολογία ευκολο να το λέμε ποιο δυσκολο να το πράξουμε. Καλη δυναμη και είμαι σίγουρη ότι θα πανε ολα καλα 🥰

Δημοσίευση
  στις On 21/12/2021 at 9:58 ΜΜ, ο/η ΜαρίαΔημήτρης είπε:

❤️❤️❤️

Expand  

Κορίτσι μου καταρχάς σου εύχομαι να πάνε όλα καλά στην ζωή σου και σε ευχαριστούμε για τις ευχουλες !! Δύναμη, υπομονή και επιμονή! Όλα θα πάνε καλά τελικά θα το δεις…. Να έχεις πιστη και ελπίδα !! 

Δημοσίευση

Κορίτσια στις πρώτες εξετάσεις βγήκε η tsh 5.2 και τώρα αυξήσαμε τη δόση του φαρμάκου. Έχει καμία άλλη παρόμοιο πρόβλημα; ανησυχώ λίγο. 

Expand  

Ναι κορίτσι μ εγώ.. Κ εμενα μου το αύξησε . Δεν είναι τίποτα μην ανυσηχεις.. Εμένα μ είπε ο γιατρός ότι με το φάρμακο θα πέσει η τιμή.. 

Δημοσίευση
  στις On 22/12/2021 at 12:03 ΜΜ, ο/η Eirinakos είπε:

Ναι κορίτσι μ εγώ.. Κ εμενα μου το αύξησε . Δεν είναι τίποτα μην ανυσηχεις.. Εμένα μ είπε ο γιατρός ότι με το φάρμακο θα πέσει η τιμή.. 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. 

Δημοσίευση

Expand  

Εγώ έχω ακριβω΄ς το αντίστροφο! Ενώ ακριβώς πριν μείνω έγκυος στον προγεννητικό είχα tsh 1,3 στους 2μήνες μου έπεσε στο 0,2. Μου είπαν ότι είναι φυσιολογικό λόγω 1ου τριμήνου και να δώσουμε λίγο χρόνο να δούμε μήπως διορθωθεί μόνος του μετά στο 2ο. Γενικά θέλουν να είναι ρυθμισμένος ο θυροειδής, κυρίως όταν είναι ψηλή η tsh, αλλά με το χαπάκι σου θα είσαι τέλεια. Ιδανικά νομίζω θα προσπαθήσουν να στη ρίξουν στο 2. Μην αγχώνεσαι καθόλου!

Δημοσίευση
  στις On 22/12/2021 at 12:03 ΜΜ, ο/η Eirinakos είπε:

Expand  

στις On 22/12/2021 at 3:58 ΜΜ, ο/η MyNa είπε:

Εγώ έχω ακριβω΄ς το αντίστροφο! Ενώ ακριβώς πριν μείνω έγκυος στον προγεννητικό είχα tsh 1,3 στους 2μήνες μου έπεσε στο 0,2. Μου είπαν ότι είναι φυσιολογικό λόγω 1ου τριμήνου και να δώσουμε λίγο χρόνο να δούμε μήπως διορθωθεί μόνος του μετά στο 2ο. Γενικά θέλουν να είναι ρυθμισμένος ο θυροειδής, κυρίως όταν είναι ψηλή η tsh, αλλά με το χαπάκι σου θα είσαι τέλεια. Ιδανικά νομίζω θα προσπαθήσουν να στη ρίξουν στο 2. Μην αγχώνεσαι καθόλου!

Expand  

Κορίτσια μου σήμερα το μεσημέρι γυρνώντας από τη δουλειά όπως σκουπιστηκα είχα όσο δύο νυχάκια μικρά ξέραμενο αίμα σαν βλεννα στο χαρτί. Μετά δεν ξαναειχα τίποτα. Ο γυναικολόγος μου λέει ότι είναι φυσιολογικό. Είμαι προς την 7η εβδομάδα. Σας έχει συμβεί; 

Δημοσίευση
  στις On 22/12/2021 at 9:44 ΜΜ, ο/η evaioan είπε:

Κορίτσια μου σήμερα το μεσημέρι γυρνώντας από τη δουλειά όπως σκουπιστηκα είχα όσο δύο νυχάκια μικρά ξέραμενο αίμα σαν βλεννα στο χαρτί. Μετά δεν ξαναειχα τίποτα. Ο γυναικολόγος μου λέει ότι είναι φυσιολογικό. Είμαι προς την 7η εβδομάδα. Σας έχει συμβεί; 

Expand  

Καλησπέρα.. Εγώ είχα κ στη 5η εβδομάδα και στην 7η και στην 9η ελάχιστο καφέ.. Αλλά ο γιατρός μ λέει όλα καλά.. Και εγώ είχα τρομάξει πολύ.. Αλλά είναι συχνό φαινόμενο! Αφού σ είπε κ ο. Γιατρος σ να μην ανησυχείς ηρέμησε.. Όλα καλά! 

