Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• @Kateriniw που είσαι σήμερα;; Τι ώρα έχει υπέρηχο;; Άντε περιμένουμε ευχάριστα νέα να ακούσουμε, να πάρουμε θάρρος κι εμείς.. 🙃😉
    • Καλημέρα κορίτσι μου!  Κοίτα από όσο θυμάμαι κι από μένα η επιτροπή είχε καθυστερήσει τόσο που έχασα εν τέλη το μήνα και αναγκαστικά πήγα στον επόμενο.. εντάξει μικρό το κακό θα πω εγώ! Ωστόσο εγώ έκανα μία ωοληψία και καλή, δεν μου είπε ποτέ ο γιατρός μου ότι καλό είναι να πάρουμε ωάρια από διαφορετικούς κύκλους.. και να σου πω την αλήθεια καλύτερα γιατί τα χρήματα της ωοληψίας είναι πολύ περισσότερα από της εμβρυομεταφοράς, θα δυσκολευόταν το πορτοφόλι μου αρκετά.  Παρόλα αυτά μία χαρά διέγερση έκανα και μια χαρά ωάρια πήραμε και μια χαρά μπόλικες βλαστοκύστες πολύ καλής ποιότητας έκανα.. οπότε δεν ξέρω τι να πω.. κάθε γιατρός και κάθε περίπτωση είναι διαφορετική.  Τώρα σε ότι έχει να κάνει με το utrogestan δεν ξέρω τι γίνεται γιατί δεν χρειάστηκε να πάρω ποτέ.. από ότι είδα η Σία σου απάντησε σε αυτό. 🙃😉  Εύχομαι τα καλύτερα κορίτσι μου, και όχι άγχος! Το άγχος είναι κακός σύμβουλος.. 😘
    • @Diwni μου ποσο με συγκινεις οπως τα σκεφτεσαι και ποσο γλυκος ο αντρουλης σου. Τι ωραιο να νιωθεις οτι εχεις κατανοηση απο τον αντρα σου. @ΜαρίαΔημήτρης καλε τι λες νεα κοπελα εισαι εμενα μια φιλη και συναδελφος μου ειναι εγκυος τωρα στα 45 πρωτο παιδακι η γλυκουλα μου κοντευει να γενννησει. Ειμαι σιγουρη οτι μοιαζεις 30 εν τω μεταξυ απο αυτα π μας εχεις πει, εισαι νεος μοντερνος ανθρωπος και το σημαντικοτερο εχεις αντοχες και ορεξη να ασχοληθεις με τα παιδακια σ και να κανετε δημιουργικα πραγματα μαζι. Αχ κοριτσακια μου ειναι ψυχολογικος ντουβρουτζας η αποκτηση μωρου, νιωθεις οτι δεν εισαι εσυ καμια φορα και ειναι λογικο να μην μας ικανοποιει σε ενα βαθμο η καθημερινοτητα και η εικονα μας. Φανταστειτε εγω εξι μηνες κρεβατι εχασα τη δουλεια μου, δεν πληρωνομουν και εβλεπα μονο τους πολυ κοντινους και ακομα στα ιδια ειμαι γιατι δεν μπορω να αφησω τον μπεμπη μ να επιστρεψω στη δουλεια. Αλλα θα στρωσει η κατασταση νομιζω τωρα  προεχει να περασουμε ενα ωραιο καλοκαιρακι. 
    • Η ζεστη δεν παλευετε σε εμας που εχουμε ενα φανταζομαι εσυ με τα δυο κιολας..μην αγχωνεσαι με ολα αυτα..εγω την κουνια την εχω απο το πρωτο μου παιδακι.οι κουνιες ειναι οι μονες που θα σου χρειαστουν συγουρα..το λικνο δεν ξερω αν θα σε βοηθεισει εγω δεν ειχα κ απο φιλες μου που ειχαν δεν το χρεισιμοποιησαν..μην τρελενεσαι να τα παρεις ολα γιατι ειναι τσαπα λεφτα που πανε χαμενα αχρησιμοποιητα..εγω το πρωτο μου παιδακι το ειχα στην καλαθουνα τον πρωτο καιρο κ μετα κατευθειαν στην κουνια. Ας μας πουνε κ οι αλλες μαμαδες τι τους εχουν βολεψει απο ολα αυτα τα μωρουδιακα??
    • Κορίτσι μου καλημέρα! Έχω κ εγώ προλακτίνωμα και παίρνω dostinex πολλά χρόνια, φυσικά τώρα στην εγκυμοσύνη τα σταμάτησα. Είμαι στην 20η εβδομάδα (στο πρώτο μου παιδάκι) και δεν έχουμε συζητήσει κάτι με την ενδοκρινολόγο μου σχετικά με τον τοκετο. Αυτό που σου είπε είναι ότι δε μπορείς να γεννήσεις φυσιολογικά λόγω του ότι μπορεί να έχει μεγαλώσει πολύ το προλακτίνωμα? κατάλαβα σωστά? Γενικότερα δηλαδή όταν υπάρχει προλακτίνωμα επιτρέπεται μόνο καισαρική? 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...