Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια, είμαι στην 8η εβδομάδα και επειδή η δουλειά μου είναι αρκετά δύσκολη ( ορθοστασία, βάρη κλπ ), ο γιατρός μου είπε να πάρω επαπειλούμενη. Το θέμα μου είναι πως μίλησα με το ΙΚΑ, με δύο κοπέλες, και η κάθε μία μου είπε διαφορετικά πράγματα.... Τα 200 ένσημα πρέπει να είναι, τελικά, από την Πιθανή ή την Πραγματική Ημερομηνία Τοκετού; 

Δημοσίευση
στις πριν 10 ώρες, ο/η im_leela είπε:

Καλημέρα κορίτσια, είμαι στην 8η εβδομάδα και επειδή η δουλειά μου είναι αρκετά δύσκολη ( ορθοστασία, βάρη κλπ ), ο γιατρός μου είπε να πάρω επαπειλούμενη. Το θέμα μου είναι πως μίλησα με το ΙΚΑ, με δύο κοπέλες, και η κάθε μία μου είπε διαφορετικά πράγματα.... Τα 200 ένσημα πρέπει να είναι, τελικά, από την Πιθανή ή την Πραγματική Ημερομηνία Τοκετού; 

Νομίζω πρέπει να είναι 200 ένσημα από τον προηγούμενο χρόνο..ας μας πει καποια κοπέλα που ξέρει γιατί με ενδιαφέρει κι εμένα..

Δημοσίευση
στις πριν 11 ώρες, ο/η im_leela είπε:

Κοπέλα μου πρέπει να έχεις 200 ένσημα τα τελευταία 2 Χρονια πριν την πητ!Δεν μπορείς να ξέρεις την πραγματική ημερομηνία τοκετού! 

• 3 weeks later...
Δημοσίευση
στις πριν 12 ώρες, ο/η Kallia.Geo είπε:

Καλημέρα κορίτσια !! @im_leela, το πήρες τελικά ; και αν ναι πόσο σου βγαίνει στον μήνα; γιατί θα βγω και εγώ τώρα και αναρωτιέμαι

Καλησπέραα, σήμερα ξεκίνησα την επαπειλούμενη, ακόμα άγνωστο πόσο θα παίρνω, άκουσα πολλές απόψεις! Αν έχω κάποιο νεο θα σου πω :) Με το καλό το μωράκι σου !!!

Δημοσίευση
στις On 5/11/2021 at 10:23 ΜΜ, ο/η Lenia1983 είπε:

Κοπέλα μου πρέπει να έχεις 200 ένσημα τα τελευταία 2 Χρονια πριν την πητ!Δεν μπορείς να ξέρεις την πραγματική ημερομηνία τοκετού! 

Ο γιατρός μου σήμερα μου άλλαξε την ΠΗΤ ώστε να "παρω" και τα ένσημα του Μαιου του '20, γιατί ξεκίνησα την επαπειλούμενη άδεια... Με τον Μαιο του 2020 τα έχω μαζέψει τα 200 ένσημα, πάλι καλά

Δημοσίευση
στις On 5/11/2021 at 10:01 ΜΜ, ο/η Princess28 είπε:

Νομίζω πρέπει να είναι 200 ένσημα από τον προηγούμενο χρόνο..ας μας πει καποια κοπέλα που ξέρει γιατί με ενδιαφέρει κι εμένα..

Καλησπέρα, ναι πρέπει να είναι 200 ένσημα τα 2 χρόνια πριν την ΠΗΤ. Αν πχ έχεις ΠΗΤ 15/04, πρέπει να υπολογίζεις 04/2020 - 04/2022

Δημοσίευση
στις πριν 10 ώρες, ο/η im_leela είπε:

Καλησπέραα, σήμερα ξεκίνησα την επαπειλούμενη, ακόμα άγνωστο πόσο θα παίρνω, άκουσα πολλές απόψεις! Αν έχω κάποιο νεο θα σου πω :) Με το καλό το μωράκι σου !!!

Με το καλό και εσύ κορίτσι μου !!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Μωρέ τι κοιλουμπινι είναι αυτό , τι μαλλάκι καλό .. να σας ζήσει καλότυχο κ γερό !! Πως είσαι εσύ;;; Πότε θα πάτε σπίτι με το καλό ;; Εγώ κορίτσια εν τέλει πήρα 11-12 κιλά (λέω 12 γιατί το +11 είχα δει μια βδομάδα πριν γεννήσω δεν ξέρω τι έγινε μετά) κ βγήκα ήδη λιγότερα .. μου μένουν 5 κιλά από τα κανονικά μου οπότε μην σας αγχώνουν καθόλου αυτά ! Εμένα πετάχτηκαν κ 2-3 ραγάδες στην κάτω κοιλία που δεν φαινόταν στην εγκυμοσύνη κ έχω πλακωθεί στις κρέμες .. έχει καμία εμπειρία ;; Κανένα τιπ;; Είναι ακόμη ροζ λέτε να τις προλάβω ;;   βέβαια χαλάλι για το καμάρι μου ..
    • Αυριο @Diwni μου πρωτα ο Θεος θα παμε. Τωρα περπαταω αλλα μη νομιζεις οτι του δινω και καταλαβαινει γιατι μετα απο τοση ακινησια με κοβει το σωμα απο μονο του. Κανω περιπου 20 λεπτα την ημερα εξω και μεσα στο σπιτι κινουμαι και καθομαι καθιστη την υπολοιπη ωρα. Εχω και κατι πονους μυοσκελετικους αναμεσα στα ποδια και στα ισχια που με πιασανε εδω και 2 εβδομαδες μαλλον επειδη πηρα βαρος δεν ξερω. 
    • @Naty_ να σου πω δεν ξέρω.  Παίρνω κ 4 χαπια αλλά πλέον με πιάνουν οπότε έχουν μειωθεί.  Τρώω κιόλας.  Σκέφτομαι να τα μειώσω λίγο για να δω.  Αύριο μπαίνω 13η βδομάδα  λογικά  θα έχουν μειωθεί 
    • Περιμένω πως και πως να έρθει η παρασκευή αλλά οι μέρες δν περνάνε καθόλου ,γενικά καλά νιώθω λίγο κουρασμένη είμαι αλλά μέχρι εκεί και έχω πριστει πολύ ! 
    • @Sotiria_94να μην πάθεις πανικό όχι. Ολα περνανε. Να προσπαθήσεις να μην φτασεις εκει, αλλα οχι οτι αμα γεννησεις με καισαρικη θα γίνει κάτι, περπατα οσο σε παιρνει, ουτως η αλλως και αργησες να γεννησεις χαχα Πότε έχεις γιατρο?
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...