Δημοσίευση

Κορίτσια έχω ένα πρόβλημα σχεδόν με όλες τις μυρωδιές αλλά το χειρότερο ειναι με τα απορρυοαντικα ρούχων.. Και το σκιπ κ τα μαλακτικα.. Σήμερα μου μυρίζει έντονα η πιτζαμα μ και ο άντρας μ και δεν αντέχω.. Μήπως γνωρίζει καμία κανένα άοσμο απορρυοαντικο? 

Δημοσίευση
  στις On 22/12/2021 at 10:02 ΜΜ, ο/η Eirinakos είπε:

Κορίτσια έχω ένα πρόβλημα σχεδόν με όλες τις μυρωδιές αλλά το χειρότερο ειναι με τα απορρυοαντικα ρούχων.. Και το σκιπ κ τα μαλακτικα.. Σήμερα μου μυρίζει έντονα η πιτζαμα μ και ο άντρας μ και δεν αντέχω.. Μήπως γνωρίζει καμία κανένα άοσμο απορρυοαντικο? 

Expand  

Το egreeno βρήκα στο ίντερνετ με 7.0 €, σε ευχαριστώ πολύ για την προηγούμενη απάντηση. 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Αχ χαράς στο κουράγιο σας με τα παιδιά που ήδη έχετε! Εμείς προσπαθούμε ένα σπίτι όλο κ όλο να φέρουμε βόλτα με δυσκολία …  θεωρώ ότι καλύτερα από μακριά κ αγαπημένοι με πεθερικά κ γονεισ αν δεν μπορείς να τα βρεις .. ευτυχώς εγώ ενώ έχω μόνο τα πεθερικά μου κοντά με βοηθάνε πολύ οποτε το χρειάζομαι , η μαμά μου ήρθε μερικές φορές να κάνουμε κάποια πραγματάκια , ευτυχώς έχω μια κυρία που με βοηθάει με τις δουλειές .. κάνω τον σταυρό μου που έχω αυτές τις συνθήκες … εγώ κορίτσια έχω ξεκινήσει τοκογραφηματα μια βδομάδα έχω κάνει ήδη 2 , καλά είμαστε σε κιλά κ αμνιακό υγρό , αρνητική καλλιέργεια κολπικού για στρεπτόκοκκο (πολύ σημαντικό όσες δεν έχετε κάνει να ζήσετε να σας το κάνει!!)  ωστόσο την παρασκευή προχθές μου έκανε ένα μεγάλο νούμερο ο μικρός στο τοκογραφημα, είχε πάρα πολλές σφυξεις αγχώθηκαν όλοι, ήρθε η προϊσταμένη της μαιευτικής , πήραν τον γιατρό μου αφήστε τα .. εν τελει ήταν όλα επειδή είχα λιώσει από την ζέστη λες κ είχα τρέξει μαραθώνιο κ μόλις μου άλλαξαν αίθουσα κ ήπια λίγο νεράκι όλα ήρθαν στα φυσιολογικά .. έγραψα πολύ ώρα στο μηχάνημα κ θα πάω πάλι αύριο! Εντομεταξυ ήμουν κ χωρίς τον άντρα μου κ ήμουν σε φάση να τον πάρω να τον ανησυχήσω είναι κ στη δουλειά ή όχι ακόμη ;;  
    • Κορίτσια μου καλησπέρα..έχω γράψει αρκετές φορές στο φόρουμ αλλά στο τέλος απογοητεύομαι με αρνητικά τεστ..αυτή τη φορά έχω 2 μέρες καθυστέρηση με σπάνια πονάκια έως καθόλου..οι κύκλοι μου είναι 28-32 και σήμερα είναι η 32η και τίποτα ακόμα..να πάω αύριο για χοριακή ή λέτε να το αφήσω κι άλλο; Η αγωνία μου βέβαια δε με αφήνει και ιδιαίτερα να περιμένω κι άλλο..ποια η γνώμη σας;
    • Τώρα και να έχω κολλήσει κολλησα,δεν μπορώ να κάνω κάτι! Ο καημενος έβαλε τα κλάματα γιατί φοβόταν μην καταλήξει πάλι νοσοκομείο. Γενικά έχουμε περάσει πολλά με τον μικρό και έχουμε και πολλές νοσηλείες ορισμένες αρκετές μέρες κιολας και φοβάται.  Άσε που αμέσως σκέφτηκε την αδερφή του μην την κολλήσει! 
    • Καλησπερα κορίτσι, κι εγώ εχω μεσοκυκλιο αίμα, αλλα απο τους υπερηχους δεν εχω κατι σε ινομυωμα, μονο δυο κυστες στην μια ωοθηκη φυσιολογική.Εμένα για το αίμα μου ειπε οτι οφείλεται στην ωορρηξια κι οντως κάνω ωορρηξια το παρακολουθησαμε.Εσύ εκανες κανονικά ωορρηξια?
    • Πωπω περαστικα σας Μαρια μου, τι γινεται κοριτσια μου με τις ιωσεις ολοι μας οι γνωστοι ειναι τεζα και τα μικρα τους. Προσεχε μην σε κολλησει τωρα μπαινουμε τελικη ευθεια εχουμε γιατρους κλπ😁😁. 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...