Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Μακάρι βρε κορίτσι μου, μακάρι!!! Κ να μακάρι να πιάσουν κ τα 2 αφού το θέλετε τόσο πολύ 🙏 Βλέπω όοοολα αυτά τα θετικά τεστάκια του Ιουνίου κ σκέφτομαι ότι δεν γίνεται θα υπάρξει κ κάποιο αρνητικό κ θα είναι το δικό μου τελευταία μέρα του μήνα ☹️ Δεν σκέφτομαι αρνητικά πραγματικά πιστεύω ότι είμαι έγκυος γτ έχω συμπτώματα που δεν είχα ποτέ στη ζωή μου πχ φουλ πονοκέφαλο, φουλ εξάψεις (κ δεν είναι από τη ζέστη) κ πεινάω κ ζαλίζομαι συνέχεια!!!! Απλά λέω μήπως είναι όλα από τα φάρμακα κ φάμε την κουλούρα τη Δευτέρα 😓
    • Αχ!!! κορίτσια σας ευχαριστώ όλες πάααααρα πολύ..!!! Θέλω πάαααρα πολύ να έχουν πάει όλα καλά και να έχω και τα δύο μπεμπάκια μου εκεί πιασμένα γερά.. και αυτή τη φορά να πάνε όλα καλά από την αρχή μέχρι το τέλος..!!!!  @Sia A μου άντε εε σε περιμένω να ξέρεις.. πρέπει να ανοίξουμε καινούριο θεματάκι μαμάδων του μήνα.. 🙃😉
    • Εεεεε ναι έχει ξακάθαρα διαφορά!!!! Μπράβο κορίτσι μου συγχαρητήρια, θα περιμένουμε κ τη νουμεράρα της χοριακής για να μπεις κ με τη βούλα στο κλαμπ των εγκύων 🥰🙏
    • @Pinacolada@almira Τέλεια νέα κ από τις 2 σας!!! Εύχομαι να έχετε μια τελειόμηνη εγκυμοσύνη 🥰 @SunnyBunny συγχαρητήρια είσαι έγκυος!!!! Μια χαρά είναι η χοριακή εγώ θα έκανε κ ακόμη μία να δω τον διπλασιασμό αλλά όπως νιώθεις 😊 Πάντως για το ραντεβού την Τρίτη ίσως είναι κ νωρίς για σάκο θέλει χοριακή πάνω από 1500 για να φανεί γι αυτό ως συνήθως πάμε μετά από ένα 10ημέρο από την 1η μέρα καθυστέρησης😉 @Ngsofia Κορίτσι μου πάντα στον υπέρηχο δεν φαίνονται όλα τα ωοθηλάκια να ξέρεις σίγουρα θα έχεις παραπάνω στην ωοληψία!!! Με το καλό να αρχίσετε 🥰  
    • Συγχαρητήρια, να ενας μπεμπαρος θα βγει ❤️ εμεις αυριο εχουμε το παρτυ, αντε να δουμε κι εμεις επιτελους τι φυλο ειναι τα μωρακια μας!! Τι καλα που αρχισες να τον νιωθεις κιολας ❤️ κι εγω ανυπομονω να ερθει η περιοδος που θα ξεκινησω να νιωθω τα πρωτα τους σκιρτηματα ❤️ σημερα ειμαι 16+4 αλλα δεν πειραζει οταν ερθουν θα τα υποδεχτω με χαρα! αν και διαβαζω και στο αλλο γκρουπ του Νοεμβριου που ειναι λιγο πιο προχωρημενες εγκυμοσυνες οτι κι εκει δεν εχουν ακουσει ολες ακομα. Το να νιωσουμε τα μωρακια μας εχει πολλους παραγοντες που το επηρεάζει. Στο τελος της ερχομενης εβδομαδας πρωτα ο Θεος θα λαβουμε και τα αποτελεσματα της ΝΙΡΤ και μετα βουρ να περιμενουμε β επιπεδου! 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...