Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Δε μου έχει τύχει αλλά μακάρι!!!! Κανε και το πρωί με πρωιν ουρα μήπως δείξει!!!!
    • Βρε κορίτσια εχει τύχει σε κάποια να ειχε αρνητικο τεστ μια μερα πριν την αναμενόμενη και τελικα να ηταν έγκυος; Ημουν σίγουρη οτι θα έρθει μεχρι το βράδυ αλλα τπτ ακόμα. Σταθερός κυκλος 26 με 28 και σήμερα ειμαι 28η. Συνήθως έρχεται 26η με 27η. Εντάξει το αρνητικό τεστ με γειωσε δεν εχω τρελές ελπίδες αλλα το σκέφτομαι ακόμα να πω την αλήθεια. Θα φανεί λογικά αυριο θα έρθει.
    • Καλησπέρα κορίτσια μου,εμεις σήμερα το απόγευμα πήγαμε στο σχολείο του γιου να τον δούμε που έπαιζε θεατρικό, η μπέμπα κυρία κοιμόταν όλη την ώρα.  Με το που γυρισαμε σπίτι μπανακι και γάλα και τωρα μιλάει με τον αδερφό της. Αύριο πρωί θα είμαι και με τα 2 παιδιά και θα βγούμε λέμε για ψώνια και για κούρεμα του μεγάλου, να δούμε πως θα πάει. Το απόγευμα έχει έξοδο όλοι μαζί να πάμε να δούμε τον γιο στις γυμναστικες επιδείξεις, για αύριο αγχώνομαι επειδή θα γυρίσουμε αργά πως θα αντιδράσει η μικρή. 
    • Επιτέλους καλή μου! Συγχαρητήρια!!!!!!!!! Με το καλό και οι υπόλοιπες εξετάσεις σου! Μακάρι να έχεις μια τελειομηνη  εγκυμοσύνη!!!!  @almira με το καλό και σε σένα!!!! @Sia A @melitiniღ @pennaki @Ngsofia εύχομαι από καρδιάς αυτό το καλοκαίρι να σας βρει ευτυχισμένες, με σπορακια που αναπτύσσονται όπως πρέπει ❤️  
    • Υπέροχη Σοφία μου. Χίλια ευχαριστώ… σίγουρα έχει τα δικιά του, εγώ φταίω περισσότερο, έχω φρικάρει να σου πω την αλήθεια μου, όλο αυτό υποφέρω να το διαχειρίζομαι. Καταχράστηκα εντελώς το θέμα εδώ, συγγνώμη… Απλά όλη αυτή η διαδικασία με την απόκτηση παιδιου δεν είναι εύκολη. Δεν έρχονται όλα όπως τα θελουμε. Κι εγώ πάντα ένιωθα ότι μπορω να ελέγχω τι συμβαίνει. Κορίτσια, πάντως, η σύνδεση με σας νιώθω ότι λειτουργεί «θεραπευτικά». Δε μπορώ να βάλω όρια στον χρόνο κάθε μερας μου, τον οποίο καταλαμβάνει η σκέψη και η εμμονή του παιδιού. Απομακρύνθηκα από τον φίλο μου όταν αρχίσαμε να δυσκολευόμαστε. Γι αυτό ξέρω ότι φταίω περισσότερο σε όλο αυτό. Έχω χάσει τη μπάλα… Δεν ξέρω εάν όσες έχετε μεγάλες δυσκολίες στη σύλληψη φτάσατε ποτέ σε αυτό το σημείο. Αλλά εγώ δυστυχώς δυσκολεύομαι ακόμα και να επικεντρωθώ στο παρόν και σε μένα. Ακόμα και τη γυμναστική και τη διατροφή μου, οκ, τα φροντίζω αλλά δεν φροντίζω τον εαυτό μου τα κάνω όλα υπό πίεση - το αντιλαμβάνομαι - όλα τα κάνω έχοντας στο μυαλό μου μόνο αυτό…το ότι θέλω να γίνω μαμά ενός υγιούς παιδιού.
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...