Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Εγώ σήμερα πήγα για β επιπέδου οοολα καλά μου είπε ο γιατρός και περιμένω Αγόρι 💙 
    • Καλημέρα!! Αχ μωρέ τι τραβάς κι εσύ. Σε καταλαβαίνω απολυτα, ήμουν κ εγώ 1 μήνα στους γονείς μου λόγω του ποδιού, και αγχώνομαι πολύ με το σπίτι αν θα είναι έτοιμο μέχρι να γεννήσω γιατί δεν το βλέπω 😞 Κι εγώ τώρα γύρισα στο πατρικό του άντρα μου κ λείπουν κ ο σύζυγος κ τα παιδιά όλη μέρα κ είμαι μόνη κ πολύ μακριά απολα. Περαστικά στη γιαγιά σου κ τον πεθερό σου!! Σκέφτομαι κι εγώ να φτιάξω σιγά σιγά βαλίτσα μαιευτηρίου κ άλλη 1 για τα παιδιά για όταν πάω να γεννήσω. Είχα χθες γιατρό κ τώρα αγχώνομαι λίγο γιατί δεν έχω τίποτα έτοιμο! Εσύ τώρα πρέπει να σαι ξάπλα ή μπορείς να σηκώνεσαι κανονικά;; Τι είναι οι κορδέλες που λες ότι ξεκινάς 3/2;; Αυτα με τα υγρά τα έχω κ εγώ. Καούρες λέγονται; Νόμιζα παλινδρόμηση, τα μπερδεύω αυτά! Κ κοιμάμαι πάντα ψιλό όρθια, σήμερα ξύπνησα κ πνιγόμουν γιατί μου είχαν ανέβει πάλι υγρά κ μες τον ύπνο μου βρέθηκα λίγο πιο ξαπλωτά μάλλον 😕 Θα δοκιμάσω αυτό το maalox που λέτε!! Θα επανέλθεις μετά τη γέννα, μην ανησυχείς 🙏 Θα φύγουν τα κιλά, αν είναι από τη γέννα και τα φάρμακα..ειδικά αν είσαι και πειθαρχημένη 🙏 Παίζει μεγάλο ρόλο η διατροφή να ξέρεις!! Εγω μέχρι τώρα έχω πάρει γύρω στα 7 κιλά, αλλα κοντεύουμε 🙏  34η εβδ είμαι τώρα κ δε βλέπω να φτάνω κ μέχρι τέλους το μωρό κάνει ήδη δουλίτσα εκεί κάτω..4η εγκυμοσύνη, ξέρει τι να κάνει χαχα
    • Τα κιλά ειναι πρόβλημα και εγώ δεν μπορώ να αντισταθώ καθόλου και ειδικά τώρα νιώθω ότι πεινάω πιο πολυ απο τις προηγούμενες λες και το στομάχι ειναι τρύπιο 😂 το καλό είναι ότι τα χάνω όλα τα κιλά μετά που γεννάω γυρίζω στα αρχικά που ξεκίνησα ίσως βοηθάει και ο θηλασμός σε αυτο 🤷‍♀️ εμένα η πρώτη ειχε καλύτερο βάρος  από την δεύτερη αλλά την έβγαλα και λίγο νωρίτερα σε σχέση με την πρώτη σημασία έχει να είναι μέσα στα φυσιολογικά όρια το λίγο μικρότερο δεν πειράζει αλλά έχει και δρόμο μπροστά του για να πάρει 🥰
    • Ευτυχώς δεν χρειάζομαι ινσουλίνη μόνη με διατροφή ειμαι εντάξει ισορροπεί αλλά ακόμα δεν έχω κάνει ούτε διατροφή 🫣 ααα μικρό είναι και εσένα το παιδάκι σου να το χαίρεσαι.. καλά ο ύπνος μεγάλο κεφάλαιο αλλά εντάξει κάποια στιγμή θα στρώσει και αυτό 😅 που θα πάει.. τώρα βέβαια  και έρχεται και το επόμενο οπότε έχουμε δρόμο μπροστά μας  εμένα η μεγάλη είναι 3,5 ετών η μικρή κοντεύει 1,5 ετών .. η μεγάλη πήγαινε παιδικό την σταμάτησα από τέλη Νοέμβριου αλλά βλέπω πως έχει ζοριστεί μέσα στο σπίτι οπότε σκέφτομαι σε καμία 10 μέρες να την ξανά αρχίσω γιατί θέλει να πάει κιόλας που την ρωτάω.. φοβάμαι λίγο με τις ιώσεις αλλά και αυτήν η απομόνωση δεν της κάνει και καλό και έχω διχαστεί κάπως..  εσένα παιδικό πηγαίνει ;
    • Ενταξει αφού της πέρασε της μικρής όλα καλά! Τη γλιτωσες κ εσύ, έκανε υπομονή και το μωρό, όλα πήγαν κατ ευχήν 🙏 Με το καλό τώρα να έχεις έναν τοκετό όπως τον έχεις ονειρευτεί. Έλενα λυπάμαι που πονάς... Επειδή έχεις και το ιστορικό ελπίζω να μην είναι καμία φλεγμονή πάλι και να περάσει σύντομα για να ευχαριστήσεις το χρόνο σου με το μωρό 🥰 Εγώ σωματικά είμαι πολύ καλά, έχει επιστρέψει η ενέργεια μου και παυσίπονο δεν πήρα ποτέ. Το πρόβλημα είναι ότι ο μικρούλης ζηλεύει και συνέχεια θέλει αγκαλίτσα τη μαμά ειδικά όταν έχω αγκαλιά τη μικρή. Παίξουμε μαμά μου, μαμ μαμά μου, μπάνιο μαμά μου, γαλια μαμά μου (αγκαλιά), άστο μωρό... Δεν την έχει πάρει με καλό μάτι! Εγώ την έχω αγκαλιά και παίζω μαζί του για να καταλάβει αφενός ότι ήρθε για να μείνει και αφετέρου ότι αυτό δεν θα μειώσει το χρόνο που περνάνε μαζί, η τη θηλάζω και τον βάζω να φάει κ αυτός, ευτυχώς είναι ήσυχη η καημένη γιατί αν αρχίσει να κλαίει ψευτοκλαιει και αυτός... Επίσης ενώ πήγαινε πολλές βόλτες με γιαγιά και παππού ευχάριστα τώρα δε θέλει να φύγει βόλτα και εγώ να μείνω μόνη σπίτι με το μωρό. Ξεκίνησε δουλειά ο άντρας μου κιόλας και πολλές φορές αν δεν είναι εδώ κάποιος παππούς/γιαγιά είμαι μόνη και με τα δύο... Δύσκολο! Ευτυχώς σχολείο πάει με χαρά...
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...