Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• @Nerina λυπάμαι πάρα πολύ κορίτσι μου με τα όσα διαβάζω. Η αλήθεια είναι πως όταν μπαίνεις σε μία τέτοια διαδικασία πρέπει να έχεις πολύ υπομονή και γερά νεύρα. Να ξέρεις βέβαια πως ότι γίνεται καμιά φορά είναι για το καλό μας. Προσπάθησε να ηρεμίσεις και να δεις πως τα πράγματα θα πάνε καλύτερα στο μέλλον. Με νεύρα, υστερίες και εντάσεις δουλειά δεν γίνεται. 
    • Κοριτσάκι μου γλυκό.. καταλαβαίνω πως νιώθεις να έχασες τη γη κάτω από τα πόδια σου. Σε αυτό που σίγουρα συμφωνώ με τον φίλο σου είναι πως η διαδικασία για την απόκτηση  ενός  μωρου μπορεί να φέρει μεγαλύτερο χάσμα ανάμεσα στο ζευγάρι είτε γιατί δεν είναι συνειδητή επιλογή και των δύο είτε γιατί υπάρχει έντονο στρες από τη μια ή και τις δύο πλευρές και ο ένας ξεσπάει στον άλλον. Θέλει γερά νεύρα γενικά και σωστή διαχείριση της κατάστασης. Πόσα χρόνια είστε μαζί και πόσο καιρό προσπαθείτε για μωρό; Εκείνος το ήθελε όσο εσύ και γενικά ποια η στάση του απέναντι σε όλο αυτό; 
    • Καλημέρα κορίτσια. Ελπιζω να είστε όλες καλά. Ανεπιτυχής η πρώτη μου προσπάθεια με πρόκληση. Ωστοσο, το δικό μου ταξίδι στην προσπάθεια αυτή τελειώνει εδώ καθώς χώρισα και με τον φίλο μου. Μέσα στα νεύρα μου είπα και είπε άσχημα λόγια. Έφυγε… Κυριως έφταιγα εγώ. Τον έχω τρελάνει το ξέρω. Έκανε πολλή υπομονή, πήγαμε για τριήμερο στο χωριό του και εγώ ήμουν συνέχει με το άγχος, να κάνω τεστ, τι έγινε, δεν άντεχα τον ήλιο, τα φαγητά της μαμάς του μου μύριζαν… Μετά απλά ήμουν κλεισμένη στο δωμάτιο και έκλαιγα. Ήμουν ο χειρότερος εαυτός μου. Μου είπε ότι άλλαξα. Η μητέρα του μας είπε να φύγουμε καλύτερα γιατί την ταράζουμε κι αυτήν κι έχει την καρδιά της. Και μόλις επιστρέψαμε έφυγε από το σπίτι. Μάζεψε κυριολεκτικά τα πάντα χθες το βράδυ, μεχρι σημερα το πρωι εψαχνε συρταρια… Τον παρακαλεσα αρκετες φορες, ζητησα συγγνωμη. Μου ειπε οτι καλυτερα να γινει αυτο, ωστε ν μην εχουμε προβληματα μετα με ενα μωρο. Συγγνωμη που τ γραφω εδω… Δεν ξερω πού να τα πω, δε θελω να δωσω σε κανεναν δικαιωματα… Υποφερω…  Νιωθω σαν να εχασα την οικογενεια μου. Δε μας εχει συμβει αυτο ποτε ξανα. Ειπε οτι εχει φτασει στο αμην… και οτι ειναι συνειδητη επιλογη. Υποφερω…
    • Καλώς μας ήρθες κορίτσι μου..!!! Εύχομαι όλα να πάνε καλά και να είσαι τυχερή με την πρώτη.! Όλες εδώ τον ίδιο ανήφορο ανεβαίνουμε, αλλά έχε πίστη.. στο τέλος κάθε καταιγίδας βγαίνει το ουράνιο τόξο..!!! 🙃😉 Ναι ρε συ, τι ωραία, στις ίδιες μέρες θα είμαστε. Εγώ υπολογίζω να μου πει ο γιατρός για ετ 19-20 του μήνα. Τώρα την Παρασκευή θα πάω για τον υπέρηχο να δούμε αν είναι όλα καλά και πιστεύω από Σάββατο θα μου ξεκινήσει και την προγεστερόνη. Άντε να δούμε.. ακόμη νομίζω ζω σε όνειρο και κάποιος θα με ξυπνήσει από ώρα σε ώρα.. 