Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά.
Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.
χε χε εσύ ξέρω ότι θέλεις.. αλλά σκέψου ότι επειδή είναι δύο μπορεί η ανάπτυξη τους μέσα στη μήτρα να είναι λίγο "πιο αργή" με το να ήταν μόνο ένα. Εγώ πιστεύω ότι κάτι θα δείτε αλλά για καρδούλα ακόμη επιφυλάσομαι, παρόλα αυτά το εύχομαι..!!! 🙃😉
Είδαμε και την προηγούμενη φορά γραμμουλες μέσα στους σάκους ,εννοείτε όχι καρδούλες ,απλά μπορεί να είμαι παράλογη θα ήθελα να ακούσω καρδουλες για να ηρεμήσω έστω και λίγο να πάρω μια αναπνοή ,ξέρω ότι είναι νωρίς και ότι λογικά θα ακούσουμε 7-7 που είναι το επόμενο ραντεβού αλλά εγώ θελωωωωω
Aχ βρε κορίτσια μπορεί να είναι υπερβολική η ανησυχία μου, δηλαδή μάλλον είναι 😅 αλλά δεν έχω περάσει λίγα για να φτάσω μέχρι εδώ! Είμαι 18+1 σήμερα και υποτίθεται σύμφωνα με τη γιατρό μέχρι 20+ δεν παίζει να νιώθω το μωρό. Εγώ όμως είμαι σίγουρη ότι εδώ και κάποιες μέρες νιώθω πολύ μικρές κινήσεις. Χθες από το απόγευμα και μετά ένιωθα φουλ, σήμερα άντε να ένιωσα πολύ λίγο το πρωί και πάλι δεν είμαι σίγουρη. Και με έχει φάει το άγχος μην έπαθε κάτι. Πείτε μου εσείς οι πιο έμπειρες είναι νορμάλ αυτό; Θα έπρεπε να νιώθω κάθε μέρα το ίδιο παρόλο που είναι ακόμα πολύ μικρές οι κινήσεις;
Recommended Posts
Συμμετοχή στη συζήτηση
Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.