Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Καλημέρα κορίτσια. Μίλησα με την παιδίατρο και της είπα ότι από την ημέρα που τρώει παραπάνω η μπουμπού, κάνει συνέχεια γουλιές. Μου είπε να σταματήσω και να την αφήσω, όπως πριν, να τρώει όποτε και όσο θέλει και να της βάλω και κλίση για λίγες μέρες. Μπορεί λέει με τις γουλιές να της δημιουργήσουμε και πρόβλημα. Οπότε από σήμερα γυρνάμε στους ρυθμούς μας! Ούτε κάθε 2 ώρες στήθος, ούτε ξύπνημα τη νύχτα. Επιτέλους σταματάω να τη "βασανίζω"! Αφού βρέχει τουλάχιστον 7 πάνες την ημέρα λέω να ηρεμήσω κι εγώ. Δε δείχνει άλλα σημάδια υποσιτισμού το μωρό. Ντε και καλά να είναι όλα τα μωράκια 6-7 κιλά τον 4ο μήνα δηλαδή; Και μιλάμε και για κορίτσι αποκλειστικά θηλάζων!
    • Κορίτσια μίλησα με τον γιατρό μου και μου είπε σχετικά με την καμπύλη γλυκόζης ότι ακόμα και το νηστείας που είναι 94 τον πειράζει γτ είναι στο όριο παθολογίας αλλά επειδή δεν θέλει να με στείλει σε διαβητολογο για να το έλεγχο με ταινίες ,που προτείνε να κόψω ζάχαρη και υδατάνθρακες και σε ένα μήνα να ξανακάνω την καμπύλη. Άρα και εγώ είμαι στο όριο όπως και η Κατερίνα 1990...όλα τα περίεργα σε αυτήν την εγκυμοσύνη μου συμβαίνουν πια...
    • Καλημέρα κορίτσια, πήγα σήμερα για χοριακη μου είπαν το μεσημέρι θα είναι έτοιμη. Συνάντησα και τον γιατρό και τον ρώτησα αν πρέπει να διπλασιαστεί και μου είπε όχι απλά να δούμε ότι έχει αυξηθεί. Μου είπε ότι την Παρασκευή θα ακούσουμε καρδιά και να μην αγχώνομαι. Τι να πω βρε κορίτσια, μακάρι! 
    • Καλά ναι. Με όσα έχουμε δει τυφλή εμπιστοσύνη δεν έχουμε σε κανέναν παρά μόνο στον κ@@ο μας πια έτσι όπως μας έκαναν.  Αλλά για τα εμβόλια προτιμώ να τα κάνει όλα όσο πιο νωρίς γίνεται όπως κάνω και στον εαυτό μου φυσικά.
    • Συμφωνώ απόλυτα...και εμάς μας το πρότεινε σύμφωνα με το εθνικό πρόγραμμα εμβολιασμών ως όφειλε,εμείς αποφασίσαμε ότι θα πάει για τον 5ο..έχεις δίκιο ο καθένας θα πει τα δικά του και σύμφωνα με ότι ακολουθεί...άλλος ξεκινάει με φρούτα άλλος ξεκινάει με λαχανικά άλλος λέει χαμομήλι ναι άλλος όχι...Εγώ ακούω πάντα ότι μου λέει αλλά ψάχνω κιόλας..αν κάτι με προβληματίζει το συζητάω ξανά και ξανά..
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...