😅 Νομίζω κορίτσι μου πως κάπως έτσι ξεκινήσαμε όλες μας. Εγώ να σου πω και την μαύρη μου αλήθεια πίστευα ότι θα μείνω έγκυος από τον πρώτο μήνα. Εντάξει ήξερα ότι με τη μία φορά δεν παίζει γι' αυτό και το πήγα τρένο την πρώτη φορά.. αλλά δεν.. και όσο περνούσαν οι μήνες άλλο τόσο απογοητευόμουν..  Μέσα μου ήξερα πως κάτι δεν πάει καλά, όχι με μένα, με μένα ήμουν σίγουρη ότι όλα είναι τέλεια.. και επιβεβαιώθηκα.. ο σύζυγος το θέμα και τζούφιο το σπέρμα. Ευτυχώς που υπάρχει αυτή η επιστήμη και μας δίνει την ελπίδα, αλλιώς πιστεύω πως πολλά ζευγάρια θα είχαν χωρίσει προ πολλού. Κι εγώ θα χώριζα αν δεν υπήρχε αυτή η ελπίδα στην επιστήμη. Και δόξα τω Θεώ να λέμε. Μπορεί να έχω ταλαιπωρηθεί πολύ χωρίς λόγο, μιας και δεν έχω πρόβλημα στη φυσική σύλληψη αλλά οι ελπίδες μου κι εμένα ήταν από την πρώτη στιγμή στραμμένες στην εξωσωματική και μόνο. Ξέρω πως αν έχω μια ευκαιρία για απόκτηση παιδιού σε αυτό τον κόσμο είναι εκεί. Όσο προλαβαίνω και με παίρνει η ηλικία.  Η πρώτη προσπάθεια απέτυχε, ελπίζω η δεύτερη να είναι η τυχερή μου!!! Εγώ λέω να ηρεμίσεις και να αφήσεις τα τεστ στη άκρη.. κακό σου κάνει, καλό δεν σου κάνει. Αφού η χοριακή βγήκε θετική, μην ασχολείσαι με τα τεστ άλλο. Περιμένουμε σήμερα τα νέα σου, είμαι σίγουρη ότι όλα είναι καλά και το νουμεράκι ανεβαίνει.. 😉
    • Σάμος!!! ακούω... Δεν έχω πάει, αλλά δύο χρόνια ήταν δασκάλα η κουνιάδα μου εκεί. Βασικά η οργανική της είναι εκεί. Από τα λεγόμενα της πέρασε υπέροχα στο νησί τα δύο χρόνια που έμεινε, απλά είναι ακριβά τα αεροπορικά εισιτήρια όταν δεν αφορούν Αθήνα και αφορούν άλλους προορισμούς και..  το καράβι είναι θάνατος για μας που ζούμε στη Θράκη.. Σάμος - Καβάλα 14 ώρες.. 😣 Στο Βαθύ έμενε κι εκείνη σε ένα μικρό επιπλωμένο, αλλά εννοείται ότι τα ενοίκια δεν έχουν καμία σχέση με της Αθήνας. Ήταν να πάμε το περσινό καλοκαίρι στο νησί με το σύζυγο μιας και υπήρχε το σπίτι εύκαιρο αλλά δεν βόλεψε και καταλήξαμε Λευκάδα, σε άλλο υπέροχο νησί αν και πανάκριβο.  Φέτος διακοπές δεν έχει. Ετοιμαζόμαστε την επόμενη εβδομάδα πρώτα ο Θεός για την ετ και μετά έχουμε προτεραιότητα το πατρικό μου να κάνουμε. Θέλουν γύρισμα τα κρεμμύδια γιατί παίρνει νερό η σκεπή όταν βρέχει πολύ. Οπότε χιλιάρικα να έχουμε να δίνουμε.. 😅  Θα πάμε κι εμείς στο χωριό. Σε άλλη ποιότητα ζωής. Δεν είμαστε και οι δύο παιδιά της πόλης οπότε δεν μπορούμε να ζούμε κλεισμένοι σε ένα διαμέρισμα. Στο χωριό που είναι σε απόσταση μόλις 12 χιλιόμετρα απο την πόλη έχουμε άλλη ποιότητα ζωής.. στην αυλή, στη φύση, με τον κήπο και τα λαχανικά μας.. την μονοκατοικία μας..!!!
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...